Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bendede şeker çıkmadı ama ben zaten fazla yiyemem hem kendim tatlıyı sevmiyorum hadi kızım kilo alsın diye yicem kızımda hiç sevmiyo tatlı yiyim hemen midem alt üst artık biraz biraz yerim hergün inşallah benim kuşumda alır kilo teyzesi :)))))))))

kızlar kontroldeydik bugün 200 gram cıvarı olmuşlar doktor iyi dedi ama bilemedim bu arada 19 hafta olduk teyzeleri öptük hepinizi tetanoz aşısı olsan iyi olur dedi doktor ne zaman yaparız bilmiyorum ama

cnm nedemek helal olsun...sen yeterki bizimle aydalı bilgiler paylaş bulup buluştururuz..
bende haftaya şeker testini sorunsuz halledersem başlarım yemeğe....
bebişim tombiş tombiş olsun

canım bi şey sorucam senin lekelenmen ne zaman başladı ve nasıldı
benim önce çamur gibiydi dün sabahtan beri kahve ama tuvalette damlıyo kıvamı sıvı ve doku parçası gibi şeyler var seninki nasıldı

canım bu ilaçlar herkezde farklı oluyor kiminde senin gibi sıvı şekilde kahve rewngi oluyo mesela bende kalıp halinde çıkıyordu hatta ilacı bıraktığımda yumurta kadar bi kalıp çıktı kahve rengi ki ozaman rahat 15-16 haftalıktı bebeğim bunları pek takmayın kafaNIZA böle herşeyş düşünmeniz kafanızda kurmanız iyi değil sizin için

ama ben jel kullanmıyorum hap alıyorum ağızdan o yüzden canım sıkkın kan sulandırıcılarıda bıraktım dün puroluton vurdurdum ama sabah yine wc de çeşme gibi aktı ilgin için teşekk. neyse artık bekleyip görecez yerleşmede olamaz çünkü bugün 6. günüm daha 4. gün başladı

ben jel kullandım canım herzamanda demiş bi doktoruna sor belkide tutmuştur bebişin adet olamadığın için içerideki pis sıvı bu şekilde geliyodur ablama olmuştu böle bişi ama onun n doğal gebelikti adet olamayınca vücut atabildiği kadar pis kanı atmaya çaluşıyo yani adeti söktürmeye çalışıyo ama bebişten dolayı sökülmüyor ama senide umutlandırmak istemem normal gebeliklerde çok rastlanılan bişidir bu sen istirahat et bol bol zaten

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------34. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------29.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 37.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----23.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---24.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----19.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------19.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53

benide alın aranızaaaaa
2 asılama ve 1 tüp bebek ten sonra doğal yolla hamile kaldım.
17. haftadayız
cinsiyetini henüz öğrenemedik bu sabah gittik kontrole fakat göstermedi.

evliyim , hamileyim ve mutluyummm

merhaba kızlarrrr .. kontrolden geldik

10 mayıs sezeryan günü yazdı ...
haftaya salı gel dedi ..yani ayın 3 ünde gel ..çatı muayenesi yapacağım açıklığın varsa .. 10 mayısı beklemeden biraz daha erkene alırız dedi sezeryanı ....
sezeryan olucam birde çatı muayenesi .. tırstım şimdi ...
ameliyat tahlillerini verdi salı onları yaptıracağız ...
bizden şimdilik bu kadar ... kardeşimdeym şimdi .. girerim gene nete sonra

selam kızlar, nasılsınız?
Nevraaa günün belli olmuş, 10 mayıs demişsin değil mi? bana çatı muyenesi yapmamıştı sezaryen diye..ama vardır bir bildiği doktorunun..şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum ,kendini çok da yorma, kalan iş kalsın...biliyorum söylemesi kolay ama..
kızlar inanın doğumdan sonra vakit öyle bir hızlı akıyor ki, zaten gelen giden çok oluyor, 24 saat de bebişle geçiyor.. sabah oluyor akşam oluyor sanki saniye gibi, doğum yapın hak vereceksiniz.. bir de bazen etrafınızdakiler sizden daha lohusa oluyorlar,zor bir dönem lohusalık.. ben 3 haftada falan toparladım, tam iyileşme 6 haftada dedi doktorumuz, haklıymış, daha tam iyileşmedim, ama dikişler sızlamıyor artık..bugün biz de 1 ay 5 günlük olduk..zamanla bebişe de anneliğe de alışılıyor.. konuşulacak çok konu var doğum ve sonrasıyla alakalı.. yeni topikten söz etmişsiniz, geçmişi tam okuyamadım, açtınız mı yeni topik?
bebişlere iyi bakın.. Nevraa bebişimi koklarım senin için, sen de kendine de bebişe de iyi bak..
Nazım beyaz gürültüden bahsetmişsin, nereden dinletiyorsun bebişine?, belki işe yarar bizimkine, sallanmak istiyor hep..

benide alın aranızaaaaa
2 asılama ve 1 tüp bebek ten sonra doğal yolla hamile kaldım.
17. haftadayız
cinsiyetini henüz öğrenemedik bu sabah gittik kontrole fakat göstermedi.

evliyim , hamileyim ve mutluyummm
gözün aydın canım hayırlı olsun
hadi hayırlısı olsun günü blli oldu demek peki canım nst felan nasıl çıktı bukez

slm canım hoş geldin demek daha tam toplanamadın ama olsun bebişin sağ sağlim yanındaya toparlarsın dediğin gibi bazen etraftakiler daha loğusa oluyor ve bu çk sinir bozucu oluyor :))))))))))

Herzaman seninle cnm bana mesaj atmışsın çok teşekkür ederim ama maalesef ben tekrar başa döndüm .
Bizim topikte arkadaşlarla paylaşmıştım 12 nisan da yani 13. haftamda 2 li test için doktora gittiğimizde miniş kızımda 1000 de 1 görünen bir sürü sorun ortaya çıktı. 15 nisanda da normal doğumla suni sancı verilerek gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Bir kaç gün kötü günler geçirdim göğüslerimde süt birikti canım yandı aktılar falan ama toparladım şuan çok çok iyiyim :))
Herkese duyurmak istemedim moraliniz bozulur diye hatta bizim toppiğe bile çok girmiyorum aynı haftalardaydık ve istemeden arkadaşlarımı üzdüğümü farkettim .
Yoksa onları telaşlandırmak , tedirgin etmek istemezdim .
Şimdi önümüzdeki tedaviye odaklandık allah izin verirse ağustosta uzun protokolle 3. tedavime başlayacağım

Son düzenleme:
ben yeni topiği buldum, tamamdır...
Nurcan , aslında iyileştim ama iyileşemedim, lohusalık tuhaf bir durum.. dikişler iyileşti, ama daha herşeye tam anlamıyla adapte olmak zor..

arkadaşlar arkadaşın biri bir forumda bebeğini 22 haftalıkken rahim ağzı açılmasından dolayı kaybetmiş bu olay rahşm ağzı açılması bu rutin ultrasonlarda belli olan birşeydir değil mi yoksa allttan bakılmıodur herhalde değil mi bana hiç öle bakılmadı çünkü , bileniniz var mı?

zaten bititrdim bıraktım artık ..istesemde yapamam ... 38 e gireceğim artık .. hemen yoruluyorum
maşallah .. 1 ay dolmuş .. Allah ömrünü uzun etsin inş ...
bakalım benim nasıl geçecek ... 1-2 haftadan sonra daha çabuk toparlanırmışım gibi geliyor ...
tez canlıyım biraz elim ayağım durmaz yatmaya alışık değilim ...
salıncak alsana ev tipi .. sürekli elde ayakta sallamak seni çok yorar ...
çatı muayenesi dediği ..açıklık varmı diye bakacak haftaya ... varsa 10 mayısa kadar bekletmeyecekler..sancı gelmesin diye ...

Son düzenleme:
nurcancım nst yi sormuşsun

ilk başta kalp atışları düşüktü .. oksijen falan verdiler ... normal çıktı sonra ..

şu nst den önce tatlı çukulata yiyip meyv suyu içmek yokmu ... hala mide haşat ...
hemen yemek borum yanıyor ....

tupbaby canım çok ama çok üzüldüm ...
Allah diğer tedavinde yardımcı olsun .. dualarımız seninle ...
Allahım unutturma diyorum hep ... doğumda da hepinze dua edicem inş ...
sana -bilgem arkadaşımıza ..
ve hamile olup doğum yapacaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…