Hayirli cumalar kizlar. Dualarimiz kabul olsun.
Herzaman_seninle bebek odaniz gelmis hayirli olsun güzel günlerde eskitsin bebisin.
sğl cnm sanada hayırlı cumalar...
teşekkür ederiz mobilyamız içinde...
bu arada sen nasılsın bebişler tarafından bi zorlama yok değilmi?
Sagol canim.
Bizde iyiz simdillik iyiz çok sükûr sancilarim yogun degil gün içinde aralikli oluyor ama çekiliyor.
Erken gelirler derken sanki hiç gelmicekleri gibi geliyor. Hayirlisi olsun vaktinde gelsinler saglikli olsunlar.
Normalde dogumum 13 temmuzdu. Haftaya günümüze 3 hafta kalmis olucak. Sali günü tekrar hastanede randevumuz var dogurmasam o gûn tarih belirlicez sonuçta en geç bu ayin sonunda olur kendiliginden gelmezse.
espoircim sağol canım evet biz geziyoruz hergün mutlaaka dışarı çıkıyoruz ya yürüyüşe ya markete alışverişe felan çıkıyoruz mutlaka ben 40 olayına inanmıyorum zaten doktorlada bebeği 40 gün güneş görmeden eve kapamaya karşılar biz hergün çıkıyoruz kızım çok alıştı ama dışarıya şimdiden :)))))))))))
Gezin nurcancim iyi yapiyorsun. Evde durmakla olmuyor birde hava güzel olursa.
Ben 6 aydir evdeyim bunada 40 gün yüklenirse zor olur ama bakariz hele bir o gün gelsin.
Kizin çok seviyor gezmeyi kim sevmez ki. Tadini çikarin havalar güzel kis gelince bu kadar gezilmiyor.
annnaaa kimsecikler uğramamış topiğime bu saat olmuş
yoksa okuyup okuyup kaçtınızmı
bu arada bana biri profile nasıl foto yüklenir koyabilirmi?sonradan silmek istiyorum onuda yazarsanız sevinirim....
kızımın odasını yükleyecem gerçi bişi yerleşmedi bomboş ortalıkta tlde fikir verilsin diye..
iyiym canım idare ederim işte bigün iyi bigün kötü heralde ben biraz erken ağırlaşıcam malum 3kuzu taşıyorum çabuk yoruluyorum
bebeğini hissettikçe daha da rahatlicaksın emin ol ben bazen noldu acaba ses seda yok bunlardan diyorum hemen dediğime pişman ediyolar başlıyolar takla açmaya bu zamandan sonra uyku saatleri olurmuş uyuyolardır heralde durdukları zaman birbirlerini uyandırıyo manyak kuzular:))) biri başladı mı hemen ötekilerde başlıyo... ne iğnesi canım ben iğne kullanmadım bilmiyorum sadece jel kullanmıştım crinone mi öle bişeydi ay oda iğrenç bişeydi
canım tahmerim ya yine kötüleşti heralde hiç gelmiyo kızcağız allahım onunda şifasını versin inşallah iyidir
ay canım çok sevindimmm senin adına maşallah allah iyi güzel sağlıklı günlerde kullanmayı eskitmeyi nasip etsin :))), negüzel bizede inşallah böyle heyecanlar yaşatır ahhh bir gelse o günler yarabbim :),
çok sevindim ama evet foto istiyoruz fikir olur hem ben dekoratörüm canım :), öptüm çokkkkk
nevraım iplik derken anlamadım n ipliği sana normla dikişmi atıldı hayatım lazerde iplik olmuyor benim kaşındı felan yok sadece arada rahimde ağrı oluyor oda rahim geri toplanıyor o yüzden oluyor benim dikişler ilk 2 günden sonra hiç ağrımadı ki ben 1 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm hemşieler izin verdiler oturmadım hiç zaten hastaneden çıkınca 1 hafta hergün hastaneye gittim bebekğim kucağımda sonrada hergün yürüyüşe çıktık benim kızın kusmaları çoktu buarda ama artık hemen hemen kesildi diyebilirim inşallah tekrar olmaz :)))))))))) temiz kıyafetim ve çarşafım kalmıyordu vallahi :)))))))) ben kaynanamlar gittiğinden bri tekim mesla her işimi kendim yapıyorum temizlik yemek flan
kızlar kusuruma bakmayın her topiğe ayrı ayrı eklemeye uğraşamadım bi yere ekliyim diğer toipiğimede hbr vereyim oraya baksın edim darılmayın please..
işte odamız yorumlarınızı fikirlerinizi bekliorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri-2080.html
amanin de amaniiin çok güzelmiiiiş.. iyi günlerde kullansın kuzucuğum.. bence o koyduğun tül güzel, cibinliği de düz yaptırırsın süper olur.. hem cibinlik hem tül desenli olursa boğar sanki:26:
kızlar kusuruma bakmayın her topiğe ayrı ayrı eklemeye uğraşamadım bi yere ekliyim diğer toipiğimede hbr vereyim oraya baksın edim darılmayın please..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri-2080.html
çok güzel maşallah çok beğendim :) cimcime güzel günlerde yatsın inş.odasında :)) beyazı bende çok seviyorum çok güzel yakışıyo bebek odasına :)
sğl teyzesi teşekkür ederiz
bu arada bebek mobilyamız her ne kadar beyaz çıksada kırık krem rengi..
sğl şekerim teşekkür ederiz beğenmene sevindim...
evet tülü diktireceğim büyük ihtimalle ve cibinlikte düz krem olacak çünkü uyku setide krem onlarda birbiriyle uyumlu olur artık..
darısı başına şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?