Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy çok güldürdün beni :)
bi an unutmuşum seninkinin üçüz olduğunu
yüzlerce kez maşallah
zor geçiyor mu hamileliğin? ücüz diye soruyorum

ilk 4ay çok kötüydü full evdeydim ve açtım içtiğim suyu bile kustum 7kilo werdim ama şimdi rahatladım 3 4 haftadır dışarı çıkabiliyorum yani bütün rahatsızlıklarım gerçekten 3e katlanmıştı

kızım sen anormal değilsin
sen 3 tane minnak taşıyosun bırakta o kadar yüksek çıksın
sana kaç tane transfer edilmişti fıstık[/QUOTE]

canım zaten işin acaip kısmı orda 2transferden 3üz hamiş kaldım:)))

canlar bişi sorcam benim aslında bu hafta kontrolum vardı ama doktorum yurt dışına çıkmış (benimki prof bu arada) başka bi doktora mı gitsem onu mu beklesem bilemedim başka bi doktora görünsem iyi olur galiba bide tetanoz aşısını naptınız ben bugun yaptırmaya gitcem... ya dayamicam galiba bi kaç kıyafet alsam mı bebiklere??? alırsam fotoda eklerim öptüm hepinizi

kızım sen anormal değilsin
sen 3 tane minnak taşıyosun bırakta o kadar yüksek çıksın
sana kaç tane transfer edilmişti fıstık

canım zaten işin acaip kısmı orda 2transferden 3üz hamiş kaldım:)))

canlar bişi sorcam benim aslında bu hafta kontrolum vardı ama doktorum yurt dışına çıkmış (benimki prof bu arada) başka bi doktora mı gitsem onu mu beklesem bilemedim başka bi doktora görünsem iyi olur galiba bide tetanoz aşısını naptınız ben bugun yaptırmaya gitcem... ya dayamicam galiba bi kaç kıyafet alsam mı bebiklere??? alırsam fotoda eklerim öptüm hepinizi[/QUOTE]
cnm demekki birinden ikiz oluştu bu ihtimal var yani..banada son tedavimde 2 embriyo transfer edilmişti hep aklıma takılıyodu ya ikiside tutarda bi süprizle 3 olursa diye...
cnm dr un çok kalacakmı acaba onu biliyosan çok bekletme kontrolünü başka bi dr a git derim
ama 1 hafta falan sonra gelecekse bekle yani genede sen bilirsin...
ben tetanoz aşısı olmadım dr gerek yok dedi bende yaptırmadım...
cnm çıkmışken al bebişlerine cici güzel güzel...
merhaba kızlar ... .topik boşş ...,

kuzum uyurken bi gireyim dedimmm ama kimse yok ....

duydum geldim...
her gün ev temizliğine başlamadan topiğe gelirdim sonra bi türlü başından kalkamazdım çoğu işim kalırdı
bu sabah dedim önce işlerimi yapacam ondan sonra kk
aynen öylede oldu
o yüzden geç geldim
demek minik uyuyo uyusunda büyüsün cimcime...
nasıl gidiyo günler çok gelen giden varmı?

ama herkes 1 mutluluk yaşarken sen 3 mutluluk yaşayacaksın insallah
eminim kucağına alınca bütün bunlara değer

kolay gelsin ..kendini çok yorma .....
daha çok yabancılar gelmedi .. eşimin kardeşleri .. benim kardeşim anne babalar falan ....
yarın ,eşimin tarafından gelecekler var .. bu haftadan sonra daha gelen olacak ...
kuzumu yatırdım gene ... meme ve gaz savaşları yaşıyoruz1 haftadır ...
daha yeni işi kaptım ...ben çocuğu rahatlatamıyormuşum ,gazını beceremedim .. şimdi daha prof oldum...2 gündür tek başıma altını açıyorum .. açınca işiyor zilli :))) sonradagülüyor ...
en korktuğum kollarıyla kafasından kıyafet geçirmek ... çok ince kolları.. insan tedirgin oluyor ...
bu gece uyudum biraz.. kızımdauyudu ... sarılık değeri ..sınırda çıktı .. ondan uykusu çoğalmış dedi dr... uyandırıyorum ara ara ..
şimdilik bu kadar haberler kuzumdan ...

benimde yarın şeker testim var çok fena tırsıyorum...
aç karna yaptıracakmışım..

korkma ben 2 kere yaptırdım .. içerken miden bulanabilir .. derin nefes al .. kusmamak lazım

canım benim biran önce yaptır .. bebk süpriz falan yapma ihtimalinekarşı ..
senin nasıl kontroller .. bebin kilosu düşük diyordun ...
ilerleme varmı

maşallah annesi
canım kızım 2226 gramdı geçen hafta bize süpriz yaptı bir haftada 500 gramdan aldı 2278 oldu ama bu hafta almadı sanırım 2278 çıktıktan 3 gün sonra gittik 2279 du bakalım yarın bidaha gidicez bu 3 günde almıştır belki biraz ama pazartesiye kadar en azından 3000 gram olur sanırım ama benim kızsanki çıktı çıkacak bugün ağdamı yaptım ama öldüm öldüm bu kız hiç durmuo içerden ittirip duruyo eşime diyom inşaat yapıyo heralde diyom alta ve belime vurup duruyo

merhaba kızlar ... .topik boşş ...,

kuzum uyurken bi gireyim dedimmm ama kimse yok ....
ay kızını sevsinler senin :))))))) sendende kızımı uyutuyom yediriyom bunları duydumya kendiminkine ramak kaldığını tekrar hatırladım :))))))
benimde yarın şeker testim var çok fena tırsıyorum...
aç karna yaptıracakmışım..
canım inşallah bişi çıkmaz nevranınn dediği gibi sakın istifar etme yoksa yeniden yapılıyo
ah canım sık sık emzir sarılığın tek ilacı canım sürekli uyandır ver memeni
ayyyyyyyyyy bende korkuyom o göbek kordonuna nasil pansuman yaparım nasıl bezini bağlarım nasıl giydiririm ay ufacıkta benim miniğim (((((((

Son düzenleme:
zordur bebeği giydirmek
ben ablamın bebeğinde kaptım işi kendi giydiremiyodu hep ben giydirirdim
ama çok güzel bişi onu giydirmek altını temizlemek falan...
özendim bak şimdi....
altını açınca ferahlıyo demek zilli bi çiş patlatıyo annesine bide hoşuna gidiyo gülüyo hee vay cimcimeye vay..uykusu çok olunca sarılıkmı olurmuş peki ??
ayyy cnm şeker çıkmasında içmeye razıyım napim artık.

nurcancım ama dikkat et son gnlerin artık zorlanmada bebiş kendi gelmesin...dursun bikaç gün daha ...
iyi temizlenmişin cnm bak aklın takılı kalıyodu iyi oldu...yarın senin kontrolün kaçta cnm?

nurcancım ama dikkat et son gnlerin artık zorlanmada bebiş kendi gelmesin...dursun bikaç gün daha ...
iyi temizlenmişin cnm bak aklın takılı kalıyodu iyi oldu...yarın senin kontrolün kaçta cnm?
ay şükür kendim temizlendim en önemli o zaten ev pis olsada doğursamda ablamlar bi saatte toparlarlar ama kendim zordu iyi oldu temizlenmem
15:40 da canım senin şeker sabah erken dimi :))))))))))

Son düzenleme:
ay şükür kendim temizlendim en önemli o zaten ev pis olsada doğursamda ablamlar bi saatte toparlarlar ama kendim zordu iyi oldu temizlenmem
15:40 da canım senin şeker sabah erken dimi :))))))))))

tabi cnm sen kendin temiz olda evin temizliği sen doğumdayken bile olur
ooo çok geçmiş seninki geçen ki gibi erken olsaydı beklerdim valla kocişin odada
benimki evet aç karna ya sabah erken gidecem oradanda arkadaşa geçecem kısmetse..
neyse bizim buluşmamız senin doğumda olacak sanırım
neyse ben kaçim bi iki ütüm daha var halledip duşa giricem öptüm cnm..

olsun canım gönüller bir olsun doğumda görüşürüz :)))))))))) hazırlan sen tabi hayatım bende çıkıcam zaten yemek yapma zamanı adam gelecek 5 te :))))))))) bizde öpüyoruz seni veeeeee CEYDA hanımı

bu haftalarda hızlı kilo alıyor... benimki doktorun ölçtüğünden 105 gr eksik doğdu ... boyuda ölçülenden 2 cm kısa doğdu ....
ama son haftalar çabuk kilo alıyor .. güzel beslen ...süt iç bu hafta biraz ...
evet sıksık emzirmeye çalışıyorum bende .......
göbekkordonu kurudu ama daha düşmedi ..düşsede kurtulsam ... alkol solisyon sıkıyoruz günde 2-3 kez.. soğuk geliyor sıcacık göbişine .... ağlayıveriyor kıyamıyorum.... elim takılacak diye korkuyorum birde ....
bez bağlamayı çabuk öğrendim ... ama giydirmek zor ... hele banyodan sonra üşüyüp hapşıracak diye telaş var ....
sağlıkla gelsin de bebeğin nurcan iş bunlara kalsın .....
şimdi gene uyudu yan koltukt a yatıyorv... anası internete girsin diye uslu uslu uyuyor.
ellerinden öpüyor .....

sen negüzel rhat rahat giydirirsin ..bakalım yardımcımolmayınca tekken ne yapacağım ....
şöyyleee biraz kilo alsada tek kaldığımda rahat etsem ... onun için boyuna tıkıyorum memeyi ağzına:)))))
uykusu çok oluncA sarılık olmuyor .....
sarılık değer,nin yüksek olması çocukta uyku yapıyor ..... uyandırıp ben besliyorum..

şeker tahlilinde de probl. yapma... derin nefes al içtikten sonra ...bir müddet sonra tdı gidiyor ağzından .. bekliyorsun yaaa ; o sıkıcı biraz .... ,inş iyi çıkar sonuç ..yaz bize

ay yazık kızımıza demek soğuk soğuk göbişini üşütüyo minnoşun he yerim ben onun gobişini :))
bakalım canım inşallah almıştrda kilo bende huzurla doğum yaparım :)))))
ay ben yıkayamamda yaaaaaaaaa ((((((
ay uslı kız bak uyuyo anneinin rahatsız etmiyo :)))))))) maaşallah

ayyy yer onu teyzesii annesi nete girip arkadaşlarına baksın diyede uyurmuş
nazar deymesin
yaa kocişle dışarı çıktık bu akşam yemek falan yedik yemeğin yanında bi sürü patates yedim şekere hiç iyi değil biliyorumm ama tutamadım kendimi elim hep gitti yedim
üstüne bide dondurma yedim
şimdi kendime kızıyorum yedin yedin yarın şeker zirve yapacak diye
ayy naptım ben yaa
deli kafam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…