kız herzaman dervişi neden silmedin gebelik listesinde hala doğum yaapacqak diye altta yazıyo he hekarı doğuraalı oooooooooooo :)))))))))
canlar nasılsınız bakalım bu gün yeni bebişde geldi ne güzel yaaa bu gün benim göğüs ağrıları dışında pek ağrım yok ona kafam takılıyor onun dışında iyiym inşallah sizler ve bebişler de iyidir
cnm ne zaman senin ultrason randevun?göğüsler hassaslaşıyo cnm dur sen daha...
bizde bugün kızımla çok iyiyiz akşamdan planladığımız işlerimizin hepsini yaptık gibi az kaldı
havada güzel deymeyin keyfimize...
artık her yemeğimi bebişin kilo alması için yapıyorum ve yiyorum...
inş haftaya kontrolmzde bende kızımın güzel kilolu olduğunu görürüm...
18 inde canım daha çok yaa göğüslerim gerçekten her geçen gün daha çok ağrıyor ve başka ağrım olmaması normal mi arada kasıklarım ağrıyor ama arada ayağa kalktığımda falan.ayy ne güzel inşallah bebeşin sağlıklıca alıyordur kilolarını ben eminim çünki bilinçli bir annesi var
cnm göğüslerinde hasasiyet başlaması normal merak etme geçecekler...
normal cnm sen dert etme bunları kasıkağrısıda şimdi regl olmuyosun ya onlardan kaynaklı cnm telaşlanma....
ayyy inş bebişim kilo alıyodur yaa önceki haftalara göre daha dikkat etmeliyim çünk bugüne kadar az az aldı kilo bebişim şimdiden sonra inş alır güzelce...bilinçli olmaya çalışıyorum cnm ama almayıncada almıyo ama bu hafta daha dikkatli besinler tüketiyorum...
canım bence hiç merak etme sen ne yemen gerektiğini bilip yiyormuşsun bence o alacağını alır inşallah ve sen de bize fıstğımızla ilgili güzel haberler verirsin inşallah ayrıcada bence gerçekten bilinçli bir annesin inşallah bende sizler gibi olurum her şeyden korkuyorum her okuduğumu duyduğumu kendime yoruyorum bu huyumu sevmiyorum yardım almayı bile düşünüyorum çünki hep korku içindeyim şimdide ya dış gebelikse ya kese olmazsa inan geceleri uyuyamıyorum ama bak siz ne güzel her şeye pozitif ve bilinçli yaklaşıyorsunuz bu çoookk güzel bence ve ben dua edicem fıstık güzel güzel kilo alsın
he he tamam tamam ben silmedim ama sende silmemişin hemen azarlama ağlarım bakanaaaa karıya bak
kız ben listeyi aldığımda derviş doğum yapmıştı heralde ben listeyi güncellerken derviş doğum yapmadı
yani senin silmen gerekirdi
karıya bak yaa bana laf atıyo kendi yapmamış
ben listeye hiç bakmadım derviş yazıyomu diye
bidaha listeyi güncellerken silerim cnm kusura bakma hanımağacığım
bu arada yarın senin randevun kaçta?
canlar nasılsınız bakalım bu gün yeni bebişde geldi ne güzel yaaa bu gün benim göğüs ağrıları dışında pek ağrım yok ona kafam takılıyor onun dışında iyiym inşallah sizler ve bebişler de iyidir
he he tamam tamam ben silmedim ama sende silmemişin hemen azarlama ağlarım bak((((((((((((((
canım yarın 1:30 da randevum Allahın izni ile kızımı görcem :))))))
bu arada kilo almak için dikkati beslenihyom diyonya yani bebek kilo alsın diye ben bu hafta kilo alınca biaz fazla dedim beiş kilo alsın diye helva yedim dedim o iştahımı açtı dedim oğuz bey bana dediki bebek senin depondan alıyo kiloyu dedi senin ne yediğin önemli değil kilo için dedi :b yani boşa yemişim
bakalım bu hafta nekadar alacak inşallah 2.5 kiloyu geçmiştir minişim
kız sen 9 ayı bitiremeden kalpten gidersin he :))))))))))))))) he he he biraz rahat bırak kendini sıkıntıdan sitresten ebbişin büyümicek sen sitresli olunca oda oluyor sen çok fazla düşünüyorsun bukadar düşünme herzamanda sölemişya bunların sonu gelmicek kendini dinleme göğsün bi şiişer bi iner bi hasssa olur bi bişi olmaz arı olur olmaz bırak rahat kendini hayatım
ben azarlarmıyım seni güzel arkadaşım benim,,düzeltecem bidahakine...
yaa doğru diosun bebek depodan besleniyoda ne bilim faydalı şeyler yiyeyim diyorum yinede...
ben ilk zamanlar dr a demiştim bulantılarım var süt ve süt ürünleri yiyemiyorum şuanlık bi zararı yok dimi dedim dr da olurmu öyle şey zararı var ama geçici dedi..bende zararı olduğunu düşünmüyorum bbek benden beslenmiyoki dedim bön bön baktı yüzüme bu kadın ne diyo diye
eşimde çıktı oradan dedi senden beslenmiyoda bendenmi besleniyo diye
bende dedim yanlış düşünüyosun bebek benden besleniyo ama direk benim yediğimden değil depodan besleniyo diye
dr da afallamış bi şekilde sen ne çok şey biliyosun gibi gözlerime baktı çok haklı düşünüyosun ama yemeye zorlaman lazım kendini bebek depondan beslendi yerine yenisi gelmezse sen zarar görürsün diye..
sen şi,mdi depo konusunu açınca aklıma geldi..
:))))))))))) he he evet eşinde yazık adam ne bilsin nasıl olsuğunu karısı ilkdefa hamile kalıyo :))))
doktor doğru demiş depodan beslenince senin o depoyu doldurman lazım özellikle süt ve peynir gibi kalsiyum içerikli şeler yemezsen dişlerin dökülür ablam 35 yaşında dişleri takma gebeliğindeiçmedi süt yoğurt peynir felanda yemedi bebek depoyu boşaltınca ablamın vücut karşılamadı ve 9 ayın sonunda bütün dişler tek tek gitti((((((((( tabiki sağlıklı beslenmen en önemlisi hem aşırı kilo almazsın hemde kendi eksiklerini tamamlarsın bu arada bol yeşillik tüket sendede kansızlık vardı kansızlık demir eksikliğinden oluyor demirde ençok yeşillikte var
ya bu arada düşüüyorumda nevra şuan kızı ile yan yana yatıyodur :)))))))) ay çok güzel bir duygudur ya onu koklamak ona dokunmak herzaman hayal etsene bi ay Alahım çok heyecanlıyım bende kavuşurmuyumki yavruma valla düşündkçe duygulanıyorum
he he tamam tamam ben silmedim ama sende silmemişin hemen azarlama ağlarım bak((((((((((((((
canım yarın 1:30 da randevum Allahın izni ile kızımı görcem :))))))
bu arada kilo almak için dikkati beslenihyom diyonya yani bebek kilo alsın diye ben bu hafta kilo alınca biaz fazla dedim beiş kilo alsın diye helva yedim dedim o iştahımı açtı dedim oğuz bey bana dediki bebek senin depondan alıyo kiloyu dedi senin ne yediğin önemli değil kilo için dedi :b yani boşa yemişim
bakalım bu hafta nekadar alacak inşallah 2.5 kiloyu geçmiştir minişim
kız sen 9 ayı bitiremeden kalpten gidersin he :))))))))))))))) he he he biraz rahat bırak kendini sıkıntıdan sitresten ebbişin büyümicek sen sitresli olunca oda oluyor sen çok fazla düşünüyorsun bukadar düşünme herzamanda sölemişya bunların sonu gelmicek kendini dinleme göğsün bi şiişer bi iner bi hasssa olur bi bişi olmaz arı olur olmaz bırak rahat kendini hayatım
Herzaman seninle artik nevrayi hamile listesinden ceksen :)
Kizlar bugun biz dogumhaneyi gezdik normal dogum hangi odada yapiliyor sezeryan nerde oluyor bebekleri temizledikleri yeri gorduk esimle ve ben cok heyecanlandik.
Bu cuma taburcuyuz.
inşallah şeker testinde temiz çıkar canımheheh evt yaa bilmiyo adamcağız yazık sonra ben ona anlattım bu depo işini oda hak verdi doğru dedi..
çok sükür peynirsiz yapamayan bi insanım yoğurtu herzaman yemeye çalışırım sütüde yoğurt yemediğim zamanlarda içiyorum böyle yuvarlanıp gidiyom...
doğru bunları yemesek dişler gider rahatsızlıklar başlar..
haftayada şeker testi var nasıl tırsıyorum bi bilsen....
yeşilliklere gelince gerek sebze gerek salata olarak tüketiyorum cnm sğl beni düşündüğün için...
amiiiiiiiiiiin aminnnnn rabbim dualarımızın hürmetine inşallah nasip etsinayyy aynen benimde aklımdan hiç çıkmıy nevra yaa ne güzel duygular yaşıyodur ne güzel...
Allahım sanada banada tüm hamilelere nasip edecek cnm benim
neyse en azından bu sefer kafama vurmadan kızdınız banatamam canım söz valla öyle yapcam artık sadece hamileliğimin tadını çıkarcam bebeğim için neler yapabilirim onları öğrenmeye çalışcam sizde bana kızmayın ne yapayım yaaa heycanlıyım işte korkuyorum :26:
:)))))
hadi paketini güle güle kullanırsın cnm...
evet bez paketi çok şirin minicik...
fıstık bende çatlaklar başladı sanırsam yaa yanlarda ama görüyorum bi iki bişi sol ve sağ yanımda o kadarda dikkat ediyorum ama olcağı varsa oluyo napalım...sen ne kullanıyosun krem olarak sende varmı bişi
inşallah şeker testinde temiz çıkar canım
ye ye yeşillik canım hem tabi düşüncem karnımdakibenim öz kızızm seninkarnındakide manevi kızım :)))))) he he bişi olmasın kızızma önemli o süslü :))))))))))
amiiiiiiiiiiin aminnnnn rabbim dualarımızın hürmetine inşallah nasip etsin
he he olcek bukadar aza canım :))))) arada fırçalamayınca sen kendini üzmekten vazgeçmiyon he he :)))))))))) ama genede sor merak ettiğini ama kendini fazla dinleme senin pisikoloji zaten git gide hassaslaşacak ilerleyen zamanda o yüzden şimddiden yıpratma kendini diye kızıyoz sana :))))))) 18 inde inşallah keseyide görcen hatta belkide kalp atışını bile duycan yavrucuğunun
günaydın canlarımmmm ayyazarlayın siz beni azarladıkca ben kendime geliyorum canım valla ağzından bal damlıyor inşallah hayırlıca bir görseydim sizler nasılsınız kimsecikler yok hala uyuyor musunuz yoksa:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?