merhaba arkadaslar 10+6 gunluk hamıleyım. ama artık bu jel benı cok rahatsız edıyo. otururken acıyo. cıkarken acıyo. sızlerdede boyle olmusmuydu
hihihi belki yarında kaytarabilirim
size buraya fotosunu koyduğum mobilyaları sipariş vermeye gidebiliriz kociş sabah kalkınca fikir değiştirmeszse
ama sizi ihmal etmiyom şeker..
evet göğüs pedi çok gerekliymiş cnm...al mutlaka..ben bi bebedorun bide lansinoh marka aldım...
aa bak pudrada benim aklıma gelmemişti
ben şampuan yağ falan sebamed aldım...
tabi hastane çantası lazım cnm bunları koymak için ama bende çok şeker biri desenli çiçekli biri pembeli onları kullanıcam...almıcam yani...
bitek bebişe bakım çantası alıcam o kadar...
ilk doğduklarında tabi 2li takım giyilmez belki ama anne karnındaki gibi sıcak tutmak için sadece çıtçıtlıylafa bırakılmaz belki bilmiyorumki
havanın durumlarına bağlı yani anliyacağın...
cnm mamayı bence hemen şimdi alma baktın sütn hemen gelmedi yada bebişlere yetmedi bi yakının hemen gider bi eczaneden alır sen markalarını belirle sadece şimdilik yeter..
merhaba arkadaslar 10+6 gunluk hamıleyım. ama artık bu jel benı cok rahatsız edıyo. otururken acıyo. cıkarken acıyo. sızlerdede boyle olmusmuydu
canım bugünkü aldıklarında yarın alacaklarında hayırlı olsun gülüm
selam kızlar şöyle bi okuyayım dedim arkadaş jel falan demiş anlamadım ne jeli ki
selam kızlar şöyle bi okuyayım dedim arkadaş jel falan demiş anlamadım ne jeli ki
evet canım kaynanam geldi kızıma hırkalar yelekler örmüş pembiş felan :)))) tabi bir yığında hamutr işi gtirmiş gelirken yedi yedim bi tartıldım 88sğl nurcanın teşekkür ederiz. teyzesi
sen nasılsın kayınvalidenler geldi sanırım
heyecan ne dorukta
doktorum muayene ettı jelden kaynaklandıgını soyledı. 15 gun daha kullancan sabret dedı. bebegım ıcın katlanacam. ya bu arada ben hala ınanamıyorum.. :)) ultrasonda gorduk kolu havadaydı. doktorum sıze el sallıyo dedı.. cok guzel bı duyguymus. Allahıma şükür. Allah ısteyen herkesı evlat sahıbı yapsın ınsallah. cok mutluyummm
evet canım kaynanam geldi kızıma hırkalar yelekler örmüş pembiş felan :)))) tabi bir yığında hamutr işi gtirmiş gelirken yedi yedim bi tartıldım 88((((((((
heycana gelince dorukta valla çok heycanıyım doktorlada konuşamadım pazartesi gel,cekmiş birtek :b eşim diyo napıcaz diyo bende dedim sabahın 8 inde gider kapısına dikilirim gelince yapışırım yakasına diyorum :)))))))))) he he
canım inan böle bişeyi ilk defa duydum inşallah bi yanlışlık yoktur bakalım yarın diğer arkadaşlardan farklı bişi duyarıx belki yaşayan vardır
ayyy güle güle giydirirsin kızına cnm inş...
hamur işlerinide yemişin afiyet olsun şekerim yarasın sana ve bebişe yeterki..
ptesi için kendini sıkıntıya sokma herşey yolunda ilerler merak etme sen..
neyse ben kaçtım gözlerim kapanıyo öptüm seni şekrr...
günaydın kızlar sabahları çok erkenciyim hep de böyleydim umarım herkes çok iyidir. hepinize iyi pazarlar..
ne güzel şeyler almışsın ... bebeğinle güle güle kullan inşallahslm kızlar...
bugün giremedim ben kusurumuza bakmayın teyzoşları...
sabahtan kahvaltı sonrası kociş beni pazara bıraktı oradanda arkadaşa geçtim akşamaüsütü kocişin yanına geldim ve onunla foruma gittik
kızıma emziktir biberondur tırnak makası saç fırçası göhüs pedi bebe yumuşatıcısı bebe şampuanı bebe yağı falan aldık geldik...sizlere bakim dedim
sizler nasılsınız herşey yolunda değilmi?
ayy nurcanımın yarın son günü hayırlısıyla ptesi herşey güzel olacak inş...
doktorum muayene ettı jelden kaynaklandıgını soyledı. 15 gun daha kullancan sabret dedı. bebegım ıcın katlanacam. ya bu arada ben hala ınanamıyorum.. :)) ultrasonda gorduk kolu havadaydı. doktorum sıze el sallıyo dedı.. cok guzel bı duyguymus. Allahıma şükür. Allah ısteyen herkesı evlat sahıbı yapsın ınsallah. cok mutluyummm
Nurcan cım .... nasılsın hayatım ... tüm hazırlıkların bitti mi??
annenler falan yanındamı????
heyecan nasıl ....
kızında iyidir ,inş .. hareketleride iyidir umarım ....
bu sefer herşey çok güzel olacak ..meleğin kollarında olsun ömürboyu ...
bilge hastanesinde olacak dimi .... inş ..sabah erken saattedir de ... bekleme stresi yaşamazsın gün boyu ....
aklım sende hep .. 2 gündür gece gündüz hep misafir geldi ..pek giremedim nete
bu gece son uyku gecen .. güzelcene uyuyabilirsin inşallah ...
sağol canım iyiyiz şükür kızımda bende bildiğim kadarı ile kaynannamlar geldi dün ay ben çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaa((((((((
evet doğum bilgede ama anca 11 -11:30 gibi felan olur dedi doktor((((((testler yapılacak dedi
ay kız inan uyku umurumda değil bi yavrum sağ sağlim gelse
kız kızın hasta gelmesin misafirler :))))))))))) kızımıza bak sen yazık nevracığıma
sğl cnm vakit yaklaştıkça alışverişlere başladık bizde....:)))ne güzel şeyler almışsın ... bebeğinle güle güle kullan inşallah
jeli sıktıktan sonra 10 dk yürü evin içinde ... dağılsın rahminde .. yoksa top gibi olur içerde canın yanabilir ...
selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum dün saat 15:30 da uyumuşum 19:30 da eşim zorla uyandırdı birde miğde bulantılarım çok artmaya başladı kızlar sanki her şey kokuyor eşim tüm evi temizliyor ama yok her şey kokuyor bana yani anlayacağınız pek kafamı kaldıramıyorum inşallah sizler de bebişlerde iyidr kendinize dikkat edin canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?