Selam kizlar nevra nurcan son hazirliklara giristiniz heyecanlandim. Annem turkiyede 15 mayis gelecek artik hazirlar esyalarimi alinacaklari alir. Turkiyrden ciciler almis surpriz yapacakmis
gözün aydın canım sen yurtdışındamısın
bişey demediyse takma kafana ciddi bişey olsa zaten yasaklarda olurdu bu arada
yasak demesine gerek varmı ki şeker biz 9 ay kardeş olmuştuk ilk 4 ay yasaktı sonra da biz korkumuzdan kendi kendimize yasakladık ))) öyle kardeş kardeş yattık kocişle valla şimdi kızım durmuyo zor görüyoruz birbirimizi
Nazim biz esimle tedaviye basladigimda kardes olduk sonrada doktor yasakladi halen kardesligimiz devam ediyor bu gidisle 1 yil dolduruz
Ben fransada yasiyorum dogma buyume buraliyim ailemde burda yasiyor su an annem ve babam turkiyedeler tatil icin. Annem gelecek dogumum icin
ehehe kız ben o yasaktan bahsetmedim yaa gezme etme falan filan yasağından bahsettim
kız bende eşimle tedaviye başladığımızdan beri kardeşiz
bizede başlarda yasak değildi ama eşim korktu bişi olur vicdan azabı çekeriz dedi
sonra kanamalar çıktı piyasaya o zaman yasaklandı şahet yasaklanmasa bile yapacağımız yok
sona kanamalar bitti yasak kalktı ama biz hala korkuyoruz...gerek yok şimdilik doğuma kadarda bişi olmaz ee ondan sonrada olmaz kolay kolay en az 1 sene kardeşiz biz eşimle
ne yyiyim bilmiyomki kuru üzüm ve pekmez yiyom kansızlık için ama bu hafta sadece 200 gram almış çok üzüldüm onabiliyorum cnm...
hani göz gezdir sonra alırsın aldırırsın...
eşin pimpirikli anlaşılan fıstık..bende tedavi aşamasında geerken bakıyodum öyle beşikk falan benimkide bana demişti bunlara gerek yok ben bebeğimi hep kucağımda taşıyacam diye çok duygulanmıştım..
fıstık bebeğin kilosu için ona faydalı şeyler yede güzel kilo alsın..
canım bu tahin helvası bildiğimiz kahvaltıda yenen helvamıvalla eniyisini yapmışsın ... gata taa mayıs 30 a mı dedi .. inanmıyoum yaaa...
ciğer geliştirici iğne oman çok iyi olmuş.. hem 37. hafta dolacağı ... hemde o iğneyi vuruldğun içinbebeği küveze almzlar ...
az biraz kilosu düşük ama genede iyi çok çok zayıf değil ... 35 te 36 da da kilo alır
ama kilo alsın istiyorsan .şeker probl . yoksa sende ... kesinlikle tahin helvası yeee...
birebir denedim .. 1 haftalık kontrolllerde ..çok faydası var .. hiç vakit kaybetme ... yumurta ve bal da yee...
yarın bakalım ne diyecek dr ...
ordan kardeşime gidicem .. ordan bağlanıpğ haber vermeye çalışırım ... ben artık doğuma kadar evde yokum bide .. orda kalıcam inş...
ordan bağlanırım arada
çoooooooooook geçmiş olsun canım benim yazık hasta oldunuz demek ama ediğin gibi bu anneler taam kurtarıcı :))))))))slam kızlar nasılsınız ben bugün geldim eve hastalanmıştım çok fena annemlere gittik kızımla saolsun annecim hem bana baktı hem kızıma neyse 5 günde iyileştik döndük evimize çok iyi geldii ahh bu anneler olmasa valla işimiz zor
nevracım sen nAsılsın mesajları okudum gerçi am alıntı yapamadım şimdi
son hazırlıkları yapıyormuşssun ayyy kendi günlerim geldi aklıma o heyecan hazırlık herşey bambaşka oluyordu evi de süslüycenmi bak fotoları istiyoruz ona göreee
nurcan sen nasılsın balıkımız nasıl kıpırdıyormu dr. değiştiröişssin sende hayırlı olur inşllh bende son ayda değiştirmiştim dr. iyi ki değiştirmişim şimdi diyorum inşlhh sen de memnun kalırsın eee daha başka ne var neyok hanımlar 5 günde özledim sizleri vallahi gelir gelmez hemen bir bakım dedim
oh hadi gözün aydın annen gelince için daha rahat olur canım kendine bi kuvvet gibi hissedersin bizimde bişi kalmADI EVET NVRANINDA BENİM KIZDA yakında topiğimizi şenlendirecek inşallah :))))))Selam kizlar nevra nurcan son hazirliklara giristiniz heyecanlandim. Annem turkiyede 15 mayis gelecek artik hazirlar esyalarimi alinacaklari alir. Turkiyrden ciciler almis surpriz yapacakmis
Nazim biz esimle tedaviye basladigimda kardes olduk sonrada doktor yasakladi halen kardesligimiz devam ediyor bu gidisle 1 yil dolduruz
seninde çok çok kalmadı 1 aya telaşın başlar ...annen çok güzel şeyler almıştır ...sen çıkamıyorsun alışverişe ama ...senin adına en güzelşeyleri alır torununaSelam kizlar nevra nurcan son hazirliklara giristiniz heyecanlandim. Annem turkiyede 15 mayis gelecek artik hazirlar esyalarimi alinacaklari alir. Turkiyrden ciciler almis surpriz yapacakmis
biz tedaviden beri kardeş gibiyiz o kadar eziyet çektik cesaret edemedik bişey olur diye :))))Nazim biz esimle tedaviye basladigimda kardes olduk sonrada doktor yasakladi halen kardesligimiz devam ediyor bu gidisle 1 yil dolduruz
canım bu tahin helvası bildiğimiz kahvaltıda yenen helvamı
seninde çok çok kalmadı 1 aya telaşın başlar ...annen çok güzel şeyler almıştır ...sen çıkamıyorsun alışverişe ama ...senin adına en güzelşeyleri alır torununa
biz tedaviden beri kardeş gibiyiz o kadar eziyet çektik cesaret edemedik bişey olur diye :))))
evet evet o helvadan ... ben dendim ..yemediğim hafta bebek 130 gr aldı sadece ..
yediğim haftalarda güzel kilo aldı ... bu hafta dene biii
canım günde nekadar yiyosun eğer eşime helva icekmişim desem bana 1 kalıp yedirir valla :)))))))))))
Kizlar demekki hepimiz ayni dusunduk ne yapalim zor elde ettik bir anlik zevk icin risk almadik.
Annem gelsede biraz rahatlicam dogumdan sonra ihtiyacim olur 2 bebekle nasil yaparim.
zaten dikkat etmekten kormaktan dolayı zevkli birşey olmayacaktı eşler için ... yani biz öyle düşündük ...
2 bebekle gerçekten zor ... biz bir bebeğe nasıl bakacğız diyoruz birde ...
Allah yardcın olsun ... annen çok kalabilir inş . yanında ..
yarım kiloluk aldım ben ... 1 haftada yedik ..eşimde yedi arada ..
sabah 1 kibrit kutusu kadar yedim kahvaltıda ..
akşamüstü o kadar ...
zaten 1 hafta sürüyor o şekilde yarım kilo ...
çok abartma şekerin falan yükselmesin ...
bu arada canı çeken olursa helal etsinler .. çok bulunmayan birşey değil konuştuğumuz helva .... önemli bilgide olması açısından paylaşmakta fayda var
ay canım demin gittik marketten aldık 1 kilo eşim başladı öle bi damlacık yiyip bırakma ye habire felan demeye bende dedim arkadaş yazacak nekadar yiceğimi dedim ay yoksa o bana 2 günde 1 kiloyu bitirtir he he deli benim adamyarım kiloluk aldım ben ... 1 haftada yedik ..eşimde yedi arada ..
sabah 1 kibrit kutusu kadar yedim kahvaltıda ..
akşamüstü o kadar ...
zaten 1 hafta sürüyor o şekilde yarım kilo ...
çok abartma şekerin falan yükselmesin ...
bu arada canı çeken olursa helal etsinler .. çok bulunmayan birşey değil konuştuğumuz helva .... önemli bilgide olması açısından paylaşmakta fayda var
İlk bebeklerimiz tercubesizlik acemilik derken yardima ihtiyacimiz olucak. Annem gelince kalicak zaten burda yasiyorlar turkiyeye tatil icin gitmisti. Evi bize 15dk mesafede arabayla ama esim getirir
ay canım demin gittik marketten aldık 1 kilo eşim başladı öle bi damlacık yiyip bırakma ye habire felan demeye bende dedim arkadaş yazacak nekadar yiceğimi dedim ay yoksa o bana 2 günde 1 kiloyu bitirtir he he deli benim adam
oh oh negüzel annen yanındaysa canım 15 dakika bişi değil gelir annen hergün yanına sende ozaman daha az zorlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?