hımm anladım cnm
ee tabi bizim bebişler kıymetli bebişler öyle her sıkıntıya giremezler
bende dr umla hiç konuşmadım acaba yorumu ne olur hiç bilmiyorum...
inş bebişlerimizi sağ salim dünyaya getiririz
seninde epey büyüd bebiş nasıl gidiyo zorluklarınız varmı?
sğl teyzesi büyütüyoruz işte cimcimemizi...Tahmer gozun aydin hamilesin insallah degerin katlanir.
Herzaman seninle masallah kizin buyudu kilo aldi. Insallah hep boyle devam eder.
Allaha çok şükür canım herşey yolunda birtek mide yanması var onun dışında bir sıkıntı vermiyor kızım ben kontrolle ayda bir gidiyorum çok merak ediyorum aslında artık hareketlerini hissettiğim için çok rahatım ama onu ultrosonda görmek çok güzel bu akşam iş çıkışı bebek odasının siparişini vermeye gidicez uzun zamandır bakıyorduk kendi kafamıza göre yaptırıcağız birşeyler
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
:)))))))))))))))))))))))))saolun canlarım evet inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMM yükselcek inşallah değerim sizi çok seviyorum iyiki varsınız son kez soruyorum düşük değil dimi kızlar...
maşallah bebeğine kocaman olmuş ...artık kafaya takma aşağıda diyee .. çok önemli olsaydı dr. söylerdi ...
36 mııı ..sanki 38 de falan oldu o yaaa ...
ne bileyim benim dr.. almıyor birtürlü ..bana ve eşime kalsa dün hemen doğuma girmiştim
hamilesin fıstıkkkkkkkkdeğerin biraz düşük olduğundan çok dikkat et .. uzan da dinlen ..meyve ye .. bol su iç ... parfüm kolonya sıkma kimsede yanında sıkmasın.. embiryoları öldürebilirmiş ...
birde yüzükoyun yatıp karnını baskılama ....
yat ve diğer test gününü bekle ... hayırlı olsun
nurcanım sadece fikir edinmek için sordum bitanem..
doğru diyon cnm..:))))))))))))))) biliyom kız bende öle yazdım hani düşünen varsada düşünmesin diye zaten senin doktor sölicektir sana normal olmasın diye
Merhaba güzel hamişler..
Nasılsınız?
Kızlar elimden geldiğince takip eidyorum sizi unuttum sanmayı sakın ..
Son durumlar nasıl , bir aksilik yoktur inşş..
Nurcan dularımdasın . Senin için 41 Ayetel Kürsi okuyacağım tez vakitte..
Sakın üzülme , kızın sağlıcakla doğacak Rabbim'in izni ile ..
Kızlar benim son durum :
Biliyorsunuz eşim tedavi oluyor, sperm sayımız çok şükür 2 milyondan 15-16 milyona çıktı ..
Hormon tedavisinde şuan ve inşş yakında iğnelere başlıcak , hani bizim tüp bebekte göbüşten vurulduğumuz :)
Eee ben kullandım bide eşim baksın tadına değil mi?
Bu arada vitamin ve kürlerde uyguladım 3 ay boyunca..
Hala devam ediyoruz..
Sonbahara kadar doğal yollardan deniyeceğiz, sonbaharda yani eylül-ekime kadar olmazsa tüp bebeğe geçiyoruz 2. kere..
Bize tedavinin faydası olucak ama yinede daha kaliteli spermler oluşucak inşş..
İşte böyle kızlar ..
Gidenin ardından ağlamanın zırlamanın faydası yokmuş, mücadeleye devam etmek lazım ..
İnşş yakında aranıza hamiş olarak tejrar gelicem ..
Hepinizi canı gönülden öpüyorum ..
İyi bakın kendinize , koca göbüşlülerimmmm...
Merhaba güzel hamişler..
Nasılsınız?
Kızlar elimden geldiğince takip eidyorum sizi unuttum sanmayı sakın ..
Son durumlar nasıl , bir aksilik yoktur inşş..
Nurcan dularımdasın . Senin için 41 Ayetel Kürsi okuyacağım tez vakitte..
Sakın üzülme , kızın sağlıcakla doğacak Rabbim'in izni ile ..
Kızlar benim son durum :
Biliyorsunuz eşim tedavi oluyor, sperm sayımız çok şükür 2 milyondan 15-16 milyona çıktı ..
Hormon tedavisinde şuan ve inşş yakında iğnelere başlıcak , hani bizim tüp bebekte göbüşten vurulduğumuz :)
Eee ben kullandım bide eşim baksın tadına değil mi?
Bu arada vitamin ve kürlerde uyguladım 3 ay boyunca..
Hala devam ediyoruz..
Sonbahara kadar doğal yollardan deniyeceğiz, sonbaharda yani eylül-ekime kadar olmazsa tüp bebeğe geçiyoruz 2. kere..
Bize tedavinin faydası olucak ama yinede daha kaliteli spermler oluşucak inşş..
İşte böyle kızlar ..
Gidenin ardından ağlamanın zırlamanın faydası yokmuş, mücadeleye devam etmek lazım ..
İnşş yakında aranıza hamiş olarak tejrar gelicem ..
Hepinizi canı gönülden öpüyorum ..
İyi bakın kendinize , koca göbüşlülerimmmm...
günaydın güzeller .. herkesler iyidir umarım ..ben krdeşimdeyim hala .. yarın akşam eve döneceğim .. merhaba demek için giridim ...
bugün misafir gelecek buraya öğlen giremeyebilirim ...
öptüm hepiniz .. görüşürüzzz
günaydın kızlar nasılsınız; biz akşam kızımın odasının siparişini verdik ben izne ayrıldığımda gelicek,
3 kapılı gardolap ve büyüyen karyola sabit yatak takımından cibinliğine herşeyini seçtik siparişler verildi ilk ve büyük bir alış veriş oldu Allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı kısmet etsin.
günaydın kızlar nasılsınız mağlum fazla giremiyorum internete çalışıyorum evdede olmayınca haber lerı zor alıyorum buarada dr görüştüm tüp bebek annesi oldugum için normal yapabilirmiyim dedim bana herhangi bir sorun gözükmüyor neden olmasın dedı sana bağlı dedi kızlar bebeğim 1050 kilo civarında artık odasını alsammı nedersınız
ceydacım inş rabbim nasip etsinaldıklarını kullanmayı buarada bende mobilya bakıyorum ama ne nasıl kullanılır hangi iyi bilgim yok herhangi bir marka varmı kalıtelı dedığiniz bana sadece yurt dışında bebek için işte biberon için dezenfekte sabun ları fırçaları falan geldı artık almaya başlasammı bende 28 haftalıkoldum
Maşallah bebeğine canım benim doktorumda normal doğumun herşey yolunda olduğu sürece benim isteğimle olabileceğini söyledi ve ben normal doğumu tercih ediyorum Allah nasıl kısmet eder bilemem tabiki. BiZ sonunda odayı aldık ancak bir ay sonra gelicek zaten çok şükür hazırlıklara başlayacak zamanlara geldik bence;
dün bidaha girmeyine merak etm,ştim iyiy olmana sevindim aman tek misafirin olsunda girme :)))) kızını ve seni öpüyoruz kendine iyi bakgünaydın güzeller .. herkesler iyidir umarım ..ben krdeşimdeyim hala .. yarın akşam eve döneceğim .. merhaba demek için giridim ...
bugün misafir gelecek buraya öğlen giremeyebilirim ...
öptüm hepiniz .. görüşürüzzz
maşşallah o bu derken bak büüttün yavrunu ne güzel pek giremiyosun benimde dikkatimi çekiyo ama iyi olmanız yetr arada ce yapın bize :))))))günaydın kızlar nasılsınız mağlum fazla giremiyorum internete çalışıyorum evdede olmayınca haber lerı zor alıyorum buarada dr görüştüm tüp bebek annesi oldugum için normal yapabilirmiyim dedim bana herhangi bir sorun gözükmüyor neden olmasın dedı sana bağlı dedi kızlar bebeğim 1050 kilo civarında artık odasını alsammı nedersınız
günaydın kızlar nasılsınız; biz akşam kızımın odasının siparişini verdik ben izne ayrıldığımda gelicek,
3 kapılı gardolap ve büyüyen karyola sabit yatak takımından cibinliğine herşeyini seçtik siparişler verildi ilk ve büyük bir alış veriş oldu Allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı kısmet etsin.
buarada nurcan nasıl acaba bunalımda yazmış inş iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?