ayyy canım saolunnn yaaa korkuyorum işte bir yarın kaldı çarşamba görcem inşallah.oh oh sende keyifler yapmışsın ne güzellll
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
hiç sorma valla bayapı keyifliydikte şu diş canımı sıktı mecbur doğum sonrası olacak artık napalım...Allahtan ağrı bişi yok...
çarşamba inş güzel bi kontrol geçer
seni çarşamba kese görmeyemi kalp atışlarını duymayamı çağırdılar..?
slm fıstık teyzoşlar nasılsınız..
biz gittik ana kız güne geldik
ay bi yedim bi yedimki şiştim yaa
oradanda kociş hastaneye çağırdı istediğim dişçi hastanedeymiş
muayene oldum 20lik dişimde et sarkması vardı onu gösterdim
o sorun değilde 4 5 dolgu gerek sana dedi mevbur doğumu bekleyecez sıkıntı yoksa dedi
ben zaten tüp bebek tedavisine başlamadan yine muayenemi olmuştum dişe o zamanda başka dr 2 3 dolgu yapılması gerek yapalımmı dedi bende yok yok istemem haftaya bayramı geçireyim gelir başlarız dedim bayram geçti adetim erken geldi ve dolgulara başlamadan tüp bebeğe başladık dişler kaldı
şimdi diyorumki salak kafam o kadar gidip o koltuğa oturmuşun yaptırsana doğumdan sonra ben nasıl başa çıkacaksan artık..Allah yardımcım olsun...
hoşgeldin canım.....nevrayıda sizin gruba kattık hayırlısıyla..
merhaba kizlar cuma aksami ciktim hastaneden.
Bugun kontrolumuz vardi bebekler pozisyon degistirdi baslari altta.
Hersey yoluna girdi
hiç sorma valla bayapı keyifliydikte şu diş canımı sıktı mecbur doğum sonrası olacak artık napalım...Allahtan ağrı bişi yok...
yaa çok geçti benimde şimdi hatırlamaya çalışıyorum kesemi görülr kalp atışımı diyekontrol dediler canımmben kendiim kese diye tahmin ediyorum illa kese falan demeleri mi lazımdı.ağrı yoksa doğumdan sonra hayırlıca yaptırırsın inşallah.
cnm yaa senin minicik bebişin var neden sana yemeğe misafir geliyo yorulursun çok bebeğine vakit ayıramazsın...ohhhh ne güzel valla iyi günleriniiz gezin gezin ben mahalledeki markete bile gidemiyom(((
kızımı giydirip kuşatıp gezmeye gidelim istiyom ama benm cadı soğkağı hiç sevimiyor oturuyoruz evde bizde bugün misafirim vardı öğlen yemekli dün akşamda vardı yine o kadar yoruldumki akşam olsada bir yatsam)))) inşlhhh kızımda uyur anası da dinlenir
canımcım keşke yaptırsaymışın tedavini bnm de doğum sonrasına kaldı hala gidemedim bu gidişle de gidemeyecem heralde kızım uyandı bir mmama yedirip geleyim
ohh cnm ne güzel evine geçmişsin rahat et artık...merhaba kizlar cuma aksami ciktim hastaneden.
Hersey yoluna girdi
eee herkes bebişiyle ilgileniyoo napsınlarhoşbulduk güzelim nevra doğum yapmış okudum
darısı başınıza inşlhh bizim fiğer topikte kimsecikler yok bakıyom kimse gelmiyor bebeklerden fırdat olmuyor sanırım benm kzı da çok huysuz aslında bugün şimdi ayağımda mamasını yedi altını açtım öyle sustu altını açınca çok mutlu oluyor terbiyesiz kızım)) sende ne var ne yok bebiş nasıl
cnm deme öyle herkes senden hbr bekliyodurda o an farketmemiş olabilirler...canım bu arada biliyor musun burda bir çok kişi var yazdığım konuştuğum ama beni merak eden bir tek sen olmuşsun çoookkk mutlu etti bu benicanım sende canını sıkma inşallah kızınla birlikte gidersiniz ne güzel dolguları yaptırmaya hayırlıca
valla ne güzel kızın yanında olur iştecanım ama bana kese falan demediler kontrol dedi doktorum ay şimdide buna kafam takıldı sevmiyorum bu huyuuummuuuuuu:84:
geçmiş olsun canım çok şükürrr iyi olmanıza sevindim
ohh cnm ne güzel evine geçmişsin rahat et artık...
benimde bebişin kafası 1 aydır aşağıda dr bu yüzden bana bebek aşağıda demiştide ne kadar üzülmüştüm erken doğum olacak diye
meğerse değilmişte rahatlamıştım
Evet canim eve geldik; doguma kadar dinlenmek zorundayim.
Bir ay daha dayansin bebeklerim.
Hayirlisi olsun.
Bebegimin poposu asagidaydi simdi ise kafasi. Böyle devam ederse normal dogum edebilme imkanim var.
ohh cnm ne güzel evine geçmişsin rahat et artık...
benimde bebişin kafası 1 aydır aşağıda dr bu yüzden bana bebek aşağıda demiştide ne kadar üzülmüştüm erken doğum olacak diye
meğerse değilmişte rahatlamıştım
Evet canim eve geldik; doguma kadar dinlenmek zorundayim.
Bir ay daha dayansin bebeklerim.
Hayirlisi olsun.
Bebegimin poposu asagidaydi simdi ise kafasi. Böyle devam ederse normal dogum edebilme imkanim var.
inş bebişlerin 1 ay daha sabrederler cnm ya..
canım ben anormal bi kızım biliyosun:)))
benimki 2334 çıkmıştı
wuawwww çok güzel bi sonuç buuu ne gzel yaa hamiş hbrleri alıyoruz ne kadar güzel
şükürler olsun
güne gittim bende ama hep aklım sendeydi varya yazmıştır artık falan diye
kahrolası telimden kk ya giremiyorum hata veriyo
sizlerde kk ya telden giren varmı?
çok güzel bi değer
beni 42 çıkmıştı ama çok şkür yükseldi gün geçtikçe
hep gidene kadar bekledim ama seni var ya
gülüm yakınında özel biyer varsa oraya yaptır şuan çoook uzak mesafeye ürüme o doktorlarıda Allahım bildiği gibi yapsın ya banada etmedikleri yok bu doktor milletininmerhaba canım çok şükür kötü bir durum yok nette sorun vardı bu gün çözüldü telefondanda giremedim bir türlü.siz nasılsınız ay ben çok özledim sizi çok yalnız hissettim kendimi.canım yaaa benim hiç ağrım falan kalmadı göğüslerimdeki aşırı ağrı dışındada bir belirti yok çok korkuyorum bir şeymi oluyor diye bu arada bu gün moralim çok buzuk çok ağladım ben iğnelerimi yakınımdaki bir sağlık ocağında oluyordum zaten hemşireler falan çok zoraki yapıyorlardı hatta öğle arası olmadan doktor kapıyı bile kitlemişti bir keresinde ben zorla açtırmıştım bu iğnenin yapılması lazım diye bu gün gittim aile hekiminiz bura değil çookk uzak bir yer sölediler orda diye yapmadılar ukala doktorda diyor ki abartmayın yürüyerek gidebilirsiniz demez mi moralim sıfır onunla tartıştım mı orda neyse bu günki iğnemi yaptılar zorla sonra tam çıkcam bir tane kadın geldi o da tüp bebek yaptırmışda bana soruyor kanaman oldu mu diye hayır dedim bana ayy benimde bir damla bile olmamıştı düştü aman yürüme iş yapma falan ayyy iyice kötü oldum eşim arayıp ne yaptın deyince bir ağladım bir ağladımanlatamam hala da moralim bozuk nereye yaptırcam iğnemi bilmiyorum ama onları şikayet etcem ayyy çok uzattım kusura bakmayın ne yapayım size anlatacak çoookk şey var dahabebişler ve siz nasılsınız...
inşallah gülüm inşallah rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınsen çok yaşa emiii hamiş karılarr nolur bana dua edinn.adım tuğbaaaaabende hamiş olayımmm
bizde kızımla çarşamba son muayenemize gidicez kızlar :)))) ^:40 ta randevumuz var oley sonra pazartesi kızım koynumda olacak inşallah tabi erken çıkmazsa alttan sanki bişiler çıkmak istiyor gibi hissediorum Allah yardımcım olsun :)))))))))hiç sorma valla bayapı keyifliydikte şu diş canımı sıktı mecbur doğum sonrası olacak artık napalım...Allahtan ağrı bişi yok...
ay senin kızını yerim cimcime acıkmıştır ilgilen pamuk prensesimle :))))))ohhhh ne güzel valla iyi günleriniiz gezin gezin ben mahalledeki markete bile gidemiyom(((
kızımı giydirip kuşatıp gezmeye gidelim istiyom ama benm cadı soğkağı hiç sevimiyor oturuyoruz evde bizde bugün misafirim vardı öğlen yemekli dün akşamda vardı yine o kadar yoruldumki akşam olsada bir yatsam)))) inşlhhh kızımda uyur anası da dinlenir
canımcım keşke yaptırsaymışın tedavini bnm de doğum sonrasına kaldı hala gidemedim bu gidişle de gidemeyecem heralde kızım uyandı bir mmama yedirip geleyim
Hersey yoluna girdi
çok şükür, öyle moral oldu ki bana
hep pozitif alıp buraya gelip yazmak istedim
çok şükür
canım benim biran önce yaptır .. bebk süpriz falan yapma ihtimalinekarşı ..çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz
Hersey yoluna girdi
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?