kızz adanayamı gidiyon niyeeebu kocalar çok fena kızıyorum sinirleniyorum bidaha görmek bile istemiyorum ama gönlümüde alınca hemen yumuşuyorum kocalara böyle dayanamazsak düşünemiyorum çocukları bi gülüşleriyle bütün hatalarını telafi ettiriyolar gerçekten allahım sabrını veriyo oyyy yerim ben onları gelselerde sevsek dimi???aman yok şaka yaptım zamanında gelsinler acele etmesinler
bu arada canım bugün biraz daha iyiyim o mahmurluğum gitti ama uzanıyorum yinede film falan izlicem çünkü cuma adanaya gidicem doktora ş,mdiden enerji toplamam lazım bu arada acıbademe gidiyoum ben doktora normalde hatayda oturuyoruz daha önce sormuştun cevap verememiştim sen naptın hazırlıklar tamam mı benim çocukların kıyafetleri oldu epey önümüz kış tabi kışlıkları yok ama tabi yatakda yok daha piyasada...benim hiç bişeyim yok daha pijama iç çamaşırı falan bide bez stok yapalım diyoruz
(( kendime nazar değdirdiiim bugün 9 veya 10 kez kustum.. artık boğazım acıyo.. izin alıp eve de gidemiyorum..
(( kendime nazar değdirdiiim bugün 9 veya 10 kez kustum.. artık boğazım acıyo.. izin alıp eve de gidemiyorum..
ayşe; ocak ayında topiklerde dolaşırken adını sıkça görüyordum,şimdi hamile olduğunu okudum ve inanılmaz mutlu oldum,ne kadar çok istediğini biliyorum. sağlıcakla kavuşursunuz inşallahben de hamileyim, artık bu topikliyim
hoşgeldin cnm gözünaydın demek bebiş var oh oh ne güzel...
benım 3 gundur acayıp mıdem bulanıyo sabahları kahvaltı etmek ıcın saatlerce beklıorum.zar zor bıseyler yedırıyolar kusma yok ama.ne mutfaga gıresım gelıo nede yemekle alakalı bıse duymak bıle öööööö.herkesler guzelce beslenıyo ben bole bı care.tam 6.haftam bugun daha ne kadar surer acaba
benım 3 gundur acayıp mıdem bulanıyo sabahları kahvaltı etmek ıcın saatlerce beklıorum.zar zor bıseyler yedırıyolar kusma yok ama.ne mutfaga gıresım gelıo nede yemekle alakalı bıse duymak bıle öööööö.herkesler guzelce beslenıyo ben bole bı care.tam 6.haftam bugun daha ne kadar surer acaba
kızz adanayamı gidiyon niyeee
sen istanbulda oturmuyomuydun benmi karıştırdım yaa
demek hatayda oturuyosun hmmm
bende iyiyim nişan için kıyafet peşindeyim yok anam yok bi üstten bişi bulamadım gitti delirecem
varsa bana olmuyo oluyosa hoşuma gitmiyo spor oluyo çıldıracam
cicim benimde mobilyalarım yarın geliyo kısmetse havalansınlar hemen yıkaam ütüleme işine girişecem...
benimde kızın epey cicisi var 0 3 aylık olarak büykleride büyüdükçe alırım diyorum kilosuna göre şimdiden kestiremem nasıl alacağımı gezeriz kızımla alırız napalım
bende 2 haftadır doğumdan sonra hastanede giymeye pijama bakıyorum ama hep incecik penyeler sütyeni belli edecek cinsten o yüzden bi bulamadım zevkime göree
cnm siz stok yapın bezde malum 3 tane bebişe dayanmaz ama ben bi paket alacam bittikçe alırım diyorum
bide hemen kilolanırsa boşa gitmesin bezler..
hadi yaa kıyamam sana
belirtilerin tam kendini gösterme haftasındasın
ini daha çok artmazda azalır
ara ara çubukkraker tuzlu lelebi ye cnm..
Arkadaslar merhaba
Benim hamileliğim 10+3 günlük dün migrenim tuttu ve 3 tane
Minoset ictim doktorum transferden sonra günde 3 taneye kadar
alabilirsin demişti ama ben genede korkuyorum umarım bir şey
olmaz bebişe benim gibi arada minoset yada parol alan oldumu
acaba?
canııım gözün aydıın inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız... benim miniğim kendiliğinden geliverdi bana süpriz yaptı :)))ayşe; ocak ayında topiklerde dolaşırken adını sıkça görüyordum,şimdi hamile olduğunu okudum ve inanılmaz mutlu oldum,ne kadar çok istediğini biliyorum. sağlıcakla kavuşursunuz inşallahben de hamileyim, artık bu topikliyim
Arkadaslar merhaba
acaba?
Arkadaslar merhaba
acaba?
canım 3tane war diye daha öncede düşüğüm olmuştu ya bi uzmana gidelim dedik prof a gidiyorum cansun demir çok tatlı adam ama burdada doktorum var yedekte doğumuda nerde yaparım bilmiyorum daha belli diil ya bende aradığında bulamazsın ya ben hamile kalmadan önce bi sürü hamilelik vardı şimdi kurudu diyorum lazım ya.. senin nişan ne zman benim bide h.sonu düğün var o gösterdiklerimden birini giyerim onlar idare eder
ya bende hiç bakmadım pijama falan adanadan bakcam burdan önce daha çok çeşit vardır orda... hastane için 2tane ev içinde süslü 1tane alim diyorum sen napcaksın hastane için o kadar süslü bişeye gerek yok bence hastane takımında sabhlık çok rahat oluyomuş koridorda falan dolaştırıyolar ya beni bıraksalar mama bile alcam ya şimdiden ama bozulur tarihi falan geçer
ya bende şu yıkama işini tek başıma yapamicam bide ben oda almicam canım 1yaşını bitirsinler şu büyüyen yataklardan alcam inşallah sonrada daha büyük bi evim olursa genç odası allırım ama dolap almak lazım nereye koycam onca şeyi dimi??? sen genç odası mı aldın???
merhabaaa hanımlar nasılsınız?,
ben daha ultrasona girmedim biliyorsunuz 2 hafta sonra dedi dr yani önümüzdeki perşembe inşallah gireceğim, kaç haftadır progesteron iğnesinden artık popom feci halde, o değil birde psikolojik stresten kaşıntı oldum, anlatamam size hatır hatır kaşındım sandımki ilaçlar yada birsey allerji yaptı ama meğer psikolojik miş, sakın kaşıma dedi cilt dr u, jel verdi oldukça sür kaşıntının üzerine dedi, demekki nasıl stres yaptıysam ya tutmazsa ya olmazsa diye , yani ama felaket birşey kızlar gece uykudan kaşıntıyla uyanıyordum, bugun biraz rahatım,
ben kendim pazartesi gunu 18. gunumdu transfer sonrası gittim bi kan tahlili yaptım kaşıntı olunca merak işte, 1864 çıktı sonuc iyi güzel tabi,
ancak tabi erkendir muhakkak ama,
sevgili, lila, ayse, nurcan, herzaman seninle , espoıre, sizler öndesiniz bildiğim kadarı ile , bende henüz hiçççç bir belirti yok, yani ne bulantı ne bas donmesi ne başka birşey, gun içinde uyku hali oluyor ama o da 18 gundur evde yatmaktan mayışmaktan herhalde:), yemek yemem de normal yani psikolojik ay acıktım deyip yiyorum, ne bir yiyeceğe karşı istek yada isteksizlik hiç birşey yok, göğüslerim de estrofemden herhalde biraz daha şiş gibi ama onlar da belirti gelmiyor , biraz sinri hali var, birde çabuk ağlamaklı mı oldum, mesela akşam mahidevrana ağladım yazık dedim kimsesi yok süleymanda terk etti kimse inanmıycak diye :)))) ne komık demi, :)))),
sorum şu, böyle olan varmı? normal mi ? yoksa aklıma kötü şeyler geliyor, acaba kese mi yok yoksa boşmu yoksa kalbımı oluşmadı diye, çokk korkuyorum eşime çaktırmıyorum ama, ( daha evvelden de yaşadımya , ultrasona giripte kötü şeyler soyliycekler diye aklım çıkıyor) ve tabi sapır supur rüyalar görüyorum belki normaldir ama, bilemedim, akşamları ve gün içinde ayetel kürsi ile ismiazam duasını, felak nasr kafırun ve kenzılars dualarını da okuyorum ,
ne diyorsunuz belirtisi olmayan oluyormu ? yoksa illaki olmalı mı? yada daha erken mi ? henüz kimseyede söyleyemdim, ilk ultrasonu bir göreyim coşku ile soylıycem yakın aile çevreme :),
tek başına olunca da iyice ınsan akılına kötüleri getirip ağlamaklı oluyor, hani bir belirti olsa belki daha rahat ederim ama, çok normalim gibi geliyorr,nolur yorumlarınızı paylaşırmısınız ?,
teşekkür ederimmm :)
Bir kere bellirti aramak için daha çok erken canim. Bu kadar soru sorma kendine ultrasona bir haftan kalmis sabret ultrason iyi geçicek.
Bana gelince ikizlere hamile oldugum halde belirtim olmadi ne kustum ne midem bulandi. Herkes ayni degil herkesin hamileligide farkli.
O yüzden simdiden kendine stres sorun yapma bebegin için iyi olmaya bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?