çok geçmiş olsun canım rabbim orumuş yavrunuda senide üzme kendinin canınız sağya buna şükürkızlar merhaba..bayadır yazmadım foruma.aslında evdeydim ama moralmen kötüydüm.15 gün kadar önce bir trafik kazası geçirdim.kendim kullanıyordum arabayı..trafik ışıklarında kırmızı ışığı görmeyen bir adam ben hareket ettiğim anda bana çarptı.baya bir şok yaşadım.ama şükürler olsun ki ben ve bebeğim iyiyiz..ağlamaktan mahvoldum..şoka girdim.arabamın önü dağıldı biraz
Allahım beterinden saklasın..nazar mı değiyor bize anlamadım ki.yazdıklarınızı okuyorum ama..hep güzel şeyler yazmışsınız.Allahım doğumu yakın olanlara güç kuvvet ve hayırlı doğumar versin.hamilelarkadaşlarımın da inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.
her zaman seninle bu arada biz 22.haftadayız.düzeltebilirsen sevinirim...
kızlar merhaba nasılsınız bayadan berı nete giremedim inş herşey yolundadır nevra ve nurcan dogum yaptınızmı herzaman senınle nasılsın buarada 27 haftadayız
kızlar bunlar bizim cicilerimiz ,battaniyemizde var ama çok büyük olduğu için dörde katlayıp çektim fotosunu
Eki Görüntüle 187197 Eki Görüntüle 187198 Eki Görüntüle 187199 Eki Görüntüle 187200 Eki Görüntüle 187201 Eki Görüntüle 187202 Eki Görüntüle 187203 Eki Görüntüle 187204 Eki Görüntüle 187205 Eki Görüntüle 187206 Eki Görüntüle 187207 Eki Görüntüle 187208 Eki Görüntüle 187209 Eki Görüntüle 187210
ay ben yerim onun cicilerini maaşallah güzel günlerde kullanın canım hepsi çok şeker :)))))))))
hihih sğl cnm teşekkr ederiz
Allahım daha güzellerini senin kızına nasip etsin inş..
ay kız ne güzel kızlarımızı şöle bu cicişlerle kucağımızda görsek valla pek hevesliyim ve hyecanlıyım
Allahın izniyle oda olacak inş cnm
sen gene yolu bitirdin sayılır ben anca yarıladım...geçermi aylar...
kız asıl şimdi geçmiyo bana okadar hızlı geçiyoduki ilk zaman şimdi eziyetten beter oldu hergün ayrı eziyet yok oynmamasını say yok son günü say ölüyom valla günler hiç bitmiyo gecede uyuyamıyorum heryerim acıyor görsen yastık sokuyom heryerime ama banamısın demiyo valla midemde her geçen gün daha çok yanıyo bence tadını çıkar günlerinin sonrası daha beter bitek tesellim artık kavuşacağım o yani yoksa çekilecek yeri yok :))))))
merhaba hoşgeldinnn evet günümüz belli oldu ...merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla çok şükür.
nevracım hayırlı kolay bir doğum olsun canım gün kesinleşmiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada bizlerede sona doğru sıkıntıların çoğaldı hepsi geçicek inşallah reflüden bahsetmişsiniz o bendede var ve çok rahatsızlık verici ben ilaçta alıyorum arada doktorum vermişti.
.
herzamancım biz kızımla bugün 34. haftamıza giriyoruz :))))
nevracım yeni haftan hayırlı olsun bebişin bu hafta güzel güzel kilo alsın sağ sağlim doğsun ayın 10 undada
merhaba ... baya ilerlemiş haftan ..Allah sağlıkla devamını ve kuzunu kucağına versin ..,,kızlar merhaba nasılsınız bayadan berı nete giremedim inş herşey yolundadır nevra ve nurcan dogum yaptınızmı herzaman senınle nasılsın buarada 27 haftadayız
kızlar bunlar bizim cicilerimiz ,battaniyemizde var ama çok büyük olduğu için dörde katlayıp çektim fotosunu
Eki Görüntüle 187197 Eki Görüntüle 187198 Eki Görüntüle 187199 Eki Görüntüle 187200 Eki Görüntüle 187201 Eki Görüntüle 187202 Eki Görüntüle 187203 Eki Görüntüle 187204 Eki Görüntüle 187205 Eki Görüntüle 187206 Eki Görüntüle 187207 Eki Görüntüle 187208 Eki Görüntüle 187209 Eki Görüntüle 187210
sğl cnmmerhaba hoşgeldinnn evet günümüz belli oldu ...
reflü inş . ağır geçmez sende ... nurcanla ben yanıyoruzzzzzzzzzz..............
seninde haftan uğurlu olsunnn .. haftaya 8. ayın bitecek seninde .. 9. aya gireceksin artık
merhaba ... baya ilerlemiş haftan ..Allah sağlıkla devamını ve kuzunu kucağına versin ..,,
benim 10 gün nurcanın 20 gün civarı kaldı
kızz bunlerr neeee ...maşallahhhh..pembenin her tonu var ... kuzunun sırtında eskimesini görürsün inş ...
ay yok nerde eşim dedi gezmeye gitceksen git ama şuan alamayız dedi doğum parasını hallettikya anca şimdi ekstra bişi çıkarsa hastanede masraf yapmayalım diyo bebişş doğunca elimiz bollaşır ozaman alırız ne istersen dedi bende gitmedim arkadaşla yemek yicektik onunda işi çıkınca napim tek başıma bende kaldım evde şu doğum hallolsunda artık bi hagftasonu eşimle gider hangisini beğenirsek alırızaslında haklısın cnm yaa valla
zordur son zamanlar...
ama onları kucağımıza ilk aldığımız anı düşünsene ne kadar güzel bişidir yaa
Allahım o mutluluğu tattırsın bize inş...
sahi sen dün gittinmi foruma?
merhaba hoşgeldinnn evet günümüz belli oldu ...
reflü inş . ağır geçmez sende ... nurcanla ben yanıyoruzzzzzzzzzz..............
seninde haftan uğurlu olsunnn .. haftaya 8. ayın bitecek seninde .. 9. aya gireceksin artık
merhaba ... baya ilerlemiş haftan ..Allah sağlıkla devamını ve kuzunu kucağına versin ..,,
benim 10 gün nurcanın 20 gün civarı kaldı
kızz bunlerr neeee ...maşallahhhh..pembenin her tonu var ... kuzunun sırtında eskimesini görürsün inş ...
olsun cnm hiç takma kafana sen bunlarıNe kadar seker ne kadar guzel ciciler. Guzel gunlerde giysin. Bende koymak isterdim ciciler ama yok.
hmm anladım cnmay yok nerde eşim dedi gezmeye gitceksen git ama şuan alamayız dedi doğum parasını hallettikya anca şimdi ekstra bişi çıkarsa hastanede masraf yapmayalım diyo bebişş doğunca elimiz bollaşır ozaman alırız ne istersen dedi bende gitmedim arkadaşla yemek yicektik onunda işi çıkınca napim tek başıma bende kaldım evde şu doğum hallolsunda artık bi hagftasonu eşimle gider hangisini beğenirsek alırız
sağol canım bemim evet şükür 8 ay bitecek ay kızımı yakında alıcam inşallah kucağıma tabi inşallah sende sağ sağlim :)))))
olsun cnm hiç takma kafana sen bunları
siz sağlıklı olun bebişler güzel gelişsinde bırak cicileri sonradanda alınır..
hmm anladım cnm
haklısın doğru düşnmşsünz cnm..
eşinde mantıklı yani sonradanda alınır herşey..benimkilerde bu kadar..başka bişeyim yok.
tık tık !!!! kimse yok mu??? :80:
herkesler yattı galiba
geçmiş olsun . dün ben karar verdim .. benim kız ; rahimden çıkmış direk midee yerleşmiş heralde ..ben burdayım ama şimdide sen yatmışsın mide yanmamdan uyuyamıyorum(((((((((
afferim kız sana ehh işte böyle mutlu ol
olumlu düşün olumlu sonuç al
çarşamba gün değilmi test günün
sakın önce yapma bak tamammı
geçmiş olsun . dün ben karar verdim .. benim kız ; rahimden çıkmış direk midee yerleşmiş heralde ..doktora söylimmm onu ordan çıkarsın :))))
evet ...gece baktım kimse yok çıktım ... dün gece midem biraz iyiydi ..fırsat bu fırsat yatayım dedim ...
şimdide kocişi işe gönderdim .. bi bakıp çıkayım diye girdim
ay benim bütün gece berbattı aynı seningibi bende diyorum kızım midememi yapıştın diye artık gecee dört gibi felan bakıtm oynuyo yalvardım valla kızım nolur midemden uzaklaş diye anladımı ne he h e 10 dakaya kalmadı geçti midem o arada uyumuşum zaten :))))))))))) benim kız ilk defa söz dinledi :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?