Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

oda aldıysan alabilirsin tbi halıda perdede ama ben oda hemen yapmayı düşünmüyorum 3 bebek olduğu için 2çocuk odamız var belki daha büyük bi eve geçersek üçünede ayrı oda yaparım diye yapmicaz biz şimdilik... insanın canı herşeyin en güzeli olsun istiyo tabi ama çokda pahalının bi mantığı yok çocuk kullancak çünkü seninde haftan yaklaşmış iyice

kızlar selam ben demin kan sonucumu aldım transferden sonraki 11.günüm bugüm 49.12 çıktı sevinmekle üzülmek arasında kaldım düşük değil mi sizcede ?????????????????????

aynen canım baya masraflıymış aman güzel olsun aman çok pahalı olmasın diyorum ama baya bir gider yani.
kızlar selam ben demin kan sonucumu aldım transferden sonraki 11.günüm bugüm 49.12 çıktı sevinmekle üzülmek arasında kaldım düşük değil mi sizcede ?????????????????????

canım bence çok düşük değil 2 gün sonra katlanırsa ki inşallah katlanır sorun yok demek. benim de 11. gün 63 çıkmıştı sonra kat kat katlandı

yaa inşallah benimkide senin gibi olur burdaki doktorum biraz düşük dedi korkuttu beni rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin çok acayip bir his bu ya :)

Son düzenleme:

allah allah nie öle az çıkmış.doktoruna sorsana cnm hemen

demin kendi doktorumu aradım o çok normal dedi günün gelmeden yaptın zaten dedi 2gün sonra tekrar kan vericem bilmiyorum artık kim doğru kim yanlış rabbim kendi korusun ne diyim yaa

doktorun öyle dediyseee üzülme cnmmm.bebeşin seninle olmasa değerin 0 çıkardı zaten.bende 2saat sonra öğrenecem sonucumu:18:

ne haber kızlar nasılsınız taze anneler nevra nurcan nasıl gidiyor hayat
yeni hamişler tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlhhh bebeciklerinize sağ salim kavuşursunuz
merhaba nazımcım ..iyiyim saolasın .. uykusuz günlerin başındayız daha :))))
bugün yarıkırkımız çıktı .. kırklandık paklandık kızımla

kaşmirin disney serisi halılarına bak internetten ... çok güzel modeller var .. uygun fiyatlı ... altıda kendinden kaydırmazlı ..birde leke tutmayan bir yapısı var .. tavsiye ederim ben çok memnunum

hayırlı olsun hamileliğin ... benim 9. gün değerim 30 çıkmıştı ..birkaç gün sonra 187 olmuştu ..
değerin fena değil ..üzülme ...

selan kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm kızlar sabah az açık pembe kanamam oldu doktorumu aradım hemen yakın bir yere gidip muayne ol dedi öldüm kızlar öldüm gidene kadar gittim bebeğim büyümş teyzeleri kalbi çok güzel atıyordu ama benim hiç kalkmamam lazımmış dikkat edecekmişim kendime kızlar korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye dua edin bana ne olur

çok teşekkür ederim inşallah yükselir de gönül rahatlığıyla sevinebilrim şimdi böle arada kaldım çok.

canım benim 12. günki değerim 52 çıkmıştı 2 gün sonra nerdeyse 3 e katlamıştı şu anda 8. haftamızdayız sağlıklıca artar inşallah kalbini ferah tut canım bende çok üzülmüştüm benim doktorumda artar demişti ve artmıştı rahat ol canım

gerçekten mi bunları duydukça valla nasıl umut oluyo bana inşallah benimde öyle olur .. sana da rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah razı olsun hepinizden moral oluyosunuz bana ..

canım dikkat et nie olmuşki kanaman ama büyürkende olur derler iyi de bişi aslına bakarsan seninki ööledir inşallah dinlen yat sende temizlik falan mı yapıyosun yoksa kızarım yani ne emeklerle geldi o bebek

canım dikkat et nie olmuşki kanaman ama büyürkende olur derler iyi de bişi aslına bakarsan seninki ööledir inşallah dinlen yat sende temizlik falan mı yapıyosun yoksa kızarım yani ne emeklerle geldi o bebek

canım biraz iş yapmıştım kız valla ama yapmam artık yaa sabah çok açık pembe geldi başka gelmedi çok şükür neden olduğunu söylemedi doktor sadece bebeğimin kalp atışlarını gösterdi normalde 7 hafta 4 günlük ama bebeğin bir gün önden gidiyor maşşallah dedi yani sadece dimlen yorma kendini dedi böyle işte canım daha kanama yok inşallah bir şey olmaz dua edin ne olurrrr

canım dualarımda hep siz varsınız zaten valla gerçekten önden gitmesi güzel benimkiler karışık bazısı önden bazısı arkadan geliyo:) az kalmış 3gün sonra 2 ayı dıolduruyosun sende:) iyi bak dinlenmişin başkada gelmemiş çok şükür 4 ayı doldur hem bulantıların azalır hemde karnın çıkıyo ya daha bi inanıyo insan hamile olduğuna

gittim gördüm 5 haftalıkmış böceğim haftaya yine bakarız sonraki hafta da kalp atışlarına bakarız dedi doktorum..
ayyy ne çok ağladııım Rabbim sana şükürler olsun sen tamamına erdir güzel Allahım

allahım sana mıutluluk gözyaşlarınıda tattırdı ne güzel oyyy yavrum miniciktir şimdi daha... amin canım kucağınada almayı nasip etsin rabbim

şuara bulantılarım yoğun olduğundan su bile içesim gelmiyo aslında.ama madensuyuna lmon sıkıp içiyorum günde 1 tane.genelde yağsız hafif şeyler yiyorum bide meyve.inş.yeterli geliyodur bebişe..
canım yemek meyve felan şuan önemli değil hiç soda sık tüketme normalde gündse bir kez olur diyo doktorlar ama sodanında zararları var hergün içme su çok önemli ilk aylar yemek değil suyu mutlaka tüket
ne haber kızlar nasılsınız taze anneler nevra nurcan nasıl gidiyor hayat
yeni hamişler tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlhhh bebeciklerinize sağ salim kavuşursunuz
sağol canım benim çooooooooook güzel günler geçiriyorum tek derdim sütüm yok kızıma ekstradan mama veriyorum mecbur onun dışında hayat çok güzel :))))) sen nasılsın kızımız nasıl
canım acele etme bence sonrada alırsın valla benim ekstra çok massrafım çıktı doğumda hiç belli olmuyor
canım değerin gayet iyi be gülüm daha ne olsun bizimde öle idi benimde 51 di ama yükseldi yükselir seninde
canım iş yapmak sıcak suyla yıkanmak ağır kaldırmak uzunsüre yürümek yasak ayaklarının altına yastık koy havaya dik düşük tehliken olmasa doktor dinlen demez dikkat et bırak evi pislik götürsün bukadar uğraştın bu bebek için

ay kuşum benim bugünleride gördükya şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…