amin canım inşallah ... 50 gr bile almamış bu hafta ..çok şaşırdım
geçen haftada 100 gr almıştı ...
doktor önemli değil ölçerken bazen tutarsız sonuçlarda çıkabilir dedi ...
ama bizim topikten biliyorum ..son haftalarda plesanta eskiyormuş ..ondan belkide ..
öneli olan sağlılı olsunlar
amin canım inşallah. hepimiz...Nevra az kalmis haftaya hayirlisiyla sag saglim alirsin bebegini kucagina.
tabi hayatım sen üzme kendini kilo ile hareketlerini takip et sadece aman hergün dinle bebişini sağlıklı olsun kilosu kolay
amin canım inşallah. hepimiz...
öyle tabiii.... bir keresinde haftada 400 gr almıştı ... demekkş değerler değişiyor hep
selam kızlar.yaa bısı sorcam sızdede oldumu.bende gun ıcınde otururken ve bacaklarımı kendıme dogru cektıgımde yada sırt ustu yatarken yıne bacaklarımı kendıme cektıgımde sol kasıgıma kramp gıbı bır-2 sanıyelık keskın bır agrı gırıyor hatta sol bacagımada vuruyor ama hemen gecıyor.bu normal mı yaa.dusuk tehtıdı olabılır mı cok korkuyorum
yaa .. inş ..ptesi olur ... 38+3 oluyorptesine .. 39 .haftada oluyorum zaten ...canım şimdi hemşire bi akrabam var bebiş hemşiresi onla konuştum kendi bebişim için senin durumuda söledim sizin çok beklemeniz saçma diyo tüp bebek sizinkiler kıymetli gebelik 38 de aldırabilirisiniz ddiyo istersen pazartesi aldır yani senin 38 i geçiyor zaten ozaman riske atma
kızzzzzzzzzzz yeni anne yapmadınmı bidaha test :))))))))))al kucağına inşallah
merhaba kızlar ... biz doktordan geldik ... sancılarımız yüksek çıktı .. bügün yatıracaktı .. ama doğumhanede muayene ettiler. açılmam yok .açılma olsaydı doğum kendine başlamaan bebeği alacaklardı ..
. 1 hafta daha sezeryanı bekleyebilirmiş .... haftaya ptesi aç karnına gel dedi ... sancılar yüksekse hemen doğumhaneye - yok değilse salı günü doğum .. ama bence yüksek çıkacak ..kasıklarım çok ağrıyor bu aralar çünkü ... ................ çatı muayenesi oldum .. gerek yokmuş ama genede açıklık varmı diye bakr-arken ona da baktılar .. çok korkunç değilmiş .. pek canım yanmadı sayılr ...normal doğum olsaymış eğer ..çatım da müsaitmiş ... kısmet işte ... kızım bu hafta kilo almamış sayılır..az bişey farketmiş .. önemli değil dedi ...1 cm uzamışız ... bizden şimdilik bu kadar
yaa .. inş ..ptesi olur ... 38+3 oluyorptesine .. 39 .haftada oluyorum zaten ...
sancılarım hep çoğaldı ... kasılmalarda çok ... fazla sancın olursa ptesşyi de bekleme gel dedi dr...
bekledikçe daha çok stres oluyor insan ....
canlar ben teste gidiyorum sabaha kadar hiç uyumadım ne olur dua edin görüşürüz canlar eğer gelmezsem bilinki olmsuz...
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
kaçıncı gün canım
Hayırlı olsun canım çok ortada çıkmış benim 91 çıkmıştı geç tutunmuştur canım sonuçta hamşilesin değerin kimyasal gebeliğe göre yüksek bence öyle düşün olumsuz aklına birşey getirme ve bebeğinde senle olduğa göre öyle hareket et iki gün sonra tekrarlamanı istediler mi? Ne dediler merkezden?
canlar ben teste gidiyorum sabaha kadar hiç uyumadım ne olur dua edin görüşürüz canlar eğer gelmezsem bilinki olmsuz...
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
cnmmm hamişsin hiç değerim düşük diye üzülme benimde 12.gün 42.64 tü ama çok şükür her iki günde bir yükseldi
sende hamilesin
bu iki gün çok önemli bak o annesine tutunmuş tutunmasını sağlamlaştırması için senin çok dikkat etmen gerekiyo
sakın yorucu şeyler yapma
ayyyyyçoooookkk sevindim yaa
gerçekten yükselir değil mi yaaa bırakmaz beni değil mi çok saol canım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?