bendede şeker çıkmadı ama ben zaten fazla yiyemem hem kendim tatlıyı sevmiyorum hadi kızım kilo alsın diye yicem kızımda hiç sevmiyo tatlı yiyim hemen midem alt üst artık biraz biraz yerim hergün inşallah benim kuşumda alır kilo teyzesi :)))))))))afiyet olsun bebeğine yarasın ... benim kız bunla toparladı .. haftasından geriydik .. şimdi normale döndü ..
3 hafta denedim ..ben bunu
1 hafta yedim ...kilo aldı
2. hafta yemedim bitti almadık unuttuk ... 139 gr cık alabildi
3. hafta yedim ..kilo aldı
biriki arkadaşta denedi .. onlarda da etkili oldu
günde 1 bazıgünde 2 kibrit kutusu bana yetti----- ne olur çok yemeyin .. ... şeker falan olurda zararı olursa birinize arkadaşlar çok üzülürüm ... üstüne birkaç yudum yada yarım çay bard. süt içmek , şekeri dengeliyor ... doktor dedi..
çok tatlı yiyip suçlıuluk hissedince öyle yaptım ben ilk zamanlar
gerçi benim şekerim düşük çıktı ....5 gün önce baktılar gene düşük .. ondan rahatım artık
,,
kızlar kontroldeydik bugün 200 gram cıvarı olmuşlar doktor iyi dedi ama bilemedim bu arada 19 hafta olduk teyzeleri öptük hepinizi tetanoz aşısı olsan iyi olur dedi doktor ne zaman yaparız bilmiyorum ama
cnm nedemek helal olsun...sen yeterki bizimle aydalı bilgiler paylaş bulup buluştururuz..
bende haftaya şeker testini sorunsuz halledersem başlarım yemeğe....
bebişim tombiş tombiş olsun
canım bi şey sorucam senin lekelenmen ne zaman başladı ve nasıldı
benim önce çamur gibiydi dün sabahtan beri kahve ama tuvalette damlıyo kıvamı sıvı ve doku parçası gibi şeyler var seninki nasıldı
canım bu ilaçlar herkezde farklı oluyor kiminde senin gibi sıvı şekilde kahve rewngi oluyo mesela bende kalıp halinde çıkıyordu hatta ilacı bıraktığımda yumurta kadar bi kalıp çıktı kahve rengi ki ozaman rahat 15-16 haftalıktı bebeğim bunları pek takmayın kafaNIZA böle herşeyş düşünmeniz kafanızda kurmanız iyi değil sizin için
canım bi şey sorucam senin lekelenmen ne zaman başladı ve nasıldı
benim önce çamur gibiydi dün sabahtan beri kahve ama tuvalette damlıyo kıvamı sıvı ve doku parçası gibi şeyler var seninki nasıldı
ama ben jel kullanmıyorum hap alıyorum ağızdan o yüzden canım sıkkın kan sulandırıcılarıda bıraktım dün puroluton vurdurdum ama sabah yine wc de çeşme gibi aktı ilgin için teşekk. neyse artık bekleyip görecez yerleşmede olamaz çünkü bugün 6. günüm daha 4. gün başladı
canım benim ..sorma hem heyecan-hem aceleli bekleyiş -hem yorgunluk ..karman çormanım ...
güyaa işlerim bitti .. son kalan şeyler oluyor mecbur yapıyorm .. herkes yapma diyor .. kimse birşeye elini sürüp yardım etmiyor (kardeşimi katmıyorum o bebekli )
daha beter hastane dönüşü ameliyatlı halde - ütü çamaşır v bilimum işler yapamayacağım için biriktirmemek adına kendimi paralıyorum ... çünkü sonrasında da kimse yardım etmeyecek ...
gelip kalabalık yapıp; yiyiyip içip gidecekler biliyorum ..
onun için ensem kalınmıymış ölçüyorum bakalım
sen ne kadarda toplamıştın kendini ... dikişlerin nasıl şimdi .. tamamen geçiyormu .. yoksa hala sızlıyormu ???
birazcık tecrübelerinden faydalanayım ..
bebişi çook ama çookk öpüyorum .. kokla öp benim için kuzunu ---
-
gözün aydın canım hayırlı olsunbenide alın aranızaaaaa
2 asılama ve 1 tüp bebek ten sonra doğal yolla hamile kaldım.
17. haftadayız
cinsiyetini henüz öğrenemedik bu sabah gittik kontrole fakat göstermedi.
evliyim , hamileyim ve mutluyummm
hadi hayırlısı olsun günü blli oldu demek peki canım nst felan nasıl çıktı bukezmerhaba kızlarrrr .. kontrolden geldik
10 mayıs sezeryan günü yazdı ...
haftaya salı gel dedi ..yani ayın 3 ünde gel ..çatı muayenesi yapacağım açıklığın varsa .. 10 mayısı beklemeden biraz daha erkene alırız dedi sezeryanı ....
sezeryan olucam birde çatı muayenesi .. tırstım şimdi ...
ameliyat tahlillerini verdi salı onları yaptıracağız ...
bizden şimdilik bu kadar ... kardeşimdeym şimdi .. girerim gene nete sonra
selam kızlar, nasılsınız?
Nevraaa günün belli olmuş, 10 mayıs demişsin değil mi? bana çatı muyenesi yapmamıştı sezaryen diye..ama vardır bir bildiği doktorunun..şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum ,kendini çok da yorma, kalan iş kalsın...biliyorum söylemesi kolay ama..
kızlar inanın doğumdan sonra vakit öyle bir hızlı akıyor ki, zaten gelen giden çok oluyor, 24 saat de bebişle geçiyor.. sabah oluyor akşam oluyor sanki saniye gibi, doğum yapın hak vereceksiniz.. bir de bazen etrafınızdakiler sizden daha lohusa oluyorlar,zor bir dönem lohusalık.. ben 3 haftada falan toparladım, tam iyileşme 6 haftada dedi doktorumuz, haklıymış, daha tam iyileşmedim, ama dikişler sızlamıyor artık..bugün biz de 1 ay 5 günlük olduk..zamanla bebişe de anneliğe de alışılıyor.. konuşulacak çok konu var doğum ve sonrasıyla alakalı.. yeni topikten söz etmişsiniz, geçmişi tam okuyamadım, açtınız mı yeni topik?
bebişlere iyi bakın.. Nevraa bebişimi koklarım senin için, sen de kendine de bebişe de iyi bak..
Nazım beyaz gürültüden bahsetmişsin, nereden dinletiyorsun bebişine?, belki işe yarar bizimkine, sallanmak istiyor hep..
zaten bititrdim bıraktım artık ..istesemde yapamam ... 38 e gireceğim artık .. hemen yoruluyorumselam kızlar, nasılsınız?
Nevraaa günün belli olmuş, 10 mayıs demişsin değil mi? bana çatı muyenesi yapmamıştı sezaryen diye..ama vardır bir bildiği doktorunun..şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum ,kendini çok da yorma, kalan iş kalsın...biliyorum söylemesi kolay ama..
kızlar inanın doğumdan sonra vakit öyle bir hızlı akıyor ki, zaten gelen giden çok oluyor, 24 saat de bebişle geçiyor.. sabah oluyor akşam oluyor sanki saniye gibi, doğum yapın hak vereceksiniz.. bir de bazen etrafınızdakiler sizden daha lohusa oluyorlar,zor bir dönem lohusalık.. ben 3 haftada falan toparladım, tam iyileşme 6 haftada dedi doktorumuz, haklıymış, daha tam iyileşmedim, ama dikişler sızlamıyor artık..bugün biz de 1 ay 5 günlük olduk..zamanla bebişe de anneliğe de alışılıyor.. konuşulacak çok konu var doğum ve sonrasıyla alakalı.. yeni topikten söz etmişsiniz, geçmişi tam okuyamadım, açtınız mı yeni topik?
bebişlere iyi bakın.. Nevraa bebişimi koklarım senin için, sen de kendine de bebişe de iyi bak..
Nazım beyaz gürültüden bahsetmişsin, nereden dinletiyorsun bebişine?, belki işe yarar bizimkine, sallanmak istiyor hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?