Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm ne güzel hbrlerle gelmişsin maşallah bebişlerine kiloları çook güzel maşallahları var...
pijama derdi ve çanta derdi bendede var cnm bi türlü ayarlayamadım yaa
tansiyona dikkat et tuzlu şeylerde tüketme
cnm odamızı beğenmene sevindim çok sğl...
o köşe koltuk kociş ev için mobilya seçerken bebek odamızda bol durmasın diye almıştı bende güzel olduğu için çıkarmadım hem işimede yara diye düşnüyorum artık günlerim o odada geçer..bu arada benim doğum normal olarak 24 ağustos olarak gözüküyo yani 24 te olabilir sezeryan olursa daah aönce
ama sen dayan bayrama kadar inşş
ama sen bayramıda geçirirsin diye geçiyo içimden

merhaba kızlar nasılsınız her ne kadar yazamasamda sizi takip ediyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim nurcan canım bebeğinin iyi olmasına çookk sevindim canım inşallah hep böyle gider.lila canım çok şükür iyiyim kötü değilim ama miğde bulantılarım bazen yoğun olarak devam ediyor bebeğim çok şükür iyiyya ben razıyım canım.herzaman bebeğin odası gelmiş güle güle kullansın bebeişin.yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.kendinize iyi bakın kızlar...

kızz çizelgene baktımda 11. haftadamıısn sen anna ne çabuk geçmiş zaman 4te 1i bitti bak görüyonmu
cnm bulantı durumların artık azalma göstermeye başlar
bu arada 11 ile 14.haftalar arasında 2li test var hbrin olsun dr unda kontrolünde hatırlatır mutlaka
odamzı beğenmene sevindik teyzesi...

Masallah çok güzel bebislerin kilosu hersey yolunda. Bayrama kadar gidersin sen böyle.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------10.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE][/QUOTE]

canım nekadar güzel.Allah tamamına erdirsin.tedavin nerede oldun 3 emriyomu transfer ettiler.cevap verirsen sevinirim.benim ilk tüp denemem adana başkentte yaptırdım 10 yumurtamdan sadece biri 9 hücreliydi onu transfer ettiler diğerlerini attılar.üzüldüm.bizimki sebepsiz infertilite inşallah tutar.Allahım yardımcımız olsun.

odanızı hemde çookk beğendim.yaa canım 11 haftadayız ama birde bana sor geçmiyor günler kontrolüm gelsede miniğimi görsem diyorum.canım doktorum 12. haftada 2 li testi yapalım dedi gittiğim hastahane özel ya ben haftaya gidip devlet hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama kan vermeden önce ultrasona girmem mi gerekiyor yoksa önce 2 li test için kan tahlilini yaptırıp sonra doktorum yanına mı gitsem diyorum bilemedim canımmm yaa sana bişey sorcam benim miğdem bazen çok kötü oluyor akşam yediklerimi hazmedemiyor sabaha karşı çıkarıyorum bu yediklerimle alakalı olabilir mi perşembe gecesi ve dün gece bunu yaşadım yediklerimle mi alakalıdır bu hazımsızlık canım yaaa

cnm önce dr una muayene olacaksın o bi ölçüöde yapacak ondan sonra sana 2li test için fiş yazacak o kağıtla labratuara gideceksin ve kan vereceksin..
cnm yediklerin çok ağır şeylerse tabi olabilir hafif şeyler tüketmeye çalış
ama hafif yediklerinide çıkarabilirsin miden bulantıya çok müsait..

anladım canım o zaman önce doktoruma gideyim.canım patates yapar mı sence dün arkadaşın kzının doğum günü vardı pasta börek ve patates salatası yedim akşamada yine köfte patates kızartması yedim canım acaba patates mi diyorum aman bebeğim iyi olsunda razıyım kocişle uyumuyoruz sadece o kadar ay birde istifar ederken ağlıyorum yazık kocişde başımda bekliyo komiğiz yani sen nasılsın canım hazırlıklar bitti gibi ne güze...

[/QUOTE][/QUOTE]

biz 8 haftalık olduk teyzesiii

cnm patatesten değildirde gün içinde ağır beslenmişisn kızartamada ağır o etkili olabilir
ama şu sıra hafifte yesen bulantıların olduğundan istifraların oalcaktır
kızartmayı sık değil ara ara yemen gerekli hbrin olsun
[/QUOTE]

biz 8 haftalık olduk teyzesiii[/QUOTE]

huu 8.haftanız dolmuş bitmiş 9a başlamışsınız 9 hafta olarak ekliyorum

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------10.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------9.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

biz 8 haftalık olduk teyzesiii[/QUOTE]

huu 8.haftanız dolmuş bitmiş 9a başlamışsınız 9 hafta olarak ekliyorum[/QUOTE]

tamam şeker bal şu anda hafif bulantı var ama sabaha karşı oluyor ne oluyorsa amaannn bebeğim benimle ya çok şükür.canlar bu arada biz taşınıyoruz bir aya kadar yeni evimize net alana kadar biraz ayrı kalcam sizden...

tamam şeker bal şu anda hafif bulantı var ama sabaha karşı oluyor ne oluyorsa amaannn bebeğim benimle ya çok şükür.canlar bu arada biz taşınıyoruz bir aya kadar yeni evimize net alana kadar biraz ayrı kalcam sizden...[/QUOTE]

sen sakın kendini yorma bul birilrini başına emir ver sadece senin için çok tehlikelş olabilir taşınmak..

tamam şeker bal şu anda hafif bulantı var ama sabaha karşı oluyor ne oluyorsa amaannn bebeğim benimle ya çok şükür.canlar bu arada biz taşınıyoruz bir aya kadar yeni evimize net alana kadar biraz ayrı kalcam sizden...[/QUOTE]

merhaba canım , hayırlı olsun bebeğin allah güzel ve sağlıklı günlerde birlikte yaşatsın sizi,
bulantılar bünyeden dolayı oluyormuş, hassas bünyeler de genelde oldugunu soyluyorlar, o yüzden senin normaldede hazım sorunun yada mide sorunun vardıysa hamileikte ortaya cıkabiliyormus, sen mümkün oldugu kadar mideye asit üretmiyecek, az yağlı, mümkünse zeytin yağlı , sakın margarin yada ayçiçek yağı yeme, hafif yemekler yemeği dene ve bol sıvı tüket, su ve meyve suları , mesela dr lar maden suyunu öneriyorlar içine bir dilim limon ile çok rahatlatır,

bende daha ilk ultrasonuma gircem önümüzdeki perşembe nasıl panikledim anlatamam, aman ya aksi birşey olursa diye, geç bulunca yakalayınca bu şansı birdaha kaybetmek korkusu mahvediyor valla, inşallah güzel haberler alırım , mesela bende hiç bir belirti yok bulantı yada bas donmesi gibi ama benim midem mesala acaıp sağlamdır hiç bir sıkıntı çekmedim ben bugune kadar hassas bunyem yok yani belki de ondandır diyorum ben bulantı hissetmiyorum, ama hissetmek zorunluluğuda yok zaten demi yani,
inşallah çabuk biter atlatırsın bu süreci bildiğim kadarı ile 12, 14. haftadan sonra kalmıyor diyorlar bulantı:)),

LİLAA canımm ah pek güzel haberler, ayyyy cok sevindim yaaa cok duygulandımmm , 2 kız bir oğlan ohh maşallahhhhh allah nazarlardan korusun melekler korusun, tanrım can versın güç versin onlara da sanadaaa:) çok güzel yolunda hersey, ne mutlu sana ohh keyfini çıkar canımmm,
darısı inşallah bana ve benim gibi bekleyenlere olsun :))),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…