Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Allaha çok şükür canım herşey yolunda birtek mide yanması var onun dışında bir sıkıntı vermiyor kızım ben kontrolle ayda bir gidiyorum çok merak ediyorum aslında artık hareketlerini hissettiğim için çok rahatım ama onu ultrosonda görmek çok güzel bu akşam iş çıkışı bebek odasının siparişini vermeye gidicez uzun zamandır bakıyorduk kendi kafamıza göre yaptırıcağız birşeyler

Tahmer gozun aydin hamilesin insallah degerin katlanir.

Herzaman seninle masallah kizin buyudu kilo aldi. Insallah hep boyle devam eder.
sğl teyzesi büyütüyoruz işte cimcimemizi...
inş sende bi an önce sıkıntılarından kurtulursun cnm

inş mide yanmasıda geçer cnm rahatlarsın
hadi hayırlısı o zamn odanız için...nasıl bişi düşünüyosunuz..?

saolun canlarım evet inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMM yükselcek inşallah değerim sizi çok seviyorum iyiki varsınız son kez soruyorum düşük değil dimi kızlar...
:)))))))))))))))))))))))))

canım belkide ben yanlış hatırlıyorumdur bilmiyorum ama ben sanki listey 36 da hbıraktık hatırlıyorum ama aklımda gitgel biliyosun bintane şey düşünüyorum :)))))

buarada herzaman ve ceyda kızlar tüp bebekte herşey uygun ise normal doğum yapılıyor ama eskidenmiş sezeryanda için pis kalıyo bilmem ne bunlar eskide kalmış normla doğumda keni temizleniyosa sezeryanda doktor temizliyo yani bence bebklerinizi riske atmaya hiç gerek yok belkide birdaha ala hamile kalamayacaksınız neden birtanecik şansınız varken ihtimallerle hareket edesinizki canlarım normlai kesin düşümeden aklınızdan çıkrın bebeğinizi içerde fazla boşuna bekletmeyin

Merhaba güzel hamişler..
Nasılsınız?
Kızlar elimden geldiğince takip eidyorum sizi unuttum sanmayı sakın ..

Son durumlar nasıl , bir aksilik yoktur inşş..
Nurcan dularımdasın . Senin için 41 Ayetel Kürsi okuyacağım tez vakitte..
Sakın üzülme , kızın sağlıcakla doğacak Rabbim'in izni ile ..

Kızlar benim son durum :
Biliyorsunuz eşim tedavi oluyor, sperm sayımız çok şükür 2 milyondan 15-16 milyona çıktı ..
Hormon tedavisinde şuan ve inşş yakında iğnelere başlıcak , hani bizim tüp bebekte göbüşten vurulduğumuz :)
Eee ben kullandım bide eşim baksın tadına değil mi?
Bu arada vitamin ve kürlerde uyguladım 3 ay boyunca..
Hala devam ediyoruz..
Sonbahara kadar doğal yollardan deniyeceğiz, sonbaharda yani eylül-ekime kadar olmazsa tüp bebeğe geçiyoruz 2. kere..
Bize tedavinin faydası olucak ama yinede daha kaliteli spermler oluşucak inşş..
İşte böyle kızlar ..
Gidenin ardından ağlamanın zırlamanın faydası yokmuş, mücadeleye devam etmek lazım ..
İnşş yakında aranıza hamiş olarak tejrar gelicem ..
Hepinizi canı gönülden öpüyorum ..
İyi bakın kendinize , koca göbüşlülerimmmm...

:))))))))))))))) biliyom kız bende öle yazdım hani düşünen varsada düşünmesin diye zaten senin doktor sölicektir sana normal olmasın diye
doğru diyon cnm..

cnmmm hoşgeldin aramızaa
özledik seni yaaa
inş cnm bak Allahım yüzünüze bakmaya başlamış eşinin değerleri ne güzel çoğalmış öyle sevindim inş ilk olarak tedaviye gerek kalmadan gelir bebişiniz aklımızdasın hep....en kısa zamanda tekrar aramıza gelmeni bekliyoruz cnm..

ayyyyyyyyyyyyy canım benim çok sevindim nekadar yüselmiş değeriniz çok güzel ya bak gör gelicek bebişin kendiliğinden hemde sağ sağlim hep aklımda ve dualarımdasın canım benim
eşinde demek bizim inleri tadacak he bende benimadmamı alsam bir ikitane :))))))) he he h e

canım sağol duan iin Allahım razı olsun gönlüne göre versin herşeyi attiğin dualar katbe kat sana geri dönsün aramız aen kısa zamanda gelirsin inşallah canım benim

günaydın güzeller .. herkesler iyidir umarım ..ben krdeşimdeyim hala .. yarın akşam eve döneceğim .. merhaba demek için giridim ...
bugün misafir gelecek buraya öğlen giremeyebilirim ...
öptüm hepiniz .. görüşürüzzz

günaydın kızlar nasılsınız mağlum fazla giremiyorum internete çalışıyorum evdede olmayınca haber lerı zor alıyorum buarada dr görüştüm tüp bebek annesi oldugum için normal yapabilirmiyim dedim bana herhangi bir sorun gözükmüyor neden olmasın dedı sana bağlı dedi kızlar bebeğim 1050 kilo civarında artık odasını alsammı nedersınız

günaydın kızlar nasılsınız; biz akşam kızımın odasının siparişini verdik ben izne ayrıldığımda gelicek,
3 kapılı gardolap ve büyüyen karyola sabit yatak takımından cibinliğine herşeyini seçtik siparişler verildi ilk ve büyük bir alış veriş oldu Allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı kısmet etsin.

nevracım buarada nasılsın artık gün sayıyorsundur allahım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kurtulmayı ikinizede nasip etsin

ceydacım inş rabbim nasip etsinaldıklarını kullanmayı buarada bende mobilya bakıyorum ama ne nasıl kullanılır hangi iyi bilgim yok herhangi bir marka varmı kalıtelı dedığiniz bana sadece yurt dışında bebek için işte biberon için dezenfekte sabun ları fırçaları falan geldı artık almaya başlasammı bende 28 haftalıkoldum

Maşallah bebeğine canım benim doktorumda normal doğumun herşey yolunda olduğu sürece benim isteğimle olabileceğini söyledi ve ben normal doğumu tercih ediyorum Allah nasıl kısmet eder bilemem tabiki. BiZ sonunda odayı aldık ancak bir ay sonra gelicek zaten çok şükür hazırlıklara başlayacak zamanlara geldik bence;

aslında tam zamanı artık dün akşam yoruldum bile nerden alıcağımız belli olmasına rağmen üstelik daha bebeğin kıyafetleri ve benim gecelik pijama gibi ihtayaçlar için alış veriş yapmak lazım ve iyice ağırlaştığımızda ve havalar ısındığında daha zor olucak ben karar verdim her hafta bir kısmını halledicem şimdi odayla başaldım perde ve halı işi var sonra kıyafetler hayırlısıyla, çok sabrettik ben sadece bir hastane çıkışı almıştım hep biraz daha ilerlemeyi beklemiştim.

canım inş bana rabbim nasip eder normal dogumu ama ogunki şartlar nasıl olur bilmiyorum artık işyerınden izinde alacacağım dogum ıznı burada sipariş verilince 1 ay sonramı gelıyor benımde hemen bakmam lazım

dün bidaha girmeyine merak etm,ştim iyiy olmana sevindim aman tek misafirin olsunda girme :)))) kızını ve seni öpüyoruz kendine iyi bak
maşşallah o bu derken bak büüttün yavrunu ne güzel pek giremiyosun benimde dikkatimi çekiyo ama iyi olmanız yetr arada ce yapın bize :))))))

oh oh odalara başlandı kızlar büyüttünüz bebişleri şaka maka he busıraa çok cici fotosu görmek istiyoruz topicde ona göre haftası yakın olan çok arkadaşvar :))))))))) odanız hayırlı olsun canım rabbim yavrunla eskitmeyi nasip etsin güzel günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…