Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE]

nilu nun profil bilgilerine baktım ...en son 08-04-2011 de girmiş ... .. lekelenmelerim azaldı yazmış.. ayağı eli şişiyormuş .. haftaya kontrol var demiş .. daha da girmemiş ..

çizelgeye göre 22 haftalık hamile...

inş iyidir

:))))))))) inşallah canım inşallah
ben evet park yatak istiyorum yatak odama koymak için odada taşımak için zaten ana kucağımız var sallanıyo senin sorduğunun fiyatı ne 1 yaşına kadar kullanılanlar puset gibi sanırım görmüştüm çok güzel modeller vardı heleki hasırları harikaydı

evet aynen böle yazmıştı inşallah bişiyi yoktur bebişleri iyidir ama o zaten sık giremiyodu ben ondan kötü düşünmek bile istemiyoum inşallah dinleniyordur bebişleri iyidir

ayy inş iyidir yaaa
cnm benim sorduğuma 350 dedi ama 300e alınır...çok şıktı ayrıca nette bulursam eklerim bak bi ara
ben çıkim öptüm sizi eşimle markete gidicez canlar byeeee

tamam şekerim tahin helvanı almayı unutma

kızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
3 kapılı dolap ve büyüyen yatağı alıcam sadece yanlız yatağın altına yavru yatakta yaptırmak istiyorum..ayrıca 2.fotoda yatağın kenarında dolabın ilavesi pembe ve diğer renkli süsler var dolabın üstnde onlarda 3 tane var onları pembe yaptırabilirim sizce böylesimi yoksa pembe olsamı daha hoş olur.bide burada taşlı gösteriyo modeli taşlı değil bizim baktığımız sadece taşsız diğer herşeyi aynı...dolapların kuluplarınıda kristal istiyorum..
kesin değil ama aklıma yatan bi modle oldu bu
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası

selam herkese biz daha yeni 16.haftamıza girdik ama zaten listede 16 hafta yazıyo bi karışıklık olmuş heralde.bu arada doğumu yaklaşan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun kolay ve sağlıklı doğumlar olur inş. Rabbim hekesin kucağına bebişlerle doldursun inş.benimde Allah nasip ederse oğlum olacak inş.

çok güzelmiş ... eklentilerin pembe olması bence iyi bir seçim ... birde taşsız olması iyi ... bebek odası taşlı güzel olmaz ...
kristal kulp alacaksan ..yedek almayı unutma ....zaman içinde kırılır yada zarar görürse sonradan aynını bulmak zor olur ...

ayy inş iyidir yaaa

cnm benim sorduğuma 350 dedi ama 300e alınır...çok şıktı ayrıca nette bulursam eklerim bak bi ara

tamam şekerim tahin helvanı almayı unutma
hıııııııımmmmmmm kız oda yapıcan okadar pahalı almasaydın ama güzel diyoun model bulursan okoybakalım ben bugün sipariş verdim pusetli bi model beğendik adamla anlaaştık yaptırıcak bebeğimiz yaşarsa alıcaz satmıcak dükkanda pakedinde tutacak

aaaaa bende böle oda bakmıştım işte ama benim baktıklarım taşlı ve kanaguru yataklı idi :)))))) kulplarıda kristaldi :))))))) nekadar dediler bu modele

canım çookkk güzel yaaa canım sana bişey sorcam benim ara ara çok keskin kasık ağrılarım oluyo belimdede var bunlar benim yumurtaların tutmadığı anlamına mı geliyo bir de ben her gün ananas yiuordum onun bir zararı olur mu sence yaa böyle ağrı olmaması tutmuyo anlamına geliyo diyen yazılar okudum moralim çok bozuk eşimede söledim o da çok kötü oldu yaa senide sıkıyorum ama kusura bakma kızlar sizde kusuruma bakmayın lütfen...

canım birde bişey daha bu oda takımı çok güzel RABBİM güle güle kullanmayı nasip etsin fiyatları ne kadar bunların?

taşlı istemem zaten...kulplar içi güzel fikir cnm mantıklı alırım fazladanda...bende bunu beğendim bakalım kısmet...

kızz almadım zaten alsam pazarlığa otururum fiyat makul gelirse eğer alırım...
cnm aklından sil artık bebeğim yaşarsa alacaz falan
sen olumlu düşün yaşayacak benim yeğenim...
bu taşsız ve kanguru yataklı olacak yani alttan yataklı
bu modele peşinde 2200 dediler ama 2000ne bitiririz işi gibi geldi bana...
ama yatak ve dolap sadece

canım birde bişey daha bu oda takımı çok güzel RABBİM güle güle kullanmayı nasip etsin fiyatları ne kadar bunların?

fıstık ananas yemeyi artık bırak yeterli ananas
kasık ağrısı iyiye işaret olabilir kısmet...
olumlu düşün olumlu olsun cnm benim inş öylede olacak..
cnm bu beğendiğim model dolap ve yatak 2200 peşin dediler ama pazarlıksız.

çok saol canım bu günden sonra yemem artık ama yediklerimin zararı olmamıştır değil mi ayy çok beğendim ama biraz pahalı

ben baktığımda tasız hiç model yoktu demek yeni geldiler :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…