Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm bu ne takıntı yaaa hayırlısı diye dua et bol bol
ne alaka tüp bebek diye.....hiç bişi olmaz yaaa hem tüp bebek olduğu için sorunlu bi 2li test duymadım ben hiç....rahat ol...kafana takma...

ah kızlar şu nette okuyorum sonra bu hale geliyorum bol bol dua edicem haftaya bu gün gidicem bakalım doktor ne diycek bana dua etmeyi unutmayın olur mu canlar çok saolun...

kızlar beni hatırladızmı 7 ay öncede bu topiğe yazmıştım değerlerim pozitif çıkınca. ama sonra kalp atımı olmadığından düşük yapmıştım. şimdi gene bir teedaviden çıktım pgt den gecen 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 10 .gün 218 çıkmıştı değerim.13. gün yani bugün 760 çıktı.. inş. bu sefer sonuna kadar bu topikte kalırım..

canım kızartma yeme bir patates deil o köfteler kusturur iki az az sık sık ye birkerende doyma karnın hep aç olsun buda 3 :=)
biz 8 haftalık olduk teyzesiii
amanda benim süpriz yumurtam buyuyomuşta :)

kızz napıyo yaramazlar daha gelmiyomu senin yaramazlar :))))))))

sabriyadan ses yok kı doğurdunmu

Allahım onun ömrünüde bu yavruna versin rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip ettsin

çok sükür atlatik tehlikeyi darisi size.
Bende çoktan beri agirlastim ama bu son ay dahada bir zor oluyor.
Seninki normal 3 tane daha erken agirlasirsin.
Kendini fazla yorma bol bol dinlen.

ya ben bugün full yattım zaten sesleride çıkmadı onlarda uyudu normalde beni uyandırırlardı:)))
sorma canım ya böyle bitkin bitkinim 2gün mayhoş oluyorum sonraki gün iyi oluyorum inşallah yarın iyi olcam demekki
bebe yağı sürdüm şimdi üstünede buzdolabı poşeti sardım ya yoksa atlet hemen çekiyo karnım açıkta gezemiyorum üşürler falan daha o kadar sıcak diil havalar sonuçta sen fransadasın dimi orda nasıl havalar doğurunca hastanede uzun kalıcaksın heralde buraya göre nasıl ulaşırız sana???

canım okumuştum seni galiba inşallah kalırsın canım 2trnsferin olmuş belkide ikizdir değerin çok güzel maşallah

nurcan hayatım nerdesin sen yaaaa kızını gördün bizi unttun bende öyle olcam heralde kzın büyümüştür şimdi sağlığı nasıl fotosunu koyda bakalım kızını benim yerime öp tamam mı???

cnm seni başka topiklerden tanıyorum
oh ne güzel değerin sağlıklı ilerliyo ne güzel inş herşey yolunda ilerler...

Nurcancim benim yaramazlarin gelecegi yok :) önce korkuttular simdi ise rahat davraniyorlar.
Yarin doktorda randevum var bakalim ne dicek.
Senin prenses Öykü nasil büyüyor mu ?

Lila burada havalarr guzel sicak. Dogum edince haber verim telefondan baglanirim sizleri habersiz birakmam.

Degerin çok güzel artmis. Allah tamamini erdirsin.

iyi olur canım habersiz bırakma bizi yarın belkide alır belli mi olur???

hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer pıtır pıtır atar kalbi Allah uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlat versin...
amanda benim süpriz yumurtam buyuyomuşta :)

büyüyo tabiii ne sandııın 1,5 cm oldu benim minik kuşum mayıs kuşum... şöyle bi yumruk kadar olsun asu teyzesini de alp oğlumla seni ziyarete gelicez...

canım merhaba, hayırlı olsun öncelikle çok çok güzel değerlerin, bende seninle aynı şeyi yaşadım hem de iki kez oldu kalp atımı alamadık kürtajla sonuçlandı, şimdi bende yeniden blast ile busefer hamile kaldım, bende ilk ultrasonuma perşembe günü giricem, inşallah diyorum bende artık bu sefer güzel gelişir ve allah tamamına erdirir, bu bekleyiş çok endişe verici ama rahat olmaya çalışıyorum, sende öyle ol bak zaten pgt yapılmış,
bende blast olmasına biraz güveniyorum bu sefer ama tabi genede herşey kısmette varsa, hayırlısı ile olacaksa olsun tatlım,

bendeki degere göre, önce 100 dü sonra 235 sonra 1862 oldu 18.gun degeri onuda ben baktırdım sadece meraktan yani, :) sanırım tek tuttu gibi, inşallah sonuna kadar gider sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer,:),
tekrar hayırlı olsun canımmm:)

slm fıstıklar nasılsınız....
bikaç gündür yoğun yempomu topiklerede yansıtıyorum sanırım...
pazar günü akşama doğru arkadaşa geldi oturduk ettik çay filan derken kocişler aradı marmara foruma götürdüler bizi hafif çaplı bi alışveriş sonrası soluğu onların evde aldık gece 2yi geçiyodu geldik evimize...
dünde sabah aklktım kahvaltı falan filan günlk ev işleri sonra kuzenin nişan bohçaları için evden çıktım gittim kayınvalide ile akşam 11di geldim...duş sonra cumbullop yatağa
bugünde birazdan çıktım çıkıcam bohçalar götürülecek...akşama kaçta gelirim belli değil...
yarınde güzel yeğenimin doğum günü var ablama gidecem ama akşama doğru geçten bi iki bi hazırlık yapıcam doğum günüsüne
derken tempom ağırlaştı
ama merak etmeyin kendimi ağırdan alıyorum dikkat ediyorum...
sizleride öpyorum

oğlumla derkene???????????????????????????????
içinemi doğuyo kız

hıı bence oğlan benim kuzum :)))

canım biz seninle hemen hemen aynı haftadayız benim doktorum 37 bitişinde alıcam dedi allahın izniyle tabi 2 eylüle geliyo sana bişey dedilermi.çünkü okudum bayramı geçiririm falan yazmışsın ..

yok canım yaaaa nerde keşke görsem bayramı benimkileri daha önce alcaklar ya ben hayal kuruyorum tek gibi düşünüyorum normalde 33 35 hafta arası bekliyoruz daha erken gelmezlerse oda ramazanın ilk ve 3.hafta arasına denk geliyo inşallah dayanırlar canım o güne kadar:)))
doktorum gün vermedi canım her gittiğime soruyorum bişey demiyo 33 haftayı atlat diyo sadece 4gün var galiba aramızda ben senden önce doğururum galiba:))) ama bence sana çok erken bi tarih vermiş doktorun yani ne kadar kalsa o kadar iyi olur 38i falan bekiyolar normalde

kızım sen nerdesin yaaa kaç gündür???
tam dayaklıksın bide utanmadan yani biraz daha yokum demeye getiriyo:)))
aman rahat olda gez boşwer ben evdeyim ama seni nurcana şikayet edicem
kimlere emanet ettin topiği bak sahipsiz kaldı dicem:)))
bu arada sen kime devredeceksin tahmerin bulantıları geçerse o olur belki liste için
ayrıca biz 27 hafta olduk çok şükür
dikkat et kendine öptüm

canlar yaa bulantılara alışmıştım ama bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım bademciklerim galiba yutkunamıyorum ve kızlar aşırı mı aşırı halsizim ne yapcam ben ya ne içsem ne yapsam geçer bu ayy valla kendi derdimden sizlerede bakamıyorum hiç ama bu günleri hayırlıca bir atlatayım geri döncem aranıza inşallah..

canım olur öyle şeyler işte bebek senin iliğini somuruyo işte:)))
şaka bi yana normal canım bi sürü forum okuyosun bunu okumadın mı hiç???
eee sıcaklarda bastırdı birden oda tetikliyodur
normal yani panik yapma serinletici bişeyler yiyebilirsin mesela dondurma falan ama boğazında ağrıyomuş yapcak bişey yok ya allahım başka dert vermesin kafanı takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…