selam kızlar
güzel anne adayları
arasıra okuyorum sayfanızı ama bugun size ihtiyacım var
yumurta toplama işlemim vardı bugun sadece 3 tane yumurtam toplandı,
eşimde bi sorun yok ama ya bu 3 yumurtadan döllenen olmazsa diye korkuyorum
yumurta sayısı az toplanıp döllenen hamişler varmı diye merak ettim
Rabbim bebişlerinizi kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar
güzel anne adayları
arasıra okuyorum sayfanızı ama bugun size ihtiyacım var
yumurta toplama işlemim vardı bugun sadece 3 tane yumurtam toplandı,
eşimde bi sorun yok ama ya bu 3 yumurtadan döllenen olmazsa diye korkuyorum
yumurta sayısı az toplanıp döllenen hamişler varmı diye merak ettim
Rabbim bebişlerinizi kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
ayyy cnm onu hiç karıştırma.benimki kasığımda göbeğimde nerede yer bulsa orada ama dr aşağıda demişti ya bana anlamadım gitti ee aşağıdaysa göbek deliğinin orada hareket eden ne?
:))))))))) birazdaha iyiyim canlarım sağolun hepiniz destek oluyorsunuz Allah razıolsun :)))))))) eşimlede konuştuk doktor 23 diyosa 23 olsun artık küvezede girerse takdiri ilahi artık araştırıorum kibi bebek 7 aylık doğuyo küveze girmiyo kimi 9 aylık doğuyo giriyo artık rabbim hayırlı yazı yazsın
aaahhhhhh canım ben bilmemmi senin neler çektiğini hepsini biliyorum senlenerdeyse başındanberi aynı yoldayız rabbim yaşadıklarının hatrına kızınıda senide sağ sağlim kurtarsın gerçekten dediğin gibi bizim için herşey en başından zor başlıor zaten inşallah sonu kolay olurhepimiziçin
ah canım inşallah et dua nolur Allahımın izniyle bukez sağ salim alim kucağıma elim boş çıkmıyım hastaneden
inşallah canım inşallah
sağol cnım
:))))))))))))inşallah canım inşallah canım heryerinde oynar merak etme
Nurcan306 arada sırada mesajlarınızı okuyordum. Öncelikle üzme kendini ve aklına sakın kötü birşey getirme bebişin seninle ve artık kocaman oldu ,5-10 gün kuvezde kalsa bile sonra hep seninle olacak annesi. Artık mutlu olmayı fazlasıyla haketmişsin.
Allah seni ve bebeğini korusun.
iyi geceler.
:))))))))) birazdaha iyiyim canlarım sağolun hepiniz destek oluyorsunuz Allah razıolsun :)))))))) eşimlede konuştuk doktor 23 diyosa 23 olsun artık küvezede girerse takdiri ilahi artık araştırıorum kibi bebek 7 aylık doğuyo küveze girmiyo kimi 9 aylık doğuyo giriyo artık rabbim hayırlı yazı yazsın
aaahhhhhh canım ben bilmemmi senin neler çektiğini hepsini biliyorum senlenerdeyse başındanberi aynı yoldayız rabbim yaşadıklarının hatrına kızınıda senide sağ sağlim kurtarsın gerçekten dediğin gibi bizim için herşey en başından zor başlıor zaten inşallah sonu kolay olurhepimiziçin
ah canım inşallah et dua nolur Allahımın izniyle bukez sağ salim alim kucağıma elim boş çıkmıyım hastaneden
amin cnm amin..
sen yeni hamişsin haftanı gördüm şimdi sanırımda ikiz ne güzel maşallah size
bilgilerinii ver listemize ekleyelim cnm sizi....
Günaydınlar ,
evet yeniyim daha.
sat 12 mart,çift yumurta ikizleri,yaş:28 , 3.tüp bebek tedavisi ile oldu bebişlerim.
şimdilik benim bilgiler bu kadar inşallah hepimiz sağlıkla vakitlice alırız bebişlerimizi kolllarımıza.
[/QUOT
Amin inşallah hayırlı olsun bebekleriniz.
Günaydınlar ,
evet yeniyim daha.
sat 12 mart,çift yumurta ikizleri,yaş:28 , 3.tüp bebek tedavisi ile oldu bebişlerim.
şimdilik benim bilgiler bu kadar inşallah hepimiz sağlıkla vakitlice alırız bebişlerimizi kolllarımıza.
sağol canım dediğin gibi kocaman oldu kızım inşallah girsede kısa bi süre durur inşallah gerçi biz doktorun dediğini dinlemeye kararverdik ayın 23 ünde alsın napalım zaten hasta ise 3-23 günle ileşmez heraldeNurcan306 arada sırada mesajlarınızı okuyordum. Öncelikle üzme kendini ve aklına sakın kötü birşey getirme bebişin seninle ve artık kocaman oldu ,5-10 gün kuvezde kalsa bile sonra hep seninle olacak annesi. Artık mutlu olmayı fazlasıyla haketmişsin.
Allah seni ve bebeğini korusun.
iyi geceler.
canım rahimde geriliyo sadece bevekle ilgili değil rahim büyüyo git gide çocuğa atma suçu hemen he he :))))))))))))) kız benimki hala bazı gün hiç hareket etmiyo üzülme boşver dokot bana günde 10 kere oynasa yeter dedi senin daha küçük bebişin bide sabret kilo alsın biraz hissedersinValla bende anlamadım..Bugün bildiğin göbeğimin altında hissediyorum...Bazen göbişte...Rahim bu kadar yer kaplıyomu ki?? Bilemedim valla...Bazen kaç saat hiç kıpırdamıyo...ya da ben hissetmiyorum...Aman kafayı yemicem söz verdim kendime....
Allah razı olsun canım duaların katbekat kızına ve sna ulaşsın rabbim şianı versin inşallahcanım benim üzülme sen ne olur .. hepimiz üzülüyoruz .. bebeğinde üzülüyor .. namazlarımdada dua ediyorum sana .. doğumda da Allah nasip etsin ..inşallah...
gülümseyerek anacağız bugünleri inş ..
hayırlı haberlerle dön inşallah canımyarın kontrolum var .... öğleden sonra dönerim... kardeşime geç,icem yine .. ordan bağlanıp haber veririm ...
iyi geceler
Günaydınlar ,
evet yeniyim daha.
nurcan endişelerinde sıkıntında haklısın ama az kaldı biraz daha kayret Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah,
nevra kontrolun iyi geçmesini diliyorum güzel haberlerle gel,
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi bitirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.
kızlar mrb nasılsınız...
yaa bugn kontrolüm var ama içim içimi yiyiyo
bugün aynanın karşısında morelim bozuldu iyice
karnım sanki iyice aşağıda gibi geldi bana yaa
inş dr amcamız bugün bize kötü bişiler demez dua edin bize..
inşallahçokkkkkkkk güzel haberlerle geliceksinhç merak etme bebğim biz duacınız
Selam kizlar.
Herzaman seninle insallah guzel haberle donersin.
Benim oglumda asagida doktor sakincali demedi sende korkma.
zeynepela merhaba ne zamandır göremiyordum seni nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?