Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba arkadaslar 10+6 gunluk hamıleyım. ama artık bu jel benı cok rahatsız edıyo. otururken acıyo. cıkarken acıyo. sızlerdede boyle olmusmuydu

merhaba arkadaslar 10+6 gunluk hamıleyım. ama artık bu jel benı cok rahatsız edıyo. otururken acıyo. cıkarken acıyo. sızlerdede boyle olmusmuydu

canım ben iç yaşamadım bence seninki jelden değildir intehap felan olmuştu çoğumuzda inthap oldu tüp bebiş sonrassı doktoruna danış bence

canım bugünkü aldıklarında yarın alacaklarında hayırlı olsun gülüm

doktorum muayene ettı jelden kaynaklandıgını soyledı. 15 gun daha kullancan sabret dedı. bebegım ıcın katlanacam. ya bu arada ben hala ınanamıyorum.. :)) ultrasonda gorduk kolu havadaydı. doktorum sıze el sallıyo dedı.. cok guzel bı duyguymus. Allahıma şükür. Allah ısteyen herkesı evlat sahıbı yapsın ınsallah. cok mutluyummm

sğl nurcanın teşekkür ederiz. teyzesi
sen nasılsın kayınvalidenler geldi sanırım
heyecan ne dorukta
evet canım kaynanam geldi kızıma hırkalar yelekler örmüş pembiş felan :)))) tabi bir yığında hamutr işi gtirmiş gelirken yedi yedim bi tartıldım 88 ((((((((
heycana gelince dorukta valla çok heycanıyım doktorlada konuşamadım pazartesi gel,cekmiş birtek :b eşim diyo napıcaz diyo bende dedim sabahın 8 inde gider kapısına dikilirim gelince yapışırım yakasına diyorum :)))))))))) he he

canım inan böle bişeyi ilk defa duydum inşallah bi yanlışlık yoktur bakalım yarın diğer arkadaşlardan farklı bişi duyarıx belki yaşayan vardır

ayyy güle güle giydirirsin kızına cnm inş...
hamur işlerinide yemişin afiyet olsun şekerim yarasın sana ve bebişe yeterki..
ptesi için kendini sıkıntıya sokma herşey yolunda ilerler merak etme sen..
neyse ben kaçtım gözlerim kapanıyo öptüm seni şekrr...

sağol canım inşallah rabbim nasip etsin bende yatıcam canım gerçi uyku haram oldu ama nese bi denim uyumayı :)))))) öptük minik ceydamızıda snide :)))))))))

ne güzel şeyler almışsın ... bebeğinle güle güle kullan inşallah

jeli sıktıktan sonra 10 dk yürü evin içinde ... dağılsın rahminde .. yoksa top gibi olur içerde canın yanabilir ...

Nurcan cım .... nasılsın hayatım ... tüm hazırlıkların bitti mi??
annenler falan yanındamı????
heyecan nasıl ....
kızında iyidir ,inş .. hareketleride iyidir umarım ....
bu sefer herşey çok güzel olacak ..meleğin kollarında olsun ömürboyu ...
bilge hastanesinde olacak dimi .... inş ..sabah erken saattedir de ... bekleme stresi yaşamazsın gün boyu ....
aklım sende hep .. 2 gündür gece gündüz hep misafir geldi ..pek giremedim nete

bu gece son uyku gecen .. güzelcene uyuyabilirsin inşallah ...

sağol canım iyiyiz şükür kızımda bende bildiğim kadarı ile kaynannamlar geldi dün ay ben çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaa ((((((((
evet doğum bilgede ama anca 11 -11:30 gibi felan olur dedi doktor ((((((testler yapılacak dedi
ay kız inan uyku umurumda değil bi yavrum sağ sağlim gelse
kız kızın hasta gelmesin misafirler :))))))))))) kızımıza bak sen yazık nevracığıma

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum dün saat 15:30 da uyumuşum 19:30 da eşim zorla uyandırdı birde miğde bulantılarım çok artmaya başladı kızlar sanki her şey kokuyor eşim tüm evi temizliyor ama yok her şey kokuyor bana yani anlayacağınız pek kafamı kaldıramıyorum inşallah sizler de bebişlerde iyidr kendinize dikkat edin canlarımm

zaten odasında tutuyorum yüz örtüsü var .. gören odasında bakıyor ..salona almıyorum bebişi ...
yarın ararım ben seni ... aklım hep sende ...

slm teyzolar...
biz kahvaltı sonrası eşimle çıktık masko yollarına düştük veeee
mobilyamızı sipariş verdik...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
bebişimin burada paylaştığım fotodaki modeli sipariş verdik
modelin takımı saat ve isim yazılı küçük çerçeve çok hoş olucak inş...
büyüyen yatak 3 kapılı dolap..
ve son anda kocişin fikir değiştirmesiyle oyuncak dolabı
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sadece kuzuma nevresim takımı alıcam yani..
ama ilerleyen zamanlarde baktım kullanışsız hemen bi uyku seti alıveririm.
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
ne güzel şeyler almışsın ... bebeğinle güle güle kullan inşallah

jeli sıktıktan sonra 10 dk yürü evin içinde ... dağılsın rahminde .. yoksa top gibi olur içerde canın yanabilir ...
sğl cnm vakit yaklaştıkça alışverişlere başladık bizde....:)))

cnm uyku çok yapar hamilelikte...
ben sabah kahvaltı ediyodum yine yatıyodum
ayyy mide bulantılarında var demek
o konulara hiç girmeyelim...
Allah yardımcın olsun hiçbişeyin faydası yok o bulantılara...banada bütün ev kokardı çok feci bi durum sabah aç karna yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye 3 4 tane mideni bastırsın hatta eti markanın ki daha tuzlu onu tavsiye ederim...

nurcanım
cnm arkadaşım inş herşey yolunda ilerleyecek bu sefer hiç korkma sen bebişin kucağında olacak
ben gelecem yarın yanına küçük zillimizi görmeye ve senide tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…