Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

vallahi.tahmercim zararı olmuyodur ama...ben de acaba yavruma gaz yaparmı diye düsünmüştüm....

canım benimkiler 3 tane 12. gün 2334 çıkmıştı değerim ikiz olsa bile hemen görülmeyebilir ben 9.haftada görmüştüm panik yapma yani allahım hayırlısını versin

canım bence sen geç bile kaldın bence hazır olması gerekiyodu çantanın heleki bizim gibilerde erkeninde erkeni olma ihtimali var... ki 1hafta hastanede kalacakmışın şimdiden hazırla çantanı koy bi kenara kokmaz bozulmaz...ben 30.haftada herşeyi hazırlamış ve bitirmiş olucam inşallah

kızlar şimdi ne diyosunuz park yatak mı beşik mi??? artı park yataklar sallanıyo mu??? artı ne kadara kadar kullanıyolar??? sizler ne aldınız aslında bunu annelere sormam lazımda en azından ne alacağına karar vermiş olanlar vardır

canım ben park yatak istiyordum ama biraz bakıtım hiç güvenilir gelmedi sallanıyor ama sanki içine bebeği koysam düşecek gibi o yüzden puset şeklindeki lerden sipariş verdim ama bnim adamın sağı solu belli olmaz gider başka beğenir onu alır yalnız biz bebek doğunca oda alacağımız için birde beşiği olacak büyüyen yatak olanlarda sanada tavsiyem eğer oda yapacaksan bebilerine küçük pusetlerden al şimdilikki evde boşa yer kaplamasınlar ama dersenki ben hemen yapıcam odayı ozaman direk büyüyen beşiklerden al sürekli kullana bilsinler ben şimdilik yatak odama koyacağım için puset alıuyorum oda yapsam almıcaktım

gunaydin kizlar bugun gidiyorum yazliga size yazmadan gitmeyeyim dedim doncem buarada nurcancim ben zayifim ya 55 le hamile kaldim suan sadece gobek onde gidiyorum ne elim nede yuzum ayaklarim hic biryer sismedi cok sukur.. yatak olayindada ben park yatak aldim cok kullanisli bizde herkez kullandi mesela biryere gideceksin katla getir ayrica cokta rahat tavsiye ederim kizlar zaten oda takimi alacam hadi cawww kendinize ve bebislerinize iyi bakin

he sunuda yazayim bu oyun parkinda bebegi elde tasima cantasi dogum cantasi falan takim ayri para vrmiyorsun ve muhtesem renkli bir sitede kampanyadan aldim tavsiye ederim

canım benimkiler 3 tane 12. gün 2334 çıkmıştı değerim ikiz olsa bile hemen görülmeyebilir ben 9.haftada görmüştüm panik yapma yani allahım hayırlısını versin

ayy gerçektenmi massallah suphanallah ay neguzel yaaa.rabbım sanada hayırlısını versın ınsallah....1 hazırana kadar sabredıcez...

ayy gerçektenmi massallah suphanallah ay neguzel yaaa.rabbım sanada hayırlısını versın ınsallah....1 hazırana kadar sabredıcez...

sabret canım walla günler o kadar çabuk geçiyoki senin zamanlarda şimdi biraz yavaşladı son aylarda hiç geçmek bilmiyomuş vakit az kalmış görceksin bebişini inşallah...

nurcan datlım ben zaten oda falan yapmayı düşünmüyorum daha sonra genç odası gibi bişey düşünüyorum ama o zmana kadar 1yaşına kadar kullanabilecekleri beşikler var ondan alim diyodum park yatak ne zamana kadar kullanılıyo acaba???
ayy nurcansenin şafak 2 mi???

zayıfsan bişicik kalmaz canım merak etme genelde zayıflarda göbek kalmıo vücutta yağ olmadığı için :)))))
izde öleçooooooooooook belirgin bi iz değil ama zamanla geçiyo izde tabi ilk zaman biraz belli
he sunuda yazayim bu oyun parkinda bebegi elde tasima cantasi dogum cantasi falan takim ayri para vrmiyorsun ve muhtesem renkli bir sitede kampanyadan aldim tavsiye ederim

hangi siteden aldın kııııııııııonuda vereydinya

valla park yatak 2 yaşına kadar sanırımbenim dediğim küçükler 1 yaşına kadar eğerki sonra oda yapacaksan park yatak al ozaman
evet canım 2 gün kaldı birazdan benimde kaynanalar gelecek giremem nete bi süre merak etmeyin grçi arada kocişin yanına kaçar ordan girerim bebek odasından kaynanam görmeden :))))))

inşallah canım başla yani artık araba yasaksa hiç biyere çıkamazsın tabi canım sen şimdi çok sıkılmışındır evde neyse bebkler gelince helede sağlıklı olursa bol bol bugünlerin acısını çıkartırsın canım hastanede yattığını biliyorum ama nedenini bilmiyorum bende bugünlerde çok dışarı çıkıyorum yürüyorum bol bol ve arabayla şehir dışına bile çıktım bu hafta hatta ben kullanıyorum sana neden yasak verdiler ki???

Bana 5 aydir araba yasak isi birakmak zorunda kaldim ben 5 aydir evdeyim bir yere çiktigim yok bazen bunalima giriyorum ama geçicek sonuçta sayili gün ve bebeklerimin için dayaniyorum.
Benim hastanede yatmamin sebebi göbegimde kasilmalar oluyordu çok yogundu çok sancim oldu erken dogum riskim var. Araba sanciya sebeb oluyor nede olsa çogul gebelik daha riskli oluyor.
Benim doktorum tedbirli davrandi.
Sen gezebiliyorsan arabayla ne mutlu sana.

slm kızlar...
bugün giremedim ben kusurumuza bakmayın teyzoşları...
sabahtan kahvaltı sonrası kociş beni pazara bıraktı oradanda arkadaşa geçtim akşamaüsütü kocişin yanına geldim ve onunla foruma gittik
kızıma emziktir biberondur tırnak makası saç fırçası göhüs pedi bebe yumuşatıcısı bebe şampuanı bebe yağı falan aldık geldik...sizlere bakim dedim
sizler nasılsınız herşey yolunda değilmi?
ayy nurcanımın yarın son günü hayırlısıyla ptesi herşey güzel olacak inş...

ya benimde bazen göbeğim ağrıyo ama çok hafifi bi sancı şeklinde dayanılmaz diil yani arabanında sancıya sebep olduğunu bilmiyodum ama ööle bişi olsa doktorum derdi çünkü benim doktor şehir dışında heralde zaten son zamanlarımda gidemicem canım sabret zaten sende diyosun sayılı günün kaldı artık senin biz nelere sabrettik allahım mükafatını vericek inşallah

minnoşum sen zaten son günlerde çok kaytarıyosun ya neyyyysee...:)
canım annemde bana 3tane cam biberon şampuan yağ pudra falan almış ama ben diyorumki hastaneye götürmek için nolur nolmaz sütüm falan gelmez 3tanede plastik biberonla mama almayı düşünüyorum bak ben gögüs pedini unutmuştum onuda alim bari bizim seninle aşağı yukarı doğum tarihimiz aynı olur ya... heee bide çanta almak gerek bunları koymak için yaza geliyo ya sadece çıtçıtlı tulum giyerler sadece bence pijama falan giymezler heralde ağustosun sıcağında isilik olurlar ben takımlarını 3 6 ay alcam onun için yine alırım 2şer tane ama...

inşallah Allahmın izni ile

hihihi belki yarında kaytarabilirim
size buraya fotosunu koyduğum mobilyaları sipariş vermeye gidebiliriz kociş sabah kalkınca fikir değiştirmeszse
ama sizi ihmal etmiyom şeker..
evet göğüs pedi çok gerekliymiş cnm...al mutlaka..ben bi bebedorun bide lansinoh marka aldım...
aa bak pudrada benim aklıma gelmemişti
ben şampuan yağ falan sebamed aldım...
tabi hastane çantası lazım cnm bunları koymak için ama bende çok şeker biri desenli çiçekli biri pembeli onları kullanıcam...almıcam yani...
bitek bebişe bakım çantası alıcam o kadar...
ilk doğduklarında tabi 2li takım giyilmez belki ama anne karnındaki gibi sıcak tutmak için sadece çıtçıtlıylafa bırakılmaz belki bilmiyorumki
havanın durumlarına bağlı yani anliyacağın...
cnm mamayı bence hemen şimdi alma baktın sütn hemen gelmedi yada bebişlere yetmedi bi yakının hemen gider bi eczaneden alır sen markalarını belirle sadece şimdilik yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…