huu 8.haftanız dolmuş bitmiş 9a başlamışsınız 9 hafta olarak ekliyorum
canım nekadar güzel.Allah tamamına erdirsin.tedavin nerede oldun 3 emriyomu transfer ettiler.cevap verirsen sevinirim.benim ilk tüp denemem adana başkentte yaptırdım 10 yumurtamdan sadece biri 9 hücreliydi onu transfer ettiler diğerlerini attılar.üzüldüm.bizimki sebepsiz infertilite inşallah tutar.Allahım yardımcımız olsun.
LİLAA canımm ah pek güzel haberler, ayyyy cok sevindim yaaa cok duygulandımmm , 2 kız bir oğlan ohh maşallahhhhh allah nazarlardan korusun melekler korusun, tanrım can versın güç versin onlara da sanadaaa:) çok güzel yolunda hersey, ne mutlu sana ohh keyfini çıkar canımmm,
darısı inşallah bana ve benim gibi bekleyenlere olsun :))),
saol canım duan için yok aslında tek olması gerekirken 2 embriyoydu doktor söylemedi bile 2tane transfer ettiğini diğeride tek yumurta ikizi kızlar yani:)))
bizimkide sebepsizdi canım 13 yumurtam toplanmıştı 3ü gelişmiş hatta birinin durumu çok kötüydü doktor dondurmamıştı bile inşallah tutar canım seninde bak mucize benimki işte tutmazsa en baştan başlicaktık tuttu hemde 3 tane
her zmn canım aslında benim doğum 26eylül ama 1ay eksiltiyorum bende öyle olsa bile 36 hafta oluyo ki biz 33e bile şükredicez tehlikeyi atlatmış kuzular bundan sonra doğsalar bile yaşama şansları çok yüksekmiş ya ben dün nete bi türlü giremedim ama sizde öyle bi sorun olmamış galiba ya ben yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım galiba hemencecik yoruluyorum ve uzun süre oturamıyorum sende de oluyo mu
canım çok teşekkürler allahım her isteyene versin inşallah bu arada taşınıyomuşun zor olmaz mı dikkat et hatta şansınız varsa ertelesen çünkü şimdi dinlenmen gerek
cnm sorma bende çabuk yoruluyorum aynı sayılırız doğumlarımızda peşpeşe olur :))
bende eskisi gibi aktif değilim yavaş yavaş kaplumbağa misali takılıyorum...
helede konuşurken nefes nefese kalıyorum 1 2 dk dinlenip konuşmamaöyle devam ediyorum
perşembe kontrolüm var dr a soracam inş bu büyük bi sorun değildir....
canım saol, taşınan ben değılım ama mesajlar karıştı:)) sanırım tahmer taşıncak,
ben evden kımıldamıyorum valla çokda sıkıldım ama su sonucu bı görelimde bakalım duruma göre artık bende hayata döncem, şimdi eşimide fazla germemek için onun dediği şekilde hiç bir riskli şey yapmadan evde terasta , vakit geçiriyorum, :)),
ya evet yukarı baya bi karışmış:))) kim kime ne demiş anlaşılmıyo... yok canım yat inşallah tehlike geçince karnını gere gere gezersin:))) bizde yattık zamanında biraz yavaş geçer zaman ama sonra bi bakmışın kucağında inşallah ya bende çok bunaldım balkona bi su tutsam orda mı takılsam havada güzel aslında ama kendimi çok tembel hissediyorum öfff pijamamı bile çıkarmadım daha akşam oldu zaten hiç mi çıkarmasam
aman boşver çıkarma keyfin nasıl istiyorsa öyle hareket et ne güzel, hava bugün ciddi sıcak, bende çok geniş bir teras var bahçe gibi, ben bayağı bir çiçekler felan şezloglar ile yazlık yer yarattım kendime:) bahçe gibi oldu valla, petunyalarım ve ortancalarım çok güzel açtılar, işte bunlarla oyalanıyorum napim :)), bugünde cok sıkıldım , eşim iş gezisinde , kimsede yok herkes havuza felan gitti arkadaşlardan , yada gezmede tabi ailesiyle off zaman geçmek bilmiyor,
kendi başına kalınca forumları kurcalıyorsun , haydaaaaa sapır supur şeyler okuyorsun yok boş gebelik, yok kese yamuk , yok şu ,yok bu, zaten pinpir durumdayım, :))), karar verdim başka birşey okumuycam yaa valla insan etkileniyor, birde dondurmaya sarmış durumdayım iki gündür dondurma yiyorum sonrada daha şimdden kilo ohh maşallah olursa ilerde nolcak diyorum :)) işte böyleeee..
teşekkürler lila314.inşallah tutar benimki de tekrar iğneler başlıyck yoksa.o acıyı da çekerim ama okul açılırsa tedavi olamam.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın canlar... kızlar yaa ben bu ikili testten korkuyorum ya bir şey çıkarsa diye dua edin ne olur bu korkular tekrar başlamasın yaaa
kızlar yaaa sabahtan beri ikili testle ilgili yazılar okuyorum yaaa benimki tüp bebek ya sonuç kötü çıkarsa ne yaparım ben ne olur bir şeyler yazın ben yine kötüyüm:18::18:
kızlar yaaa sabahtan beri ikili testle ilgili yazılar okuyorum yaaa benimki tüp bebek ya sonuç kötü çıkarsa ne yaparım ben ne olur bir şeyler yazın ben yine kötüyüm:18::18:
Merhaba kizlar.
Tahme bu ne telas Bismillah sen kan vermeden telaslaniyorsun.
Lila'ya katiliyorum bendede kan tahlili yapilmadi sadece 2,5 aylikken ense ölçümü yapildi allaha inandik.
Sen her tahlilde böyle yaparsan hamileligin tadini çikaramicaksin daha bastalardasin kendine ve bebege eziyet ediyorsun.
evet bak sanada yapılmamış daha bunun 3lüsü 4lüsü şekeri falan bi sürü tahlili testi var
espoir canım sen daha doğurmayı düşünmüyo musun???:)))
hergüne seni düşünerek uyanıyorum bu kız naptı acaba diye
geceleri nasılsın ben dün çok fenaydım kaşıntıdan karın ağrısından uyuyamadım...
ya acaba cildiyeci bi çare bulur mu yoksa böyle çekecekmiyim bu kaşıntıyı???
oturup kalkarken bile zorlanıyorum ben ya nasıl ağırlaştım 1haftada ya daha kilo bile almamış bide kilo alsaymışım ne yaparmışım acaba???
Lila benim ellimde olsa bugün dogurum ama degil.
Yarin doktorda randevum var belli olur durumum artik en geç haftaya dogurum.
Kasinti bendede var hemde çok yogun gece gündüz göbegim kasiniyor krem fayda etmiyor. Beni çok rahatsiz ediyor ama çaresi yok çilt doktoruna söyledim çatlakliklardan oluyormus.
Ben çok agirlastim yürüyemiyorum göbegim kocamin bellim agriyor artik dogursamda rahatlasam.
canım sen yarın doğursanda olur yani tehlike geçti şükür:)))
ya ben neler sürüyorum anlatamam ama kaşınıyom valla uyuz gibi
sırt üstü yatınca geçiyo biraz ama öyle yatınca 10dk sonra falan karnım ağrımaya başlıyo
napsam çok erken başladı sanki ya benimki oturamıyorum bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?