Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayyy canım saolunnn yaaa korkuyorum işte bir yarın kaldı çarşamba görcem inşallah.oh oh sende keyifler yapmışsın ne güzellll

hiç sorma valla bayapı keyifliydikte şu diş canımı sıktı mecbur doğum sonrası olacak artık napalım...Allahtan ağrı bişi yok...
çarşamba inş güzel bi kontrol geçer
seni çarşamba kese görmeyemi kalp atışlarını duymayamı çağırdılar..?

kontrol dediler canımmben kendiim kese diye tahmin ediyorum illa kese falan demeleri mi lazımdı.ağrı yoksa doğumdan sonra hayırlıca yaptırırsın inşallah.

ohhhh ne güzel valla iyi günleriniiz gezin gezin ben mahalledeki markete bile gidemiyom(((
kızımı giydirip kuşatıp gezmeye gidelim istiyom ama benm cadı soğkağı hiç sevimiyor oturuyoruz evde bizde bugün misafirim vardı öğlen yemekli dün akşamda vardı yine o kadar yoruldumki akşam olsada bir yatsam)))) inşlhhh kızımda uyur anası da dinlenir
canımcım keşke yaptırsaymışın tedavini bnm de doğum sonrasına kaldı hala gidemedim bu gidişle de gidemeyecem heralde kızım uyandı bir mmama yedirip geleyim

merhaba kizlar cuma aksami ciktim hastaneden.
Bugun kontrolumuz vardi bebekler pozisyon degistirdi baslari altta.
Hersey yoluna girdi

hoşgeldin canım.....nevrayıda sizin gruba kattık hayırlısıyla..

hoşbulduk güzelim nevra doğum yapmış okudum
darısı başınıza inşlhh bizim fiğer topikte kimsecikler yok bakıyom kimse gelmiyor bebeklerden fırdat olmuyor sanırım benm kzı da çok huysuz aslında bugün şimdi ayağımda mamasını yedi altını açtım öyle sustu altını açınca çok mutlu oluyor terbiyesiz kızım)) sende ne var ne yok bebiş nasıl

canım bu arada biliyor musun burda bir çok kişi var yazdığım konuştuğum ama beni merak eden bir tek sen olmuşsun çoookkk mutlu etti bu beni canım sende canını sıkma inşallah kızınla birlikte gidersiniz ne güzel dolguları yaptırmaya hayırlıca

kontrol dediler canımmben kendiim kese diye tahmin ediyorum illa kese falan demeleri mi lazımdı.ağrı yoksa doğumdan sonra hayırlıca yaptırırsın inşallah.
yaa çok geçti benimde şimdi hatırlamaya çalışıyorum kesemi görülr kalp atışımı diye
neyse sorun olmaz yaa kese bile gitmiş olsan bebişinin mücadele vermesini görmen çok güzel olacak
cnm yaa senin minicik bebişin var neden sana yemeğe misafir geliyo yorulursun çok bebeğine vakit ayıramazsın...
inş sende bi dinlenirsin...
kızın evini daha çok seviyo demekki
şimdi dişim için keşke diyorum ama iş işten geçti, artık
doğumdan sonra ne zaman vakit bulursam yaptırırım...
Hersey yoluna girdi
ohh cnm ne güzel evine geçmişsin rahat et artık...
benimde bebişin kafası 1 aydır aşağıda dr bu yüzden bana bebek aşağıda demiştide ne kadar üzülmüştüm erken doğum olacak diye
meğerse değilmişte rahatlamıştım
eee herkes bebişiyle ilgileniyoo napsınlar
bende iyiyim cnm bi yaramazlık yok büyütüyorum bebişi
bu kadar büyütüyorum yaramazım bi poz vermiyo annesine hep eliyle yüzü kapalı
cnm deme öyle herkes senden hbr bekliyodurda o an farketmemiş olabilirler...
benim bile farketmediğim çook arkadaş olabiliyoo
hehe bende demin kocişime öyle diyorum dişçiye kızımla giderim diye oda gülüyo

valla ne güzel kızın yanında olur işte canım ama bana kese falan demediler kontrol dedi doktorum ay şimdide buna kafam takıldı sevmiyorum bu huyuuummuuuuuu:84:

çok şükür, öyle moral oldu ki bana
hep pozitif alıp buraya gelip yazmak istedim
çok şükür

gülüm yakınında özel biyer varsa oraya yaptır şuan çoook uzak mesafeye ürüme o doktorlarıda Allahım bildiği gibi yapsın ya banada etmedikleri yok bu doktor milletinin
milletin dediği boş şelere takılma kanaman yok bişeyin yok ki kanama olanda öle pıt diye düşürmüyo bebişin seninle canım inşallah hem gittiğinde keseni blkide pıt pıtlarını bile duycan bak ne güzel fuygular yaşayacaksın sen daha :)))))
sen çok yaşa emiii hamiş karılarr nolur bana dua edinn.adım tuğbaaaaabende hamiş olayımmm
inşallah gülüm inşallah rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
bizde kızımla çarşamba son muayenemize gidicez kızlar :)))) ^:40 ta randevumuz var oley sonra pazartesi kızım koynumda olacak inşallah tabi erken çıkmazsa alttan sanki bişiler çıkmak istiyor gibi hissediorum Allah yardımcım olsun :)))))))))
ay senin kızını yerim cimcime acıkmıştır ilgilen pamuk prensesimle :))))))
Hersey yoluna girdi

oh oh maaşallah hadi canım gözün aydın evimize çıktık he rabbim bir ay daha dayanmayı nasip etsin iyi bebişler dönmüşlerde inşallah değiştirmezler tekrar pozisynlarını kulaklarını çekeriz yaramazlık yapmasınlar :))))))))

çok şükür, öyle moral oldu ki bana
hep pozitif alıp buraya gelip yazmak istedim
çok şükür

bak rabbim sonunda kısmet etti :)))))))))
hadi inşallah kalp atışlarını da duymak nasşp olur nasıl bi sevinç vardır şimdi evinde :))))))))) kendi pozitif aldığım günü düşünüyomda eşime telde sölemiştim inanmamıştı he h e:))))))))

çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz
canım benim biran önce yaptır .. bebk süpriz falan yapma ihtimalinekarşı ..
senin nasıl kontroller .. bebin kilosu düşük diyordun ...
ilerleme varmı
Hersey yoluna girdi

maşallah annesi

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

tebriklerrrr cnm çoooook sevindiiim allah hepimize bu güzel haberi vermeyi nasip eder inşallah bahar yeşilin temsilcisi yeşil renk de yeni doğum yeni hayatı simgelermiş bu güzel bahar ayı hepimize uğur getirsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…