gözün ne gördüyse aldım heves işte bikaç eksiğimiz daha var teyzesiikızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205535 Eki Görüntüle 205536 Eki Görüntüle 205537 Eki Görüntüle 205538 Eki Görüntüle 205539 Eki Görüntüle 205540 Eki Görüntüle 205541 Eki Görüntüle 205542 Eki Görüntüle 205543 Eki Görüntüle 205544 Eki Görüntüle 205545 [/QUOTE
Hepsi birbirinden guzel bu ciciler guzel gunlerde kullansin. Bayada alinmis benim simdilik sadece hatane için alindi dogsunlar ben onlara neler alicam
hele doğsunlar bi sağ salimde bak o zaman hep beraber daha güzellerini alıcaz inş..
kızlaaaarrr selaaaaamm....
ya maşallah ne kadar çok yeni hamişimiz var ama bırakmayın burayı her zaman biz seninle tecrübeli olduk ya biz cevaplayabiliriz soruları:)))
bugün şeker yüklememmiz vardı 50 lik 120 çıktı iyiymiş doktor ööle dedi bide kilolarımıza baktı 600 700 arasıymış ama boyumuzu söylemiyo doktor bende hep unutuyorum
yaaa millet ne kadar çok doktora gidiyosunuz ööle ben bugün gideli 15 gün olmuştu niye geldin dedi!!! şimdiden ne anlıyosunuz ki fındık kadarlar esas 20li 30lu haftalarda gidin daha çok hoşunuza gidecektir eliniz ayağını organlarını falan görünce gözlerim doluyo benim
tahmercim bak kızıyorum yine moraller bozulmuş ağlamışın canım cidden bebeğide huzursuz ediyosun sen ama bak ne güzel gününden bile önce gidiyomuş bebeğinin yeri sağlam biraz pozitif olur musun??? mide bulantım geçti ne güzel artık rahatça yemek yiebilirim bebeğimde güzel beslenir dicene nie kesildi ki diyosun yani bulansada bulnamasada sürekli şikayet halindesin gerçekten allahım sana bağışlamış yavrunu gücendirme şükret dua et
cnm evet yaa neredesin sen hamişler doldu herkese ben yanıt veriyom gel kız buraya
cnm boylarını öğrenmek için ultrason kağıdında fl ölçümü diye bişi var onu 7 ile çarp o boyunu veriyo hadi yap bakalım kaç çıkacak
ohh maşallah paşalara kilolarıda çok güzel
şekerinde çok güzel
herşey yolunda ne güzel
valla benim yarın kontrolüm var yine şekeri tekrarlayacaz arkasından muayene var inş yüzünü görürüm artık yaa 2ayı geçti bi poz vrmiyo...
benim dr da Allahtan iyi bide eşimin çalıştığı yer ya bişi demiyo niye geldin diye
senin sık gitmen lazım tabi cnm kaç tane can taşıyon..bu arada sende kilo durumu nasıl?
cnm evet yaa neredesin sen hamişler doldu herkese ben yanıt veriyom gel kız buraya
cnm boylarını öğrenmek için ultrason kağıdında fl ölçümü diye bişi var onu 7 ile çarp o boyunu veriyo hadi yap bakalım kaç çıkacak
ohh maşallah paşalara kilolarıda çok güzel
şekerinde çok güzel
herşey yolunda ne güzel
valla benim yarın kontrolüm var yine şekeri tekrarlayacaz arkasından muayene var inş yüzünü görürüm artık yaa 2ayı geçti bi poz vrmiyo...
benim dr da Allahtan iyi bide eşimin çalıştığı yer ya bişi demiyo niye geldin diye
senin sık gitmen lazım tabi cnm kaç tane can taşıyon..bu arada sende kilo durumu nasıl?
yetttiiiimmm canım geldim nişan var demiştim ya ona kıyafet baktım çok şükür almama gerek kalmadan buldum:))) albüme eklerim giyersem yarın fotoya bakarsın sende arıyodun ya bişeyler bugünde doktordaydım işte sonra bi ablamla kahve içtik evi toparladım ancak oturdum netin başına valla flde bişey yazmıyo ölçmemiş demekki kilolarıda 620 700 arasında sağ göğsümün altında top gibi bişey hissediyorum demiştim ya doktora sordum kuzumun poposuymuş o:)))
canım seninki şimdiden belli oldu ukala olcak kızn anasına bile poposunu dönüyo testin güzel çıkar inşallah ya bu hafta dikkat ettin bence normal çıkar aaa bide bana şeker yüklemesini nasıl yaptılar biliyo musun bi tane limon aldırdılar sıkıp yarım şişe suya kattılar içine attılar şekeri onu içtim limonata gibi sizdede mi ööle oldu hiç duymamıştım böyle:26:
ya ben zaten 2doktora gidiyorum ya 15güne bir geliyo aslında kilo durumum iyi hatta bi kiloda vermişim neden bilmiyorum normal yemeğimide yiyorum halbuki 68.300 den 67.200 e düşmüşüm yani 4 kilo almıştım 1inide verdim ama çok fazla su içiyorum ve acaip meyve yiyorum ondan mıki acaba doktor çocuklar kilolu ya sen önemli diilsin dedi saolsun böölede sever beni doktorum
canım değerin güzel katlandığı için istememiştir tekrar
bende tüp bebek yaptırdığım doktora devam etmedim önemli diil yani
jelini kullanmaya devam et
bende pozitif sonucu almıştım ama yinde sancılanıyodum hastalancam zannediyodum:)))olur yani
ilk ultrasonumda keseyi görebilmek için alttan bakmıştı sonrada seni kalp atışları için çağırır
başka test yaptırmana gerek yok canım
bütün sorularını cevaplamaya çalıştım umarım için rahatlamıştır hamileliğinde hayırlı olsun
herkese merhaba,
bende bugün 12 gun de 100 deger görüm kanda, perşembe tekrarlıycakmışım, nasıl sizce kızlar ıyı mı bu? bana balst transfer edildi 2 tane , ama kasıklarıma cok kramp giriyor sızlıyor korkuyorum katlanmıycak diye,
benimde bu 3. denemem ne diyorsunuz?????
slm nasilsiniz kizlar bakiyorum da hamisler massallah cogalmis.. size bugun basima gelen olayi anlatayimda sizin gelmesin bakirkoyden taksiye bindim neyse sorun eve gelene kadar bisi yok evin onune geldim cantada 300 tl var bende taksiciye 100 tl uzattim bozuk yoksa surda markette bozdurayim dedim adam ben bozarim abla dedi neyse ben parayi verdim osira cantama bakarken adam bana demesinmi abla 20 tl verdin resmen el cabukluguyla ve beni de bir an sersem yapmasiyla ben saskinlikla olamaz dedim adam bana abla istersen uzerimi ara dedi herneyse dolan dirildim yanliz uzuldugum ben oparayi harcamadan bebegim icin para biriktiriyordum ona begendigim birkac birsey vardi alamadan gitti yani dogmamis bebegimin rizki yani kizlar kimseye guven yok neyse basinizi agrittim ama burada adam direk sikayetci oldum 155 ve daha sonra karakola hamile hamile oralarda bekle dur
ayy merak ettim şimdi kıyafetini ne zaman eklersin foto...
cnm şeker yüklemesini banada öyle yaptılar limon sıktılar
ama çoğu yer sıkmıyomuş limon...
kıyafet için almama gerek kalmadı demişsin birimi verdi?
benim kız zilli ukala dediğim dedik bişi olacak cnm bi göstermiyo gitti ama yarından umutluyum çünkü 3 4 gündür epey oynuyo içimde yüzünü dönmüştür diye düşünüyorummm
kız sen hiç kilo almamışsın ben toplamda 10 kilo aldım normal ilerliyo kilom ama bakalım dr ne diyecek
aslında 5 vermiştim ilk 3 ay onla beraber 10...vermeseydim 5 olmuş olacaktı...
cevap için çok sağol.4.denemem ve ilk kez pozitifi gördük.o yüzden biraz şaşkınım.kalp atışını duyana kadar inanamıycam galiba
tamam cnm fotonu hevesle bekleyeceğim...canım yarın giyer çekilirim ondan sonrada buraya eklediğimde görürsün sana haber ederim
limon sıkınca çokda kötü olmuyo evet ben hiç duymadım limon sıkıldığını
evet canım almama gerek kalmadı bi tane buldum aslında ama pahalıydı çok para vermek istemedim
şekerli bişey yede hareket etsin bari sırtını dönmesindense hareketli olması daha iyi
ya bende aslında 9kilo aldım verdiğimin yerine aldığımı saymıyorum 6kilo verdim 6+3 aldım
bugün benimkilerde bi coştularki normalde biri elini karnıma koyunca dururlardı bugün herkes hissetti:))) zaten en harketli oldukları zamanmış 28den sonra yerleri kısıtlandıkları için durulurlarmış daha doğrusu eskisi kadar olmazmış
şeker yüklemen yarın mı senin???
kan hapı içtiğimiz zaman süt içmiyoduk dimi unutttum ben!!!
ton balığını sordum doktora bence çok gereksiz konserve bişey yememeye çalış dedi
aaaa saat 12yi geçti ya sen bugün 30unun içinde olcaksın vay be nerdeeeennn nereye:)))
koltuklarınızı mobilyanızı güle güle kullanın...günaydın kızlar nasılsınız akşam misafir vardı geç uyudum ve bu saate kadar uyanamadım inşallah hepimiz için güzel bir gün olur dün yeni mobilyalarımız geldi onları yerleştirdik akşamada misafir biraz yoruldum
LİLA canım evet haklısın ama hep şükrediyorum da bazen okuduklarımdan dolayı korkularım oluyor ama ALLAH razı olsun sayenizde atlatıyorum neyse canlar görüşürüz bebeişlere ve kendinize dikkat edin
ohh maşallah 2 kg olmuş ne gzel darısı başıma artıkgunaydin kizlar kizimi gormeye gittim massallah 1950 kilo olmus bende 15 kilo almisim yanliz bas assagi duruyor hazirda yani 15 gun sonrada dr cagirdi kalbini dinliceklermis hayirlisi ins sizin bebeisler de iyidir
herzaman seninle canim sen bizi 33 yaparsin haftayi belki 5 gun falan giremem
herzaman seninle sagol teyzesi darisi basina iyide neden tekrar sekere bakiliyoo
arkadaslar hepiniz hamişsiniz bana yardımız olur diye düşündüm benim test tarihimcuma günü blastosist 6.gün transferi yapıldı...2günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama kasık,yumurtalık gibi olan kısmıma sancı giriyor 5sn.sonra falan geri çıkıyor...siz bekleme sürecinizdeböyle şeyler yaşadınız mı yoksa tutmadı mı bnm çok moralim bozuk suan ...hepinize rahat doğumlar diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?