cnm bu ne takıntı yaaa hayırlısı diye dua et bol bol
ne alaka tüp bebek diye.....hiç bişi olmaz yaaa hem tüp bebek olduğu için sorunlu bi 2li test duymadım ben hiç....rahat ol...kafana takma...
kızım tüp bebek olduğu için zaten en kalitelisini transfer etmiyolar mı??? çok nadir yaşın yüksek olunca falan bi sorun çıkıyomuş bazılarına yapmıyolar bile biliyo musun mesela benimkilerin sadece ense ölçümleri yapıldı kan bile vermedim çoğul gebelikte anlaşılmazmış yani sen bi durda ben panik yapim:))) sen yavrunu allaha emanet et gerisini takma kafana
Merhaba kizlar.
Tahme bu ne telas Bismillah sen kan vermeden telaslaniyorsun.
Lila'ya katiliyorum bendede kan tahlili yapilmadi sadece 2,5 aylikken ense ölçümü yapildi allaha inandik.
Sen her tahlilde böyle yaparsan hamileligin tadini çikaramicaksin daha bastalardasin kendine ve bebege eziyet ediyorsun.
canım kızartma yeme bir patates deil o köfteler kusturur iki az az sık sık ye birkerende doyma karnın hep aç olsun buda 3 :=)anladım canım o zaman önce doktoruma gideyim.canım patates yapar mı sence dün arkadaşın kzının doğum günü vardı pasta börek ve patates salatası yedim akşamada yine köfte patates kızartması yedim canım acaba patates mi diyorum aman bebeğim iyi olsunda razıyım kocişle uyumuyoruz sadece o kadaray birde istifar ederken ağlıyorum yazık kocişde başımda bekliyo komiğiz yani sen nasılsın canım hazırlıklar bitti gibi ne güze...
amanda benim süpriz yumurtam buyuyomuşta :)biz 8 haftalık olduk teyzesiii
Merhaba kizlar.
Tahme bu ne telas Bismillah sen kan vermeden telaslaniyorsun.
Lila'ya katiliyorum bendede kan tahlili yapilmadi sadece 2,5 aylikken ense ölçümü yapildi allaha inandik.
Sen her tahlilde böyle yaparsan hamileligin tadini çikaramicaksin daha bastalardasin kendine ve bebege eziyet ediyorsun.
kızlar beni hatırladızmı 7 ay öncede bu topiğe yazmıştım değerlerim pozitif çıkınca. ama sonra kalp atımı olmadığından düşük yapmıştım. şimdi gene bir teedaviden çıktım pgt den gecen 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 10 .gün 218 çıkmıştı değerim.13. gün yani bugün 760 çıktı.. inş. bu sefer sonuna kadar bu topikte kalırım..
çok sükür atlatik tehlikeyi darisi size.
Bende çoktan beri agirlastim ama bu son ay dahada bir zor oluyor.
Seninki normal 3 tane daha erken agirlasirsin.
Kendini fazla yorma bol bol dinlen.
kızlar beni hatırladızmı 7 ay öncede bu topiğe yazmıştım değerlerim pozitif çıkınca. ama sonra kalp atımı olmadığından düşük yapmıştım. şimdi gene bir teedaviden çıktım pgt den gecen 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 10 .gün 218 çıkmıştı değerim.13. gün yani bugün 760 çıktı.. inş. bu sefer sonuna kadar bu topikte kalırım..
Nurcancim benim yaramazlarin gelecegi yok :) önce korkuttular simdi ise rahat davraniyorlar.
Yarin doktorda randevum var bakalim ne dicek.
Senin prenses Öykü nasil büyüyor mu ?
Lila burada havalarr guzel sicak. Dogum edince haber verim telefondan baglanirim sizleri habersiz birakmam.
iyi olur canım habersiz bırakma bizi yarın belkide alır belli mi olur???
hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer pıtır pıtır atar kalbi Allah uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlat versin...kızlar beni hatırladızmı 7 ay öncede bu topiğe yazmıştım değerlerim pozitif çıkınca. ama sonra kalp atımı olmadığından düşük yapmıştım. şimdi gene bir teedaviden çıktım pgt den gecen 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 10 .gün 218 çıkmıştı değerim.13. gün yani bugün 760 çıktı.. inş. bu sefer sonuna kadar bu topikte kalırım..
amanda benim süpriz yumurtam buyuyomuşta :)
iyi olur canım habersiz bırakma bizi yarın belkide alır belli mi olur???
hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer pıtır pıtır atar kalbi Allah uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlat versin...
büyüyo tabiii ne sandııın 1,5 cm oldu benim minik kuşum mayıs kuşum... şöyle bi yumruk kadar olsun asu teyzesini de alp oğlumla seni ziyarete gelicez...
slm fıstıklar nasılsınız....
bikaç gündür yoğun yempomu topiklerede yansıtıyorum sanırım...
pazar günü akşama doğru arkadaşa geldi oturduk ettik çay filan derken kocişler aradı marmara foruma götürdüler bizi hafif çaplı bi alışveriş sonrası soluğu onların evde aldık gece 2yi geçiyodu geldik evimize...
dünde sabah aklktım kahvaltı falan filan günlk ev işleri sonra kuzenin nişan bohçaları için evden çıktım gittim kayınvalide ile akşam 11di geldim...duş sonra cumbullop yatağa
bugünde birazdan çıktım çıkıcam bohçalar götürülecek...akşama kaçta gelirim belli değil...
yarınde güzel yeğenimin doğum günü var ablama gidecem ama akşama doğru geçten bi iki bi hazırlık yapıcam doğum günüsüne
derken tempom ağırlaştı
ama merak etmeyin kendimi ağırdan alıyorum dikkat ediyorum...
sizleride öpyorum
oğlumla derkene???????????????????????????????
içinemi doğuyo kız
canım biz seninle hemen hemen aynı haftadayız benim doktorum 37 bitişinde alıcam dedi allahın izniyle tabi 2 eylüle geliyo sana bişey dedilermi.çünkü okudum bayramı geçiririm falan yazmışsın ..
slm fıstıklar nasılsınız....
bikaç gündür yoğun yempomu topiklerede yansıtıyorum sanırım...
pazar günü akşama doğru arkadaşa geldi oturduk ettik çay filan derken kocişler aradı marmara foruma götürdüler bizi hafif çaplı bi alışveriş sonrası soluğu onların evde aldık gece 2yi geçiyodu geldik evimize...
dünde sabah aklktım kahvaltı falan filan günlk ev işleri sonra kuzenin nişan bohçaları için evden çıktım gittim kayınvalide ile akşam 11di geldim...duş sonra cumbullop yatağa
bugünde birazdan çıktım çıkıcam bohçalar götürülecek...akşama kaçta gelirim belli değil...
yarınde güzel yeğenimin doğum günü var ablama gidecem ama akşama doğru geçten bi iki bi hazırlık yapıcam doğum günüsüne
derken tempom ağırlaştı
ama merak etmeyin kendimi ağırdan alıyorum dikkat ediyorum...
sizleride öpyorum
oğlumla derkene???????????????????????????????
içinemi doğuyo kız
canlar yaa bulantılara alışmıştım ama bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım bademciklerim galiba yutkunamıyorum ve kızlar aşırı mı aşırı halsizim ne yapcam ben ya ne içsem ne yapsam geçer buayy valla kendi derdimden sizlerede bakamıyorum hiç ama bu günleri hayırlıca bir atlatayım geri döncem aranıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?