kızlar bugün duvar kağıtları yapılıyo bebişimin odasını çok mutluyum güzel bi heyecan var içimde...
bu arada işçiler işlerini bitirsin ananemize gideceğiz tdağ tarafına.
beni merak etmeyin canlarım,kalma gibi bi durumum söz konusu değil ama gelmezsem bilinki orada kalmışımdır
canım bence sen yaparsıninşallah istediğin sonucu alırsın.canım valla çok şişdim yaaa birde hani şimdi heves de var ya eşimle hemen gidip hamileleik alcaz nerdeyse canım eşim bu gün temizlik yapcak cumartesi çıkcaz canım yaa bir şey sorcam ben dün akşa bu jeli kullanmaya başladım ilk sorum bunu kullandıktansonra akşa gaz sancısı gibi ağrım oldu ikinci sorumda ay bunun ne kadarını sokcam ben canım buarada hakkını helal et ne olur seni yoruyorum ama bilmemek çok zor ve kötü inan sizden her şeyi öğrenmek istiyorum...yazmayı unutmuşum birde bunu sıkınca doktor birz ayakta gez dedi ne kadar geziyordun sen canım
hihih tamam çeker koyarım fıstık...ayyy ne güzell canım btince fotosunu koy olur mu buraya ALLAHım hayırlıca o odada büyümeyü nasip etsin fıtğımıza
evet hava kötü ama gezmek için engel değil biz kocişle ananeye gidiyorum ablamda oradaymış tatlı oğluda orada keyif yapacaz...günaydın kızlarr. bugün tatiliz hava bulutlu ama çok mutluyuz bebeğimle. tahmer canım tedavi sırasında olan şişliklerden henğz erken bence kıyafet için yine de sen bilirsin tatlım
cnm daha şimdiden hamile giysisi alma bak bende alel acele göbeğim çıkmadan almıştım şimdi olmuyo yani giyeceğin şeyi git zamanında al derim sana.şimdi öyle üzerine hafif bol olacak tarzda bişiler alırsan iyi olur...
cnm ne demek yaa sor tabi bende geçtim senin yolundan kaç kişinin başını ağrıttım bi bilsem
ben senin durumunu bildiğim için seve seve cvp veriyorum seni bilgilendireyimki ben topikten gidince sende başkalarına bilgi verirsin inş..
o jel aparatının hepsini sokacaksınve sıkacaksın..
gaz sorunu kendi bünyenden sebepte olmuş olabilir cnm
dün eğer gaz yapıcı şeyler tkettiysen eğer...
ee bide dr sana akşammı kullan dedi
ben sabah kullanıyodum
değişik olabilir ama
hihih tamam çeker koyarım fıstık...
evet hava kötü ama gezmek için engel değil biz kocişle ananeye gidiyorum ablamda oradaymış tatlı oğluda orada keyif yapacaz...
bugün ve yarın yağmur var diyolar istanbulda
aa sen bursadaydın pardon
canım sabah akşam kullan dedi yani günde iki tane yok canım hevesleniyoruz da daha erken almak için sizi dinleyip en iyisi biraz beklemek.canım ya buarada bu jel ne için kullanılıyor birde şimdi ben adet tarihime göre dün 5 hafta 6 günlüktü ama doktorum 5 buçuk haftalık dedi sorun olmaz bu değil mi canım.inan senin bana söylediğin her şey verdiğin her cevap o kadar önemli ki benim için anlatamam hepinizden ALLAH razı olsun en zor zamanımda bana sabredip yanımda oldunuz çok saolun.
oooh gezin bakalım anne kız :) maaşallah size canım.. benim de yarın annem geliyor inşallah
hımm ok sen düşük dozda kullanıysun ve sabah akşam anladım bi sorun yok...
cnm bu jel progesteron içeriyo yani bebişin tutunması için düşüğü engellemek için ok...bunu 12 14.haftaya kadar kullanacaksın tahminen bu çok önemli aksatmamanı öneririm ...
o ortalama 5buçuk demiştir hiç bi sorun olmaz sen içini ferah tut...
cnm benim Allah sendende razı olsun
iyi bak yeğene bişi olursa kulaklarını çekerim heeee:90:
gezece kızımla teyzesi...
oh seninde annen geliyomuş yarın ne güzel.
yok canım bende bu pimpiriklilik varken aksatır mıyım hiç hatta eşim diyor sana hayranım ilaçlarının dakikası şaşmıyor diyor biliyor musun 6 yıllık evliliğimizde o kadar güzel günler yaşadık ama bu başka bir şeymiş dün kocaman bir buketle geldi sanki her şey yeni başladı.babam akciğer kanseriydi biz normalde şubatta yaptırcaktık ama babamın hastalığı çıkınca nisana kaldı babam bile o kadar mutlu ki anlatamam ilk torun olacak yani ALLAHımında izni ile dikkat ederim canım ama sizde (sende)yanımda olun olur muuuu
benim annem çok uzakta ve gelemiyor babama bakıyorçok şanslısınız
ohh iyi keyifler desene güller buketler...
babacığına çok geçmiş olsun cnm ne güzel bi süpriz oldu ona desene...
merak etme sen burada olduğun srece bide burada olduğumuz sürece hep birbirimize destek olacağız...
canım benimkisi de uzakta 7 aydır kurbandan beri görmedim istanbulda kuzenimin düğünü vardı ona geldi şimdi yarın da bana gelecek inşallah. ben de aynıyım yani ailemden uzağım burada kimsem yok benim[/QUOTE=
uzak olmak çok zor değil mi canımmmm benim bazen çok canım acıyor uzakta olduğum için...
tabiki zor el ne anlar derdinden uzak olunca söyleyemiyorsun da. ne kadar hasta oldum eşimle ben garip garip ama rabbim beterinden esirgesin
sağol canım senin yaramazalra daha güzelleri nasip olsun inşallah[ı]çok guzel araba rengide hos begendim içinde bebis yakisacak.[/ı]
canım tam 3000gram kıızım ama pazartesiye kadar 2-5 bişi alır sanırıımyaa cnm genelde hep dikkat ediyodum bu son 1 hafta dikkat edemedim...
Bundan sonra tabiki dikkat ederim akıllandım
inş geçicidirde rahatlarım
inş cnm bende perhizle üstesinden gelirim,inş
zaten bi düşrsem sonra dikkat ederim
allahın izni ile..
Sğl cnm teşekkür ederim.inş dediğin gibi geçicidir,bi düşüreyim dikkat edicem inş...
Sanada çok geçmiş olsun cnm az rahatsızlıklar geçirmedin
yihhhhhuuuuu
güzel bi hbr bu çok şkür
inş tatlı bıdık bi yaramazlıkta yapmaz
kilosu ne durumda cnm inş oda iyidir...
Hihih güle güle kullanın travel setmi aldınız..
Ne kadar cnm bu model?
canım şimdi sende şişlikler var kilodan ayrı bişi tedavideki ilaçlardan şişiyo inan ama giysi almanı tavsiye etmemherzamanseninle canım yaa kusuruma bakma dün aklım başımda değildi şekerin istediğin gibi çıkmamış ama yediklerinden olabilir diyorsunuz ben daha yeniyim bilmiyorum ama inşallah kötü bir şey olmaz öyle hissediyorum bir dahakinde iyi çıkacak inşallah canımmmm ama benim fıstığıma iyi bak olur mu
Yaa canım buarada size bişey sorca ben biraz kilo aldım bir buçuk aydır ye yat ye yat ne olacak sonu bu ve badilerim gömleklerim hemen hemen her şeyim dar geliyor bu gün de eşim evde tatil ya sizce çıkıp bir şeyler alsam mı yani çıkmamın gezmemin bebeğime bir zararı olur mu korkuyorum bende bacılarıma danışayım dedim fazla değil 2 saatte falan dönerim ama yinede siz tecrübelisiniz bana bir akıl verin canlarım yaa
sağoll canımay nurcancim hadi allah tez zamanda sagsaglim ikinizide kurtarsin dualarim sizinle valla bende bugun nevranin dr gittim cok tatli bir dr bebisim 1476 g olmus banada 21 temmuz sezeryan tarih verdi bende normal istiyorum dedim oda 31 temmuz dedi bakalim kismet ogune kadar neolur neolmaz hee ayricaaa ya yine sekerime bakilacak benimde seker dusuyor yarin sabah gidecem bakalim hayirlisi olsun
yok canım bende bu pimpiriklilik varken aksatır mıyım hiç hatta eşim diyor sana hayranım ilaçlarının dakikası şaşmıyor diyor biliyor musun 6 yıllık evliliğimizde o kadar güzel günler yaşadık ama bu başka bir şeymiş dün kocaman bir buketle geldi sanki her şey yeni başladı.babam akciğer kanseriydi biz normalde şubatta yaptırcaktık ama babamın hastalığı çıkınca nisana kaldı babam bile o kadar mutlu ki anlatamam ilk torun olacak yani allahımında izni ile dikkat ederim canım ama sizde (sende)yanımda olun olur muuuu
canlarım bugün randevumuz vardı pazartesi saat 8:30 - 9:00 gibi engeç hatanede olcaz aç ve susuz
ayyyyyyyyy kızım Allahın izni ile doğucak sağ sağlim valla bi heves hastaneden direk foruma gittik ve bebiş arabası aldık((((((((( inşallah kullanmam nasip olur
yok canım bende bu pimpiriklilik varken aksatır mıyım hiç hatta eşim diyor sana hayranım ilaçlarının dakikası şaşmıyor diyor biliyor musun 6 yıllık evliliğimizde o kadar güzel günler yaşadık ama bu başka bir şeymiş dün kocaman bir buketle geldi sanki her şey yeni başladı.babam akciğer kanseriydi biz normalde şubatta yaptırcaktık ama babamın hastalığı çıkınca nisana kaldı babam bile o kadar mutlu ki anlatamam ilk torun olacak yani ALLAHımında izni ile dikkat ederim canım ama sizde (sende)yanımda olun olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?