canim hayirlisi olsun allah kucaginda sagsaglim gormeyi nasip etsin bende senin gibi olmustum ama cok fazla dusunme bunlari bazen fazla dusunmektende oluyor ..tadini cikar hamileliginin onunde cok yol var
buarada kac tane yumartan transfer edildi benim 2 taneydi cok sukur 1 tuttu
canım genelde aksine gebelik ilk aylarda uyutur sen eğer normalde çalışan birii isen erkn kalkmaya alışık olduğun için kalkıyosundurkizlar buarada ben hamileligimden beri hic uyuyamiyorum gece 11 de yatiyor sabah 7 de kalkiyorum bunun caresi yokmu
merhaba herkese
ben şuan 5+1 günlük hamileyim, 23 nisanda dondurulmuş transferim oldu, 9. gün değerim 252 11.gün değerim 672 çıktı, Geçen hafta ağrılarım olmuştu ama bu hafta hamilelikle ilgili bir belirtim hiç yok sadece iştahsızım oda psikolojik sanırım göğüslerimde falan hassasiyet yok sizce normalmi, böyle olan varmı aranızda?
kızlar küçük nevramız dünyaya gelmiş ve yeni annemizde bebeğimizde iyilermiş hadi hepimizin gözü aydın şükürki bir bebeğimiz daha kurtuldu ve içimizden biri daha artık gerçekten anne oldu Allahım geride kalanlarımıza nasip etsin inşallah
yoo kan pıhtılaşması sorunum yok:26:
kızlar küçük nevramız dünyaya gelmiş ve yeni annemizde bebeğimizde iyilermiş hadi hepimizin gözü aydın şükürki bir bebeğimiz daha kurtuldu ve içimizden biri daha artık gerçekten anne oldu Allahım geride kalanlarımıza nasip etsin inşallah
:)))))rica ederim bebişim biz seninle aynı frekanstayız zaten
bugün banada geldi milupa paketiya manyak gibi oturup bebek bezlerini sevdim
kendilerini görsem yerim heralde her zaman sende çatlak falan yok daha dimi???
cnm gözünaydın..merhaba herkese
ben şuan 5+1 günlük hamileyim, 23 nisanda dondurulmuş transferim oldu, 9. gün değerim 252 11.gün değerim 672 çıktı, Geçen hafta ağrılarım olmuştu ama bu hafta hamilelikle ilgili bir belirtim hiç yok sadece iştahsızım oda psikolojik sanırım göğüslerimde falan hassasiyet yok sizce normalmi, böyle olan varmı aranızda?
resmen şuan ağlıyorum mutluluktankızlar küçük nevramız dünyaya gelmiş ve yeni annemizde bebeğimizde iyilermiş hadi hepimizin gözü aydın şükürki bir bebeğimiz daha kurtuldu ve içimizden biri daha artık gerçekten anne oldu Allahım geride kalanlarımıza nasip etsin inşallah
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------36. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------29.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 39.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----25.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---27.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----22.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
31-)tahmer--------umut tüp bebek-----------5.hafta
doğum yapacaklar
derviş &meriç
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?