Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sğl cnm sanada hayırlı cumalar...
teşekkür ederiz mobilyamız içinde...
bu arada sen nasılsın bebişler tarafından bi zorlama yok değilmi?

Sagol canim.
Bizde iyiz simdillik iyiz çok sükûr sancilarim yogun degil gün içinde aralikli oluyor ama çekiliyor.
Erken gelirler derken sanki hiç gelmicekleri gibi geliyor. Hayirlisi olsun vaktinde gelsinler saglikli olsunlar.
Normalde dogumum 13 temmuzdu. Haftaya günümüze 3 hafta kalmis olucak. Sali günü tekrar hastanede randevumuz var dogurmasam o gûn tarih belirlicez sonuçta en geç bu ayin sonunda olur kendiliginden gelmezse.

oh oh iyi zamanına yakın gelecekler bu gidişle sağ salim gelsinlerde şimdiden sonra ne zaman gelirlerse farketmez zaten
güzel dayandılar annesi dayanıklı bebiş onlar...
hadi hayırlısı tarihler belirlenir inş..

espoircim sağol canım evet biz geziyoruz hergün mutlaaka dışarı çıkıyoruz ya yürüyüşe ya markete alışverişe felan çıkıyoruz mutlaka ben 40 olayına inanmıyorum zaten doktorlada bebeği 40 gün güneş görmeden eve kapamaya karşılar biz hergün çıkıyoruz kızım çok alıştı ama dışarıya şimdiden :)))))))))))

nevraım iplik derken anlamadım n ipliği sana normla dikişmi atıldı hayatım lazerde iplik olmuyor benim kaşındı felan yok sadece arada rahimde ağrı oluyor oda rahim geri toplanıyor o yüzden oluyor benim dikişler ilk 2 günden sonra hiç ağrımadı ki ben 1 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm hemşieler izin verdiler oturmadım hiç zaten hastaneden çıkınca 1 hafta hergün hastaneye gittim bebekğim kucağımda sonrada hergün yürüyüşe çıktık benim kızın kusmaları çoktu buarda ama artık hemen hemen kesildi diyebilirim inşallah tekrar olmaz :)))))))))) temiz kıyafetim ve çarşafım kalmıyordu vallahi :)))))))) ben kaynanamlar gittiğinden bri tekim mesla her işimi kendim yapıyorum temizlik yemek flan

herzamancım odanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızın iyigünlerde eskitsin

Son düzenleme:

ay canım çok sevindimmm senin adına maşallah allah iyi güzel sağlıklı günlerde kullanmayı eskitmeyi nasip etsin :))), negüzel bizede inşallah böyle heyecanlar yaşatır ahhh bir gelse o günler yarabbim :),

çok sevindim ama evet foto istiyoruz fikir olur hem ben dekoratörüm canım :), öptüm çokkkkk

lilaaaa ben senin 3üz beklediğini bilmiyordum amanınnnn:) ay zor olsa gerek allah yardımcın olsun canım, drlar genelde 3.cuye pek sıcak bakmıyorlar anne saglığı acısından bana öyle demişti dr um 3 tutarsa birini alırız demişti ama belki bünye ve yapıyla yaşla ilgili olabilir, ah ah ah sen ne yorulcaksın 3 ebek allahım ne sevimli olurlar ama en azından ailede herkese bir bebek düşer kimse sevmek için sıra beklemez:)), canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla,

bende aslında ikiz çok bekliyordum blast olunca ümitlenmiştim ama sanırım tek tutmuş öyle görünüyor yani tahlilden dolayı, aman sağlıklı olsun da bir tane olsun, kısmetyle gelsin sevgiyle mutlulukla sağlıkla gelsin diye dua ediyorum hep,

beslenme olayına bende takıldım aman sorun cıkmasın diye, valla hergun bir bardak sut içiyorum laktozsuz, su an yeme içmemde sorun olmadıgından yani okadar normalki dedimya acaba yokmu hamileliek insan düşünüyor, yani herseyi rahatlıkla yiyip içebiliorum sadece ben kendim cayı ve kahveyi kolayı kestım kafeın diye, sebze ve proteıne ağırlık verdım ama kıloda aldım sankı hareketsizlikten,

karın şişliği bende de var sankı 5 aylık gibi hatta çok komık kendi kendime ya bu kadar hızlı gidebilir mi noluyor felan dedim ama oluyormus galiba tabi ilaçlardan,
su ılk ultrasonda allahım inşallah güzel çıkar sonuc belki dr keser artık iğneleri cok canım yanıyor valla,

herzamancım kolonyalı pamuk koyuyorum canım ama kaşıntı yapıyor kolonya artık, soğuk kompres yapıyorum biraz rahatlıyor ama iğne kesilemden bitmez bu sıkıntılar, olsun tabi katlanıyorum aman olsun da tek , çok uzun yıllardır bekliyorum ben bu günleri o yüzden işte endişem bazen kabarıyor ya gene .. olursa diye,
aklıma geldikçe def ediyorum , cuma bugün herkese hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun:),

nurcan cım ne güzel gezmen çok iyi ediyorsun, eskıden dı o 40 gun muhabbeti , bende ınsallah valla beklemem diyorum kendi kendime o gunler geldiğinde, hele şimdi havalar güzel temız hava oksijen cok daha iyi gelir bebeğede sanada canımmm, çok sevindim yolunda olmasına herseyin,

hepinizi öpüyorum, kızlar bu arada ben dekoratörüm, eğer oda tasırmında sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum,
:))))

aaa bak bu iyi oldu beniz az bi işim kaldı sonra fotoları koyacam fikir verirsin tülümün rengi hakkında
mobilyalar yerleşti zaten odada kımıldatamayızda artı fikrin olursa sölersin cnm...

siyah iplik gibi bişeyler düştü normal estetik dikiş sanırım ..
ben 4 saat sonra kalktım yürüdüm .. 4-5 gün sürdü yataktan kendim kalkamama durumu ..
5 gün sonra hergün biraz daha iyi oldum ...
bende artık kendi işimi yapıyorum

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,okuyorum yazdıklarınızı nurcan sana çok sevindim,gata forumundan hatırlarsın beni belki kızımız gelmiş,gözün aydı,ne kadar güzel gezmelere bile başlamışsınız,çok duygulandım.bende hamileyim 7.haftadayım.zaman ne çabuk geçiyor,bak benimde tutsaydı o zaman bende gezmelere başlıycaktım.2.denemede başardım şükürler olsun,ALLaHIM YAVRUNU KORUSUN...

amanin de amaniiin çok güzelmiiiiş.. iyi günlerde kullansın kuzucuğum.. bence o koyduğun tül güzel, cibinliği de düz yaptırırsın süper olur.. hem cibinlik hem tül desenli olursa boğar sanki:26:

amanin de amaniiin çok güzelmiiiiş.. iyi günlerde kullansın kuzucuğum.. bence o koyduğun tül güzel, cibinliği de düz yaptırırsın süper olur.. hem cibinlik hem tül desenli olursa boğar sanki:26:

sğl şekerim teşekkür ederiz beğenmene sevindim...
evet tülü diktireceğim büyük ihtimalle ve cibinlikte düz krem olacak çünkü uyku setide krem onlarda birbiriyle uyumlu olur artık..
darısı başına şekerim..

çok güzel maşallah çok beğendim :) cimcime güzel günlerde yatsın inş.odasında :)) beyazı bende çok seviyorum çok güzel yakışıyo bebek odasına :)

sğl teyzesi teşekkür ederiz
bu arada bebek mobilyamız her ne kadar beyaz çıksada kırık krem rengi..

aa evet beyaz görünüyo burda,olsun krem de güzel :)
benim görümcem de 6 aylık hamiş :) dün k.validemle alışveriş yaptık onun bebişe :)) ay nasıl güzel şeyler varmış öyle zor tuttum kendimi bişeyler almamak için.inş.3 ay sonra bizde başlarız alışverişimize :))

canım gördüğüm kadarı ile eflatun ve mor ağırlıklı renkler, ve mobilyaların beyaz, çok güzel,
perdelerin için pudra rengi veya çook açık lila yapabilirsin, biz genelde birde güneşlik stor yaptırıyoruz yani blackout güneş ışığını geçiröeyenden sabahları özellikle, ama tabi siz bilirsiniz, halıyı anti bakteriyel toz havalandırmayan dan seçmişsindir diye düşünüyorum,
allah nasip etsin sağlıkla mutlulukla eskitsin inşallah genç odasını yaparız buna geç kaldık artık :)))))))

kızlar selamlar hepinizi tek tek öpüyorum yeni geldim doktordan
kızlarımdan biri 750 diğeri 890 oğlumda 800 gram civarları maşallah güzelmiş kiloları ve suları
bol bol poz verdiler bi sürü resmimiz ve cdmiz oldu şimdiden hatta oğlumun pipisini bile çekti:)))
güzel besleniyomuşum şimdilik bende 5.kilomu almış bulunuyorum 69 olmuşum
tansiyonum yüksek çıktı biraz 15güne indirdi artık kontrollerimizi
ciğer geliştirici iğneyi sormayı unutmuşum ama bizden bu kadar...

her zman odanızı gördüm ve çok beğendim bide koltuk vardı karşılıklı kızınla uyumak için koymuşun heralde oraya onu babanızda köşedeki koltukta sizi izler artık canım bu arada bende 1tane gecelik bi tanede pijama aldım ama bi tane daha alırım bide sabahlıkları yoktu sabahlığı olan bi takım alırım heralde aslında sıcakta pek giyeceğimi sanmıyorum ama bulunsun dimi??? sonra fotosunu ekler gösteririm bide bebeklerin eşyasını koymak için çanta baktımda bulamadım hadi bakalım bayrama kadar dayancaz dimi her zman bayramdan önce doğurmak yok hedef koydum ben kendime:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…