kızlar selamlar hepinizi tek tek öpüyorum yeni geldim doktordan
kızlarımdan biri 750 diğeri 890 oğlumda 800 gram civarları maşallah güzelmiş kiloları ve suları
bol bol poz verdiler bi sürü resmimiz ve cdmiz oldu şimdiden hatta oğlumun pipisini bile çekti:)))
güzel besleniyomuşum şimdilik bende 5.kilomu almış bulunuyorum 69 olmuşum
tansiyonum yüksek çıktı biraz 15güne indirdi artık kontrollerimizi
ciğer geliştirici iğneyi sormayı unutmuşum ama bizden bu kadar...
her zman odanızı gördüm ve çok beğendim bide koltuk vardı karşılıklı kızınla uyumak için koymuşun heralde oraya onu babanızda köşedeki koltukta sizi izler artık canım bu arada bende 1tane gecelik bi tanede pijama aldım ama bi tane daha alırım bide sabahlıkları yoktu sabahlığı olan bi takım alırım heralde aslında sıcakta pek giyeceğimi sanmıyorum ama bulunsun dimi??? sonra fotosunu ekler gösteririm bide bebeklerin eşyasını koymak için çanta baktımda bulamadım hadi bakalım bayrama kadar dayancaz dimi her zman bayramdan önce doğurmak yok hedef koydum ben kendime:)))
merhaba kızlar nasılsınız her ne kadar yazamasamda sizi takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim nurcan canım bebeğinin iyi olmasına çookk sevindim canım inşallah hep böyle gider.lila canım çok şükür iyiyim kötü değilim ama miğde bulantılarım bazen yoğun olarak devam ediyor bebeğim çok şükür iyiyya ben razıyım canım.herzaman bebeğin odası gelmiş güle güle kullansın bebeişin.yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.kendinize iyi bakın kızlar...
kızlarımdan biri 750 diğeri 890 oğlumda 800 gram civarları maşallah güzelmiş kiloları ve suları
bol bol poz verdiler bi sürü resmimiz ve cdmiz oldu şimdiden hatta oğlumun pipisini bile çekti:)))
her zman odanızı gördüm ve çok beğendim bide koltuk vardı karşılıklı kızınla uyumak için koymuşun heralde oraya onu babanızda köşedeki koltukta sizi izler artık canım bu arada bende 1tane gecelik bi tanede pijama aldım ama bi tane daha alırım bide sabahlıkları yoktu sabahlığı olan bi takım alırım heralde aslında sıcakta pek giyeceğimi sanmıyorum ama bulunsun dimi??? sonra fotosunu ekler gösteririm bide bebeklerin eşyasını koymak için çanta baktımda bulamadım hadi bakalım bayrama kadar dayancaz dimi her zman bayramdan önce doğurmak yok hedef koydum ben kendime:)))
sağol canım valla sende doğunca al minişleri gez :))))))))))))espoircim sağol canım evet biz geziyoruz hergün mutlaaka dışarı çıkıyoruz ya yürüyüşe ya markete alışverişe felan çıkıyoruz mutlaka ben 40 olayına inanmıyorum zaten doktorlada bebeği 40 gün güneş görmeden eve kapamaya karşılar biz hergün çıkıyoruz kızım çok alıştı ama dışarıya şimdiden :)))))))))))
Gezin nurcancim iyi yapiyorsun. Evde durmakla olmuyor birde hava güzel olursa.
Ben 6 aydir evdeyim bunada 40 gün yüklenirse zor olur ama bakariz hele bir o gün gelsin.
Kizin çok seviyor gezmeyi kim sevmez ki. Tadini çikarin havalar güzel kis gelince bu kadar gezilmiyor.
evet canım valla bu havalarda evbde yatılmzdı zaten :))))))))))))lilaaaa ben senin 3üz beklediğini bilmiyordum amanınnnn:) ay zor olsa gerek allah yardımcın olsun canım, drlar genelde 3.cuye pek sıcak bakmıyorlar anne saglığı acısından bana öyle demişti dr um 3 tutarsa birini alırız demişti ama belki bünye ve yapıyla yaşla ilgili olabilir, ah ah ah sen ne yorulcaksın 3 ebek allahım ne sevimli olurlar ama en azından ailede herkese bir bebek düşer kimse sevmek için sıra beklemez:)), canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla,
bende aslında ikiz çok bekliyordum blast olunca ümitlenmiştim ama sanırım tek tutmuş öyle görünüyor yani tahlilden dolayı, aman sağlıklı olsun da bir tane olsun, kısmetyle gelsin sevgiyle mutlulukla sağlıkla gelsin diye dua ediyorum hep,
beslenme olayına bende takıldım aman sorun cıkmasın diye, valla hergun bir bardak sut içiyorum laktozsuz, su an yeme içmemde sorun olmadıgından yani okadar normalki dedimya acaba yokmu hamileliek insan düşünüyor, yani herseyi rahatlıkla yiyip içebiliorum sadece ben kendim cayı ve kahveyi kolayı kestım kafeın diye, sebze ve proteıne ağırlık verdım ama kıloda aldım sankı hareketsizlikten,
karın şişliği bende de var sankı 5 aylık gibi hatta çok komık kendi kendime ya bu kadar hızlı gidebilir mi noluyor felan dedim ama oluyormus galiba tabi ilaçlardan,
su ılk ultrasonda allahım inşallah güzel çıkar sonuc belki dr keser artık iğneleri cok canım yanıyor valla,
herzamancım kolonyalı pamuk koyuyorum canım ama kaşıntı yapıyor kolonya artık, soğuk kompres yapıyorum biraz rahatlıyor ama iğne kesilemden bitmez bu sıkıntılar, olsun tabi katlanıyorum aman olsun da tek , çok uzun yıllardır bekliyorum ben bu günleri o yüzden işte endişem bazen kabarıyor ya gene .. olursa diye,
aklıma geldikçe def ediyorum , cuma bugün herkese hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun:),
nurcan cım ne güzel gezmen çok iyi ediyorsun, eskıden dı o 40 gun muhabbeti , bende ınsallah valla beklemem diyorum kendi kendime o gunler geldiğinde, hele şimdi havalar güzel temız hava oksijen cok daha iyi gelir bebeğede sanada canımmm, çok sevindim yolunda olmasına herseyin,
hepinizi öpüyorum, kızlar bu arada ben dekoratörüm, eğer oda tasırmında sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum,
:))))
aman iyi olda canım nasıl olduğu artık önemli değil kendine geldinya o önemli ama ip olayını hiç bilmiyodum acaba bende varmıydı ama olsa eşim sölerdibelimi sararkensiyah iplik gibi bişeyler düştü normal estetik dikiş sanırım ..
ben 4 saat sonra kalktım yürüdüm .. 4-5 gün sürdü yataktan kendim kalkamama durumu ..
5 gün sonra hergün biraz daha iyi oldum ...
bende artık kendi işimi yapıyorum
ay canım hatırlamammı bak negüzel hamişsin demek maaşallah canım geçmişi boşver bukez yavrun seninle elbet geçer u günlerde canım benimherkese hayırlı cumalar arkadaşlar,okuyorum yazdıklarınızı nurcan sana çok sevindim,gata forumundan hatırlarsın beni belki kızımız gelmiş,gözün aydı,ne kadar güzel gezmelere bile başlamışsınız,çok duygulandım.bende hamileyim 7.haftadayım.zaman ne çabuk geçiyor,bak benimde tutsaydı o zaman bende gezmelere başlıycaktım.2.denemede başardım şükürler olsun,ALLaHIM YAVRUNU KORUSUN...
iyi günlerde eskitin canım çok cicikızlar kusuruma bakmayın her topiğe ayrı ayrı eklemeye uğraşamadım bi yere ekliyim diğer toipiğimede hbr vereyim oraya baksın edim darılmayın please..
işte odamız yorumlarınızı fikirlerinizi bekliorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri-2080.html
merhaba kızlar nasılsınız her ne kadar yazamasamda sizi takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim nurcan canım bebeğinin iyi olmasına çookk sevindim canım inşallah hep böyle gider.lila canım çok şükür iyiyim kötü değilim ama miğde bulantılarım bazen yoğun olarak devam ediyor bebeğim çok şükür iyiyya ben razıyım canım.herzaman bebeğin odası gelmiş güle güle kullansın bebeişin.yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.kendinize iyi bakın kızlar...
sağol canım şükür iyiyiz valla senin bi süre daha girmen zor olur ama sonra bulantı felan kalmayınca rahat rahat girersin üzülme :)))
sağol canım valla sende doğunca al minişleri gez :))))))))))))
evet canım valla bu havalarda evbde yatılmzdı zaten :))))))))))))
aman iyi olda canım nasıl olduğu artık önemli değil kendine geldinya o önemli ama ip olayını hiç bilmiyodum acaba bende varmıydı ama olsa eşim sölerdibelimi sararken
ay canım hatırlamammı bak negüzel hamişsin demek maaşallah canım geçmişi boşver bukez yavrun seninle elbet geçer u günlerde canım benim
iyi günlerde eskitin canım çok cici
sağol canım şükür iyiyiz valla senin bi süre daha girmen zor olur ama sonra bulantı felan kalmayınca rahat rahat girersin üzülme :)))
sğl cnm teşekkr ederiz...hoşgeldin bu arada neredesin evdemi annenlerdemi
cimcime nasıllar?
sağol canım valla sende doğunca al minişleri gez :))))))))))))
evet canım valla bu havalarda evbde yatılmzdı zaten :))))))))))))
aman iyi olda canım nasıl olduğu artık önemli değil kendine geldinya o önemli ama ip olayını hiç bilmiyodum acaba bende varmıydı ama olsa eşim sölerdibelimi sararken
ay canım hatırlamammı bak negüzel hamişsin demek maaşallah canım geçmişi boşver bukez yavrun seninle elbet geçer u günlerde canım benim
iyi günlerde eskitin canım çok cici
cimcime nasıllar?
cimcime nasıllar?
Hosbulduk canim. Evdeyim dinlenip duruyorum artik son ay dahada zor oluyor. Sali gunu doktora gidicez dogurmazsam gun belirlicek. Artik bende alim kycagima sag saglim. Cimcimeler iyiler cok sukur sali gorucez insallah. Sende basladin hazirliklara. Bizim hastane cantamiz hazir. Bebeklerin daha eksikleri cok onlarida dogumdan sonra kendim tamamlamak istiyorum
her zman odanızı gördüm ve çok beğendim bide koltuk vardı karşılıklı kızınla uyumak için koymuşun heralde oraya onu babanızda köşedeki koltukta sizi izler artık canım bu arada bende 1tane gecelik bi tanede pijama aldım ama bi tane daha alırım bide sabahlıkları yoktu sabahlığı olan bi takım alırım heralde aslında sıcakta pek giyeceğimi sanmıyorum ama bulunsun dimi??? s.onra fotosunu ekler gösteririm bide bebeklerin eşyasını koymak için çanta baktımda bulamadım hadi bakalım bayrama kadar dayancaz dimi her zman bayramdan önce doğurmak yok hedef koydum ben kendime:)))
kızz çizelgene baktımda 11. haftadamıısn sen anna ne çabuk geçmiş zaman 4te 1i bitti bak görüyonmu
cnm bulantı durumların artık azalma göstermeye başlar
bu arada 11 ile 14.haftalar arasında 2li test var hbrin olsun dr unda kontrolünde hatırlatır mutlaka
odamzı beğenmene sevindik teyzesi...
cnm önce dr una muayene olacaksın o bi ölçüöde yapacak ondan sonra sana 2li test için fiş yazacak o kağıtla labratuara gideceksin ve kan vereceksin..odanızı hemde çookk beğendim.yaa canım 11 haftadayız ama birde bana sor geçmiyor günler kontrolüm gelsede miniğimi görsem diyorum.canım doktorum 12. haftada 2 li testi yapalım dedi gittiğim hastahane özel ya ben haftaya gidip devlet hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama kan vermeden önce ultrasona girmem mi gerekiyor yoksa önce 2 li test için kan tahlilini yaptırıp sonra doktorum yanına mı gitsem diyorum bilemedimcanımmm yaa sana bişey sorcam benim miğdem bazen çok kötü oluyor akşam yediklerimi hazmedemiyor sabaha karşı çıkarıyorum bu yediklerimle alakalı olabilir mi perşembe gecesi ve dün gece bunu yaşadım yediklerimle mi alakalıdır bu hazımsızlık canım yaaa
cnm önce dr una muayene olacaksın o bi ölçüöde yapacak ondan sonra sana 2li test için fiş yazacak o kağıtla labratuara gideceksin ve kan vereceksin..
cnm yediklerin çok ağır şeylerse tabi olabilir hafif şeyler tüketmeye çalış
ama hafif yediklerinide çıkarabilirsin miden bulantıya çok müsait..
[/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------10.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta
cnm patatesten değildirde gün içinde ağır beslenmişisn kızartamada ağır o etkili olabiliranladım canım o zaman önce doktoruma gideyim.canım patates yapar mı sence dün arkadaşın kzının doğum günü vardı pasta börek ve patates salatası yedim akşamada yine köfte patates kızartması yedim canım acaba patates mi diyorum aman bebeğim iyi olsunda razıyım kocişle uyumuyoruz sadece o kadaray birde istifar ederken ağlıyorum yazık kocişde başımda bekliyo komiğiz yani sen nasılsın canım hazırlıklar bitti gibi ne güze...
cnm patatesten değildirde gün içinde ağır beslenmişisn kızartamada ağır o etkili olabilir
ama şu sıra hafifte yesen bulantıların olduğundan istifraların oalcaktır
kızartmayı sık değil ara ara yemen gerekli hbrin olsun
biz 8 haftalık olduk teyzesiii
biz 8 haftalık olduk teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?