he he inşallah dinlerler valla ben pek ümitli değilim senin yaramazdanda bennimkindende benimki zaten inat o garanti seninkide yerinden gayet memnnun dışarı ile hiç işi yok :)))))))))))haaahaaaa :)) çok güldüm ... aferin kızına ...
artık büyüdüler tabi ... inş ... doğuncada sözdinler
nurcan sen 20 mayısta ..37+0 mı olacaksın ... yanış hesaplamadıysam
he he inşallah dinlerler valla ben pek ümitli değilim senin yaramazdanda bennimkindende benimki zaten inat o garanti seninkide yerinden gayet memnnun dışarı ile hiç işi yok :)))))))))))
evet canım tam 37 bittiği gün bizim cumadan cumaya atıyoya hafta benim kızda tam 37 dolcağı gün doğacak sence nasıl haftası iyimi bişi olurmu ya küvezde kalır diye çok korkuyom
sğl cnm Allahım sanada nasip etsin inş..yok canım önce yapmayı düşünmüyorum bu arada cicileriniz çoookkkkk güzel RABBİM sağlıklıca huzurlu mutlu günlerde giymeyi nasip etsin canımm...
ay benim bütün gece berbattı aynı seningibi bende diyorum kızım midememi yapıştın diye artık gecee dört gibi felan bakıtm oynuyo yalvardım valla kızım nolur midemden uzaklaş diye anladımı ne he h e 10 dakaya kalmadı geçti midem o arada uyumuşum zaten :))))))))))) benim kız ilk defa söz dinledi :))))))))))
kızlar biz bu sabah kocişle erken kalktık maskoya gittik
ayy çok cici takımlar var yaa peşinde 2200e bırakıyolar 3kapılı dolap büyüyen yatak uyku seti içinde yatağı içinde falan falan...pazarlığa otursan 2bine bırakırlar dedik kocişle bakalım bi iki model kafamda kaldı şu 2 3 haftaya bu işi bitirecez gibi 20 gün 1 ayda gelmesi sürüyomuş falan derken olur bu iş..açık krem rengi düşündük bakalım Allahın izni ile inş bu işide bitiririz..
2900 net fiyata başka bi modelde beğendik ama çook geldi gerçekten...belli daha işçilikli ama bizi bu aşar dedik koçişle odanın mantolaması var duvar kağıdı var diğer bebek eşyaları falan fazla olur dedik ve 2200lklerde karar kıldık bakalım ne olacak...
kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...
her zaman seninle beni 22. yerine 12. hafta yazmışın..yapma etme zor geldik bu günlere.zaman bir an önce geçsin derken geri döndürmüşsün beni:))))
ay kız koymasınalar ya küveze ay ben kaldıramam bukez yaaaaaaaaaayyy ..sen benim kadarken çocuğunu doğurmuş olacaksınnn .... ben hala bekliyorummm ...
şaka bir yana .. benim doğum yapacağım hastanede
37+0 dan öncekileri küveze alıyorlar
37+0 dan sonrakileri almıyorlar ...
yani Allah korusun ama bence almazlar ....
bu sefer herşey çoookkk güzel olacak inşallah Nurcan
sğl cnm Allahım sanada nasip etsin inş..
hehehe bak söz dinliyo yaramaz...
kızlar biz bu sabah kocişle erken kalktık maskoya gittik
ayy çok cici takımlar var yaa peşinde 2200e bırakıyolar 3kapılı dolap büyüyen yatak uyku seti içinde yatağı içinde falan falan...pazarlığa otursan 2bine bırakırlar dedik kocişle bakalım bi iki model kafamda kaldı şu 2 3 haftaya bu işi bitirecez gibi 20 gün 1 ayda gelmesi sürüyomuş falan derken olur bu iş..açık krem rengi düşündük bakalım Allahın izni ile inş bu işide bitiririz..
2900 net fiyata başka bi modelde beğendik ama çook geldi gerçekten...belli daha işçilikli ama bizi bu aşar dedik koçişle odanın mantolaması var duvar kağıdı var diğer bebek eşyaları falan fazla olur dedik ve 2200lklerde karar kıldık bakalım ne olacak...
kızlarrr hani bi arkadaş vardı ikiz hamile nilu nikli girmiyo epeydir
inş herşey yolundadır yaa kaç gndür aklımda yazacam yazacam unutuyorum şimdi listede gördmde yazayım dedim..
inş herşey yolundadır yaa kaç gndür aklımda yazacam yazacam unutuyorum şimdi listede gördmde yazayım dedim..
ay kız koymasınalar ya küveze ay ben kaldıramam bukez yaaaaaaaaa((((((((((
dayanamam busefer gücüm yok okadar Allahım dua et bana nolr doğumunda koymasınlar küveze sağ sağlim gelsin bebeğim valla kaldıramaam Allhım biliyo bikez daha geçmişi hatırlamak istemiyorum
cnm hiç merak etme sen bu sefer bebiş herşeyiyle en güzel şeklde gelecek kucağına hiç düşnme küvez olayını falan tamam...ay kız koymasınalar ya küveze ay ben kaldıramam bukez yaaaaaaaaa((((((((((
dayanamam busefer gücüm yok okadar Allahım dua et bana nolr doğumunda koymasınlar küveze sağ sağlim gelsin bebeğim valla kaldıramaam Allhım biliyo bikez daha geçmişi hatırlamak istemiyorum
canım bende akmıştım fiyatlar genelde öle bende krem 3 kapılı büyüen yatak alttanda kanguru yatak lı modeller beğenmiştim ama biz odayıda bebiş doğunca alcaz şimdilik küçük beşiklerden alıcaz bu kare içinde oyun oynanabilen beşikler oluyo daha sonradan oyun sepeti gibi ondan alalım diyo eşim bbiş sağ sağlim doğunca alırız diyo zaten odasını bebişim sağ sağlim doğarsa kaynanam bilezik takar bana yine en az 1 .5-2 bin tl o tutar onu bozdurup alıcaz sonradan zaten maaşoımız bize kalacağı için herşeyin en iyisini alırız kızıma ben bebiş gelmden almaya korkuyorum odayı
evevt ekim ayında anne olacaklar forumunda da varmış ama ordaki arkadaşlar da ulaşamıyolarmış cebi kapalıymış bende epeydir merak ediyorum inşallah bi sorun yoktur
her zaman seninle selam, biz 20+5 iz bugün ve şimdilik erkeğiz (bi kız bi erkek oluo da değişirse şaşırmayın) eklersen sevinirim hoşcakal
aman nurcan sakın olumsuz düşünme .... sakın üzme kendini ...
bu sefer alacaksın kollarına inş... küveze girecek gibi gözükmüyor ..ama olduda tedbir amaçlı koydular falan ...sakın panik yapma ... sütün etkilenmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?