çookkk saolun kızlarrrr kalp atışını gördüm doktor çok güzel dedi progestan iğne ve fitili kesti jel verdi 15 gün donra kontrol dedi düşük tehliken normal gebelikteki gibi dedi canlar
olur arada canım o ağrılar takma kafana çok olmasında
iyi haberlerini bekliyoruz canım sen nerdesinki nevranı n doktora gidicen :))))
ah canım tabiki dertler hep katlanıyo önceden sahip olamıyoduk şimdi ona sahipsin korkuyosun en ufak bişide kıyamıyosun hiç bişicik olmasın istyiyosun tabiki
napıcan biraz az uyu annesi kızızmızın sarılığı başlamasında uyumadığı ile kalsın :)))))
öp kızımı benim yerime annesi :))))))
canım bakalım bugün gidicem nedicek doktor saat te verir sanırım doğum için ay son randevumuz doktor amcamızla çok heycanlıyım :))))))))))))
eeeeeeeeeeeeh daha ne senin şeker çıkmasında benimmi çıksın şuna bak pizza mantı iskender kı hamile iken bunların hepsi tek haftada yenirmi boşa kilo ve gördüğün gibi şeker bence diğer yüklemnede düşük çıkar sen yeme abur cubur sebze felan ye bakliyat tüket ama az az ye birden yüklenme
öğrendim öğrendim az şekrli meyvelr tüketecekmişim oda çook az...
cnm hemen güncellerim merak etme....
çookkk saolun kızlarrrr kalp atışını gördüm doktor çok güzel dedi progestan iğne ve fitili kesti jel verdi 15 gün donra kontrol dedi düşük tehliken normal gebelikteki gibi dedi canlar
ayy cnm hadi bak meraklarından kurtuldun gözünaydın...
evet bi dönem sonra iğneyi bıraktırıyo jele geçirttiriyo
ama jelde çok fena bişi yaaa
yani 1 hafta 10 gün sonra geri gelmeye başlıyo
şimdiden söyliyeyim jel kullandıktan sorna evin içinde hareket et biraz yürü falanki etkisini göstersin.
bide jeli kullandıktan 1 hafta 10 gün sonra jel wc de taharet alırken eline topak topka gelebilri bu beyaz renk olabilir kahverengi olabilir yeşile dönük olabilir sakın benim gibi geleceğini bildiğin halde endişelenme çok normal
vücut kullandığını kullanıyo kullanmadığını geri atıyo hbrin olsun sakın panikleme...
canım kalp atışları 5. haftada duyuluyor muuu?
yok cnm tahmer duymadı sadece ultrasıonda kalp atışlarını gördü
bende öyle olmuştum başkan görmştün 1 hafta sonramı ne duymuştuk
perhize başladım cnm 1 hafta sonra tekrar ölçtürecem inş benimde senin gibi düşer..
bende 1 haftadır ne hamur illeri ne mantılar pizzalar tatlılar yedim bi bilsen..
inş perhizle düşer...
mrb kızlarr...
şeker yklemesi ve bebişimin kontrolnden geldim
bi taraftan çok mutluyum bi taraftan çok mutsuz...
şeker testinde açlık 105 tokluk 207 çıktı deli oldum resmen yıkıldım...
çook yüksek...
napacam bilmiyorum
dr a da gittiğimde söyledim şu 1 hafta içinde çok şekerli besinler tükettim mantı pizza iskender pilav reçeller ballar falan diye bunlar şekeri yüksetmeye 1 haftalık yedikkerim tetiklermi dedim oda tabikide dedi
bikaç gün perhiz yap ve 100lük yükleme yapalım dedi..
çok morelim bozuldu perhiz yapmasına yaparımda dikkat ederim yediklerimede ya düşmezse diye çok canım sıkıldı...
makarna pilav hamurişi tatlıyı çok az tüket dedi...
daha başka neler yememen gerek sizler önce yaptırdığınız için tecrübelisiniz...
meyve falandamı yasak şimdi yaa...
bu arada bebeğimde beni çok mutlu etti kilosu 860gr olmuş güzel gelişmiş dedi dr 15 gün öncesine göre...
ama gel gelelim el hep yüzünde hiç göstermedi...bi tane karemiz var sadece artık ondada az belli yüzü
bi ara iki eliyle kapattı oda yetmedi ayağını getirdi neden göstermez bu kız yüzünü anlamıyorum...
aaa bide kontrol esnasında bi esnediki o kadar güzeldiki maşallah bebeğimi dedim...dr herşey normal güzel ilerliyo şekere dikkat edersen sorun olmaz dedi
benden hbrler böyle...
orta şekerli..
pardon şeker yok hayatımda yemek yok yani
evet canım sadece kalp atışını gördük duymadım 15 gün sonrada kontrolüm var ay kızlar ben çok mutluyummmm yaaaaa yerimde duramıyorum
evet canım sadece kalp atışını gördük duymadım 15 gün sonrada kontrolüm var ay kızlar ben çok mutluyummmm yaaaaa yerimde duramıyorum
canım yer ama hepsini bir haftada tüketme gezmeyede gittsen bi gitmende yediysen o hafta bidaha gitelerine yeme yersende salat tarzı bizde kızlarla oturma yaptığımızda ben ya patates salatası yada kısır yerim onuda abartmam senin kesin yedilklerin çıkarmıştır 100 lük yaptığında iyi çıkardeme kız utandım yaa napim işte şimdi aklıma geliyoda deliyim diyorum yenirmi o kadar şey 1 haftada haklısın cnm
malum gezmedeydim ya hepsi üst üste geldi
şimdi perhizle düşüreyim şekeri sonra dikkat ederim az az yerim...
sağol canım teşekkür ediyoruz :)))))nurcancım senin haftanıda değiştim 1 gün vardı hazır elimin altında değişeyim dedim cnm hadi yeni haftan hayırlı olsun
canım duyulmaz görünebilir ama bazen görünmeyede biliyo 7. haftayakadar yolu varcanım kalp atışları 5. haftada duyuluyor muuu?
hıııııım ben evet gopta oturuyom karadeniz mahallesinde :))))))) senin dediğin yeride duymuştum ama pek bilmiyom burları sadece adını duydum :))))))nurcancım sormussun nerde oturuyorsun dıye ben gungoren davutpaşa metrosunun ordayım bana yakın sende ekrerk kardesımın evıne yakınsın oda gopta oturuyor
sağolasın canım rabbim sanada acil şifa versin gülümmerhaba kızlar tahmer maaşallah bebişine rabbim tamamına erdirsin. nurcan çok az kaldı canım yaa maaşallah rabbim tüm sıkıntılardan esirgesin. herzamanseninle canım sen de sakın stres yapma yediklerine dikkat et meyve de çok yeme özellikle şeker oranı yüksek olanları bence geçici bir yükseklik seninkisi. kızlar ben de son dönemde çok sıkıntılar çektim ilk defa bugün biraz daha rahattım antibiyotiğim yarın bitecek inşallah sabah akşam o fitil ,magnezyum ,kan hapı ,balık yağı hapı, elevit sabah troit hapı yani robot gibiyim bir de ağrılar derken oooo. ama çok şükür Allah beterinden esirgesin bebeğim iyi olsun hepsi geçer. umarım şu bakteriler biter akıntımda da bebeğime zarar vermez.
hakkın canım hakkın mutlu ol tabi az bekleyip çabalamadın yavrun için tadını çıkar sonunakadar yaşa mutluluğunu ama doktorunada bakma sen düşük riskim yok diyp aldanma rahat hareket etme fazlaevet canım sadece kalp atışını gördük duymadım 15 gün sonrada kontrolüm var ay kızlar ben çok mutluyummmm yaaaaa yerimde duramıyorum
bak canım en zorlu zamanları atlattın şimdiden sonra kendine hem ruhsal hemde fiziksel yönden ii bakıcaksın ööle herşeyi kafaya takmak yok zaman keyfini çıkarma zamanı:)))
canlar ben dün tetanoz aşısı oldum dün gece çok sancılandı kolum ama şimdi iyi çok şükür... ya ben bişi alamadım kıyafet falan elim gidip gidip geldi ama alamadım işte.... bide millet diyoki yavaş yavaş bez ıslak mendil falan al koy diyolar ne diyosunuz??? siz aldınız mı bişiler???
canlarım bugün randevumuz vardı pazartesi saat 8:30 - 9:00 gibi engeç hatanede olcaz aç ve susuz
ayyyyyyyyy kızım Allahın izni ile doğucak sağ sağlim valla bi heves hastaneden direk foruma gittik ve bebiş arabası aldık((((((((( inşallah kullanmam nasip olur
bebisin arabasi hayirli ugurlu olsun en guzel gunlerde kullanmak nasip olsun.
Canim az kaldi heyecanlandim allah kurtarsin sag saglim alirsin bebisini. Darisi bizlere.
Annem türkiye'den geldi bebislerime ciciler almis ama sürprizmis bana göstermiyor esim gördü allahim bana ve bebislerime kullanmayi nasip etsin.
Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabası ürün resmi - e-bebek.com
bebiş arabamız bu kızlar
yaa cnm genelde hep dikkat ediyodum bu son 1 hafta dikkat edemedim...valla canım ben tatlıdan ve hamurdan uzak durdum sen baya iyi yemişssin kız dikkat et bol bol sebze ye yoğurt falan hadi öprüm dikkat kendıne ve bebişine
inş cnm bende perhizle üstesinden gelirim,inşcanım geçmiş olsun .... bizim topiktede senin durumunda olanlar oldu ... perhizle üstesinden geldiler ...
meyvede çok fazla yiyince şeker yükseliyor bilgin olsun ...
inş ..100 lğk yüklemede iyi sonuç çıkar
sğl cnm teşekkür ederim.inş dediğin gibi geçicidir,bi düşüreyim dikkat edicem inş...merhaba kızlar tahmer maaşallah bebişine rabbim tamamına erdirsin. nurcan çok az kaldı canım yaa maaşallah rabbim tüm sıkıntılardan esirgesin. herzamanseninle canım sen de sakın stres yapma yediklerine dikkat et meyve de çok yeme özellikle şeker oranı yüksek olanları bence geçici bir yükseklik seninkisi. kızlar ben de son dönemde çok sıkıntılar çektim ilk defa bugün biraz daha rahattım antibiyotiğim yarın bitecek inşallah sabah akşam o fitil ,magnezyum ,kan hapı ,balık yağı hapı, elevit sabah troit hapı yani robot gibiyim bir de ağrılar derken oooo. ama çok şükür Allah beterinden esirgesin bebeğim iyi olsun hepsi geçer. umarım şu bakteriler biter akıntımda da bebeğime zarar vermez.
yihhhhhuuuuucanlarım bugün randevumuz vardı pazartesi saat 8:30 - 9:00 gibi engeç hatanede olcaz aç ve susuz
ayyyyyyyyy kızım Allahın izni ile doğucak sağ sağlim valla bi heves hastaneden direk foruma gittik ve bebiş arabası aldık((((((((( inşallah kullanmam nasip olur
Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabası ürün resmi - e-bebek.com
bebiş arabamız bu kızlar
canlarım bugün randevumuz vardı pazartesi saat 8:30 - 9:00 gibi engeç hatanede olcaz aç ve susuz
sğl cnm teşekkür ederim inş düşürecem pek bi azimliyimkociş bile şaşırıyo halime...HERZAMANSENİNLE canım yaa kusuruma bakma dün aklım başımda değildi şekerin istediğin gibi çıkmamış ama yediklerinden olabilir diyorsunuz ben daha yeniyim bilmiyorum ama inşallah kötü bir şey olmaz öyle hissediyorum bir dahakinde iyi çıkacak inşallah canımmmm ama benim fıstığıma iyi bak olur mu
yaa canım buarada size bişey sorca ben biraz kilo aldım bir buçuk aydır ye yat ye yat ne olacak sonu bu ve badilerim gömleklerim hemen hemen her şeyim dar geliyor bu gün de eşim evde tatil ya sizce çıkıp bir şeyler alsam mı yani çıkmamın gezmemin bebeğime bir zararı olur mu korkuyorum bende bacılarıma danışayım dedim fazla değil 2 saatte falan dönerim ama yinede siz tecrübelisiniz bana bir akıl verin canlarım yaa
ay nurcancim hadi allah tez zamanda sagsaglim ikinizide kurtarsin dualarim sizinle valla bende bugun nevranin dr gittim cok tatli bir dr bebisim 1476 g olmus banada 21 temmuz sezeryan tarih verdi bende normal istiyorum dedim oda 31 temmuz dedi bakalim kismet ogune kadar neolur neolmaz hee ayricaaa ya yine sekerime bakilacak benimde seker dusuyor yarin sabah gidecem bakalim hayirlisi olsun
sğl cnm teşekkür ederim inş düşürecem pek bi azimliyimkociş bile şaşırıyo halime...
bu arada cnm transfer sonrası hamile olduğumuzu öğrendiğim anda bendede bi şişlik vardı kayınvalidem daha şimdiden 3 aylık gibi duruyosun demişti...
kullandığımız ilaçlar şişlik yapabiliyo ama o sonra 1 2 hafta içinde iniyo...
ama sen kendini daha rahat hissedersen çık cnm kendini yormadan alışverişini yap gel cicim..
sabriya cnm seninde aşağı yukarı belli olmuş doğum tarihin ne güzel Allahım kurtulmanı nasip etsin inş.
normal istiyorum diyince bişi demedimi dr un tüp bebekte normal için ...... falan falan die
maşallah bebişte gzel kilolu annesi iyi bakıyo demek ne güzel...
sende şeker düşüklğü bende şeker yüksekliği yuvarlanıp gidicez bakalım cnm sanada geçmiş olsun diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?