kızlar
tahmer bugünde uğramamış...
bu kız beni meraklandıra meraklandıra...
ay bırak kızı az daha ilk günleri onun :)))))))) midesi bulanır ağrısı olur herkez bizim gibi gezentimi hem gezsin hem nete girsin hem gobişi doldursun :))))))) kadın dinleniyodur zor günleri şimdi il 3 ay ve son 2 ay sık giremez :)))))kızlar
tahmer bugünde uğramamış...
bu kız beni meraklandıra meraklandıra...
ay hadi canım inşallah güzel şeler duyucaksın pıt pıtlr karşılıcak seni belkide kötü şeler düşünme gelincede yaz mutlakacanımmmm yaa seni meraklandırmak istemezdim ne olur kusuruma bakma yaa dün misafir vardı akşam yemeğede kaldılar o yüzden giremedim aslında tam girdim yazamadan geri çıktım senin şeker testin varmış canım inşallah iyi çıkar.canımmm ben gidiyorum şimdi bilmiyorum bana ne diyecekler çok korkuyoru biliyor musun ne olur bana dua edinnnnn bebeğim beni bırakmamış sağlıklı bi şekilde benimle olsun sende arkadaştan gelince gel hemen olur mu ben gelmezsem bilinki hoş şeyler olmamış demektir ALLAH a emanet olunnnn iyiki varsınız
ben varım ama bende çıkıcam canım temizlikyapıyorum :)))))) nasılsın bebişin ve senkımse yokmu kızlar nırdesınız
dün gece zombiydik ama kızımla .. saat başı uyandı yavrum ..sabah 6 dan sonra 8 e kadar uyudumda ayaktayım ...ay yazık kızımıza demek soğuk soğuk göbişini üşütüyo minnoşun he yerim ben onun gobişini :))
bakalım canım inşallah almıştrda kilo bende huzurla doğum yaparım :)))))
ay ben yıkayamamda yaaaaaaaaa((((((
ay uslı kız bak uyuyo anneinin rahatsız etmiyo :)))))))) maaşallah
afiyet olsunnn ...merak etme etkilemez yrın tahlili ... zaten yediklerin etkilemesin diye şeker testinde 8-10 saat açlıkla gidiliyor ...ayyy yer onu teyzesii annesi nete girip arkadaşlarına baksın diyede uyurmuş
nazar deymesin
yaa kocişle dışarı çıktık bu akşam yemek falan yedik yemeğin yanında bi sürü patates yedim şekere hiç iyi değil biliyorumm ama tutamadım kendimi elim hep gitti yedim
üstüne bide dondurma yedim
şimdi kendime kızıyorum yedinyedin yarın şeker zirve yapacak diye
ayy naptım ben yaa
deli kafam....
canım ben ıyı gıbıyım baş agrım var 3 4 gunden berı kasıgımın sol tarafında agrı var yarın nevranın dr gıdıcem bana yakın orası ama çok şükür iyiyim
canım valla benımde ılkı yuksek ıkıncısı dusuk cıkmıstı hamılelık şekerıyse korkulcak bırsey yok benım de eltımde var dı yedıklerıne dıkkat ettı hatta bende ılk ölçümde öncekı gunlerınde çok tatlı yemıştım yuksek dıkkat ettım buseferde duşuk çıktı allah buyuktur kendını sakın uzme
tahmer güzel hbrlerini bekliyoruz..[/QUOTE=
CANLAR geldim bebeğim 5 buçuk haftalık kalbide atmaya başlamış çooookkkk mutluyum yaaaa çoookkkkkk
CANLAR geldim bebeğim 5 buçuk haftalık kalbide atmaya başlamış çooookkkk mutluyum yaaaa çoookkkkkk
cnm benim hadi gözünaydın...
çok sevindim senin adına
oh ne güzel kalp atışlarıda başladım demek maşallah miniciğe...
hadi artık derin bi oh çekte rahatla...
ee ne dedi dr kalp atışlarını gördünüzmü duydunuzmu?
olur arada canım o ağrılar takma kafana çok olmasındacanım ben ıyı gıbıyım baş agrım var 3 4 gunden berı kasıgımın sol tarafında agrı var yarın nevranın dr gıdıcem bana yakın orası ama çok şükür iyiyim
ah canım tabiki dertler hep katlanıyo önceden sahip olamıyoduk şimdi ona sahipsin korkuyosun en ufak bişide kıyamıyosun hiç bişicik olmasın istyiyosun tabikidün gece zombiydik ama kızımla .. saat başı uyandı yavrum ..sabah 6 dan sonra 8 e kadar uyudumda ayaktayım ...
daha göbeğimiz düşmedi .. içim gidiyoryaaa ... burnumuz tıkalı gibi .. banyodan sonra aspiratörle çekmeyi deneyeceğim...
hamile kalana kadar endişe ...
hamileyken endişe ....
hadi doğdu.... bu seferde bebekte herşeye dikkat ediyorsun .. birşey olacak diye endişe ... sonu yok yaneee ...
bence bu hafta büyümüştür bebişin ..benim 36-37. haftalarda kilo almıştı kızım karnımda ...
afiyet olsunnn ...merak etme etkilemez yrın tahlili ... zaten yediklerin etkilemesin diye şeker testinde 8-10 saat açlıkla gidiliyor ...
geçmiş olsunnn ...tuğba hanıma söylersin sevtap diye yeni doğum yaptı hatırlayacaktır..
eeeeeeeeeeeeh daha ne senin şeker çıkmasında benimmi çıksın şuna bak pizza mantı iskender kı hamile iken bunların hepsi tek haftada yenirmi boşa kilo ve gördüğün gibi şeker bence diğer yüklemnede düşük çıkar sen yeme abur cubur sebze felan ye bakliyat tüket ama az az ye birden yüklenmemrb kızlarr...
şeker yklemesi ve bebişimin kontrolnden geldim
bi taraftan çok mutluyum bi taraftan çok mutsuz...
şeker testinde açlık 105 tokluk 207 çıktı deli oldum resmen yıkıldım...
çook yüksek...
napacam bilmiyorum
dr a da gittiğimde söyledim şu 1 hafta içinde çok şekerli besinler tükettim mantı pizza iskender pilav reçeller ballar falan diye bunlar şekeri yüksetmeye 1 haftalık yedikkerim tetiklermi dedim oda tabikide dedi
bikaç gün perhiz yap ve 100lük yükleme yapalım dedi..
çok morelim bozuldu perhiz yapmasına yaparımda dikkat ederim yediklerimede ya düşmezse diye çok canım sıkıldı...
makarna pilav hamurişi tatlıyı çok az tüket dedi...
daha başka neler yememen gerek sizler önce yaptırdığınız için tecrübelisiniz...
meyve falandamı yasak şimdi yaa...
bu arada bebeğimde beni çok mutlu etti kilosu 860gr olmuş güzel gelişmiş dedi dr 15 gün öncesine göre...
ama gel gelelim el hep yüzünde hiç göstermedi...bi tane karemiz var sadece artık ondada az belli yüzü
bi ara iki eliyle kapattı oda yetmedi ayağını getirdi neden göstermez bu kız yüzünü anlamıyorum...
aaa bide kontrol esnasında bi esnediki o kadar güzeldiki maşallah bebeğimi dedim...dr herşey normal güzel ilerliyo şekere dikkat edersen sorun olmaz dedi
benden hbrler böyle...
orta şekerli..
pardon şeker yok hayatımda yemek yok yani
tahmerrrrrrrrrrr hadi bak gözün aydın demedimmi sana seni kalp atışları ile akrşılıak diye ay ben onun pıt pıtlarına kurban :)))))))))) çok sevindim canım Allahım ömür versin kucağına almayı nasip etsin
öğrendim öğrendim az şekrli meyvelr tüketecekmişim oda çook az...tahmer çok sevindim allah sağılıkla kucağımıza almayı nasip etsin
her zaman seninle canım yediklerine dikkat edersen bence düşük çıkacaktır bende şeker problemi olmadığı için pek bilemiyorum meyve falanda yasakmı diye,
bu arada biz 31. haftadayız listede yenilersen sevinirim canım
olur arada canım o ağrılar takma kafana çok olmasında
iyi haberlerini bekliyoruz canım sen nerdesinki nevranı n doktora gidicen :))))
ah canım tabiki dertler hep katlanıyo önceden sahip olamıyoduk şimdi ona sahipsin korkuyosun en ufak bişide kıyamıyosun hiç bişicik olmasın istyiyosun tabiki
napıcan biraz az uyu annesi kızızmızın sarılığı başlamasında uyumadığı ile kalsın :)))))
öp kızımı benim yerime annesi :))))))
canım bakalım bugün gidicem nedicek doktor saat te verir sanırım doğum için ay son randevumuz doktor amcamızla çok heycanlıyım :))))))))))))
eeeeeeeeeeeeh daha ne senin şeker çıkmasında benimmi çıksın şuna bak pizza mantı iskender kı hamile iken bunların hepsi tek haftada yenirmi boşa kilo ve gördüğün gibi şeker bence diğer yüklemnede düşük çıkar sen yeme abur cubur sebze felan ye bakliyat tüket ama az az ye birden yüklenme
tahmerrrrrrrrrrr hadi bak gözün aydın demedimmi sana seni kalp atışları ile akrşılıak diye ay ben onun pıt pıtlarına kurban :)))))))))) çok sevindim canım Allahım ömür versin kucağına almayı nasip etsin
deme kız utandım yaa napim işte şimdi aklıma geliyoda deliyim diyorum yenirmi o kadar şey 1 haftada haklısın cnm
malum gezmedeydim ya hepsi üst üste geldi
şimdi perhizle düşüreyim şekeri sonra dikkat ederim az az yerim...
cnm benim hadi gözünaydın...
çok sevindim senin adına
oh ne güzel kalp atışlarıda başladım demek maşallah miniciğe...
hadi artık derin bi oh çekte rahatla...
ee ne dedi dr kalp atışlarını gördünüzmü duydunuzmu?
ah canım tabiki dertler hep katlanıyo önceden sahip olamıyoduk şimdi ona sahipsin korkuyosun en ufak bişide kıyamıyosun hiç bişicik olmasın istyiyosun tabiki
napıcan biraz az uyu annesi kızızmızın sarılığı başlamasında uyumadığı ile kalsın :)))))
canım bakalım bugün gidicem nedicek doktor saat te verir sanırım doğum için ay son randevumuz doktor amcamızla çok heycanlıyım :))))))))))))
eeeeeeeeeeeeh daha ne senin şeker çıkmasında benimmi çıksın şuna bak pizza mantı iskender kı hamile iken bunların hepsi tek haftada yenirmi boşa kilo ve gördüğün gibi şeker bence diğer yüklemnede düşük çıkar sen yeme abur cubur sebze felan ye bakliyat tüket ama az az ye birden yüklenme
öğrendim öğrendim az şekrli meyvelr tüketecekmişim oda çook az...
cnm hemen güncellerim merak etme....
deme kız utandım yaa napim işte şimdi aklıma geliyoda deliyim diyorum yenirmi o kadar şey 1 haftada haklısın cnm
malum gezmedeydim ya hepsi üst üste geldi
şimdi perhizle düşüreyim şekeri sonra dikkat ederim az az yerim...
çookkk saolun kızlarrrr kalp atışını gördüm doktor çok güzel dedi progestan iğne ve fitili kesti jel verdi 15 gün donra kontrol dedi düşük tehliken normal gebelikteki gibi dedi canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?