cnm geçmiş olsun ya hissetmişsin....günaydın kızlar; nasılsınız dün gece heyecanlı geçti, kütahyada olan deprem bursadada hissedildi baya, ben çok korktum. Allah deprem bölgesinde olanlara kolaylık ve sabır vesin korkusu yeter. Dün gece pek uyuyamadım, sabahta zor geldim işe ben bu kadar panik yapınca kızımıda korkuttum galiba oda çok hareketlendi. Akşamın haricinde herşey güzel Allahın izniyle,birşeyler yapmaya almaya başlamışsınız kızlar ben daha hiç girişimde bulunamadım düşün düşün o etaptayım hala evde yapılacak işler, alış veriş listesi herşey hazır ama başlayamadım inşallah izne ayrıldıktan sonra,
cnm senin iilla ikiz olacak diye bi kaide yok10.gun 345. 12 gun 825.. baska yaptırmaya gerek yok dedı doktorum..1 haz.ultroson randevum...bakalım ozaman 1 kese mi? 2 kese mi? ayyyyy rabbım sağlıklı sıhatlı gebelık ve evlat nasıp etsın baska bırsey ıstemıyorum......
hihih geldim kız...HERZAMANSENİNLE canım gelmedin mi annenlerden daha yaaaaa
hayirli cumalar rabbimin herkezin duasini simdiden kabul etsin ..hastaneden yeni geldim kan verdim seker testi icin biktim ya habire kan aliyorlar bakalim sonuc ne cikacak rabbim herkeze yardim etsin ya dun gece neydi o nasil sallandik yaa istanbul olmasina ragmen soka girdim 9 cu katta otuyoruz besik gibiydi allah beterinden korusun
Eki Görüntüle 197188
kızlar bebişimin odasını duvar kağıdı işte bu ta taaammm
nasıl sizce...
bilerek cicili bicili desen seçmedimki uzun yıl kullanılsın diye...
Eki Görüntüle 197188
nasıl sizce...
çoook şirin ...güle güle kirlensinn...
çok güzel canım güle güle eskitin güzel günlerde inşallah
Eki Görüntüle 197188
nasıl sizce...
Eki Görüntüle 197188
nasıl sizce...
oh ferah ferakkk ..gule gule buyut odasinda annesinde rahat rahat uyusun
Eki Görüntüle 197188
nasıl sizce...
çok guzel olmus odanin duvari bebisin misil misil uyur gule gule kullansin
sğl cnm teşekkür ederiz bizde çok beğenerek seçtik
gidip gidip bakıyorum çok hoşuma gitti..
insan hayal ediyor bebisini o odada. Artik besik dolap alinca dahada güzel olucak ve tamamlamis olursunuz.
evet cnm yaa aynen öyle...
dediğin gibi beşik dolap konunca tam odaya benzeyecek.
hayırlısıyla sen nasılsın iyisin değilmi?
espoir nasılsın ...maşallah 32. haftadasın sende ..... bebişler iyimi ???
biz iyiz kizlar allaha sükûr evde dinleniyoruz. Bebisler iyiler dönmüsler baslari asagida.
Annem bu hafta geldi türkiye'den. Haftaya yavas yavas alis verise çikip valizimi hazirlamamiz gerekiyor. Her an gidebiliriz.
Nevra sen nasilsin ? Annelik nasil gidiyor bebisin uyku düzeni nasil. Seni yormuyordur insallah :)))
maşallah ... demek yavaş yavaş doğum pozisyonu alacaklar ...normalde erken ama sen gene de valizini hazırla ... çamaşırları yıka yavaş yavaş .... senin ikiz olduğundan ..birazcık süpriz yapabilir beişler ... 35. haftada herşeyin hazır olsun bence ,
uyku düzenimiz karışık ... gece 2 saatte ya da saat başı uyanıp emiyor ... yeni doğan bebek olduğundan .. hep kaka yapıyor ... geceleri daha çok ... sürekli sırasıyla -yedir- gaz çıkar- uyusun -kaka yapsın - temizle derkennnnnn .... acıkıyor baştan alıyoruz :)))
bugün mız mız biraz yatağına götürmedim hep yanımda .. uyanıp ağlayıveriyor .. kıyamadım yatağa götürüp bırakmaya
Erken haklisin ama benim erken dogum riskim var. Bu yüzdende bir ay hastanede yattim.
Benim hiçbir hazirligim yok. Hiçbirsey almadik. Bir günde hepsi alinmaz. Birde burda dogumdan sonra bir hafta tutuyorlar hastanede ona göre degisik pyjama lazim.
Korkuyorum her an dogumum olur diye hastaneye hazirliksiz gitmek istemem.
Yeni dogunca biraz zaman gerekiyor uyku düzenine girmesi için insallah 40i çikinca yoluna girer sende rahatlasin. Gecen gündüzün kalmadi allah kolaylik versin bakalim bizimkiler nasil olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?