Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

fıstık kusura bakma yaa ben yeni uyandım
2 gündür çok geç kalkıyorum....
valla ne yalan söyliim ben yeni uyandım hemen de elime laptopu aldım bakınıyorum günaydın hepinize

ayy aynen bende senin gibi çay demlenmeyi beklerken sizlere bakim dedim..ben sendende geç kalkmışım

fıstık kusura bakma yaa ben yeni uyandım
2 gündür çok geç kalkıyorum....

ayy aynen bende senin gibi çay demlenmeyi beklerken sizlere bakim dedim..ben sendende geç kalkmışım

günaydın canım aman uyu işte ne güzel ben hiç uyuyamıyorum iğnemi oldum geldim şimdi belim ağrıyor canım yaaa ve bu sabah biraz bulantı da var hadi bakalım kızın ve senin için güzel bir gün olur inşallah

merabalar kızlar ben yeni uyanmadım ama topiğe giremedim 1:30 da doktor amcaya gidicezya kalktım kahvaltımı yaptım bonyomu yaptım temiz temiz gidelim diye :)))))))) sonra makyaz saç düzleştirme felan anca girebildim eşimi bekliyorum şimdide gelsin oda hazırlnır çıkarız artık geç gelirsek merak etmeyyin :)))))))

ayy ne güzel ter temiz oluşsun ben makyaj falan hepsini unuttum ben de banyo yapmak istiyorummmmm:84: hadi canım hayırlı haberlerle gel

ayy ne güzel ter temiz oluşsun ben makyaj falan hepsini unuttum ben de banyo yapmak istiyorummmmm:84: hadi canım hayırlı haberlerle gel

sen şimdilik makyaj eşyalarından uzakdur canım onların hepsinde olmadık maddeler var kana karşan vücudun emdiği bebişin bi gelişimini tamamlasın öle yaparsın :))))))))))) birazcık bütyüsün minnoş

sğl cnm inş senin içinde gzel bign olur bugün...
bizde bakalım kociş işlerini ayarlarsa eğer bebişimizin odasına duvar kağıdı seçmeye gideceğiz,oradanda foruma gideceğiz bişiler alacağım bebişime ve kendime...
bu arada dur bakalım sen daha neler bekliyo seni korkutmayayımda
banyo sakın sıcak yapma ılık makyaj dr um bana yasak dedi
ama ben 3 ayı tamamlayınca yapmaya başladım...
sen şu sıra sakın makyaj parfüm kullanma
annnaaaa şuna bak bana ve kızıma süslü der bide....
asıl süslü ana kız karşımızda duruyo
cnm benim hadi inş dr dan güzel hbrler getir bize inş...

he he kız biz doktor dan doktora cici oluyoz siz kızınla hep cicisiniz süslüsünüz :))))))))) he he gerçi benim minnoş bi doğsun oooooh ben onu ne süslerim :)

he he kız biz doktor dan doktora cici oluyoz siz kızınla hep cicisiniz süslüsünüz :))))))))) he he gerçi benim minnoş bi doğsun oooooh ben onu ne süslerim :)

yok canlar makyaj yapmıyorum parfüm rolon kullanmıyorum yaa canlar ama benim ağda zamanım geldi de geçiyor bacaklar koltuk altı falan onları napcam yaaa oralarada ağda yasak mı ayyy valla saçlarım hiç bu kadar toplu gezmemiştim ama bebeğim için değer ayy ne güzel bende acaba çıkıp bebeğime bişeyler alabileceğim mi yaaa çok güzel bir duygudur inşallah onlarıda yaşarım kızlar ALLAH sizden razı olsun bana yardımcı olduğunuz için çok saolun

hihihihi sizde süslüsünüz şekerim ...
doğsunlarda ahh ne cicilerle ssleriz biz onları
totolarına vura vura
ayy elimin altında olsada öpüp koklasaydım şimdi yaa

cicim...
ağda yaptırma derim ben sana ama sen bilirsin yinede...
eee tahmer ağdadan sonrada saçlara geçtin ama
kızıcam ssan aşimdi şkür et haline hamilesin saçlarında azcık toplu kalsın
ben 10 gün banyo yapmadığım günleri hatırlıyorum kendimden tiksinmiştim resmen ama bebişim benleydi yinede şükür ediyodum
cnm sende pozitifi aldın yasaklara şikayet etmeye başladın ama olmazki cnm benim yaa
gayret etmen lazım biraz
transferden önce sana deseydik bak bu bu yasak bu yasaklar karşısında pozitifi alsan ne yaparsın diye
o zaman çok eminimki bize derdin pozitifi alayım tüm yasaklara razıyım
haksızmıyım..
kusura bakma biraz kızdım ama san...

yookk canım asla şikayetlenmiyorum yanlış anlaşıldım galiba sadece tatlı bi nazlanaydı sadece yoksa inan razıyım ben bunlara sadece size soruyorum ki yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum yoksa çok şükür RABBİME binlerce şükür ki bebeğim benimle inan transferdeb sonra bu güne kadar sadece 2 kere banyo yaptım sadece şaka karışık nazdı ama asla şikeyet değil canımm kıza bana

cnm şüküürlerinide duyalım eh şöle
ben bilerek kızdım sana sitemlenme sakın diye
bu arada ılık banyo yapabilirsin cnm hiç duş alma demiyoruz sana
ama fön yasak...1 2 gne al duşunu bide dr a giderken alırsın
dr a gidincede sorarsın..neler yasak neler değil diye
bu arada hep soracam unutuyom sen nerede oturuyon
yada sordummu?

yok sormadın canım istanbul beyoğlu canım bir sene oldu biz buraya geleli.inan hep şükrediyorum zaten sen bana fön falan yasak demiştin hepsini uyguluyorum valla evlerde bende koksamda umrumda değil arada nazlansamda ben çok mutluyum çok şükür

hmm beyoğlu demek...
dediklerimizi uygula cnm faydasını görürsün...
kontrollere nereye hastaneye gideceksin?

kızlar bu arada bebişimizin daha önceki size dediğim ismi değişti hemde u dönüşü ile değişti
yeni ismimin vee karşınızda
CEYDA
SİZCE NASIL?
kime dediysem çok güzel havalı bi isim dediler banada öyle geliyo ama napim ben benim minik yaramaz kızım için çok zorluklar çektim hamileyken bile neler atlattım varsın havalı bi kızım olsun zaten süslülüğüde cabası

hmm beyoğlu demek...
dediklerimizi uygula cnm faydasını görürsün...
kontrollere nereye hastaneye gideceksin?

uyguluyorum canım.bak bende ne sorcam diyordum şimdi geldi aklıma sen sorunca canım ben kontrole umut tüp bebeğe gitce yine ama orası karşıda 3 araç değiştiriyorum sence bir sorun olur mu?

bence çok güzelllllll

uyguluyorum canım.bak bende ne sorcam diyordum şimdi geldi aklıma sen sorunca canım ben kontrole umut tüp bebeğe gitce yine ama orası karşıda 3 araç değiştiriyorum sence bir sorun olur mu?
yok cnm bişi olmaz,ama her defasında oraya kontrole gitmek seni yorar yakınında güzel bihastane bulup kontrollerine gidebilirsin..bu arada yaşın kaç fıstık
bence çok güzelllllll

yok cnm bişi olmaz,ama her defasında oraya kontrole gitmek seni yorar yakınında güzel bihastane bulup kontrollerine gidebilirsin..bu arada yaşın kaç fıstık

canım yaşım 27 her defasında gitmiycem kalp atışını falanda orda olsun istedim sonrası için yakınlarda bir yer bulcam inşallah hayırlıca.sende istanbuldasın değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…