Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba Kizlar, hatirlarsaniz bende karin agrisindan dolayi dis gebelikten korkuyodum size yazmistim, cok guzel morel vermistiniz, bugun kesemi gordum cok sukur, 7 hafta 3 gunluk bebislerim, ikizlermis bide rabbim herkese nasip eylesin ins,

yaaaaaaaaaaa bak böle kötü kötü düşünüyonuz bebişlerde size böle süpriz yapıyo he h e:))))))))) hadi gözün aydın negüzel rabbim birkerede 2 yavru layık görmüş sana Allahım tamamına erdirsin sağ sağlim al inşallah

Amin canim. Hayirlisi olsun bilmiyorum benimkiler ne zaman gelirler senden sonra sira bende fakat henuz isimlere karar veremedik

merhabalar ... biz dün gece evimize geldik .. sipinal sezeryan olmadı ..tam ameliyathanede aneztezi sırasında fikir değişti .. hem çok üşüdüm titredim ...hemde kansulandırıcı iğne belde kanama yapar diye genel sezeryan oldu ... 10-15-2010 saat 10.15 de kızım 3245 gr 48 cm olarak doğdu ... gece nöbetteyiz sabah 6dan yediden sonra uyuyor ... memede yaşamak istiyor geceleri ... emzirirken canımı yakmaya başladı .... dikiş ağrılarım var... kalkayım şimdi ...gene girmeye çalışırım

ayy nevra hadı gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere ve anne ve baba olmak isteyen herkeze .. şimdi düşünüyorumda çok farklı bir duygudur ....41 kere maşşallah

çok geçmiş olsun, birsüre zorluk oluyor dikişlerle, ama geçecek.Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin küçük prensesine.. gözünüz aydın.. kızımla ben kokluyoruz minişi...hayılrı olsun Nevra

ah canım hadi gözün aydın analı babalı büyüsün ömrü hayırlı ve uzun olun yavrunun aradım yeni çıkmıştın anladım bi terslik olduğunu çünkü o saate çoktan ayık olman gerekiyodu ama olsun canım öle böle doğurdunya yavrunu sağ sağlim önemli olan o canım bebişin gececi he Allah Allah benim kız karnımda geceleri oynuyo hep diye ben gececi olcak diyodum ama demekki farketmiyo he he :))))))))))

Gozun aydin canim annali babali buyusun omru uzun olsun.

nevra canım gözün aydın darısı bizlere.

kızlar dün randevum vardı bebeğim iyiydi maaşallah ama ben geçen hafta kabızlıktan hemoroid oldum doktorum genel cerrahiye yolladı çok büyük hemoroid olmuş ona karem kullanıyorum doktorum akıntımı da çok buldu kaç defa fitil kullandım geçmedi şimdi 20li pimafucin verdi ve kültür aldı umarım kültür temiz çıkar. şeker testi temiz çıktı.
kızlar biraz önce su gibi akıntım geldi fitildendir değil mi ? böyle yaşayan var mı?

canım ben ilk gebeliğimde yaşadım bazı bebekler yaparmış böle zamanla akıntıdan heryerim kanşınmaya artık yra olmaya kanamaya başlladı ve hiç bir ilaç fayda etmedi nezaman dğurdum uyandığımda hiç bişicik yoktu bence seninkide geçmicek ben yeri geldi acıdan çamaşır giyemedim belime çarşaf bağladım öle gezdim evde

canım gözünaydın çok şükür kavuştun kuzuna darısı bizlere

nurcan senin doğum bu pzt diil haftaya pzt olacak dimi??? ayyy inanmıyorum seninde az kalmış yavaş yavaş azalıyoruz... kızlar benim belim çok ağrıyo egzersiz falan mı yapsam bilmiyorum ki

canım evet haftaya pazartesi Allahın izni ile bişi kalmadı
kız sen 3 tane taşıyon tabiki belin ağrıcak ama egzersiz yapma bak zaten senin erken doğar bebişler bide tetikleme daha erken gelmesinle tekli gebeliklerde egzersiz iyi ama çoğul gebeliklerde sakıncalı

napim o zaman çok ağrıyo oturamıyorum yatmak istiyorum sürekli yaz gelse havuzu doldururduk bol bol yüzerdim

hayırlı olsun nevra Allah analı babalı büyütsün sağlıkla, mutlulukla inşallah

geçmiş olsun canım ilaçlardan fayda görürsün umarım.

canım kaşıntım falan yok hiç kokusu falan da yok sadece erken doğum sebebi diye fitil kullanıyorum da böyle su gibi akıntı gelince çok korktum bebeğin suyu mu diye

geçmiş olsun, hemoroid problemiyle hamilelikte çok zor zamanlar geçirdim..bu konuyla ilgili burada bir topik var( gebelik bölümünde), istersen bir göz at.. oradaki arkadaşların dediklerinden de çok yararlandım.. ılık ılık sürekli duşa girdim, ayrıca günde 4-5 kez belden aşağısını yıkadım ama ılık.. doktorum kortos diye bir krem verdi, kullandım çok işe yaramadı.. ama ben internetten anusol diye bir krem aldım, önceden de hemoroidde kullanmıştım, o işe yaradı, ılık duş çok faydalı oldu, bir de o topikte bir arkadaş demişti, gece pamuğa bol zeytinyağı döküp hemoroidin üstüne koyup uyudum, ağrısını hafifletmişti, çok zor oluyor, o yüzden aklıma gelen ve uyguladığım herşeyi yazdım.. çok geçmiş olsun..

napim o zaman çok ağrıyo oturamıyorum yatmak istiyorum sürekli yaz gelse havuzu doldururduk bol bol yüzerdim
canım yat sen boşver havuzu bilmemneyi yat dinlen ağrıcak tabiki kolaymı bizi birtanesi bile zorluyo seni normaldir zorlaması lütfen yanlış bişi yapma sakın doktorunla görüşmeden yürüme bile
canım kaşıntım falan yok hiç kokusu falan da yok sadece erken doğum sebebi diye fitil kullanıyorum da böyle su gibi akıntı gelince çok korktum bebeğin suyu mu diye

ozaman sen daha iyi durumdasın canım belki seninki fitille geçer ama çok su geldyse genede bi doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…