Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayirli cumalar rabbimin herkezin duasini simdiden kabul etsin ..hastaneden yeni geldim kan verdim seker testi icin biktim ya habire kan aliyorlar bakalim sonuc ne cikacak rabbim herkeze yardim etsin ya dun gece neydi o nasil sallandik yaa istanbul olmasina ragmen soka girdim 9 cu katta otuyoruz besik gibiydi allah beterinden korusun

slm kızlar...depremi hissetmişiniz...
ben o dakikada yolda olduğum için bişi duymadım...
dün gittik kocişle geldik çok güzel bi gün oldu benim için..
dönüştede istanbula dönerken bursaya tatile giden arkadaşlar aradı gelin sizde diye bizde kocişle plan yaptık tamam dedik eve geçelim eşya hazırlıyalım gece mece yola çıkarız...
sonra yarım saat geçmeden tekrar aradılar iyiki gündüz çağırmamışız deprem oldu burda olsaydınız bebeği korudan düşürürdü diye(allah korusun)
saniyede vazgeçtim hiçbişi bebeğimden daha değerli değil..
eve geldik bebişin odasını temizliğini yaptık gece 1 den sonra bi heves....3müydü ne yattım 1 saat önce kalktım kociş gitti bende size bakim dedim
cnm geçmiş olsun ya hissetmişsin....
fıstık artık bişiler almaya başla derim ben en azından hastane çıkışı kıyafet falan yıkaması ütülemesi de zaman alacak çünkü...
gerçi listen hazır olsun cebinde paran olsun 1 günde biter hepsi..izne ne zaman ayrılıyosun?
cnm senin iilla ikiz olacak diye bi kaide yok
tekte olabilir tek olduğunu duyunca korma lütfen..
benimde ilk değerim 42 yi
84 85 beklerken ikincide 147 çıkmıştı
2 katındanda fazla yani..
ama tek
banada 2 embriyo trasfer edildi bende ikizmi acaba diyodum ama sonra tek olduğunu öğrendim
sağlıklı olsunde tek çift farketmio
HERZAMANSENİNLE canım gelmedin mi annenlerden daha yaaaaa
hihih geldim kız...

ayy cnm geçmiş olsun yaa ben hissetmedim yoldaydık o dakikada iyikide yoldaymışız...

evet cnm yaa aynen öyle...
dediğin gibi beşik dolap konunca tam odaya benzeyecek.
hayırlısıyla sen nasılsın iyisin değilmi?

espoir nasılsın ...maşallah 32. haftadasın sende ..... bebişler iyimi ???

biz iyiz kizlar allaha sükûr evde dinleniyoruz. Bebisler iyiler dönmüsler baslari asagida.
Annem bu hafta geldi türkiye'den. Haftaya yavas yavas alis verise çikip valizimi hazirlamamiz gerekiyor. Her an gidebiliriz.

Nevra sen nasilsin ? Annelik nasil gidiyor bebisin uyku düzeni nasil. Seni yormuyordur insallah :)))

maşallah ... demek yavaş yavaş doğum pozisyonu alacaklar ...normalde erken ama sen gene de valizini hazırla ... çamaşırları yıka yavaş yavaş .... senin ikiz olduğundan ..birazcık süpriz yapabilir beişler ... 35. haftada herşeyin hazır olsun bence ,
uyku düzenimiz karışık ... gece 2 saatte ya da saat başı uyanıp emiyor ... yeni doğan bebek olduğundan .. hep kaka yapıyor ... geceleri daha çok ... sürekli sırasıyla -yedir- gaz çıkar- uyusun -kaka yapsın - temizle derkennnnnn .... acıkıyor baştan alıyoruz :)))
bugün mız mız biraz yatağına götürmedim hep yanımda .. uyanıp ağlayıveriyor .. kıyamadım yatağa götürüp bırakmaya

Erken haklisin ama benim erken dogum riskim var. Bu yüzdende bir ay hastanede yattim.
Benim hiçbir hazirligim yok. Hiçbirsey almadik. Bir günde hepsi alinmaz. Birde burda dogumdan sonra bir hafta tutuyorlar hastanede ona göre degisik pyjama lazim.
Korkuyorum her an dogumum olur diye hastaneye hazirliksiz gitmek istemem.

Yeni dogunca biraz zaman gerekiyor uyku düzenine girmesi için insallah 40i çikinca yoluna girer sende rahatlasin. Gecen gündüzün kalmadi allah kolaylik versin bakalim bizimkiler nasil olucak

:
inş .erken gelmezler..inş .. beklesinler annesi ..........
başlayın hazırlıklara .. başladınmı devamı gelir ....
40 ı çıkınca inş . düzene girer ama genelde 3 ay civarı sürüyormuş ...
Allah sanada yard . etsin 2 bebişle bayaa zor günler olacak ...ama tatlı yorgunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…