Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

tabi hayatım sen üzme kendini kilo ile hareketlerini takip et sadece aman hergün dinle bebişini sağlıklı olsun kilosu kolay

Nevra az kalmis haftaya hayirlisiyla sag saglim alirsin bebegini kucagina.
amin canım inşallah. hepimiz...
tabi hayatım sen üzme kendini kilo ile hareketlerini takip et sadece aman hergün dinle bebişini sağlıklı olsun kilosu kolay

öyle tabiii.... bir keresinde haftada 400 gr almıştı ... demekkş değerler değişiyor hep

amin canım inşallah. hepimiz...

öyle tabiii.... bir keresinde haftada 400 gr almıştı ... demekkş değerler değişiyor hep

canım şimdi hemşire bi akrabam var bebiş hemşiresi onla konuştum kendi bebişim için senin durumuda söledim sizin çok beklemeniz saçma diyo tüp bebek sizinkiler kıymetli gebelik 38 de aldırabilirisiniz ddiyo istersen pazartesi aldır yani senin 38 i geçiyor zaten ozaman riske atma

selam kızlar.yaa bısı sorcam sızdede oldumu.bende gun ıcınde otururken ve bacaklarımı kendıme dogru cektıgımde yada sırt ustu yatarken yıne bacaklarımı kendıme cektıgımde sol kasıgıma kramp gıbı bır-2 sanıyelık keskın bır agrı gırıyor hatta sol bacagımada vuruyor ama hemen gecıyor.bu normal mı yaa.dusuk tehtıdı olabılır mı cok korkuyorum

hazelim olur böle şeler det olacak gibi kasık ağrılarında olabilir hamilelikte düşünme bunları keyfine bak ama tabikide kendini yıpratma düşük teshdidin olmasada yıllardır bu bebişi bekliyorsun ıymetini bil sakin hareket et

yaa .. inş ..ptesi olur ... 38+3 oluyorptesine .. 39 .haftada oluyorum zaten ...
sancılarım hep çoğaldı ... kasılmalarda çok ... fazla sancın olursa ptesşyi de bekleme gel dedi dr...
bekledikçe daha çok stres oluyor insan ....

Son düzenleme:
cicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
dr amcaya girmeden 2 tane çikolata yedim kızım oynasın diye ama nafile
oynadı oynamasına tekmeleri sıraladı ama yine yüzünü göstermedi cimcime...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...

[/QUOTE]

22.hafta ve erkek canım. Ne güzel bir liste olmuş takip etmesi zor olmalı..[/QUOTE]
cnm hangi tüp bebek merkezinde yaptırdığınıda yazarsan seni listemize ekleyelim..
kızzzzzzzzzzz yeni anne yapmadınmı bidaha test :)))))))))) al kucağına inşallah

canım yaptımda yine kızarda kafama vurursunuz diye size söyleyemedim sabah yaptım bu gün daha koyu ama işte 10 15 dakika sonra çıkıyo o biraz kafamı karıştırıyor bakalım yarın büyük gün dua edin 15 dakika sonra çıkan sonuç var anlamına gelir mi?[/QUOTE]
bak yapmana kızdım ama hbr güzel olunca kızmam gidiyo
kız zaten ilk zamanlar olduğu için hemen çıkmaz ikinci çizgi hamilesin diye yorumluyorum ben inş kandada güzel çıkar
hadi yarın güzel hbrlerle gel

cnm inş haftaya olur doğumunun yani ptesi yada salı tam istediğin gibi gerçi erkende gelse sorun değil gerçide
kilo almamış olması normalse sorun yoktur cnm
inş sorunsuz geçer son haftanda ve sorunsuz bi doğumla gelir listemizde baş köşeye konursunuz inşşşşş.

yani ben sordum işte bişi olmaz zaten tüp bebekler genelde erken alınır dedi bide nazımı hatırlıyorum yanlış bilmiyosam 36 haftada alındı onun prenses

canlar ben teste gidiyorum sabaha kadar hiç uyumadım ne olur dua edin görüşürüz canlar eğer gelmezsem bilinki olmsuz...

Hayırlı olsun canım çok ortada çıkmış benim 91 çıkmıştı geç tutunmuştur canım sonuçta hamşilesin değerin kimyasal gebeliğe göre yüksek bence öyle düşün olumsuz aklına birşey getirme ve bebeğinde senle olduğa göre öyle hareket et iki gün sonra tekrarlamanı istediler mi? Ne dediler merkezden?

ilaçlara devam cuma test tekrarı

canlar ben teste gidiyorum sabaha kadar hiç uyumadım ne olur dua edin görüşürüz canlar eğer gelmezsem bilinki olmsuz...

kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?

cnmmm hamişsin hiç değerim düşük diye üzülme benimde 12.gün 42.64 tü ama çok şükür her iki günde bir yükseldi
sende hamilesin
bu iki gün çok önemli bak o annesine tutunmuş tutunmasını sağlamlaştırması için senin çok dikkat etmen gerekiyo
sakın yorucu şeyler yapma
ayyyyyçoooookkk sevindim yaa

gerçekten yükselir değil mi yaaa bırakmaz beni değil mi çok saol canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…