canım benim gelmiştim okurken tenefüste ders geldi şimdi gördüm yazdığını iyiyim canım sen nasılsın? baya ilerlemişsin maaşallah canım
nurcancım bu defa herşey çok güzel olucak sen pozitif birisn canım iyi düşün rabbim seni de meleğini de korusun.
herzaman seninle canım evham yapma lütfen bazen ben de çok aşağıda hissediyorum kendini çok yorma yorulunca fena oluyor. lütfen dikkat et kendine. iyi haberle gel inşallah kızımız çok iyi de inşallah
sağol canım.göznaydın cnm
nerede yaptırdın tedavini
kızlar mrb nasılsınız...
yaa bugn kontrolüm var ama içim içimi yiyiyo
bugün aynanın karşısında morelim bozuldu iyice
karnım sanki iyice aşağıda gibi geldi bana yaa
inş dr amcamız bugün bize kötü bişiler demez dua edin bize..
gelcen gelcen bak benim kızım sözümü dinler gittiğinde sana pozda vericek bukez :))))))))))sğl hayatım yaa sende olmasan...
inş güzel hbrlerle gelicem bende çook istiyorum.
ah ben senin oğluşunu yerim yazık onu senin cadı kız itiyodur aşşağı kesin he h e:))))))))))) oluşumuzu şimdiden sindiriyo bak gör doğdummu oğluşun uslu kızın fırlama olcak :)))))))))Selam kizlar.
Herzaman seninle insallah guzel haberle donersin.
Benim oglumda asagida doktor sakincali demedi sende korkma.
sağol canım sağol inşallah rabbim hepimizi sevindirsin sonundacanım benim gelmiştim okurken tenefüste ders geldi şimdi gördüm yazdığını iyiyim canım sen nasılsın? baya ilerlemişsin maaşallah canım
nurcancım bu defa herşey çok güzel olucak sen pozitif birisn canım iyi düşün rabbim seni de meleğini de korusun.
herzaman seninle canım evham yapma lütfen bazen ben de çok aşağıda hissediyorum kendini çok yorma yorulunca fena oluyor. lütfen dikkat et kendine. iyi haberle gel inşallah kızımız çok iyi de inşallah
inşallah iyi haberlerle gel canım dualarım seninle ve bebişinle RABBİM yar ve yardımcınız olsun
[/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------35. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------29.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 38.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----24.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---27.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----22.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
doğum yapacaklar
derviş &meriç
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
kızzzzzzzzzzz yeni anne yapmadınmı bidaha test :))))))))))al kucağına inşallah
canım yaptımda yine kızarda kafama vurursunuz diye size söyleyemedim sabah yaptım bu gün daha koyu ama işte 10 15 dakika sonra çıkıyo o biraz kafamı karıştırıyor bakalım yarın büyük gün dua edin 15 dakika sonra çıkan sonuç var anlamına gelir mi?
inşalaaaahhhhh canımmmmmmmmm
kızzzzzzzzzzz yeni anne yapmadınmı bidaha test :))))))))))al kucağına inşallah
:))))))))) hadi bakalım değerin kaç çıkacak değeine göre başlarız yorumlara acaba ikizmi tekmi he he :))))))))))
ayy ben inanamıyorum nedense çok uzak gibi geliyor bana hayırlısı canım ama inşallah herşey güzel çıkar ne olur dua edin ve bana hakkınızı helal edin kafanızı çok şişirdim ama böyleyim işte ne yapayım kusuruma bakmayın lütfen...
merhaba kızlar ... biz doktordan geldik ... sancılarımız yüksek çıktı .. bügün yatıracaktı .. ama doğumhanede muayene ettiler. açılmam yok .açılma olsaydı doğum kendine başlamaan bebeği alacaklardı ..
. 1 hafta daha sezeryanı bekleyebilirmiş .... haftaya ptesi aç karnına gel dedi ... sancılar yüksekse hemen doğumhaneye - yok değilse salı günü doğum .. ama bence yüksek çıkacak ..kasıklarım çok ağrıyor bu aralar çünkü ... ................ çatı muayenesi oldum .. gerek yokmuş ama genede açıklık varmı diye bakr-arken ona da baktılar .. çok korkunç değilmiş .. pek canım yanmadı sayılr ...normal doğum olsaymış eğer ..çatım da müsaitmiş ... kısmet işte ... kızım bu hafta kilo almamış sayılır..az bişey farketmiş .. önemli değil dedi ...1 cm uzamışız ... bizden şimdilik bu kadar
hep dualardayız birbirimize merak etme kafamızıda şişirmedin biz sen üzülme diye dert etme diyip durduk yoksa hepimiz geçtik o günlerden şükürki aramızdan biri daha evlat hasretinden kurtulacak bize en büyük hediye :))))))))))
ALLAH razı olsun inanın başka kimseler beni anlamıyor testler hep önümde eşim bazen kızıyor çok kaptırıyorsun kendini diye ama elimde değil iyi ki varsınız iyiki tanımışım sizleri RABBİM hayırlıca yavrularınıza kavuştursun sizi çok çok teşekkür ederim
hayırlııs olsun canım inşallah sağ sağlim doğurmak nasip olur ya benimkide az alıyo artık sağlıklı olsunlarda doğuncada kilo alırlar canım bişi kalamdı doğumuna heycan nasıl :))))))))) ben geçiremiyorum günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?