Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sor canım sor elimizden geldiince cevaplarız benim bile hala aklıma takılan şeyler oluyo kesenide gör hayırısıyla... ondan sonrada kalp atışını duysaydım dersin sonra 2li 3lü 4lü testler var onlar güzel çıksaydı dersin hepsi bitince nasıl kilo alır dersin doğar ondan sonrası ayrı bi muamma zaten nasıl bişey olacağını hiç bi şekilde tahmin edemiyosun hapşırır öksürür üşütür koşar düşer ohoooo bitmez canım bitmeeeezzz ben naparsam artık:118:
doktora ne zaman gidiceksin???

heheeh benim yazacağımı sen yazmışsın cnm
pozitifi görmek tabi çook güzel bişi ama pozitifi görmekle iş bitmiyo arkasından neler geliyo neler
sen çok güzel açmışsın konuyu..

sağol canım dikkaet etmek için geç kaldım umarım etkilenmemiştir canım yaa. bebeğime bişey olmasın da gerisi mühim değil
yok gülüm bişi olmamıştır bebeğine merak etme ama son aylara giriyosunya ondan diyorum bundan sonra dikkat et diye merak etme bebişin iyidir
kı bende bi bakim bişi varmı diye girdim seni arıcaktım şimdik hadi bakalım hayırlısı olsun kavuşta yavruna birgün geç olsun napalım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
kızlar yaaa ben yine bir şey sorcam yaa ben cips manyağıyım öyle baharatlı deil sade cipsler var yaaa her gün yerim eşim 2 gündür kızıyor çok tuzlu ve yağlı diye zararı olur mu canlar
canım cipsten bişi olcağını sanmıyorum sadece kilo alırsın bol bol ama tabiki ipsi yeek niyetine yersen bebeğinin ihtiyacı olan besinleri tüketmezsen o başka bak canım bebeğe senden direkt geçen şeyleri söliyim sigara alkol kafein uyuşturucu ve omegaa 3 içeren besinler
bunlardan iyi olanıda zatn omega 3 içeren besiler bunları tüket balık ceviz en çok omega 3 içerenler onun dışında bebek bütün herşeyi senin vücudundaki depolarından alıyor sen yediklerinle bebeğinin senin depondan aldıklarını yerine koyuyorsun hıııııııııııı şöle bişi var ğer gebelik şekerin yüksek çıkarsa cips yememen gerekenler içinde mevcut caım :))))))))

çok saolun valla bana bu kadar sabır gösteriyorsunuz ya hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum ya inşallah o dediğiniz heycanların hepsini yaşarım bende iyiki varsınız inanın sabah kalkar kalkmaz ilk iş size bakıyorum o kadar alıştım ki

Nevraaaaa daha napıyosun burda??? Merakla baktım ama minnoşun daha karnındaymış....Hadi Allah kurtarsın yarınn..............

Kızlar merhaba ..
Benim kan testi sonucum 0.33 çıktı..
Yani negatif..
Kısmet değilmiş..
Gebelik testide büyük ihtimalle bozuktu..
Ne yapalım kısmet kızlar ..

nazim 83 canim vallahi hatiriyorum cok sevindimmm rabbim kizina uzun omurler versin, darisi basima insallhhhh. carsamba randevum insallah keseyi gorurumde azcik rahatlarim, cok sukur 4. denemde pozitif sonuc aldim insallah bebegimi kucagima alana kadarda boyle gitcek,dua et bana taze anne.....yazini okumak, seni gormek cok sevindirdi beniii

Kızlar merhaba ..
Yani negatif..
Kısmet değilmiş..

bilgemm ..inşallah eninde sonunda rabbim nasip edecek ... dua edeceğim sanada ...sen birde seningibi
bir arkadaş daha var tupbaby ... Allah tekrar kısmet etsin ...

Kızlar merhaba ..
Yani negatif..
Kısmet değilmiş..
cnm üzülme nasip değilmiş demek
ama neden 0 çıkmadıda küsüratıda çıktı acaba 33 diye
bir girip bakayıım dedim ...
2 saatte bir sancı giriyor ... oturamıyorum çok bilg. başına ....
saol canımcımmmmm aminnnnn

cnm Allah yardımcın olsun son hamilelik saatlerni yaşıyosun

kızlarrr az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?

Kızlar merhaba ..
Yani negatif..
Kısmet değilmiş..
canım girmeyince anlamıştım ama hayırlısı canım ya inşallah rabbim tez vaitte yavruna kavuşturur seni canım
inşallah canım benim ....öpüyorumm ... dua edicem s,zlere ....

Allah razı olsun canım bizide unutmuyorsun rabbim sandan yavrunada hayırlı ömürler versin sağolasın

heheeh benim yazacağımı sen yazmışsın cnm
pozitifi görmek tabi çook güzel bişi ama pozitifi görmekle iş bitmiyo arkasından neler geliyo neler
sen çok güzel açmışsın konuyu..

rica ederim bebişim biz seninle aynı frekanstayız zaten
bugün banada geldi milupa paketiya manyak gibi oturup bebek bezlerini sevdim
kendilerini görsem yerim heralde her zaman sende çatlak falan yok daha dimi???

ben hiç kullanmadım kan pıhtılaşması var sende???

nevra sağlıkla kızını kucağına al inşallah son dakikalar.
Allah bizlerede sağlıkla o günleri göstersin çok heyecanlı :18:

gunaydin kizlar ..nevra ins allah bir anda dogumu kolaylastirsin arkadasim ....seni merak ettim acaba durum nedir haberi olan bilgi versin buarada sirf sizlekonusmak icin evdeyim artik izindeyim

merhaba herkese
ben şuan 5+1 günlük hamileyim, 23 nisanda dondurulmuş transferim oldu, 9. gün değerim 252 11.gün değerim 672 çıktı, Geçen hafta ağrılarım olmuştu ama bu hafta hamilelikle ilgili bir belirtim hiç yok sadece iştahsızım oda psikolojik sanırım göğüslerimde falan hassasiyet yok sizce normalmi, böyle olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…