sağol nevracım şükür iyi kızım gözündeki çapak çok miktarda azaldı ama hala sulanıyor ve temizlemezsem arada çapak oluyo az az doktor gözyaşı kanalına masaj yap açılsın dediyanına yardımcı şart ..nekadar uslu bebekte olsa .. gece alt açma ve emzirme için kaç kere kalkılıyor .. tekrar uyuturkende vakit geçiyor ..
bende kaç gündür girmemiştim yoğunluktan .dün girdim topiğe ..
ohh..ne güzel toparlamışsındır biraz annenlerin yanında , bebek nasıl uykuları yemeleri düzenlimi .. çapak geçtimi???
sen iyileştinmi ...dikişlerin falan
Arkadaslar merhaba
Benim hamileliğim 10+3 günlük dün migrenim tuttu ve 3 tane
Minoset ictim doktorum transferden sonra günde 3 taneye kadar
alabilirsin demişti ama ben genede korkuyorum umarım bir şey
olmaz bebişe benim gibi arada minoset yada parol alan oldumu
acaba?
selam arkadaşlar;
benim 4 haziranda transferim olmuştu,dondurulmuş blast embriyo(2 tane)
8.gün 156
9.gün 299
12.gün 1145
acaba ikiz olabilir mi? çok merak ediyorummm:44::44::44:
selam arkadaşlar;
8.gün 156
9.gün 299
12.gün 1145
hayırlı olsun oda takımınız .. gelince eve resmini çekip paylaşırsan sevinirim..merak ettim şimdi .. aldıklarınıda bir güzel yerleştirisin içine ...kızlaarrr ben bugünde yokum teyze kızını nişan bohçası gelecekmiş oraya davetliyim...
bebek odamızın mobilyasıda gelecek kociş kurdurtacak artık mecburen
yarın kesin sizerleyim canlarım öpüldünüz..
çapak tamamen geçmesi10 günü buluyor... merak etme çoğu bebekte oluyormuş ... bizimkide geçti .. ama haftada bir gene olabiliyor ...sağol nevracım şükür iyi kızım gözündeki çapak çok miktarda azaldı ama hala sulanıyor ve temizlemezsem arada çapak oluyo az az doktor gözyaşı kanalına masaj yap açılsın dedi
şuan onu yapıyom arada ama kzıım hemen çekiyo kendini ailemin yanında 2 gün kaldık canım gezmek için gittik o evde tekiz kızımla bölesi daha iiyi herşeyini kendim yapıyorum benim dikişler zaten hiç sorun olmadı ben hergün hastaneye gisdip geldim biliyosun sorun yaratmadı dikişlerim
bebeğin uykular gazdan dolayı pek az geceleri gündüzde uyurken ağlıyo gaz yüzünden bir arkadaş zinco diye bir damla önerdi ama kullandsammı bilmiyorum((((( yemesi güzel2940 doğmuştu dün 3944 çıktı kilosu
senin nevra hanım nasıl iyilermi senin yemek gaz uyku ne durumda kusuyomu kızın hiç benimki ilk zaman ağzından burnundan fışkırarak kusuyodu artık kesildi çok nadir azcık kusuyo :))))) senin dikişler nasıl bu arada zorluk çıkardılarmı sana
selam arkadaşlar;
8.gün 156
9.gün 299
12.gün 1145
lavantacım ben 7 haftayı geçtim ben de mız mız ağlıyordum belirtim yok bulantım yok diye ama dün çıkartmaktan içim dışıma çıktı çok fena oldum, bugün desen yine tık yok yani belli olmuyor bu iş..
doktorum 7-10. haftalar arası belirtilerin daha yoğun olacak dedi o yüzden senin için erken.. zaten herkeste bir belirti olacak diye bir şart yok..
sıkma canını...zaten yine doktorun dediğine göre hormonlar ilk üç ay kendimizi kötü hissetmemize de neden olacakmış.. ben zır zır ağlıyorum..:)))
lavanta canım herkeste belirti olcak diye bişey yok kafana takma her hamilede aynı şeyler olcak diye bi kaide yok yani herkes farklı yaşıyo...
espoir doktor gün vermedi mi canım güzel dayandın sonuçta bence ikiz için yeterli tabi doktorun daha iyi bilir
selam arkadaşlar;
8.gün 156
9.gün 299
12.gün 1145
cnm öncelikle sakin ol belirti aramak için çook erken dur heel sonra istemesende olacaklar zaten...ayrıca şu popondaki iğne ağrıları için pamuğa bol kolonya döküp eşin masaj yapsın 2 3 gece üst üste popişine hemen geçiyo eğer yapmazsan benim ilk tedavimdeki gibi 3 ay geçmez yanarsın...merhabaaa hanımlar nasılsınız?,
ben daha ultrasona girmedim biliyorsunuz 2 hafta sonra dedi dr yani önümüzdeki perşembe inşallah gireceğim, kaç haftadır progesteron iğnesinden artık popom feci halde, o değil birde psikolojik stresten kaşıntı oldum, anlatamam size hatır hatır kaşındım sandımki ilaçlar yada birsey allerji yaptı ama meğer psikolojik miş, sakın kaşıma dedi cilt dr u, jel verdi oldukça sür kaşıntının üzerine dedi, demekki nasıl stres yaptıysam ya tutmazsa ya olmazsa diye , yani ama felaket birşey kızlar gece uykudan kaşıntıyla uyanıyordum, bugun biraz rahatım,
ben kendim pazartesi gunu 18. gunumdu transfer sonrası gittim bi kan tahlili yaptım kaşıntı olunca merak işte, 1864 çıktı sonuc iyi güzel tabi,
ancak tabi erkendir muhakkak ama,
sevgili, lila, ayse, nurcan, herzaman seninle , espoıre, sizler öndesiniz bildiğim kadarı ile , bende henüz hiçççç bir belirti yok, yani ne bulantı ne bas donmesi ne başka birşey, gun içinde uyku hali oluyor ama o da 18 gundur evde yatmaktan mayışmaktan herhalde:), yemek yemem de normal yani psikolojik ay acıktım deyip yiyorum, ne bir yiyeceğe karşı istek yada isteksizlik hiç birşey yok, göğüslerim de estrofemden herhalde biraz daha şiş gibi ama onlar da belirti gelmiyor , biraz sinri hali var, birde çabuk ağlamaklı mı oldum, mesela akşam mahidevrana ağladım yazık dedim kimsesi yok süleymanda terk etti kimse inanmıycak diye :)))) ne komık demi, :)))),
sorum şu, böyle olan varmı? normal mi ? yoksa aklıma kötü şeyler geliyor, acaba kese mi yok yoksa boşmu yoksa kalbımı oluşmadı diye, çokk korkuyorum eşime çaktırmıyorum ama, ( daha evvelden de yaşadımya , ultrasona giripte kötü şeyler soyliycekler diye aklım çıkıyor) ve tabi sapır supur rüyalar görüyorum belki normaldir ama, bilemedim, akşamları ve gün içinde ayetel kürsi ile ismiazam duasını, felak nasr kafırun ve kenzılars dualarını da okuyorum ,
ne diyorsunuz belirtisi olmayan oluyormu ? yoksa illaki olmalı mı? yada daha erken mi ? henüz kimseyede söyleyemdim, ilk ultrasonu bir göreyim coşku ile soylıycem yakın aile çevreme :),
tek başına olunca da iyice ınsan akılına kötüleri getirip ağlamaklı oluyor, hani bir belirti olsa belki daha rahat ederim ama, çok normalim gibi geliyorr,nolur yorumlarınızı paylaşırmısınız ?,
teşekkür ederimmm :)
değerlerin çok güzel cnm olabilir ama kesinde sayılmaz bence...sağlıklı olduğu kesin..selam arkadaşlar;
8.gün 156
9.gün 299
12.gün 1145
ayy bendede oldu 1 aylıktım daha yeni örendim kayınvalidem ne çok göbeğin çıktı ilk aydan demiştikızlar benimde sizlere sormak istediğim birşey var.ilk haftalarda karın şşliği normalmi.ben 6.haftadayım karnım 5 aylıkmışım gibi böyle olan varmı.
hayırlı olsun oda takımınız .. gelince eve resmini çekip paylaşırsan sevinirim..merak ettim şimdi .. aldıklarınıda bir güzel yerleştirisin içine ...
çapak tamamen geçmesi10 günü buluyor... merak etme çoğu bebekte oluyormuş ... bizimkide geçti .. ama haftada bir gene olabiliyor ...
benim ilk hFT çok zordu dikişler... iplikler düştü sadece iz var ...ama kaşınıyor ve hissizlik var...sendede öylemi ...
zinco ilaç değilzaten tamamen bitkisel yağların karışımı ..nane yağı rezene yağı falan var içinde .. yan etkisi olmayan bir damla ... ben faydasını pek görmedim se dene,stersen
maşallah kiloalması iyi , inş böyle devam eder...
1 kere kustu şimdşye kadar ...
ama bu haftlardan sonra kusmalar başlayacak yeğenimden biliyorum .....
saol lilacım haklısın tabi, ama bu bekleme süresi çok fena, birde iğneler cok yordu cok sınırımı bozuyor artık ama katlanıyorum tabi , degsin inşallah valla,
senin nasıl gidiyor? cok saol yorum için,
fıstıklar bebiş odamız gelmiş....
süper olmuş yaa kociş gelmiş mobilyacılara açmış kapıyı kurmuşlar bide güzel olmuş ama hemen bebeğim gelsin istedim bi an evvel doğsunda odasının kullanmaya başlayalım,sonrada dedimki dur yaa daha 2 ayı var 2 ay dolsun sonra gelsin
ama felaket bi kokusu var kocişle sildik demin açtık kapaklarını koku çıksın diye
1 2 gün böyle dursun sonra vanilya falan filan koyucam...
ayyy çok şeker oldu odamız çok mutluyum....
şimdi tül konusuna öncelik vermem lazım....
cnm öncelikle sakin ol belirti aramak için çook erken dur heel sonra istemesende olacaklar zaten...ayrıca şu popondaki iğne ağrıları için pamuğa bol kolonya döküp eşin masaj yapsın 2 3 gece üst üste popişine hemen geçiyo eğer yapmazsan benim ilk tedavimdeki gibi 3 ay geçmez yanarsın...
değerlerin çok güzel cnm olabilir ama kesinde sayılmaz bence...sağlıklı olduğu kesin..
ayy bendede oldu 1 aylıktım daha yeni örendim kayınvalidem ne çok göbeğin çıktı ilk aydan demişti
tedavideki ilaçlardan cnm sonra possss sönüyo
sğl cnm gelmiş odamız çekrim sizlerede...
eee gözün aydın güle güle eskitsin inşallah kızın cidden en kısa zamanda foto istiyoruz
tamam fıstıklar en kısa zamanda odamızın fotosunu ekleyecem...herzaman seninle odanızı güle güle kullanın....Bende bekliyorum hala....Aynı odayı beğenmiştik..Onu mu aldın??
cnm merak etmeyin bu günler geçici güzel günleriniz gelecek ilk 3 ayı bi devrin hele çok rahatlayacaksınız
son 3 ay gene sıkıntılı malaesef...
ama bizlerin şükür etmesi lazım bu sıkıntılara
şu 3 ay ne yedin ne yemedin pek önemli değil bebek depondan besleniyo ama 3 aydan sonrada yemessen depon biter ve ne bebek ne sen hayatınız tehlikeye girer
o yüzden şimdilik kendini çok kasma yemeğe öze göstermekte ama hiçte yeme demiyorum heee
ya ben ilk 4 ay aç gezdim üç çocukla ciddi aç ama gün içinde su bile içmediğim oluyodu doktor en sonunda kemoterapi gören hastaların kullandığı bi ilaç verdide biraz yemeye başlamıştım (kemoterapi görenlerin midesi çok bulanırmış bilmiyodum)12den sonra hafifledi 16haftadan sonra hiç bi şeyim kalmadı tamamen bitti... ama herkeste bu kadar uzun sürecek diye bişey yok benimki 3tane diye bu kadar fazla oldu bide... kilolarıda gayet güzel gerçekten depodan besleniyolarmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?