Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcancim sagol evet valla nevranin dr cidden iyi konuskan bayan hic bayan dr gitmemistim ama bu gusel. bebegimde iyi allahtan ne isteyeyim haklisin dr cok onemli herzaman seninle valla kiz neolcak bu bizim seker allah yardim etsin bize buarada evet bebisim cok sukur kilosu iyi dr normal istioyorum diyince hic bisi demedi sadece normalde bir aksilik olmazsa bizi 31 temmuza kadar bekletecek normal icin ama allah korusun bisi olursa 21 temmuz bence isteyen normal dogum yapabilir tabiki risk olmamasi sartiyla bdiretme yok bebegimi ve kendimi riske atmam

Haftaları ilerlemiş deneyimli anneler...arkadaşlar 16 mayısta anne olduğumu öğrendim.1haziranda ultroson muaynem var...anlıcanız daha çok var yaniiii...benim kan degerim10.gün 345.12. Gün.825 çıktı iki emriyo transfer edildi.sizce bu sonuclarla ikiz gebelik olabilirmi...lütfen ikiz anneler bişey yazın banaaaaaaaaaaa:)):::::::::::

canım bebeklerin olucak yani ikiz hatta belkide üçüz onuncu güne göre değerin çok iyi eğer kimyasal gebelik değilse çoğul gebelik tir

datlım arabasını gördüm kızının güle güle gezmelerde kullanın inşllah yanındakinide mi aldın??? bide katlanıyo dimi bunlar bagaja rahat sığar yani
sağol gülüm amin
canım yanındakinide aldım takım zaten arabanın malzemeleri çıkıyo ana kucağı takılabiliyo ister çıkarır kullanırsın ister çıkarmadan kullanırsın biz alt kısmı çıkarttık bir yaşı bitene kadar ana kucağı iile kullanıcaz ki ana kucağı arabaya takılınca sadece iskelet kalıyor ve çok az yer kağlıyor dün byağı baktın bir sürü ürün beğendik ama katlama olayları çok sıkıntılı ve ağır diye vaz geçtik tavsiye ederim ben çok beğendim

canım bebeklerin olucak yani ikiz hatta belkide üçüz onuncu güne göre değerin çok iyi eğer kimyasal gebelik değilse çoğul gebelik tir

nasıl yaniii kimyasal gebelikmi?kimyasal gebelikte değerle inişe geçer benimki çıkışa geçiyooo..ayyyy bak şimdi yüreeemi hoplantın kısssss...:)))

kızlar yaa bişey sorcam çok korktum ne olur bişey söleyin şimdi ben bu jeli kullanıyorum ya tamamen girdirip sıktığımda basınç oluyor bebeğime bişey olmuş mudur yani bu basınç bebeğe zarar verir mi kızlar yaaaa:18:

nasıl yaniii kimyasal gebelikmi?kimyasal gebelikte değerle inişe geçer benimki çıkışa geçiyooo..ayyyy bak şimdi yüreeemi hoplantın kısssss...:)))

canım eğer değerin artıyosa sorun yok ama yüksek çıkıp düşerse sorun var sen bi tane değer yazmışın ben ona göre yorum yazdım başka değerin varsa yaz dediğim gibi ama yükseliyorsa sorun yok

yok canım bişi olmaz bak eğer parça halinde büyük veya küçük olarak jel geri gelirsede korkma içerde pıhtılaşıyo jel birikip sonradan çıkıyo toplu olarak

yok canım bişi olmaz bak eğer parça halinde büyük veya küçük olarak jel geri gelirsede korkma içerde pıhtılaşıyo jel birikip sonradan çıkıyo toplu olarak

canım bu gün 3. yü kullandım ama diğerlerini tamamen girdirmiyordum bu gün herzamanseninle öyle dedi doğrusunu yaptım ama dünden beri olan basınç korkuttu daha hiç parça gelmedi sıkınca yürüyorum ben canım yaa bu jeli tehlike olanlara mı veriyorlar yani düşük tehlikesi olanlara mı

yok canım bütün tüp bebek annelerine veriliyor düşük tehlikesi olmasın die önceden önlem yani aksatma önemli o

canım tek bence ben ikiz annesiyim 5 buçuk aylık benim 10. Gün kan değerim 1386ydı hayırlısı olsun hakkında inşallahhh

canım tek bence ben ikiz annesiyim 5 buçuk aylık benim 10. Gün kan değerim 1386ydı hayırlısı olsun hakkında inşallahhh

senini bayağı yüksek çıkmış canım maaşallah ama bazı annelerin bhcg senin gibi çok yüksek çıkıyo tek gebelikte bile olabiliyo doğum yaptınmı

günaydın kızlar; nasılsınız dün gece heyecanlı geçti, kütahyada olan deprem bursadada hissedildi baya, ben çok korktum. Allah deprem bölgesinde olanlara kolaylık ve sabır vesin korkusu yeter. Dün gece pek uyuyamadım, sabahta zor geldim işe ben bu kadar panik yapınca kızımıda korkuttum galiba oda çok hareketlendi. Akşamın haricinde herşey güzel Allahın izniyle,birşeyler yapmaya almaya başlamışsınız kızlar ben daha hiç girişimde bulunamadım düşün düşün o etaptayım hala evde yapılacak işler, alış veriş listesi herşey hazır ama başlayamadım inşallah izne ayrıldıktan sonra,

canım nurcanda yazmış ama bende yorum yapayım dedim. ilk üç ayımızı tamamlayana kadar progestan takviyesi yapılıyor tüp bebekte, çok önemli ve aksatılmaması gereken bir ilaç tedaviyle olduğu için vücuttaki progestanın artmasını sağlıyor ve düşük tehlikesine karşı bir önlem, kullanım şekli olarak korkma herkes o şekilde kullanıyor birşey olmaz canım, ben erken doğum tehlikesine karşı progestanın iğnesini kullanıyorum beşinci aydan beri, her ilacın var bir zorluğu ama bebeklerimiz için biz herşeye katlanırız. Allah hepimizin bebeğine. bebeklerine sağlık versin.

canım eğer değerin artıyosa sorun yok ama yüksek çıkıp düşerse sorun var sen bi tane değer yazmışın ben ona göre yorum yazdım başka değerin varsa yaz dediğim gibi ama yükseliyorsa sorun yok

10.gun 345. 12 gun 825.. baska yaptırmaya gerek yok dedı doktorum..1 haz.ultroson randevum...bakalım ozaman 1 kese mi? 2 kese mi? ayyyyy rabbım sağlıklı sıhatlı gebelık ve evlat nasıp etsın baska bırsey ıstemıyorum......

ozaman doğru demiş doktorun bidaha yaptırmana gerek yok kimyasal osa bidahaki test düşük olurdu inşallah kap atışııda duyarsın bir iki hiç önemi yok sağlıklı olsun ki rabbim inşallah 2 gebelik nasip ederde buadar zorluğun sonunda 2 yavrun olur

Günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar diliyorum.

SARE ben ikizlere hamileyim ve transferden 15 gün sonra degerim 560 çikti 19 gün sonrada 2 225.
Degere göre degise biliyor. Su an ikiz mi degil mi demek erken 1 hazirani bekle o zaman hersey belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…