Haftaları ilerlemiş deneyimli anneler...arkadaşlar 16 mayısta anne olduğumu öğrendim.1haziranda ultroson muaynem var...anlıcanız daha çok var yaniiii...benim kan degerim10.gün 345.12. Gün.825 çıktı iki emriyo transfer edildi.sizce bu sonuclarla ikiz gebelik olabilirmi...lütfen ikiz anneler bişey yazın banaaaaaaaaaaa:)):::::::::::
sağol gülüm amindatlım arabasını gördüm kızının güle güle gezmelerde kullanın inşllah yanındakinide mi aldın??? bide katlanıyo dimi bunlar bagaja rahat sığar yani
canım bebeklerin olucak yani ikiz hatta belkide üçüz onuncu güne göre değerin çok iyi eğer kimyasal gebelik değilse çoğul gebelik tir
nasıl yaniii kimyasal gebelikmi?kimyasal gebelikte değerle inişe geçer benimki çıkışa geçiyooo..ayyyy bak şimdi yüreeemi hoplantın kısssss...:)))
kızlar yaa bişey sorcam çok korktum ne olur bişey söleyin şimdi ben bu jeli kullanıyorum ya tamamen girdirip sıktığımda basınç oluyor bebeğime bişey olmuş mudur yani bu basınç bebeğe zarar verir mi kızlar yaaaa:18:
yok canım bişi olmaz bak eğer parça halinde büyük veya küçük olarak jel geri gelirsede korkma içerde pıhtılaşıyo jel birikip sonradan çıkıyo toplu olarak
canım bu gün 3. yü kullandım ama diğerlerini tamamen girdirmiyordum bu gün herzamanseninle öyle dedi doğrusunu yaptım ama dünden beri olan basınç korkuttu daha hiç parça gelmedi sıkınca yürüyorum ben canım yaa bu jeli tehlike olanlara mı veriyorlar yani düşük tehlikesi olanlara mı
yok canım bütün tüp bebek annelerine veriliyor düşük tehlikesi olmasın die önceden önlem yani aksatma önemli o
haftaları ilerlemiş deneyimli anneler...arkadaşlar 16 mayısta anne olduğumu öğrendim.1haziranda ultroson muaynem var...anlıcanız daha çok var yaniiii...benim kan degerim10.gün 345.12. Gün.825 çıktı iki emriyo transfer edildi.sizce bu sonuclarla ikiz gebelik olabilirmi...lütfen ikiz anneler bişey yazın banaaaaaaaaaaa:)):::::::::::
saol canım yok aksatmıyorum aynı saatte yapmaya çalışıyorum
canım tek bence ben ikiz annesiyim 5 buçuk aylık benim 10. Gün kan değerim 1386ydı hayırlısı olsun hakkında inşallahhh
canım bu gün 3. yü kullandım ama diğerlerini tamamen girdirmiyordum bu gün herzamanseninle öyle dedi doğrusunu yaptım ama dünden beri olan basınç korkuttu daha hiç parça gelmedi sıkınca yürüyorum ben canım yaa bu jeli tehlike olanlara mı veriyorlar yani düşük tehlikesi olanlara mı
canım tek bence ben ikiz annesiyim 5 buçuk aylık benim 10. Gün kan değerim 1386ydı hayırlısı olsun hakkında inşallahhh
canım eğer değerin artıyosa sorun yok ama yüksek çıkıp düşerse sorun var sen bi tane değer yazmışın ben ona göre yorum yazdım başka değerin varsa yaz dediğim gibi ama yükseliyorsa sorun yok
10.gun 345. 12 gun 825.. baska yaptırmaya gerek yok dedı doktorum..1 haz.ultroson randevum...bakalım ozaman 1 kese mi? 2 kese mi? ayyyyy rabbım sağlıklı sıhatlı gebelık ve evlat nasıp etsın baska bırsey ıstemıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?