Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

benide alın aranızaaaaa
2 asılama ve 1 tüp bebek ten sonra doğal yolla hamile kaldım.
17. haftadayız
cinsiyetini henüz öğrenemedik bu sabah gittik kontrole fakat göstermedi.

evliyim , hamileyim ve mutluyummm
cnm tebrik ederimseni ne güzel doğal yolla hamile kalmışsın ne şanslısın..
ayy cnm ne güzel doğum tarihin belli olmuş çok sevindim inş sağ salim sorunsuz bi doğum gerçekleşir ve mutlulukla bebişini kucağına alırsın
Allahım yardımcın olsun cnm...
dün gece yastığa başımı koyunca aklıma geldin
dedim tupbaby vardı herzaman giremem dedi ama çoktandırda girmedi
dur yarın bi msj atayım dedim
cnmmm çok üzüldüm inanki söyleyecek söz bulamıyorum çok sıkıntılar çekerek onu buldun ve çok sıkıntılar çekerek kaybetmişsin yavrunu
Allahım sabır versin cnm sana
inş ağustostaki tedavine başlamadan doğal yolla hamile kalırsın cnm dualarımdasın...
cnm sanırım ultrasonla bakılıyo
benimde bebek aşağıda dediğinde dr bana ve devamında dedi rahim ağsında açıklık yok
demekki ultrasonda ölçtüde söyledi..

amin cnm amin
doğuma giren annelerin duaları kabul olurmuş
çünkü o anne o an dünyaya bir yavru getireceği için tüm melekler doğum anında annenin yanında olurlarmış yeni bi evlat dünyaya geliyo diye
annenin içinden neler geçrse o melekler o annenin dualrını kabul ederlermiş
benim ablamda doğuma girerken ev satın almaları ve benim hamile kalıp bir kızım olması için dua etmiş
ve dualrı kabul oldu...

canım benim ya ben seni başka bi topikte görmüştüm ordan beri aklımdaydın hatta buraya hamile kaldığını yazdığındada çok sewinmiştim ama çok olgun karşılamışın gibi gördüm seni ama kim bilir neler çektin buları bize anlatmak bile ne kadar zordur hiç canını sıkma allahım herşeyin hayırlısını wersin belk,i böylesi daha iyi olmuştur ne kadar büyürse o kadar bağlanıyosun bende bi düşük yaşadığım için böyle düşünüyorum nurcan çok daha büyük acılar çekmiş bence seninkide kolay değil allahım sabrını versin

canııııım çok sewindim allahım kolay kurtarsın inşallah senin yokluğun çok belli olacak ya benim daha war ne güzel siz hemen kucağınıza alacaksınız darısı bana ve buradaki herkese

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

Lilacım canım Allah daha büyük acılar vermesin .Evet çok üzücü bir olay ama ben ağlasam,isyan etsem bir şeyleri düzeltemiycem aksine eşimin ve sevdiklerimin moralini daha çok bozucam onun için herşeyde vardır bir hayır deyip gününü beklemek lazım .
Ben bu yaşadığım kötü olaya bile iyi yönünden bakıyorum :))
polyannayım ben :)))
Suni sancı verdiler ama ağlamadan , bağırmadan atlattım (doktorumun hastaları arasında en güçlü ve metanetli olan benmişim :)) normal doğum rahat yaparsın dedi )
3 aylıkken çok fazla sütüm geldi ( 3 aylıkken bu kadar çok geliyorsa demekki ileride daha çok gelecek bebek aç kalmayacak :))
Sütümün tadı acı değil tatlı su tadındaydı ( acı olmayacak demek ki )
Yani kısacası bu yaşadığım olaydan iyilik çıkarmak yere daha sağlam basmamı sağladı .

ah canım bendde neden girmiyo unuttu bizi diyodum rabbim hakkında hayırlısını versin canım büyüseydide kaybetseydin daha zordu tebiki bölede çok zordur ne zorlukla kavuşutk hepimiz ama rabbim şükür sıcaklığını hissettirmedi kucağına alınca dah zor olurdyu inşallah tedaviye gerek kalmadan sağ ağlim bi bebişe sahip olursun
ben yeni topiği buldum, tamamdır...
Nurcan , aslında iyileştim ama iyileşemedim, lohusalık tuhaf bir durum.. dikişler iyileşti, ama daha herşeye tam anlamıyla adapte olmak zor..
canım anlıyom ben seni benim dikişler 1 haftada tamamen acımayı bitirmişlerdi ama işte insan bi acayip oluyo neden bilmiyorum belkide narkozu 1 ay atamıyosun diyolarya ondandır :)))))) he he
sanırım ultrasondan belli oluyo ama emin değilim canım

ay ya neden kalp atışı böle az çıkıyo ya keske alsalarya valla hergün meraktayım senin için

ay o çikolata meyvesuyu faslı benide mahvediyo benim kız tatlıyı sevmiyo yiyince midemde berbat oluyo

inş .hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz .. ablanında kalbi çok temizmiş .. çok içten dua etmiş .Allahta onun kalbine göre versin
nevraa doğum tarihini almışssın hayırlı olsun allah kolaylıklar versin
saol canım ... inş
canııııım çok sewindim allahım kolay kurtarsın inşallah senin yokluğun çok belli olacak ya benim daha war ne güzel siz hemen kucağınıza alacaksınız darısı bana ve buradaki herkese
gene ara ara girmeye çalışırım .. Allah hepimize kolaylıklar versin

ay ya neden kalp atışı böle az çıkıyo ya keske alsalarya valla hergün meraktayım senin için

ay o çikolata meyvesuyu faslı benide mahvediyo benim kız tatlıyı sevmiyo yiyince midemde berbat oluyo

sancılarım çoğaldı ondan oluyormuş .... sancı yükselirken o an kalp atışı düşüyor .. normal dedi doktor ...
beni ne günü çağırdıysa ben 1 gün önceden gidiyorum ... bazen haftada 1 değil ; 5 günde bir gittiğim oluyor....hareketlere dikkat ediyorum birde ... .

bak sabah gittik doktora .. midem yanmaya başladı ... geceyarısı oldu aynı ...
her nst günü tüm gün ynıyor yemek borum .. yapacak birşey yok
doğurur doğurmaz anında geçiyormuş reflü

günaydın canlar nasılısnız bebişler de iyidir umarım bende test tarihimi beklemeye çalışıyorum aslında bekleyemiyorum erken yaptırmak istiyorum ama eşim ve arkadaşım müsade etmiyo bu gün de ağrılar azaldı gibi sadece belim ağrıyor canlar bana dua etmeyi unutmayın ne olurrr günler saatler dakikalar geçmiyo bu arada dün akşamdan beri göğüslerimdede dokununca hafif ağrılar olmaya başladı bunlar iyi mi bilmiyorum ama iyi bir şey olmasını stiyorum neyse çok uzattım kendinize ve yiğenlerime dikkat edin kızlar..

hıııııııııım olabilir o canım onu bilmiyodum bakaman bişi olmasında valla doğurur doğurmaz yazburaya valla ben 9 doğururum yoksa :))))))
ay reflü eğer normalde sende yoktu ise gebelikten dolayı ise doğum bitti uyandınya bişiciğin yok taş gibisin hiç merak etme :)))))))))))
benim hergün öle yanıyo sabah bir başlıyo havucuda denedim ama yok ben ne yersem midemi daha beter ediyo anca çubuk kraker gaete ama ölede insan kurur napim dayanıyom acısına

canım bel batması iyi ama göğüsşşişliği hamilelikten dolayı değil ilaçlardan dolayı sana kendii hamiş gibi hissettirir ilaçlar sabret hayırlısı ile iste dua et bol bol inşallahbebişin seninledir

test günün ne zaman bende ilk gebe kaldığımda bunlar başıma gelmişti. hemşirelere sorduğumda ağrılarının olması iyidir demişlerdi.

haber veririm ..en olmadı özelden telefonlarımızı paylaşırız ...
bende olsam merak ederim çünkü ,
reflü yoktuki bende hamilelikte başladı ..midemdekileri çıkarırısam ancak uyuyabliyorum bazen ..
bazen gözümden yaş bile geliyor.. diyorum yemek borum delindi heralde

Son düzenleme:

ozaman geçer canım doğumdan hemen sonra bebiş yapıyodur benimde bştek gebelikte oluyor
yaz canım özelden nonu bende 10 dakka dolsun yazım :)))))))))))

walla bravo sana çok mantıklı düşünüyosun bende şahsen bencil biri olmadığımdan aynı sancıyı bana verdiklerinde gıkım çıkmamıştı korkumdan eşim annemde üzülür diye halbuki bi çığlık atsam ağlasam banada iyi gelecek ama yapamdım işte sende benim gibiymişin ebe gelip kızım kasma kendini bildiğin doğum sancısı çekiyosun bağır rahatla demişti ama yapamamıştım allahım sonrakilere wersin ömrü sağlıklısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…