Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar bugün duvar kağıtları yapılıyo bebişimin odasını çok mutluyum güzel bi heyecan var içimde...
bu arada işçiler işlerini bitirsin ananemize gideceğiz tdağ tarafına.
beni merak etmeyin canlarım,kalma gibi bi durumum söz konusu değil ama gelmezsem bilinki orada kalmışımdır

ayyy ne güzell canım btince fotosunu koy olur mu buraya ALLAHım hayırlıca o odada büyümeyü nasip etsin fıtğımıza

günaydın kızlarr. bugün tatiliz hava bulutlu ama çok mutluyuz bebeğimle. tahmer canım tedavi sırasında olan şişliklerden henğz erken bence kıyafet için yine de sen bilirsin tatlım

cnm daha şimdiden hamile giysisi alma bak bende alel acele göbeğim çıkmadan almıştım şimdi olmuyo yani giyeceğin şeyi git zamanında al derim sana.şimdi öyle üzerine hafif bol olacak tarzda bişiler alırsan iyi olur...
cnm ne demek yaa sor tabi bende geçtim senin yolundan kaç kişinin başını ağrıttım bi bilsem
ben senin durumunu bildiğim için seve seve cvp veriyorum seni bilgilendireyimki ben topikten gidince sende başkalarına bilgi verirsin inş..
o jel aparatının hepsini sokacaksınve sıkacaksın..
gaz sorunu kendi bünyenden sebepte olmuş olabilir cnm
dün eğer gaz yapıcı şeyler tkettiysen eğer...
ee bide dr sana akşammı kullan dedi
ben sabah kullanıyodum
değişik olabilir ama

ayyy ne güzell canım btince fotosunu koy olur mu buraya ALLAHım hayırlıca o odada büyümeyü nasip etsin fıtğımıza
hihih tamam çeker koyarım fıstık...
günaydın kızlarr. bugün tatiliz hava bulutlu ama çok mutluyuz bebeğimle. tahmer canım tedavi sırasında olan şişliklerden henğz erken bence kıyafet için yine de sen bilirsin tatlım
evet hava kötü ama gezmek için engel değil biz kocişle ananeye gidiyorum ablamda oradaymış tatlı oğluda orada keyif yapacaz...
bugün ve yarın yağmur var diyolar istanbulda
aa sen bursadaydın pardon

canım sabah akşam kullan dedi yani günde iki tane yok canım hevesleniyoruz da daha erken almak için sizi dinleyip en iyisi biraz beklemek.canım ya buarada bu jel ne için kullanılıyor birde şimdi ben adet tarihime göre dün 5 hafta 6 günlüktü ama doktorum 5 buçuk haftalık dedi sorun olmaz bu değil mi canım.inan senin bana söylediğin her şey verdiğin her cevap o kadar önemli ki benim için anlatamam hepinizden ALLAH razı olsun en zor zamanımda bana sabredip yanımda oldunuz çok saolun.

oooh gezin bakalım anne kız :) maaşallah size canım.. benim de yarın annem geliyor inşallah

hımm ok sen düşük dozda kullanıysun ve sabah akşam anladım bi sorun yok...
cnm bu jel progesteron içeriyo yani bebişin tutunması için düşüğü engellemek için ok...bunu 12 14.haftaya kadar kullanacaksın tahminen bu çok önemli aksatmamanı öneririm ...
o ortalama 5buçuk demiştir hiç bi sorun olmaz sen içini ferah tut...
cnm benim Allah sendende razı olsun
iyi bak yeğene bişi olursa kulaklarını çekerim heeee:90:

yok canım bende bu pimpiriklilik varken aksatır mıyım hiç hatta eşim diyor sana hayranım ilaçlarının dakikası şaşmıyor diyor biliyor musun 6 yıllık evliliğimizde o kadar güzel günler yaşadık ama bu başka bir şeymiş dün kocaman bir buketle geldi sanki her şey yeni başladı.babam akciğer kanseriydi biz normalde şubatta yaptırcaktık ama babamın hastalığı çıkınca nisana kaldı babam bile o kadar mutlu ki anlatamam ilk torun olacak yani ALLAHımında izni ile dikkat ederim canım ama sizde (sende)yanımda olun olur muuuu

ohh iyi keyifler desene güller buketler...
babacığına çok geçmiş olsun cnm ne güzel bi süpriz oldu ona desene...
merak etme sen burada olduğun srece bide burada olduğumuz sürece hep birbirimize destek olacağız...

benim annem çok uzakta ve gelemiyor babama bakıyorçok şanslısınız

canım benimkisi de uzakta 7 aydır kurbandan beri görmedim istanbulda kuzenimin düğünü vardı ona geldi şimdi yarın da bana gelecek inşallah. ben de aynıyım yani ailemden uzağım burada kimsem yok benim

evet canım çok şükür iyi evet canım çok istiyordu babam çok iyi oldu şükür artık kanserdende tamamen kurtuldu bendeki bu karamsarlık her şeyin kötüsünü düşünmekte babamın bu hastalığından sonra oldu canım ben tek kızım ve ilk aşkım babam benim öyle çok şükür şu anda her şey çok güzel gidiyor inşallah da hep böyle olur ama inan sizleri bulduğum tanıdığım günden sonrada hayatım çok değişti merak etmeyin ben hep başınızda olcammmm:80:

tabiki zor el ne anlar derdinden uzak olunca söyleyemiyorsun da. ne kadar hasta oldum eşimle ben garip garip ama rabbim beterinden esirgesin

[ı]çok guzel araba rengide hos begendim içinde bebis yakisacak.[/ı]
sağol canım senin yaramazalra daha güzelleri nasip olsun inşallah
canım tam 3000gram kıızım ama pazartesiye kadar 2-5 bişi alır sanırıım
canım eşim araba bakıyo kesin alavakmış bi araba kızını otobüste süründürmezmiş o yüzden böle aldık aslında başka bi takım beğenmiştik ama o 1000 tl idi bunu beğendi e bebekte bu 550 tl uygun geldi sağlam bişide alt tentesi çıkıyo kirlenmiyo 1 yaşına kadar üst kısmı kullanıyosun gayet kullanışlı fiyatına göre çok iyi geldi ama ben pek anlamıyorum sen anlıyosan daha iyi bilirsin uygunmu depilmi
canım şimdi sende şişlikler var kilodan ayrı bişi tedavideki ilaçlardan şişiyo inan ama giysi almanı tavsiye etmem
sağoll canım
iyi bebişinin kilosu iyi canım doktorundanda memnıun olman çok güzel gerçekten doktor çok önemli ben onu anladım ben hiç saygı görmüyordum gittiğim yerlerde şimdi çok memnunum

ay negüzel abbana güzel bir süpriz olmuş :)))))))) minişin

datlım arabasını gördüm kızının güle güle gezmelerde kullanın inşllah yanındakinide mi aldın??? bide katlanıyo dimi bunlar bagaja rahat sığar yani

canım ya ne tatlısın sen öyle valla arkadaşlarım bi yana siz bi yana artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…