kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
canım benimkide 51 çıkmıştı ki buna rağmen ben idrardaa silik çizgiyi bile görmedim :)))))))))) ama şükür değerim arttı bebişin seninle bence değerinde gayet iyi yükselir he çoğul gebelik değil o kesin :))))))
inşallah canım inan sevinemedik bile sağol canım
inşallah canım inan sevinemedik bile sağol canım
cnm benim inş ykselecek sen umudunu kaybetme
bak benimki senden bile düşüktü
inş inş cuma günü yükseldiğini yazarsın..
Sakın morelini düşürme sonuç pozitif ve hamilesin buna sevin ve ilaçlarına dikkat et ve bebeğinle konuş Allahın izniyle iki gün sonra çok daha iyi olucağını düşün. Tebrikler...
canım benimkide 51 çıkmıştı ki buna rağmen ben idrardaa silik çizgiyi bile görmedim :)))))))))) ama şükür değerim arttı bebişin seninle bence değerinde gayet iyi yükselir he çoğul gebelik değil o kesin :))))))
:)))))))))))))) Allahımın izni ile ykselir inşallah canım rabbim yüzünüzü soldurmasın
sevin sevi yükselecek Allahın izni ile inş..
hem morelini bozma yaaa ne hemen indirdin yelkenleri
mutlu sevinçli olki bebişinde ortamı sevip değerlerini yükseltsin..
saolun canlarım evet inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMM yükselcek inşallah değerim sizi çok seviyorum iyiki varsınız son kez soruyorum düşük değil dimi kızlar...
kız bak sana ne diyorum benimki 42 ydi
tamam canım kızlar hamileyimm yaa ne güzel bunu söylemek hamileyimm
yaa sevin işte böyle ne güzel değilmiii
Allahım bi sıkıntı bi sorun bi dert vermeden doğurmanı nasip etsin inş...
maşallah bebeğine kocaman olmuş ...cicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
dr amcaya girmeden 2 tane çikolata yedim kızım oynasın diye ama nafile
oynadı oynamasına tekmeleri sıraladı ama yine yüzünü göstermedi cimcime...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...
36 mııı ..sanki 38 de falan oldu o yaaa ...yani ben sordum işte bişi olmaz zaten tüp bebekler genelde erken alınır dedi bide nazımı hatırlıyorum yanlış bilmiyosam 36 haftada alındı onun prenses
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
maşallah bebeğine kocaman olmuş ...artık kafaya takma aşağıda diyee .. çok önemli olsaydı dr. söylerdi ...
36 mııı ..sanki 38 de falan oldu o yaaa ...
ne bileyim benim dr.. almıyor birtürlü ..bana ve eşime kalsa dün hemen doğuma girmiştim
hamilesin fıstıkkkkkkkkdeğerin biraz düşük olduğundan çok dikkat et .. uzan da dinlen ..meyve ye .. bol su iç ... parfüm kolonya sıkma kimsede yanında sıkmasın.. embiryoları öldürebilirmiş ...
birde yüzükoyun yatıp karnını baskılama ....
yat ve diğer test gününü bekle ... hayırlı olsun
teyzesii ama yaramaz bi poz vermiyo bize
cnm yaa haftaya bu gnler bebeğin kucağında olacak Allahın izni ile ne kadar güzell
inş herşey yolunda gider cnm az önce listeyi güncellerkende aklıma geldi nevra yazılacan 1 hafta sonra doğum yapanlar listemize diye
cnm bişi soracam dr mu önerdi yoksa bi sıkıntıdan sebepmi sezeryan olucaksın?yoksa tüp bebek diyemi
tüp bebek diye ..bekletmek istemiyor ...açılma falan yok .. kuru kuru ağrı falna sancı oluyor ... 40 lı haftalara kadar bekletip riske atmayalım dedi ... birde kan sulandırıcı iğne oluyorum ya bugün yarın kesicem onu ... 4-7 gün içinde bebeğin çıkması lazım o iğneleri kesince ...
bu sebeplerden sezeryan önerdi
anladım cnm inş sağ salim herşey yolunda ilerler ve kucağında bebişinle pozlar verirsin bol bol inş...
tüp bebekte normal doğuran vamrı acaba yaa merak ediyorum
ben dr umla doğum konularına hiç girmedim daha erken diye sormaya bile korkuyorum:18:
herzman seninle canım bende merak ediyorum tüp bebekte normla doğum yapan varmı diye ben çok önce konuşmuştum doktorumla ilk önce kıymetli bebek olarak gördüğümüz için risk olsun olmasın sezeryanla alıyoruz demişti ama sen istersen ve şartlar uygun olursa normal doğumda yapabilirsin demişti bana benim etrafımdaki herkes normal doğumla dünyaya getirdiler bebeklerini bende Allah izin verirse normal olmasını istiyorum. teyzem bundan 15 yıl önce tüp bebek tedavisi gördü hamile kaldı ve şuan 15 yaşında olan yeğenimiz normal doğumla doğurdu ama yenilerde ne duydum nede okudum böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?