Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

okudum canım herkes ıhlamur falan içmiş ama ben bitkisel bir şeyler içmekten korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye panik yaptım canım doktora gitsem ilaç verecek ilaç almadan geçsin istiyorum inşallah geçer limonlu ballı sıcak su içiyorum inşallah çabuk geçer canımmmm

evet bak o iyi gelir inşallah bencede ilaç falan alma seninde haftan ilerlemiş ne güzel bak

Merhaba kizlar.

Tahmer geçmis olsun insallah daha fazla kötû olmaz bogazin. Balli süt ve sicak suyun içine bal limon'da iyi olur. Geçmezse doktora git derim.

Bugün doktora gittim rahim henüz açilmadi açik olsaydi bu hafta içinde dogum edebilecegimi söyledi doktor ama degildi Son gününe kadar beklicaez açilmasi için ki normal dogum edebilim doktorda normal dogum istiyor sezeryani son çare olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden haftaya sali günü dogumum gerçeklesicek allahin izniyle. Bu hafta içinde yine hastaneden telefon edecekler doktorum diger doktorlarla konusup karar verecekler belki salli'dan öncede olabilir. Hayirlisi olsun yeter ki bebislerim saglikli dogsunlar.

ben normal doğum yasak diye biliyorum tüp bebekte canım hemde ikiz nasıl yapıcaksın yani sen mi istedin doktorun mu??? kiloları nasılmış ölçebildilermi son aylarda hepsi birbirine giriyomuş diye duydum:))) zor ölçebiliyolarmış kilolarını falan ya ben bile dayanamıyorum artık kızım ne kadar sakinsin sen öyle çıksınlarda sevim demiyo musun???

Burda her zaman öncelligi normal doguma veriyorlar. Bunun gerçeklesmesi için 1. Bebegin basi asagida olmasi gerekiyor ilk çikacak bebegin pozisyonu çok önemli ikincinin senin durumnda üçüncünün fark etmiyor 2. Basen yeteri genislikte olucak bunun için bana rontgen çektiler.
Benim asagida olan bebegim oglum basi asagida sorun yok ve basen yeterince genis.
Bu yüzden doktorum normal dogum yapabilirsin diyor. Benim tercihimde normal dogum. Burda tüp bebek normal gebelik gibi degisen birsey yok.
Canim benim sakin olmak zorundayim benimkiler erken dogabilirdi. Ne kadar geç dogarlarsa o kadar iyi ve saglikli oluyorlar. Bu yüzden sakinim canim onlari düsündügüm için bana kalirsa ben simdi bile dogurmak isterim çok agirlastim bellim tutmuyor göbegim çok büyûdü.
Kilolarina gelince ölçmedi ve ölçemezdi dedigin gibi artik karisik oluyor kimin kim oldugu bellisiz yerleri darladigi için.

hıı bence oğlan benim kuzum :)))
hadi bakalım bekliyoruz hayırlısıyla oğlumuzun kesinleştiği hbrlerini
hihhiii geldim evdeyim kocişi bekliyorum balık yemeğe götürecek beni..
cnm valla yoruluyorum ama napalım doğumdan sonra arayacam bugünleri
yarınde yeğenimin doğum günü var...
nurcana deme bişi yaa o kadarda boş bırakmıyorum aşkolsun günde kaç kere uğruyorum
bu arada topiği devretme işi olarak bende gözüme tahmeri kesitriyorum ben doğuma yakın oda bulantıları bitmiş olur halleder inş..
diğer yeni gelenlerden pek uğrayan yok adını yazdırıp kaçanlarda çok
ayşem var bi oda yoğun bankacı çalışıyo pek takip edemez belki
bakalım hayırlısı
açık arttırmaya çıkarırız topiği
cnm geçmiş olsun ballı süt ve günde 2 3 fincan ıhlamur içebilirsin
ıhlamuru bende çok içtim senin gibiydim ballı iç ıhlamuruda bide limon sık çok faydalı
seninkilerin çıkmaya niyeti yok yerleri gayet güzel demek
cnm inş hayırlısı ile doğurursun..
ayrıca ikizde normal hiç duymamıştım
hadi hayırlısı

şekerim tüp bebekte normal yasak değil sadece kıymetli gebelik diye doğumda sorun çıkıpta bebeği kaybetmesinler diye sezeryane yöneliyo
tp bebekte normal doğuranda var ama az.

bilmiyodum canım tüp bebekte sadeece sezeryan oluyo zannediyodum ööle duydum normal doğum kadar güzeli var mı yoksa keşke bende ööle olsam ama sanmıyorum çok riskli bide benim aşağı taraf çok dar normalde dikiş atılması gerekiyodu benimkine gerek kalmadı dar olduğundan bence 2 800 ü geçmiştir inşallah kiloları yani ikizler de bu haftalarda ortalama kilo buymuş inşallah dayanırsın suyun falan gelmez

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------10.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------9.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

nurcan ayşe espofir lavanta hepinize teşekkürler... inş bu sefer olur. lavanta inş sende bebğinin kalp atışlarını bu sefer duyarsın... bende çok sabırsızlanıyorum..

günaydın kızlaar :) keyifler iyidir umarım :) biz cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz.1 aydır çok özledik tatlişimi :) inş.güzel haberlerle geliriz..

günaydın canlar nasılsınız bakalım ben zorlu bir gece geçirdim sabah eşim işe gitmeden ballı limonlu sıcak su içirdi uyandığımda burun tıkanıklığı dışında pek birşey kalmamış gibi inşallah çabuk toparlarım ayy kızlar rüyamda oğlum oluyordu o kadar güzel bir bebektiki hayırdır inşallah...
HERZAMAN canım gez valla ne güzel keyif senin kızınında hazırlıkları tamam gibi RABBİM bizede nasip eder inşallah..

kızlar merhaba,

ben yarın yazamam taaa akşama ancak , yarın ılk ultrasona giricem ve acayıp korkuyorum, ayaklarım gerı gerı gıdıyor , kalbım kut kut gözlerım doluyor heyecndan, allahım buseferde olmazsa ben naparım dıyorum, bugun artık oldugum ıgnelerın sayısını unuttum hem karından hem popodan:),allahım inşallah bu sefer nasıp eder,

nolu benden dualarınızı pozıtıf enerjılerınızı eksık etmeyın bu ara, sakın olmaya çalışıyorum inanın , ama okadar kabus oldukı bu ultrason ıkı kez kötu sonuc ile karşılaşınca korka korka gıdıyorum valla,
ustelık kocam yok ıs gezısınde mecburen ve ben tek basıma gıdıcem , allahım bana güç versin inşallah güzel haberle dönücem buraya da yazıcam mutlu mutlu paylaşıcam sızle:),
sonra benıde listeye eklersiniz inşallah :)))))
dualarınız benimle olsun hepinizi seviyorummmmm

cnm bi iki gün ballı limonlu şeyler tüket iyi gelir...
kendine göre haeket et hep dinlen anca atlatırsın...

aaa neden ayakların geri geri gidiyo koşa koşa gitmelisin minnoşunu görmeye
ben inanıyorum güzel hbrlerle geleceksin stres yapma

öyle yapıyorum canım kahvaltıda ballı süt içtim halsizlik fazla iyi olurum inşallah.ay valla korkularla falan 11. haftayıda bitiriyoruz canım....
LAVANTA canım bende senin gibi korkarak gitmiştim ama güzel haber almıştım sonra çok pişman oldum bence mutlu ve pozitif ol tadını çıkar canım inşallah güzel haberlrine sevincez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…