merhaba kızlar ; dün alışveriş yaptım azıcık kendime pijama ve gelik takımı aldım çok beğenerek halı bakıyoruz kızımızın odasına ama daha bulamadık beğendiklerimizin fiyatları çok yüksek birşey yapmadan olmuyor acaba çok mu abartıyorum yatağı dolabına uysun diye şimdi birde halı perde işine girdik öyle çok abartılı pahalı şeyler bakmıyoruz ama normalide bu kadar masraf kaleminin içinde çok geliyor siz neler yapıyorsunuz bu tip şeyleri daha sonraya mı bıraktınız.
aynen canım baya masraflıymış aman güzel olsun aman çok pahalı olmasın diyorum ama baya bir gider yani.merhaba kızlar ; dün alışveriş yaptım azıcık kendime pijama ve gelik takımı aldım çok beğenerek halı bakıyoruz kızımızın odasına ama daha bulamadık beğendiklerimizin fiyatları çok yüksek birşey yapmadan olmuyor acaba çok mu abartıyorum yatağı dolabına uysun diye şimdi birde halı perde işine girdik öyle çok abartılı pahalı şeyler bakmıyoruz ama normalide bu kadar masraf kaleminin içinde çok geliyor siz neler yapıyorsunuz bu tip şeyleri daha sonraya mı bıraktınız.
kızlar selam ben demin kan sonucumu aldım transferden sonraki 11.günüm bugüm 49.12 çıktı sevinmekle üzülmek arasında kaldım düşük değil mi sizcede ?????????????????????
aynen canım baya masraflıymış aman güzel olsun aman çok pahalı olmasın diyorum ama baya bir gider yani.
canım bence çok düşük değil 2 gün sonra katlanırsa ki inşallah katlanır sorun yok demek. benim de 11. gün 63 çıkmıştı sonra kat kat katlandı
kızlar selam ben demin kan sonucumu aldım transferden sonraki 11.günüm bugüm 49.12 çıktı sevinmekle üzülmek arasında kaldım düşük değil mi sizcede ?????????????????????
allah allah nie öle az çıkmış.doktoruna sorsana cnm hemen
demin kendi doktorumu aradım o çok normal dedi günün gelmeden yaptın zaten dedi 2gün sonra tekrar kan vericem bilmiyorum artık kim doğru kim yanlış rabbim kendi korusun ne diyim yaa
merhaba nazımcım ..iyiyim saolasın .. uykusuz günlerin başındayız daha :))))ne haber kızlar nasılsınız taze anneler nevra nurcan nasıl gidiyor hayat
yeni hamişler tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlhhh bebeciklerinize sağ salim kavuşursunuz
kaşmirin disney serisi halılarına bak internetten ... çok güzel modeller var .. uygun fiyatlı ... altıda kendinden kaydırmazlı ..birde leke tutmayan bir yapısı var .. tavsiye ederim ben çok memnunummerhaba kızlar ; dün alışveriş yaptım azıcık kendime pijama ve gelik takımı aldım çok beğenerek halı bakıyoruz kızımızın odasına ama daha bulamadık beğendiklerimizin fiyatları çok yüksek birşey yapmadan olmuyor acaba çok mu abartıyorum yatağı dolabına uysun diye şimdi birde halı perde işine girdik öyle çok abartılı pahalı şeyler bakmıyoruz ama normalide bu kadar masraf kaleminin içinde çok geliyor siz neler yapıyorsunuz bu tip şeyleri daha sonraya mı bıraktınız.
hayırlı olsun hamileliğin ... benim 9. gün değerim 30 çıkmıştı ..birkaç gün sonra 187 olmuştu ..
değerin fena değil ..üzülme ...
çok teşekkür ederim inşallah yükselir de gönül rahatlığıyla sevinebilrim şimdi böle arada kaldım çok.
malesef negatifmiş sonucum
canım benim 12. günki değerim 52 çıkmıştı 2 gün sonra nerdeyse 3 e katlamıştı şu anda 8. haftamızdayız sağlıklıca artar inşallah kalbini ferah tut canım bende çok üzülmüştüm benim doktorumda artar demişti ve artmıştı rahat ol canım
selan kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm kızlar sabah az açık pembe kanamam oldu doktorumu aradım hemen yakın bir yere gidip muayne ol dedi öldüm kızlar öldüm gidene kadar gittim bebeğim büyümş teyzeleri kalbi çok güzel atıyordu ama benim hiç kalkmamam lazımmış dikkat edecekmişim kendime kızlar korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye dua edin bana ne olur
canım dikkat et nie olmuşki kanaman ama büyürkende olur derler iyi de bişi aslına bakarsan seninki ööledir inşallah dinlen yat sende temizlik falan mı yapıyosun yoksa kızarım yanine emeklerle geldi o bebek
canım biraz iş yapmıştım kız valla ama yapmam artık yaa sabah çok açık pembe geldi başka gelmedi çok şükür neden olduğunu söylemedi doktor sadece bebeğimin kalp atışlarını gösterdi normalde 7 hafta 4 günlük ama bebeğin bir gün önden gidiyor maşşallah dedi yani sadece dimlen yorma kendini dedi böyle işte canım daha kanama yok inşallah bir şey olmaz dua edin ne olurrrr
gittim gördüm 5 haftalıkmış böceğim haftaya yine bakarız sonraki hafta da kalp atışlarına bakarız dedi doktorum..
ayyy ne çok ağladııım Rabbim sana şükürler olsun sen tamamına erdir güzel Allahım
canım yemek meyve felan şuan önemli değil hiç soda sık tüketme normalde gündse bir kez olur diyo doktorlar ama sodanında zararları var hergün içme su çok önemli ilk aylar yemek değil suyu mutlaka tüketşuara bulantılarım yoğun olduğundan su bile içesim gelmiyo aslında.ama madensuyuna lmon sıkıp içiyorum günde 1 tane.genelde yağsız hafif şeyler yiyorum bide meyve.inş.yeterli geliyodur bebişe..
sağol canım benim çooooooooook güzel günler geçiriyorum tek derdim sütüm yok kızıma ekstradan mama veriyorum mecbur onun dışında hayat çok güzel :))))) sen nasılsın kızımız nasılne haber kızlar nasılsınız taze anneler nevra nurcan nasıl gidiyor hayat
yeni hamişler tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlhhh bebeciklerinize sağ salim kavuşursunuz
canım acele etme bence sonrada alırsın valla benim ekstra çok massrafım çıktı doğumda hiç belli olmuyormerhaba kızlar ; dün alışveriş yaptım azıcık kendime pijama ve gelik takımı aldım çok beğenerek halı bakıyoruz kızımızın odasına ama daha bulamadık beğendiklerimizin fiyatları çok yüksek birşey yapmadan olmuyor acaba çok mu abartıyorum yatağı dolabına uysun diye şimdi birde halı perde işine girdik öyle çok abartılı pahalı şeyler bakmıyoruz ama normalide bu kadar masraf kaleminin içinde çok geliyor siz neler yapıyorsunuz bu tip şeyleri daha sonraya mı bıraktınız.
canım değerin gayet iyi be gülüm daha ne olsun bizimde öle idi benimde 51 di ama yükseldi yükselir senindekızlar selam ben demin kan sonucumu aldım transferden sonraki 11.günüm bugüm 49.12 çıktı sevinmekle üzülmek arasında kaldım düşük değil mi sizcede ?????????????????????
canım iş yapmak sıcak suyla yıkanmak ağır kaldırmak uzunsüre yürümek yasak ayaklarının altına yastık koy havaya dik düşük tehliken olmasa doktor dinlen demez dikkat et bırak evi pislik götürsün bukadar uğraştın bu bebek içinselan kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm kızlar sabah az açık pembe kanamam oldu doktorumu aradım hemen yakın bir yere gidip muayne ol dedi öldüm kızlar öldüm gidene kadar gittim bebeğim büyümş teyzeleri kalbi çok güzel atıyordu ama benim hiç kalkmamam lazımmış dikkat edecekmişim kendime kızlar korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye dua edin bana ne olur
gittim gördüm 5 haftalıkmış böceğim haftaya yine bakarız sonraki hafta da kalp atışlarına bakarız dedi doktorum..
ayyy ne çok ağladııım Rabbim sana şükürler olsun sen tamamına erdir güzel Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?