Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sağol nevracım şükür iyi kızım gözündeki çapak çok miktarda azaldı ama hala sulanıyor ve temizlemezsem arada çapak oluyo az az doktor gözyaşı kanalına masaj yap açılsın dedi
şuan onu yapıyom arada ama kzıım hemen çekiyo kendini ailemin yanında 2 gün kaldık canım gezmek için gittik o evde tekiz kızımla bölesi daha iiyi herşeyini kendim yapıyorum benim dikişler zaten hiç sorun olmadı ben hergün hastaneye gisdip geldim biliyosun sorun yaratmadı dikişlerim
bebeğin uykular gazdan dolayı pek az geceleri gündüzde uyurken ağlıyo gaz yüzünden bir arkadaş zinco diye bir damla önerdi ama kullandsammı bilmiyorum ((((( yemesi güzel2940 doğmuştu dün 3944 çıktı kilosu
senin nevra hanım nasıl iyilermi senin yemek gaz uyku ne durumda kusuyomu kızın hiç benimki ilk zaman ağzından burnundan fışkırarak kusuyodu artık kesildi çok nadir azcık kusuyo :))))) senin dikişler nasıl bu arada zorluk çıkardılarmı sana

canım parol ve minoset hamilelerin kullanabileceği ağrı kesiciler hem zaten doktor antibiotik bile verse hamilelere göre olanını verir sen merak etme

Nurcan iyi olmaniza sevindim. Masallah kizinda hemen toparlanmis kilosuda çok iyi.
Gezmeye bile çikmissiniz.
Darisi bizlere bekleyenlere.
Bizde baya ilerledik çok sükür büyük tehlikeyi atlatik. Sag saglim kucagima almak nasip olur.

kızlar benimde sizlere sormak istediğim birşey var.ilk haftalarda karın şşliği normalmi.ben 6.haftadayım karnım 5 aylıkmışım gibi böyle olan varmı.

hayırlı olsun oda takımınız .. gelince eve resmini çekip paylaşırsan sevinirim..merak ettim şimdi .. aldıklarınıda bir güzel yerleştirisin içine ...

çapak tamamen geçmesi10 günü buluyor... merak etme çoğu bebekte oluyormuş ... bizimkide geçti .. ama haftada bir gene olabiliyor ...
benim ilk hFT çok zordu dikişler... iplikler düştü sadece iz var ...ama kaşınıyor ve hissizlik var...sendede öylemi ...
zinco ilaç değilzaten tamamen bitkisel yağların karışımı ..nane yağı rezene yağı falan var içinde .. yan etkisi olmayan bir damla ... ben faydasını pek görmedim se dene,stersen
maşallah kiloalması iyi , inş böyle devam eder...
1 kere kustu şimdşye kadar ...
ama bu haftlardan sonra kusmalar başlayacak yeğenimden biliyorum .....

lavanta canım herkeste belirti olcak diye bişey yok kafana takma her hamilede aynı şeyler olcak diye bi kaide yok yani herkes farklı yaşıyo...

espoir doktor gün vermedi mi canım güzel dayandın sonuçta bence ikiz için yeterli tabi doktorun daha iyi bilir

ay cok saol ayşecim ya, bende belirti felan olmayınca amanın dıyorum arada :), duygusallık cok fena ama akşamda fatmagulde aglıycam kesın:))

saol lilacım haklısın tabi, ama bu bekleme süresi çok fena, birde iğneler cok yordu cok sınırımı bozuyor artık ama katlanıyorum tabi , degsin inşallah valla,

senin nasıl gidiyor? cok saol yorum için,

selam arkadaşlar;

benim 4 haziranda transferim olmuştu,dondurulmuş blast embriyo(2 tane)

8.gün 156

9.gün 299

12.gün 1145

acaba ikiz olabilir mi? çok merak ediyorummm:44::44::44:

muhtemelen olabilir, bende de 2 blast vardı ama tek tuttu bende ılk ultrasonumu bekliyorum hayırlısı ile sende kucagına sağlıkla al canım bende, hepimiz o güzel günü görelim inşallah :))))

fıstıklar bebiş odamız gelmiş....
süper olmuş yaa kociş gelmiş mobilyacılara açmış kapıyı kurmuşlar bide güzel olmuş ama hemen bebeğim gelsin istedim bi an evvel doğsunda odasının kullanmaya başlayalım,sonrada dedimki dur yaa daha 2 ayı var 2 ay dolsun sonra gelsin
ama felaket bi kokusu var kocişle sildik demin açtık kapaklarını koku çıksın diye
1 2 gün böyle dursun sonra vanilya falan filan koyucam...
ayyy çok şeker oldu odamız çok mutluyum....
şimdi tül konusuna öncelik vermem lazım....
cnm öncelikle sakin ol belirti aramak için çook erken dur heel sonra istemesende olacaklar zaten...ayrıca şu popondaki iğne ağrıları için pamuğa bol kolonya döküp eşin masaj yapsın 2 3 gece üst üste popişine hemen geçiyo eğer yapmazsan benim ilk tedavimdeki gibi 3 ay geçmez yanarsın...
selam arkadaşlar;

benim 4 haziranda transferim olmuştu,dondurulmuş blast embriyo(2 tane)

8.gün 156

9.gün 299

12.gün 1145

acaba ikiz olabilir mi? çok merak ediyorummm:44::44::44:
değerlerin çok güzel cnm olabilir ama kesinde sayılmaz bence...sağlıklı olduğu kesin..
kızlar benimde sizlere sormak istediğim birşey var.ilk haftalarda karın şşliği normalmi.ben 6.haftadayım karnım 5 aylıkmışım gibi böyle olan varmı.
ayy bendede oldu 1 aylıktım daha yeni örendim kayınvalidem ne çok göbeğin çıktı ilk aydan demişti
tedavideki ilaçlardan cnm sonra possss sönüyo

sğl cnm gelmiş odamız çekrim sizlerede...

saol lilacım haklısın tabi, ama bu bekleme süresi çok fena, birde iğneler cok yordu cok sınırımı bozuyor artık ama katlanıyorum tabi , degsin inşallah valla,

senin nasıl gidiyor? cok saol yorum için,

iyiym canım idare ederim işte bigün iyi bigün kötü heralde ben biraz erken ağırlaşıcam malum 3kuzu taşıyorum çabuk yoruluyorum
bebeğini hissettikçe daha da rahatlicaksın emin ol ben bazen noldu acaba ses seda yok bunlardan diyorum hemen dediğime pişman ediyolar başlıyolar takla açmaya bu zamandan sonra uyku saatleri olurmuş uyuyolardır heralde durdukları zaman birbirlerini uyandırıyo manyak kuzular:))) biri başladı mı hemen ötekilerde başlıyo... ne iğnesi canım ben iğne kullanmadım bilmiyorum sadece jel kullanmıştım crinone mi öle bişeydi ay oda iğrenç bişeydi

canım tahmerim ya yine kötüleşti heralde hiç gelmiyo kızcağız allahım onunda şifasını versin inşallah iyidir

eee gözün aydın güle güle eskitsin inşallah kızın cidden en kısa zamanda foto istiyoruz

eee gözün aydın güle güle eskitsin inşallah kızın cidden en kısa zamanda foto istiyoruz

herzaman seninle odanızı güle güle kullanın....Bende bekliyorum hala....Aynı odayı beğenmiştik..Onu mu aldın??
tamam fıstıklar en kısa zamanda odamızın fotosunu ekleyecem...
aa gözdem aynı odayımı beğenmiştik
bizimki geldi...bebishroomda manolya serisini aldık biz..

ayy ne sevındım vıcdan yapıp duruyorum bende yıyemıorum dıye sut yumurta yogurt falan dıye:26:neyse basa gelen cekılır yapacak bıse yok sabırla ultrason gunumu beklıyorum ınsallah ıyı haberler verırım sızede

bende duymamıstım Allahım acıl sıfa versın kemoterapı gorenlerede.masalah sızede ucuzlerınızede

annnaaa kimsecikler uğramamış topiğime bu saat olmuş
yoksa okuyup okuyup kaçtınızmı
bu arada bana biri profile nasıl foto yüklenir koyabilirmi?sonradan silmek istiyorum onuda yazarsanız sevinirim....
kızımın odasını yükleyecem gerçi bişi yerleşmedi bomboş ortalıkta tlde fikir verilsin diye..

Hayirli cumalar kizlar. Dualarimiz kabul olsun.

Herzaman_seninle bebek odaniz gelmis hayirli olsun güzel günlerde eskitsin bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…