Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım yaşım 27 her defasında gitmiycem kalp atışını falanda orda olsun istedim sonrası için yakınlarda bir yer bulcam inşallah hayırlıca.sende istanbuldasın değil mi canım

evet cnm bende istanbuldayım...
bulunduğun yere yakın hastaneler vardır muhakkak seçim yap daha sonrasında oralara git
kalp atışını merkezde duy sonra karar verirsin cnm..

canım eğer illa yapacam dersen başkası çeksin ama tavsiyem makina ile al en kötü ihtimal yani en azızından bu ay öle yap saç konusuna gelince banyonu yap gülüm 2-3 günde bir aama ılık ve banyonda çoooook buhaarlı olmasın kapıyı aralık tutu gerekirse ben pek iannamam ama bazı insanlar saç kestirmenin iyi olmadığını söle kestirme bencede sakın hamişken
hihihihi sizde süslüsünüz şekerim ...
doğsunlarda ahh ne cicilerle ssleriz biz onları
totolarına vura vura
ayy elimin altında olsada öpüp koklasaydım şimdi yaa
he he ogünlerde gelecek kız bu arada bak bomba haberim gliyo benim kız çok yavaş klo alıyordu en son 2260 tı veeeeeeeeeeeeee bu gün 2778 çıktı doktora diyom hemen duyguya yetiştiircem oda gülüyo :))))))))))
ya canım isim güzel ama anlamı ne
uyguluyorum canım.bak bende ne sorcam diyordum şimdi geldi aklıma sen sorunca canım ben kontrole umut tüp bebeğe gitce yine ama orası karşıda 3 araç değiştiriyorum sence bir sorun olur mu?

canım bence gitme bak otobüste çok sallanırsan kanaman olur kendimden biliyorum bende gataya gidiyordum gaziosmanpaşadan kadıköye gidiyodum çok kötü oluyodum ilk zamanlar

nurcaannnnn
neee 2778 miii maşallah benim cimcimeme
ne güzel kilo almış öyle yaa çok sevindim
çabuk bana 15 günde ne yediklerinin listesini yaz çabuk.....
hemen hemen 15 günde yarım kilo almış yaa maşallah ona tütütütütü nazar deymesin....
ee doğum tarihi 23 m hala

kız 15 günde değil 9 günde yarım kilo almış aslında aynı şeleri yedim sadece bu hafta salataı fazla tükettim sürekli çoban salata yedim zaten kilom aynı çıktı ben hiç almamışım hıııııııı bide kırmızı et ,tavuk yedim sölemesi ayıp birde balık her hafta balık mutlaka yiyorum zaten
evet canım doğum netleşti 23 ünde küveze girme olasılığı olmasın diye ozaman gelişimini tamamlamış oluyomuş

bak bugün senin için çok güzel bi gün oldu cnm arkadaşım benim...
oh oh küvez olayındanda kurtuldun ne gzel..
kilosuda güzel...maşallah cnm benim sıkıntıların geçsin artık bi oh la ne olur....
bak herşey yoluna girdi...
bende haftaya gitcem yaa
aslında görmek istiyorum ama
1 hafta daha beklemem gerekiyo...
hiç kilo almamışsın ve bebiş 500gr maşallah cnm sizlere....
çok mutlu olduk kızımla..

nurcancım cnm yaa bak etraftan duyuyordumda inanmıyodum son zamanlarda çok kilo alıyo diye
sende bunun gerçeğini duyunca inandım artık...demek doğruymuş
bi alay çekerim şimdi

nurcancım cnm yaa bak etraftan duyuyordumda inanmıyodum son zamanlarda çok kilo alıyo diye
sende bunun gerçeğini duyunca inandım artık...demek doğruymuş
bi alay çekerim şimdi

ha ha şükür canım gerçekten acayip mutluyum sabah mutluydum şimdi katlandı mutluluğum herşey güzel çıkınca nst miz felanda çok iyiyidi
canım hiç takma kafana hafta ya gidersin dedikleride doğru bencede yani farklı hiç birşey yapmadım aynı yediklerimi standart yedim ama bak nekadar almış ben de hep üzülüyodum biliyosun küçük doğacakdiye ki tahminimce doğuma kadar 3 kiloyu geçmiş olur senin kızda alacaktır büyüdükçe zaten geçen hafta ben üzülünce doktor şimdiden sonra hızlanır üzülme demişti ama ben pek inanmamıştım bide kan akımı azalıyodu oda kilo alımını engeller demişti ama oda şükür aalmamış yani en azından son halinde ilerlememiş

herşey güzelleşiyo cnm benim bak herşey yoluna giriyo hayırlısıyla bunların güzelliği olarakta kızın kollarına gelecek
herşey çok güzel cnm sıkıntıların geçti
korkma artık kan akımıda güzel nst de güzel küvez olayı iptal
ohh be dünya varmış..

sağolasın canım şükür herşey güzel rabbim sanada hep güzel haberler nasip etsin :))))))

ah canımmmmm kendi söylediklerim aklıma geldi
aman bi doğsunda kaç sene sonra geliyor havalı olsun nazlı olsun fıkır fıkır bir kız olsuın
demiştim rabbim kabul etmiş benim kız hiç durmadan fıkırdıyor çok fenaaa cadım benim dua ederken dikkatli olun vallahi )))))

hadi gözümüz aydın nurcancım
kızımız sağlıkla geliyor anneciğinin kollarına demek çok sevindim canım

Selam kizlar.

Herzaman seninle oylesine dedim nevra'yi sil :)

Nurcan masallah ne guzel kilo almis bebegin dahada alir doguma kadar. Az kaldi sira sende.

Merhaba Kizlar, hatirlarsaniz bende karin agrisindan dolayi dis gebelikten korkuyodum size yazmistim, cok guzel morel vermistiniz, bugun kesemi gordum cok sukur, 7 hafta 3 gunluk bebislerim, ikizlermis bide rabbim herkese nasip eylesin ins,

hadi gözümüz aydın nurcancım
kızımız sağlıkla geliyor anneciğinin kollarına demek çok sevindim canım
sağol canım Allahın izni ile inşallah sağ sağlim gelir :))))))
Selam kizlar.

Herzaman seninle oylesine dedim nevra'yi sil :)

Nurcan masallah ne guzel kilo almis bebegin dahada alir doguma kadar. Az kaldi sira sende.

sağol canım Allahım hepiimize nasip etsin hayırlısı ise sağ ağlim almayı
peşimdende sen gelicen adi bakalım inşallah sağ sağlim kzımızla oğlumuza söle acele etmesinler :))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…