Hayirli cumalar kizlar. Biz iyiz allaha sukur hersey yolunda 2 hafta daha kalicaz hastanede kontrol amacli o zaman 7 aylik oluruz insallah
sanada hayırlı cumalar..
2 hafta kalmış... o zaman zaten 31. haftada olacaksın .. evde de dinlenirsin ...inş herşey güzel olur
oh oh çok şükür zaten sonra evde en fazla 1 ay daha dayansalar bebişlerin sana yeter valla hiç bişicikler olmaz aslan gibi doğarlar :))))))))))Hayirli cumalar kizlar. Biz iyiz allaha sukur hersey yolunda 2 hafta daha kalicaz hastanede kontrol amacli o zaman 7 aylik oluruz insallah
oh oh çok şükür zaten sonra evde en fazla 1 ay daha dayansalar bebişlerin sana yeter valla hiç bişicikler olmaz aslan gibi doğarlar :))))))))))
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla çok şükür.
nevracım hayırlı kolay bir doğum olsun canım gün kesinleşmiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada bizlerede sona doğru sıkıntıların çoğaldı hepsi geçicek inşallah reflüden bahsetmişsiniz o bendede var ve çok rahatsızlık verici ben ilaçta alıyorum arada doktorum vermişti.
espoir-fr iyi olmanıza sevindim canım bence hastanede olmak daha güvenilir hep güzel haberleri
alalım.
Sagol ceydacim. Allaha sukur iyiz hastanede kalmayi ben istedim bebeklerim icin burasi daha guvenilir.
Bende oyle dusunuyorum 13 mayis eve gecicem 13 hazirana kadar dayanip 8 ayimiz bitirmis oluruz o zamanda gelirlerse saglikli yeter
kızlar merhaba..bayadır yazmadım foruma.aslında evdeydim ama moralmen kötüydüm.15 gün kadar önce bir trafik kazası geçirdim.kendim kullanıyordum arabayı..trafik ışıklarında kırmızı ışığı görmeyen bir adam ben hareket ettiğim anda bana çarptı.baya bir şok yaşadım.ama şükürler olsun ki ben ve bebeğim iyiyiz..ağlamaktan mahvoldum..şoka girdim.arabamın önü dağıldı biraz
Allahım beterinden saklasın..nazar mı değiyor bize anlamadım ki.yazdıklarınızı okuyorum ama..hep güzel şeyler yazmışsınız.Allahım doğumu yakın olanlara güç kuvvet ve hayırlı doğumar versin.hamilelarkadaşlarımın da inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.
her zaman seninle bu arada biz 22.haftadayız.düzeltebilirsen sevinirim...
ay canım hadi seninde az kaldı rabbim inşallah böle devam ettirirçoğu bitti hiç sitres felan yapma üzüntü streste doğumu tetiklerhep sakin ol eve çıkınca iş felanda yok tabi :))))))))))
kızlar merhaba..bayadır yazmadım foruma.aslında evdeydim ama moralmen kötüydüm.15 gün kadar önce bir trafik kazası geçirdim.kendim kullanıyordum arabayı..trafik ışıklarında kırmızı ışığı görmeyen bir adam ben hareket ettiğim anda bana çarptı.baya bir şok yaşadım.ama şükürler olsun ki ben ve bebeğim iyiyiz..ağlamaktan mahvoldum..şoka girdim.arabamın önü dağıldı biraz
Allahım beterinden saklasın..nazar mı değiyor bize anlamadım ki.yazdıklarınızı okuyorum ama..hep güzel şeyler yazmışsınız.Allahım doğumu yakın olanlara güç kuvvet ve hayırlı doğumar versin.hamilelarkadaşlarımın da inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.
her zaman seninle bu arada biz 22.haftadayız.düzeltebilirsen sevinirim...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu gün benim 7. günüm yaşasın günler azalıyor umarım sizlerde mutlu ve huzurlusunuzdur neden bilmiyorum ben bu gün garip şekilde mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?