benim 6.haftada başladı cnm.ama herkeste olmuyo.mesela görümcem 6 aylık hamile onun hiç bulanmadı midesi.olmaması daha iyi hiç olmazsa rahaça yiyip içersin.böle olunca hiç bişey yiyesi gelmiyo insanın.o zamanda üzülüyorum ben bebiş beslenemeyecek diye ama ilk 3 ay depodan gidiyomuş öyle diyolar..
sagol canım cevabın için inşallah olmucak heralde ama böylede hiç bir belirti olmayınca kendimi hamile gibi hissedemiyorum sadece inşallah bebişim iyidir cumartesi günü kalp atışları için gitcez canım ne zamana kadar alttan bakıyorlar evet bende duymuştum 3 aydan sonra anneden besleniyormuş ama olsun genede depoyu boş bırakmamak lazım
ayyy üzülme güzelim yaaa .. internete herşeyi yazıyorlarkızlarr yaaa ben çok kötüyüm nette gezinirken nerden okudum bilmiyorum oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum benim bulantılar hafifledi ve sigara kokusu o kadar rahatsız etmiyor ya bu bebeğin kalbinin durmasından kaynaklanabilir miş olabilir mi yaaa çok kötüyüm ben yaa bebeğime bir şey olmamaışdır değil mi ne yapsam ben şimdi yaaaa
alttanda zor çıkartıyor benimki ..bağırıyor yavrum ... gaz ilacı verdi dr. bazen ondan veriyorum .. birde bende rezene çayı içiyorum .. hem sütü artırıyor hem gaz için ..3 kaşıkta kızıma veriyorum ...ay nevracım benim kızım üstten çıkarıyor ama alltan olmuyo çatlıyo çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyo ağlıyo yavrum yazık bunun bi çaresi yokmu yaaaaaaa
kızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205535 Eki Görüntüle 205536 Eki Görüntüle 205537 Eki Görüntüle 205538 Eki Görüntüle 205539 Eki Görüntüle 205540 Eki Görüntüle 205541 Eki Görüntüle 205542 Eki Görüntüle 205543 Eki Görüntüle 205544 Eki Görüntüle 205545
herzaman seninle ayy bayıldım cicilerinize çok güzelmiş nasıl hevesleniyo insan varya :)) güzel ve de sağlıklı günlerde giysin inş.:)))
ayyy üzülme güzelim yaaa .. internete herşeyi yazıyorlar
alttanda zor çıkartıyor benimki ..bağırıyor yavrum ... gaz ilacı verdi dr. bazen ondan veriyorum .. birde bende rezene çayı içiyorum .. hem sütü artırıyor hem gaz için ..3 kaşıkta kızıma veriyorum ...
hepsi süper .. baya birşey almışsın .. güzel günlerde kullan kuzuna
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205535 Eki Görüntüle 205536 Eki Görüntüle 205537 Eki Görüntüle 205538 Eki Görüntüle 205539 Eki Görüntüle 205540 Eki Görüntüle 205541 Eki Görüntüle 205542 Eki Görüntüle 205543 Eki Görüntüle 205544 Eki Görüntüle 205545
ayyy bunlar çookk güzel yaaa bayıldım güle güle kullansın fıstıkpembe montuna bittim ama çookkk güzel ayy valla hemen gidip alası geliyor insanın.
kızlar yaaa dün akşam karnım çok ağrıdı üşüttüm galiba sabah ishal olmuştum bir kere wc ye çıktım sonra da mide bulantısı ve istifar ettim şimdi bulantım çok ve karnımda hafif sızlama gibi ağrı ver ne yapmam lazım nasıl geçer bu üşüttüm ama biliyorum yaaa
teşekkr ederiz cnm beğenmene sevindim...
dikkat et ayaklarını yalınayak yere basma istersen ağrın artarsa dr unu ara....
arkadaşlar,
çok şükür allahıma 12. gun kan degerimiz 94.68 çıktı, dr süper demiş, perşembe tekrarlayalım ıkı hafta sonrada kontrole alalım demiş, ama bize burada yüksek rakamları görmekten belkide biraz düşük geldi, sonuç kağıdına H. işaretli yani yüksek (high)
ne diyorsunuz? kasıklarda biraz kramp devam ediyor, regl ağrısı gibi hafif hafif ara ara yokluyor ama sizce nasıl durum, burası daha tecrübeli rica etsem firkilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız,
teşekkürler, çok heyacnlı bir süreç bu yaa şimdi de perşembeyi bekliycez off,
bu çok güzel bi hbr
arkadaşın hiç morelini bozmasın hamile
otursun şükür etsin bol bol
adet ağrısı ile hamilelik belirtileri aynıdır cnm değişiklik yok vücut pis kanı dışarı atamadığı için sıkıntıda buda bazı ağrılara sebep oluyo...
benim 12.gün değerim 42,64 tü sizinkinin yarısı yani...
2 gün sonra değer inş katlanır 2 katı katlanması lazım en az 190 olması gerek
inş katlanırda
cnm değeri kaç olursa olsun 2.gün tekrar isterler bakarlarmı 2 kat ykseliyomu diye yükseliyosa sorun yoktur belki bidaha istemzeler ama ben 3 4 kere yaptırmıştım...canım ya ne kadar yumuşak ve pozitifsin sen, cok saol ilgine, aynen soyledim dediklerini,
benim bu arkadaşım 20 kusur yıllık can dostum ama azcık pinpirikli tuttu şimdi ya katlanmazsa diye, bir önceki 130 mu 180 mi ne çıkmış da tekar istememişler ama başka bir dr mus yapan, şimdiki istedi dyor düşük buldu ondan herhalde diyor , zaten ona bir kullanıcı adı alıp uye yapcam siteye girsin kendi yazsın baksın artık :))))),
kızlar bende konyada oturuyorum.tüp bebeği istanbulda yaptırdık.değerim
9. gün :32
11. gün :60
13. gün :193
doktor tekrar yaptır demedi 21 gün sonra kese ve kalp atışı için randevu verdi.ama uçak yolculuğu beni çok yordu.konyada devam etmek istiyorum.birde kalçadan olan iğneyi bıraktırdı.sadece günde 1 kez jel kullanıyorum.ayrıca adet ağrılarım hala devam ediyor normalmi.lütfen yardımcı olun.birde ilk ulturason nasıl oluyor.ben 21 gün sonraya kadar kan testi yaptıracakmıyım.bana birşey söylenmedi.bu 4. denememdi.o yüzden tedirginim.
güzel günlerde eskitin canımkızlar bakın cicilerimize....
bunlar son aldıklarım...
nevracım rezeneyi hazır sallama çay olarakmı aldın yoksa bebekler için milupanın rezene çayı var ama o bebeğe kullanılıyo nasıl içiyon bebeğe de kendininkinden i içiriyon ay biraz açık yazsana cnaım ya ben hayatımda rezene ne görmedim bileayyy üzülme güzelim yaaa .. internete herşeyi yazıyorlar
alttanda zor çıkartıyor benimki ..bağırıyor yavrum ... gaz ilacı verdi dr. bazen ondan veriyorum .. birde bende rezene çayı içiyorum .. hem sütü artırıyor hem gaz için ..3 kaşıkta kızıma veriyorum ...
hepsi süper .. baya birşey almışsın .. güzel günlerde kullan kuzuna
ah canım benim sevinin negüzel değeri bak katlanırda dert etmeyin benim değerim 51 idi değer gayet güzel 2. testide bütün doktorrlar ister hiç üzmesin arkadaşın kendini hayatım hadi gözünüz aydınarkadaşlar,
çok şükür allahıma 12. gun kan degerimiz 94.68 çıktı, dr süper demiş, perşembe tekrarlayalım ıkı hafta sonrada kontrole alalım demiş, ama bize burada yüksek rakamları görmekten belkide biraz düşük geldi, sonuç kağıdına H. işaretli yani yüksek (high)
ne diyorsunuz? kasıklarda biraz kramp devam ediyor, regl ağrısı gibi hafif hafif ara ara yokluyor ama sizce nasıl durum, burası daha tecrübeli rica etsem firkilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız,
teşekkürler, çok heyacnlı bir süreç bu yaa şimdi de perşembeyi bekliycez off,
doktor tekrar yaptır demedi 21 gün sonra kese ve kalp atışı için randevu verdi.ama uçak yolculuğu beni çok yordu.konyada devam etmek istiyorum.birde kalçadan olan iğneyi bıraktırdı.sadece günde 1 kez jel kullanıyorum.ayrıca adet ağrılarım hala devam ediyor normalmi.lütfen yardımcı olun.birde ilk ulturason nasıl oluyor.ben 21 gün sonraya kadar kan testi yaptıracakmıyım.bana birşey söylenmedi.bu 4. denememdi.o yüzden tedirginim.
güzel günlerde eskitin canım
nevracım rezeneyi hazır sallama çay olarakmı aldın yoksa bebekler için milupanın rezene çayı var ama o bebeğe kullanılıyo nasıl içiyon bebeğe de kendininkinden i içiriyon ay biraz açık yazsana cnaım ya ben hayatımda rezene ne görmedim bile((((((((
ah canım benim sevinin negüzel değeri bak katlanırda dert etmeyin benim değerim 51 idi değer gayet güzel 2. testide bütün doktorrlar ister hiç üzmesin arkadaşın kendini hayatım hadi gözünüz aydın
canım değerlerin iyi birdaha teste gerek ok ultrasona kadar dinlen üşütme yormakendii artık bencede boşuna okdar olda gitme artık bebişin seninle evine yakın bir hasane bul tabi iyi biryer olsun orda devam et artık sen tüp bebişi geçtin artık hamiş birisin uçağa felan binme habire
bunlar son aldıklarım...
Eki Görüntüle 205535 Eki Görüntüle 205536 Eki Görüntüle 205537 Eki Görüntüle 205538 Eki Görüntüle 205539 Eki Görüntüle 205540 Eki Görüntüle 205541 Eki Görüntüle 205542 Eki Görüntüle 205543 Eki Görüntüle 205544 Eki Görüntüle 205545 [/QUOTE
Hepsi birbirinden guzel bu ciciler guzel gunlerde kullansin. Bayada alinmis benim simdilik sadece hatane için alindi dogsunlar ben onlara neler alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?