Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Nazim biz esimle tedaviye basladigimda kardes olduk sonrada doktor yasakladi halen kardesligimiz devam ediyor bu gidisle 1 yil dolduruz

ehehe kız ben o yasaktan bahsetmedim yaa gezme etme falan filan yasağından bahsettim
kız bende eşimle tedaviye başladığımızdan beri kardeşiz
bizede başlarda yasak değildi ama eşim korktu bişi olur vicdan azabı çekeriz dedi
sonra kanamalar çıktı piyasaya o zaman yasaklandı şahet yasaklanmasa bile yapacağımız yok
sona kanamalar bitti yasak kalktı ama biz hala korkuyoruz...gerek yok şimdilik doğuma kadarda bişi olmaz ee ondan sonrada olmaz kolay kolay en az 1 sene kardeşiz biz eşimle

Nazim biz esimle tedaviye basladigimda kardes olduk sonrada doktor yasakladi halen kardesligimiz devam ediyor bu gidisle 1 yil dolduruz

aynen bizde öyleydik mayısta tedaviye başladık
sezonu martta açtıkk ama güzel oluyooo yeni evli gibi hissettik kendimizi
ayıptır sölemesii

ne fesatım demmiiiii yasak deyince aklıma direk o geldiii))
neyse hepimiz aynı durumlardaymışız anlaşılan ben size göre ablayım yhaaaa tavsiye size
doğumdan sonra özel bişiler alın kuaföre filan neyim gidin açılışı süsleyin hanımlar
ayyy kendimi çok ayıpladım bugünn

bu arada kızlar beyaz gürültü diye bir ses var nette anne karnındaki seslere benziyormuş
onu açtım kzım sallama istemeden uyuyor mışıl mışıl hazır o uyurken bende yemek yapmaya gideyim sf. açık kalsın bakarım size arada

ne yyiyim bilmiyomki kuru üzüm ve pekmez yiyom kansızlık için ama bu hafta sadece 200 gram almış çok üzüldüm ona
canım bu tahin helvası bildiğimiz kahvaltıda yenen helvamı
çoooooooooook geçmiş olsun canım benim yazık hasta oldunuz demek ama ediğin gibi bu anneler taam kurtarıcı :))))))))
kızını çooooooooook kokla benim için tam pamuk prenses valla kızın
ay yok benimki tembel hala normal değil kıpırtımız ama doktorumuz başından beri böle olduğu için sorun olmaz günde 10 kerden az vurmazsa sorun ok diyor
vallaşimdilik doktorumuzeşiminde benimde içime sindi kafam rahat birazaçıkçası eskisi kadar içimde karamsarlık yok inşallah sonundada herşey güzel olur

Selam kizlar nevra nurcan son hazirliklara giristiniz heyecanlandim. Annem turkiyede 15 mayis gelecek artik hazirlar esyalarimi alinacaklari alir. Turkiyrden ciciler almis surpriz yapacakmis
oh hadi gözün aydın annen gelince için daha rahat olur canım kendine bi kuvvet gibi hissedersin bizimde bişi kalmADI EVET NVRANINDA BENİM KIZDA yakında topiğimizi şenlendirecek inşallah :))))))

ay valla ben adamla aynı odada bile yatmıyom :))))))) zaten bizdetedavide kanka oldulk

Selam kizlar nevra nurcan son hazirliklara giristiniz heyecanlandim. Annem turkiyede 15 mayis gelecek artik hazirlar esyalarimi alinacaklari alir. Turkiyrden ciciler almis surpriz yapacakmis
seninde çok çok kalmadı 1 aya telaşın başlar ...annen çok güzel şeyler almıştır ...sen çıkamıyorsun alışverişe ama ...senin adına en güzelşeyleri alır torununa
biz tedaviden beri kardeş gibiyiz o kadar eziyet çektik cesaret edemedik bişey olur diye :))))
canım bu tahin helvası bildiğimiz kahvaltıda yenen helvamı

evet evet o helvadan ... ben dendim ..yemediğim hafta bebek 130 gr aldı sadece ..

yediğim haftalarda güzel kilo aldı ... bu hafta dene biii

amaaaaaaaaaaan beyaz gürültü falan sökmez bize 15 dak uyudu uyandı benim kız sallıyorum yinee:97::97::97::97::97::97:

canım günde nekadar yiyosun eğer eşime helva icekmişim desem bana 1 kalıp yedirir valla :)))))))))))

canım günde nekadar yiyosun eğer eşime helva icekmişim desem bana 1 kalıp yedirir valla :)))))))))))

yarım kiloluk aldım ben ... 1 haftada yedik ..eşimde yedi arada ..
sabah 1 kibrit kutusu kadar yedim kahvaltıda ..
akşamüstü o kadar ...
zaten 1 hafta sürüyor o şekilde yarım kilo ...

çok abartma şekerin falan yükselmesin ...

bu arada canı çeken olursa helal etsinler .. çok bulunmayan birşey değil konuştuğumuz helva .... önemli bilgide olması açısından paylaşmakta fayda var

Kizlar demekki hepimiz ayni dusunduk ne yapalim zor elde ettik bir anlik zevk icin risk almadik.

Annem gelsede biraz rahatlicam dogumdan sonra ihtiyacim olur 2 bebekle nasil yaparim.

Kizlar demekki hepimiz ayni dusunduk ne yapalim zor elde ettik bir anlik zevk icin risk almadik.

Annem gelsede biraz rahatlicam dogumdan sonra ihtiyacim olur 2 bebekle nasil yaparim.

zaten dikkat etmekten kormaktan dolayı zevkli birşey olmayacaktı eşler için ... yani biz öyle düşündük ...

2 bebekle gerçekten zor ... biz bir bebeğe nasıl bakacğız diyoruz birde ...
Allah yardcın olsun ... annen çok kalabilir inş . yanında ..

İlk bebeklerimiz tercubesizlik acemilik derken yardima ihtiyacimiz olucak. Annem gelince kalicak zaten burda yasiyorlar turkiyeye tatil icin gitmisti. Evi bize 15dk mesafede arabayla ama esim getirir

cnm nedemek helal olsun...sen yeterki bizimle aydalı bilgiler paylaş bulup buluştururuz..
bende haftaya şeker testini sorunsuz halledersem başlarım yemeğe....
bebişim tombiş tombiş olsun

ay canım demin gittik marketten aldık 1 kilo eşim başladı öle bi damlacık yiyip bırakma ye habire felan demeye bende dedim arkadaş yazacak nekadar yiceğimi dedim ay yoksa o bana 2 günde 1 kiloyu bitirtir he he deli benim adam
İlk bebeklerimiz tercubesizlik acemilik derken yardima ihtiyacimiz olucak. Annem gelince kalicak zaten burda yasiyorlar turkiyeye tatil icin gitmisti. Evi bize 15dk mesafede arabayla ama esim getirir

oh oh negüzel annen yanındaysa canım 15 dakika bişi değil gelir annen hergün yanına sende ozaman daha az zorlanırsın

afiyet olsun bebeğine yarasın ... benim kız bunla toparladı .. haftasından geriydik .. şimdi normale döndü ..

3 hafta denedim ..ben bunu
1 hafta yedim ...kilo aldı
2. hafta yemedim bitti almadık unuttuk ... 139 gr cık alabildi
3. hafta yedim ..kilo aldı

biriki arkadaşta denedi .. onlarda da etkili oldu

günde 1 bazıgünde 2 kibrit kutusu bana yetti----- ne olur çok yemeyin .. ... şeker falan olurda zararı olursa birinize arkadaşlar çok üzülürüm ... üstüne birkaç yudum yada yarım çay bard. süt içmek , şekeri dengeliyor ... doktor dedi..
çok tatlı yiyip suçlıuluk hissedince öyle yaptım ben ilk zamanlar

gerçi benim şekerim düşük çıktı ....5 gün önce baktılar gene düşük .. ondan rahatım artık
,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…