Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy cnm hadi inş güzel hbrlerle gelirsin sende
sayılı günlerin kaldı Allahım yardımcın olsun...
çok düşünüyorum seni...
saol canım benim Allah razı olsunnnn
canım hiç tırsma son aşama farzet ameliyat için ne tahlili yapılıyo onu duymamıştım bide açıklığa doktor mu bakıyo ebe mi???

kangrubu tamkansayımı ... kanama zamanı gibi standart şeyler ondan tırmıyorum yaww ..
açıklığa bakınca ciyaklatıyorlarmış .kiminde öyle olmuş .. doktor bakacak

biliyorum bende onu diyodum zaten alttan bakmak için pekde iç açıcı şeyler anlatmadılarda ya kaç saniye sürüyodur biranda biter inşallah bide heralde son zamanlarda orasıda çok hassas olduğu içindir

biliyorum bende onu diyodum zaten alttan bakmak için pekde iç açıcı şeyler anlatmadılarda ya kaç saniye sürüyodur biranda biter inşallah bide heralde son zamanlarda orasıda çok hassas olduğu içindir

çok çok kısa sürüyormuş...bi arkadaş 30 sn dedi ..
sonzamanlarda zaten çatı kemikleri okadar acıyorki .. ondan çok acıyor bencede

yarın kontrolümüz var kızlar ...
nst +kontrol+ ameliyat için tahliller +birde alttan muayene yapacakmış açıklık varmı bakacak

az buçuk tırstım birazz .. bana dua edinn ..yarın kolay geçsin

İyi gececek nevra guzel haberini bekliyoruz.

Ben alistim alttan muayene her ay doktorum rahmimin uzunlugunu olcuyor

nurcan306 kullanıcısından alıntı
kıslar doktorumuza gittik soldaki damar dan kan akımım azdı zaten sağdakindede azalmalar başlamış budak kilo alımını yavaşlatırmış gerçi buhaftaki kilo alışı iyi ama dedi doktorumuz kızım 2260 gram doğum tarihimiz ayın 20 siidi ya gene değişti doktor % 60 5-10 gün küveze girer diyo nekadar geç alırsak okadar iyi diyo 23ile 25 arası düşünelim doğumu diyo doğumuda sipiral anestezi tasiye etti aslında doktor doğruyu söledi ama ben genede çok üzüldüm küvez olayına çok kalmaz bikaçgün diyor AMA BEN DAHA ORDAYKEN GÖZLERİM DOLDU ÇIKINCADA AĞLADIMSALYA SÜMÜK BÜTÜN GÜCÜM ÇEKİLDİ İÇİMDEN ÇOK YORULDUM KIZLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOK(((((((((((
az öncede kaynanamı aradım onunda karnında ağrı varmış memelekette gitmiş doktora ama tabi küçükyer doktor pek önemsememiş gazdır deyip yollamış kadın kaç gündür ağrı çekiyomuş napim dedim gel erken götirim seni buurda hastaneye bir yığın doktor var dedim bakalım gelir sanırım 1 haftaya kalmaz o gelince nete giremem zaten dualarda bitti sayılır şükür ((((

saol paylaşımın için ...

Nurcan cım çok üzülmüş .. kıyamam ben ona .. kötü tecrübe yaşamamış olsaydı önceden bu kadar etkilenmeyecekti ...
küvezde kalması bebek için iyi olacaksa kalsın ama .. dediğim gibi ..nurcan sakın gene aynı şeyler olacak diye düşünme lütfen .. herşey iyi olacak bu sefer ...
kayınvalidene de çok geçmiş olsun ... bizi haberdar et olurmu ... seni merak ederiz ...

Nurcan bugun doktorda randevun vardi nasil gecti?

nurcannn merak ettik seni .. ne dedi dr..???
özür kızlar görmedim yazdığınızı çıktım hemen

ay nevracım aslında ne yaptığımızı bizde bilmiyoruz doktorada söledik erken olsun diyoruzz ama bi sorun olcaksa erken olmasınıda istemiyoruz ama geç olursada bişi olur diye korkuyoruz aslına bakarsan artık şey dyorum belkide ben çok şey bekliyorum doktorlardan adam gayet açıkça anlattı aslında bize eşim anlıyo ama ben anlamamakta ısrar ediyorum adamı :)))))))))))eşim ve doktor diyo önce bizim için anne önemli diyo ben diyorum yok hayır ona bakmayın önce bebek diyorum tabi doktor dedi yok bizim içinde öncelik senin sağlığın ben tabi gene dudakları büz :)))))))))))hep geçmişim dediğin gibi bakıyorum etrafımda hamile okadar çok insan varki hepsi okadar rahatki sanki yastık doğuracaklar ben ise birgünümü bile ağlamadan tamamlayamıyorum hergün mutlaka ağlıyorum kendi kendime unut eskiyi diyorum tadını çıkar belkide bidaha hamile kalamıcan diorum kızın seninle olucak hep diyorum ama 2 saniye sonra o sinsi şeytan ele geçirşyo yine kalbibi sıktıkça sıkıyo :)))))))))

kaynanamiçinde sağol canım oda çok kötüymüş dayanamadım gel dedim götirim hastaneye nolur nolmaz önemli bişise geç kalmasın kadın günah gelir sanırım bu hafta bilmiyorum

cnm kızlar seni merak ediyodu baktım burayada yazmamışın bende diğer topikten buraya kopyaladım kızmadın dimi...
cnm önce tabiki senin sağlığın daha önemli sen olmazsan o yavrucuk ne yapar düşünsene...
geçmişi unut diyoruz ama yaşayan bilir kolay değil tabi ama bunda herşeyin daha güzel olacağını düşün..

yok hayatım kızarmıyım hiç ben ağlamaklıydım gene zır zır hemen çıktım yazamadım iyi yapmışsın canım :))))))))))

topik açıktı ..ama mutfaktaydım ..şimdi gördüm yazını ..

sen,n o kadar dualarını .. herkese karşı merhametini , Allah görğyor ... onun hikmetinden sual olunmaz ... neler atlatıp bugünlere geldik .. ben yumurta toplamadan sonra sancılandım ..çapada yattım 14 saat doğum sancısına eşdeğer çığlıkla neler yaşadım .. o gece yumurtalıklarımı alıyorlardı .. eğer o acılara dayanamasaydım ... zorladım dayandım ..tetkikler uzun sürdü .. bağıra bağıra dayandım ...üstüne olduğum 2 ameliyatta cabası .üstüne 17 milyar masraf.. anlatmak istediğim .. biz buralara kolay gelmedik ... ne para ne doktorlar .. sadece dualarımız bizi kurtarıyor ...
kolay hamileleik geçirip .. hiç korkmayanlar var yaa bende gıbta ile bakıyorum onlara ...
hatta 15 gün önce doktor 1 gözünüğ kaybedebilirsin dedi yaa hamileleikten damarlardan basınç oluşmasından ... o zaman bile dualara sığındım ..
yapma dirayetini kaybetme .. ne olur .. Allahtan hep iste hep dua et ... inşallah herşey güzel olacak ..
yarabbim unutturmasın bana doğumumda sana da dua etmeyi ...

Son düzenleme:
Nurcancim canim hic kolay degil yasadiklarin ama uzulme. Saglik olmadan olmuyor doktorlar hakli senin sagliginda onemli. Merak etme allahin izniyle sag saglim kizini kucagina alicaksin. Kuvezdede kalirsa uzulme bir cok bebek kuvezde kaliyor vede cok iyi oluyorlar. Insallah iyi olucak.

Kayinvalidenede gecmis olsun insallah onemli degil

Aman da benim moral hocamı üzmüşler....Bebişlerimiz dua ile bizi bu sefer üzmeyecek...Moralini bozma Nurcan cım.....

Tupbaby seni de şimdi okudum çok üzüldüm...Rabbim bi daha ki sefere sağlıklı evlat nasip etsin....

Bişey daha soruyum.....Bu minnoşlar kasıklarda da hareket ediyolar mı?? Ben oralarda hissediyorum da....

ayyy cnm onu hiç karıştırma.benimki kasığımda göbeğimde nerede yer bulsa orada ama dr aşağıda demişti ya bana anlamadım gitti ee aşağıdaysa göbek deliğinin orada hareket eden ne?

selam kızlar
güzel anne adayları
arasıra okuyorum sayfanızı ama bugun size ihtiyacım var
yumurta toplama işlemim vardı bugun sadece 3 tane yumurtam toplandı,
eşimde bi sorun yok ama ya bu 3 yumurtadan döllenen olmazsa diye korkuyorum
yumurta sayısı az toplanıp döllenen hamişler varmı diye merak ettim
Rabbim bebişlerinizi kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

ama ağlama yaa kıyamam
bak ağlarsan bebeğininde moreli bozulur bu annemde hep ağlıyo diye
sen ellerini karnına koy ve sağlıkla doğsun bebeğim diye bol bol dualr et..
:))))))))) birazdaha iyiyim canlarım sağolun hepiniz destek oluyorsunuz Allah razıolsun :)))))))) eşimlede konuştuk doktor 23 diyosa 23 olsun artık küvezede girerse takdiri ilahi artık araştırıorum kibi bebek 7 aylık doğuyo küveze girmiyo kimi 9 aylık doğuyo giriyo artık rabbim hayırlı yazı yazsın
aaahhhhhh canım ben bilmemmi senin neler çektiğini hepsini biliyorum senlenerdeyse başındanberi aynı yoldayız rabbim yaşadıklarının hatrına kızınıda senide sağ sağlim kurtarsın gerçekten dediğin gibi bizim için herşey en başından zor başlıor zaten inşallah sonu kolay olurhepimiziçin
ah canım inşallah et dua nolur Allahımın izniyle bukez sağ salim alim kucağıma elim boş çıkmıyım hastaneden
inşallah canım inşallah
sağol cnım

:))))))))))))inşallah canım inşallah canım heryerinde oynar merak etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…