Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Eklentiler

• $002.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $004.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $001.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $003.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 49
çok geçmiş olsun canım rabbim orumuş yavrunuda senide üzme kendinin canınız sağya buna şükür
kızlar merhaba nasılsınız bayadan berı nete giremedim inş herşey yolundadır nevra ve nurcan dogum yaptınızmı herzaman senınle nasılsın buarada 27 haftadayız

canım nevra ayın 10unda bende 20 sinde doğuracağım sen neden girmiyosun bayağıdır bi sıkıntımı var

Allahın izniyle oda olacak inş cnm
sen gene yolu bitirdin sayılır ben anca yarıladım...geçermi aylar...

kız asıl şimdi geçmiyo bana okadar hızlı geçiyoduki ilk zaman şimdi eziyetten beter oldu hergün ayrı eziyet yok oynmamasını say yok son günü say ölüyom valla günler hiç bitmiyo gecede uyuyamıyorum heryerim acıyor görsen yastık sokuyom heryerime ama banamısın demiyo valla midemde her geçen gün daha çok yanıyo bence tadını çıkar günlerinin sonrası daha beter bitek tesellim artık kavuşacağım o yani yoksa çekilecek yeri yok :))))))

aslında haklısın cnm yaa valla
zordur son zamanlar...
ama onları kucağımıza ilk aldığımız anı düşünsene ne kadar güzel bişidir yaa
Allahım o mutluluğu tattırsın bize inş...
sahi sen dün gittinmi foruma?

merhaba hoşgeldinnn evet günümüz belli oldu ...
reflü inş . ağır geçmez sende ... nurcanla ben yanıyoruzzzzzzzzzz..............

herzamancım biz kızımla bugün 34. haftamıza giriyoruz :))))

nevracım yeni haftan hayırlı olsun bebişin bu hafta güzel güzel kilo alsın sağ sağlim doğsun ayın 10 undada
seninde haftan uğurlu olsunnn .. haftaya 8. ayın bitecek seninde .. 9. aya gireceksin artık
kızlar merhaba nasılsınız bayadan berı nete giremedim inş herşey yolundadır nevra ve nurcan dogum yaptınızmı herzaman senınle nasılsın buarada 27 haftadayız
merhaba ... baya ilerlemiş haftan ..Allah sağlıkla devamını ve kuzunu kucağına versin ..,,
benim 10 gün nurcanın 20 gün civarı kaldı

kızz bunlerr neeee ...maşallahhhh..pembenin her tonu var ... kuzunun sırtında eskimesini görürsün inş ...

sğl cnm
amin Allahım amin inş bu cicilri zerindede gördğm günler olur...
daha güzelleri sizin olsun inş cnm
çok sğl..

ay yok nerde eşim dedi gezmeye gitceksen git ama şuan alamayız dedi doğum parasını hallettikya anca şimdi ekstra bişi çıkarsa hastanede masraf yapmayalım diyo bebişş doğunca elimiz bollaşır ozaman alırız ne istersen dedi bende gitmedim arkadaşla yemek yicektik onunda işi çıkınca napim tek başıma bende kaldım evde şu doğum hallolsunda artık bi hagftasonu eşimle gider hangisini beğenirsek alırız

sağol canım bemim evet şükür 8 ay bitecek ay kızımı yakında alıcam inşallah kucağıma tabi inşallah sende sağ sağlim :)))))

Ne kadar seker ne kadar guzel ciciler. Guzel gunlerde giysin. Bende koymak isterdim ciciler ama yok.
olsun cnm hiç takma kafana sen bunları
siz sağlıklı olun bebişler güzel gelişsinde bırak cicileri sonradanda alınır..
hmm anladım cnm
haklısın doğru düşnmşsünz cnm..
eşinde mantıklı yani sonradanda alınır herşey..benimkilerde bu kadar..başka bişeyim yok.

aman alınır sağ sağlim olsunlarda zaten hastaneden çıkanakadar etsinler gerisi heryer dükkan dolu hallolur :)))

ben burdayım ama şimdide sen yatmışsın mide yanmamdan uyuyamıyorum (((((((((
geçmiş olsun . dün ben karar verdim .. benim kız ; rahimden çıkmış direk midee yerleşmiş heralde .. doktora söylimmm onu ordan çıkarsın :))))
evet ...gece baktım kimse yok çıktım ... dün gece midem biraz iyiydi ..fırsat bu fırsat yatayım dedim ...
şimdide kocişi işe gönderdim .. bi bakıp çıkayım diye girdim

afferim kız sana ehh işte böyle mutlu ol
olumlu düşün olumlu sonuç al
çarşamba gün değilmi test günün
sakın önce yapma bak tamammı

yok canım önce yapmayı düşünmüyorum bu arada cicileriniz çoookkkkk güzel RABBİM sağlıklıca huzurlu mutlu günlerde giymeyi nasip etsin canımm...

ay benim bütün gece berbattı aynı seningibi bende diyorum kızım midememi yapıştın diye artık gecee dört gibi felan bakıtm oynuyo yalvardım valla kızım nolur midemden uzaklaş diye anladımı ne he h e 10 dakaya kalmadı geçti midem o arada uyumuşum zaten :))))))))))) benim kız ilk defa söz dinledi :))))))))))

haaahaaaa :)) çok güldüm ... aferin kızına ...
artık büyüdüler tabi ... inş ... doğuncada sözdinler

nurcan sen 20 mayısta ..37+0 mı olacaksın ... yanış hesaplamadıysam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…