Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

İyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz biz iyiz hergun nst'ye baglaniyoruz kizim zorluk cikariyor yerinde hic durmuyor

Nevra dogumun yaklasiyor heyeca sarmistir simdi seni ben bile heyecanlandim.
.
yaramaz kız .. yerim ben onu ... inş .. sağlıkla 36 ları görürsün ...
sorma canım heyecanımız büyük ..Allah hepimizin yard. olsun
şaka yapıyorsunnnnnn ... yaparlarmı annenlere böyle bir şeyyy ... yok artıkkkk
iyi pazarlar canlar yaa bu gün benim 9. günüm ve ben idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi bu ne anlama geliyo yaaa

ya duramadık canım yok kanı yaptırmıycaz çünki teste biraz önce tekrar baktık ortada bi çizgi daha oluşmuştu test hatalıydı galiba sevinmedim zaten canım hayırlısı bekliycem

3.bir çizgimi çıktı ???

yaparlar canım kaynanam daha öncede eldi memleketten bana kalmaya yatak odama amaşır çekmeceme varana kadar karıştırmıştı ki ozaman birtek 2 kız kardeşim vardı bende kalan akşamları sürekli gidip ben yatınca kardeşlerime hadi ışığı kapatın yatın felan diyomuş sabah ben büyük kardeşimle ş görüşmesine felan gidiyodum küçük kız kardeşim yatarken odaya giriyomuş herşeyin yerini çekp yeniden topluyomuş ki eşimle büyük bi kavga etmiştik birkeresinde yine yatak odamızı dolapları toplamış ben çok dağınığım ya :))))))) eşim kıyafetini istiyo iş le ilgili bi kıyafet bulamıyorum işe geç akldı giymezse ceza alır bağırıp duruyo bana bende dayanamadım sölememiştim annen odayı karıştırıyo diye bağırınca söledim çamaşır çekmecemi bile değiştirmiş sen kamuflajını soruyon dedim tai bu sefer annesine gitti bağırdı ama kaynanam alışık eşimin bağırmasına takmadı bile bide üstüne benim yaptığım yemekleri sağlıksız bulduğu için hep mutfakta kendi yemeklerini yaptı ki onların ydikleriini ben ve eşim yiyemiceğimiz için hergün rajim yemeği onlarınki yaşlarından ötürü 15 gün makarna yedik ((((((( şimdi ben evde olmayınca bizimkileri bi kenera atarlar kaynanam hakimiyeti alır ama büyük ablam gelirse işler ozaman karışır annemle kız kardeşlerim sessizdir ama balam çirkeftir kananama kızar buseferde eşim bizimkilere laf eder anneme neden laf söledi diye ah yoksa neden bukadar dert ediyim :)))))))) düşünsene iç çaamaşırına kadar kurcalayan bi insan sen evde yokken evinde ve ailenle :))))))

ayyy kız valla ne cadı bişimiş bu böle...
ben gndüzleri bile giren olursa yatak odama tek morelim bozuluyo sen çok haklıymışsın..
napacan yavrum biraz dişini sıkacan bunlar kesin olur yine görmemezlikten gelecen mecbur...

ya ben ondan det ediyom zaten yoksa gelsinler aylarca kalsınlar hiç erinmem hizmette ederim ama kaynanam öle böle değildir zaten kaynanam 40 çıkanakadar kalır sanırım tabi eşimle gene kavga etmezse enson geldiğinde 15 günlüğüne gelmişti eşim 1 haftada kaçırttı kaynanamı :)))))))))) ama şimdi bebek var bide kız olcağı için gitmez hayatı boyunca kız çocuk istmiş olmamış kız torun istemiş oda olmamış soylarındaki ilk kız benim kızım olacak bırakmaz kızımı durur burda ama dediğin gibi napim sabredecez olmadı kendi aileme siz kalmayın onlar nasılsa gidici derim artık

sonuçta her zaman gelmiyo anladığım kadarıyla bi önceki doğumunda gelmişti sanırım
yani oğluna hasret bi anne nasıl oluyoda oğlunla kavga edebiliyo zaten orada kişiliği belli oluyo..40çıkana kadarmıı ayy cnm Allah sabır versin sana artık ne diyeyim..kendi annenleri 1 2 güne yolcu edersin kaynanan gidincede onları çağırırsın napacan cnm arayı bulmak lazım...

ayyy nurcannn ; hayret ederek okudum arkadaşım yaaa... nasıl dayanıyorsun sen bu kadına ...Allahtan sürekli beraber yaşamıyorsunuz ...
inş .. 40 ına kadar kalmaz ...

iyi pazarlar canlar yaa bu gün benim 9. günüm ve ben idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi bu ne anlama geliyo yaaa

ikinci çizgi çıkması iyi benim 11. gün kanda çıktığı halde denemek için 15. gün idrar tahlili yaptım çıkmamıştı daha sonralarıda silik olarak çıktı. muhtemelen pozitiftir hayırlısı (bak sen duramayacaksın yarın öbür gün bi daha yapacaksın ben hiçbişey göremediğim halde öle olmuştu)

kız oğluna hassret olurmu kaynanam nefret eder çocuklarından erkek çocuğu diye 2 oğlunada demediği kalmıyo he he :)))))))))) doğumumda gelmişti 1-2 kerede ölesine gezmeye geldi yakınya memleket gelibolu sabah binse öğlen burda oluyo :))))))) artık dediğin gibi annemler onlar gidince bol bol görür nasılsa :))))))) bide yılda 2 kez zaten biz gidiyoruz memlekete kış izni ve yazz izninde mecburen yoksa bayram seyrana denk getiriyoruz genelde ama ordayken bişi olmuyo kendi evi zaten ben misafir gibi gidiyom misafir gibi dönüyorum sanki tatile gitmişim otelde kalıyorum gibi oluyo yani pekte hasretlik yok he h e:)))))
ayyy nurcannn ; hayret ederek okudum arkadaşım yaaa... nasıl dayanıyorsun sen bu kadına ...Allahtan sürekli beraber yaşamıyorsunuz ...
inş .. 40 ına kadar kalmaz ...

sürekli gelmiyo Allahtan canım ya biz gittiğimiz için memelekete pek gelemiyo inşallah dediğin gibi 40 gün kalmaz çünkü bebeğe bakmama bile karışır onu yapma bunu giydirme felan bize sormadan bşileri alır yani beğenip beğenmiceğimizi düşünmez

ayy cnm harbiden kötü bi insanmış yaa kız olsun erkek olsun insan evladına kızarmı kavga edermi anlayamıyorum böyle insanları ben yaaa...
neyse bari yakın değilsiniz aynı şehirde oturmuyonuz Allahtan..

ayy cnm harbiden kötü bi insanmış yaa kız olsun erkek olsun insan evladına kızarmı kavga edermi anlayamıyorum böyle insanları ben yaaa...
neyse bari yakın değilsiniz aynı şehirde oturmuyonuz Allahtan..

çok şükür :)))))) Allahtan bana kötü değil kız :))))))))))))) gelinlerinin çok üstüne titrer herşeyleri olsun ister ama işte iyi yönüde var kötü yönüde aman napıcan dediğin gibi aynı yerde yaşaıoz ayda yılda bide çekecem yoksa başka bi kötü tarafı yok her gitmemde bişiler almış oluyo düşünüp bana eşime napim :))))))))))))) evimizi alırkende kendi neyi varsa verdi yoksa hiç ev kıredisi felan çekemezdik suscam artık 40 gün bizimkilerede sonra gelin dicem :))))))))

aaa bak yardımıda olmuş demek kızz
ama sağı solu belli olmuo diyelim biz ona...
neyse katlanırsın cnm yapacak bişi yok...

aynen yardımı çok oldu canım hakkı çok üstümüzde o yüzden kıramam kalbini sabrederim ben ya aman napim :)))))))))))

daha önce kocanın hatırına sabrediyordun .. şimdi birde kızının hatrı var ... çünkü bebiş için gelecek nihayetinde ..sayılı gün bitip gidecek ... dua et aynı apartmanda falan oturmuyorsunuz

daha önce kocanın hatırına sabrediyordun .. şimdi birde kızının hatrı var ... çünkü bebiş için gelecek nihayetinde ..sayılı gün bitip gidecek ... dua et aynı apartmanda falan oturmuyorsunuz

:)))))))))))))) çok şükür he he yok kız ben sabrederim zaten 5 yıldır iç kalbini kırmadım lafımı esirgemem ama haddimide aşmam benim üzüntüm ben yokken birbirlerini kırarlar iki taraf diye yoksa ben idare etmeye alışmışım artık :)))))))))

sonuçta iki ailede güzel bi sebepten dolayı toplanacaklar atışma didişme çıkmaz sen rahat ol
eee bunların ikiside evde kalacaksa hastanede yanında kim kalacak senin heee

sonuçta iki ailede güzel bi sebepten dolayı toplanacaklar atışma didişme çıkmaz sen rahat ol
eee bunların ikiside evde kalacaksa hastanede yanında kim kalacak senin heee

aman artık umursamıyom gerekirse yesinler birbirlerini he he :))))))))
benim ya annem ya kız kardeşim kalır :))))))))) yanımda kalmaysn evde kalacakama ablamda evde olur yani 2 kız kardeşim 1 ablam annem gelirler buraya biri yanımda kalır eşimde zaten hastaneden ayrılmaz kaynanam zaten hastaneye bitek 10 dakka geçmiş olsun diye gelir durmaz benimle daha öncede hiç durmadı

yarın kontrolümüz var kızlar ...
nst +kontrol+ ameliyat için tahliller +birde alttan muayene yapacakmış açıklık varmı bakacak

az buçuk tırstım birazz .. bana dua edinn ..yarın kolay geçsin

nst +kontrol+ ameliyat için tahliller +birde alttan muayene yapacakmış açıklık varmı bakacak

ayy cnm hadi inş güzel hbrlerle gelirsin sende
sayılı günlerin kaldı Allahım yardımcın olsun...
çok düşünüyorum seni...

canım hiç tırsma son aşama farzet ameliyat için ne tahlili yapılıyo onu duymamıştım bide açıklığa doktor mu bakıyo ebe mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…