gelir gelir test günüde gelir merak etmetamam canım teşekkürler hayırlıca şu test tarihim bi gelseydi böle hayat çekilmez oldu.ne güzel sen hazırlıklara başlamışsın RABBİM hayırlıca kucağına almayı nasip etsin...
evet ben demir kapıya gittim :))))))))
nurcan ne yapıyorsun .. kızın nasıl .. hareketli mi???
kontrolun ne zaman ....
nurcanın kontrol ptesi cnm
hımm ...az kalmış ... inş güzel haberler verir doktoru ...
nurcan ne yapıyorsun .. kızın nasıl .. hareketli mi???
kontrolun ne zaman ....
hımm ...az kalmış ... inş güzel haberler verir doktoru ...
inş cnm yaaa....
sağolun canlar nevracım görmedim yaznı öle bi dolaşıp çıktım yorgundum valla hareketlere gelince bi bakıyom kız yerinde durmuyo bi bakıyom naparsam yapim kımıldamıyo ama kızım beni harbiden duydu heralde hala midemde bi ynma yok bugünn şükürler olsun :))))))))
pazartesi doktorumuza gidicez inşallah tarihi netleştirelimki eşim izin almaya çalışacak ailelere haber verilecek hiç istemiyorum ikimizin ailesi aynı anda gelsin ama mecbur olacak sanırım ilk defa 2 aile bir evde kalacak kesin savaş çıkar(((((( benim ailem çok rahattır eşimin aileside aksine herşeye bıt bıttır valla ben hastanedeyken ev kesin altüst edecekkaynanam ablamda sinirlenip sölenicek nolur bilmiyom benim ev :))))))))) inşallah kaynanamın işi çıkarda benim doğumdan 1-2 gün sonra gelir memeleketten bizimkiler fazla kalmaz zaten 2-3 gün anca kalırlar evleri istanbulda ay neçok düşünceğim şey var kız alttarafı muayenemi sordu ben içimde birikmiş artık :))))))))))
sağolun canlar nevracım görmedim yaznı öle bi dolaşıp çıktım yorgundum valla hareketlere gelince bi bakıyom kız yerinde durmuyo bi bakıyom naparsam yapim kımıldamıyo ama kızım beni harbiden duydu heralde hala midemde bi ynma yok bugünn şükürler olsun :))))))))
pazartesi doktorumuza gidicez inşallah tarihi netleştirelimki eşim izin almaya çalışacak ailelere haber verilecek hiç istemiyorum ikimizin ailesi aynı anda gelsin ama mecbur olacak sanırım ilk defa 2 aile bir evde kalacak kesin savaş çıkar(((((( benim ailem çok rahattır eşimin aileside aksine herşeye bıt bıttır valla ben hastanedeyken ev kesin altüst edecekkaynanam ablamda sinirlenip sölenicek nolur bilmiyom benim ev :))))))))) inşallah kaynanamın işi çıkarda benim doğumdan 1-2 gün sonra gelir memeleketten bizimkiler fazla kalmaz zaten 2-3 gün anca kalırlar evleri istanbulda ay neçok düşünceğim şey var kız alttarafı muayenemi sordu ben içimde birikmiş artık :))))))))))
amannnn .. bebeğin sağlıklı olsundaaa ... halllolur herşey .. boşver kız .. sıkm kendini ...
benimde öyle çok düşünecek hatta oturup ağlayacak skıntım varki ... ailelerden tut maddi manevi bir sürü şey ...
diyorumkiii .. boşverrrr. kızım kollarıma sağlıkla gelsindeee... banane heşeyden herkesten .. beni üzenlerden ....
doğru diyon valla birsürü dert var tabiki hangisini düşünecez yeterki sağ sağlim gelsinler dediğin gibi ay ben herşeyi çok fazla düşünürüm bıktım bu huyumdan :))))))))))seninde az kaldı gülüm hadi rabbim 9 gün sonra sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsinamannnn .. bebeğin sağlıklı olsundaaa ... halllolur herşey .. boşver kız .. sıkm kendini ...
benimde öyle çok düşünecek hatta oturup ağlayacak skıntım varki ... ailelerden tut maddi manevi bir sürü şey ...
diyorumkiii .. boşverrrr. kızım kollarıma sağlıkla gelsindeee... banane heşeyden herkesten .. beni üzenlerden ....
kızlaarrr boşverin bunları gerçekten bebeğinizi sağ salim doğurup kucağınıza alın emzirmeye başlayın ne sizde ne bebişte sorun olsun gerisi yalan
biz onlar için uğraşıp didinmedikmi bi evlat sahibi olalım diye
aileleri düşünürüz tabi ama böyle bi durumda düşnmeyin bebiş iyi olsunda onlar gerekirse yesin birbirini...maddi manevi insan yıpranıyo kolay değil ama onlarda zaman içinde hallolur Allahın izni ile...
nurcan dr a kaçta randevun bizi hbrsiz bırakma.
doğru diyon valla birsürü dert var tabiki hangisini düşünecez yeterki sağ sağlim gelsinler dediğin gibi ay ben herşeyi çok fazla düşünürüm bıktım bu huyumdan :))))))))))seninde az kaldı gülüm hadi rabbim 9 gün sonra sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin
he he kız asıl ben sana şaşıyom sen diyonya bizimki aile apartmanı ailen geldiğinde nasıl anlaşıolar benim kaynanam eşimle bile aynı evde 24 saat kavga etmeden duramaz ya biz evden çıkarız ya o yada birbirleirne yok gibi davranırlar :)))))) sen valla iyi bir arada yaşayabiliyon :))))))))))
ah cnaım aslında benim bütün bu aptal şeleri düşünmeme sebepte aslında bebeiş hep diyorrum kötü düşünmiyim diyorum ama olur olmaz hergün geçemiş önüme geliyo rüyalarıma giriyo artık o yüzden herşeyi düşünüyorum ve sinirlerim alt üst şu sıpa bii sağ sağlim olsa zaten sinirii bozanı bende bozarım :)))))))))))
canım benim r<ndevu 2:30 da hayatım :))))) nst felan anca 4 veye 5 gibi evde oluruz geçen sefer sancı çıkınca doğumhanee yolladı orda baktırdı biraz uzun sürdü işimiz ben yine gelir gelmez yazarım dua edin bize süslü annecik ve kızı
kızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
3 kapılı dolap ve büyüyen yatağı alıcam sadece yanlız yatağın altına yavru yatakta yaptırmak istiyorum..ayrıca 2.fotoda yatağın kenarında dolabın ilavesi pembe ve diğer renkli süsler var dolabın üstnde onlarda 3 tane var onları pembe yaptırabilirim sizce böylesimi yoksa pembe olsamı daha hoş olur.bide burada taşlı gösteriyo modeli taşlı değil bizim baktığımız sadece taşsız diğer herşeyi aynı...dolapların kuluplarınıda kristal istiyorum..
kesin değil ama aklıma yatan bi modle oldu bu
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası
ayy cnm valla bizim ailede sorunyok çok şükür hatta kayın validem annenler bu sıra gelmedi hiç neden diye sorduklarını çook hatırlarım,annemler gelsinler 2 3 gün kalsınlar gitmeyin kalın diye yalvardıklarını çook iyi bilirim
Allahıma şükür bizim aileler çook iyi anlaşıyolar aman dilimi ısırayım..
bende aile apartmanında oturmaktan memnunum ara sıra kayın validem geç gelmelerimize kızsada ben memnunum yanii..
tamam cnm gelince yazarsın bize...
dualarımız sizinle canlarım..
İyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz biz iyiz hergun nst'ye baglaniyoruz kizim zorluk cikariyor yerinde hic durmuyor
Nevra dogumun yaklasiyor heyeca sarmistir simdi seni ben bile heyecanlandim.
Nurcan insallah yarin guzel haberlerle gelirsin.
Herzam seninle sende alis veris heyecanindasin ciciler yatak odasi .... Ohhhh ne guzel.
sğl cnm..İyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz biz iyiz hergun nst'ye baglaniyoruz kizim zorluk cikariyor yerinde hic durmuyor
Nevra dogumun yaklasiyor heyeca sarmistir simdi seni ben bile heyecanlandim.
Nurcan insallah yarin guzel haberlerle gelirsin.
Herzam seninle sende alis veris heyecanindasin ciciler yatak odasi .... Ohhhh ne guzel.
fıstık yeşil olmaz çünkü bebek odamda morlu köşe koltuğum var pembede yapmayacam böyle kalsın kulplarını değiştirmiycem kristal farklı bi hava katmıştı çünküevt güzelmiş takım ama bence beyaz olması daha güzel gibi sanki illa bir renk olsun diosan da sanki yeşil daha soft pastel gibi , daha şık durur gibi bide kulplar daha şık başka bi model olabilir gibi , naçizane fikrim bu yönde güle güle kullan
valla bizimkiler 5 yıldır hiç bir araya gelmedilerama anlaşamıcaklarından adım gibi eminim kaynanam bu evi kendi evi gibi görüyor herşeye karışırheryeri karıştırır yerlerini değiştrir bizimkilere kendilerini sığıntı gibi hissettirecektir arık napim ya idare etsinler 2-3 gün :)))))))
slm kızlar..Bebişler büyümüş maşallah..Heiniz iyisinizdir umarım...
Herzaman seninle aynı odayı beğenmişiz:)))
iyi pazarlar canlar yaa bu gün benim 9. günüm ve ben idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi bu ne anlama geliyo yaaa
şimdi sana ne anlama geliyo çok iyi göstereyim
ne dedim ben sana önce yapma demedimmi...
ama yinede güzel bi işaret benim 12.günde bile silik çıkmıştı....ama kanda baktırma cnm ne olur gününden önce..iyiye işaret silik çıkması inş güzel olur.
ya duramadık canım yok kanı yaptırmıycaz çünki teste biraz önce tekrar baktık ortada bi çizgi daha oluşmuştu test hatalıydı galiba sevinmedim zaten canım hayırlısı bekliycem
ay bakalım artık ogün bi gelsin isterse yesinler birbirlerini :)))))))))))) ben nasılsa hastanede olascam ::))))))))) 1 günde olsa :))))))))sğl cnm..
inş en kısa zamanda senin kilerde yaramazlıklarından vazgeçerlerde annelerine bi rahat nefes aldırırlar atık cnm
inş en güzelleri senin olsun cnm..
fıstık yeşil olmaz çünkü bebek odamda morlu köşe koltuğum var pembede yapmayacam böyle kalsın kulplarını değiştirmiycem kristal farklı bi hava katmıştı çünkü
odadada bi tülü değiştiricem morlu bi stor tül diktiricem halım zaten kremli morlu duvar kağıdı nasıl olur ona karar veremedim..ama uyku setini kafama taktım çünk bu baktığım modelde saten dantelli uyku seti çok hoş ve tarz duruyodu onu çok beğendim onu kesin alıcam ama bebişim satende yatamazkii
ayrıca bide nevresim takımı daha almayı düşnüyorum günlük kullanım için..saten dantelliyide mevlütte misafir gelceği zamanlar temiz kullanırım diye düşünüyorum ama net karar veremedim daha...
merak etme sende bu sıkıntı olduğu kadar onlardadavardır ayy 2 3 gn nasıl geçer acaba diye
herşey hallolur takma kafana cnm sen bebişini düşün.
iyi pazarlar canlar yaa bu gün benim 9. günüm ve ben idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi bu ne anlama geliyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?