canım olur öyle şeyler işte bebek senin iliğini somuruyo işte:)))
şaka bi yana normal canım bi sürü forum okuyosun bunu okumadın mı hiç???
eee sıcaklarda bastırdı birden oda tetikliyodur
normal yani panik yapma serinletici bişeyler yiyebilirsin mesela dondurma falan ama boğazında ağrıyomuş yapcak bişey yok ya allahım başka dert vermesin kafanı takma
okudum canım herkes ıhlamur falan içmiş ama ben bitkisel bir şeyler içmekten korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye panik yaptım canım doktora gitsem ilaç verecek ilaç almadan geçsin istiyorum inşallah geçer limonlu ballı sıcak su içiyorum inşallah çabuk geçer canımmmm
Merhaba kizlar.
Tahmer geçmis olsun insallah daha fazla kötû olmaz bogazin. Balli süt ve sicak suyun içine bal limon'da iyi olur. Geçmezse doktora git derim.
Bugün doktora gittim rahim henüz açilmadi açik olsaydi bu hafta içinde dogum edebilecegimi söyledi doktor ama degildiSon gününe kadar beklicaez açilmasi için ki normal dogum edebilim doktorda normal dogum istiyor sezeryani son çare olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden haftaya sali günü dogumum gerçeklesicek allahin izniyle. Bu hafta içinde yine hastaneden telefon edecekler doktorum diger doktorlarla konusup karar verecekler belki salli'dan öncede olabilir. Hayirlisi olsun yeter ki bebislerim saglikli dogsunlar.
ben normal doğum yasak diye biliyorum tüp bebekte canım hemde ikiz nasıl yapıcaksın yani sen mi istedin doktorun mu??? kiloları nasılmış ölçebildilermi son aylarda hepsi birbirine giriyomuş diye duydum:))) zor ölçebiliyolarmış kilolarını falan ya ben bile dayanamıyorum artık kızım ne kadar sakinsin sen öyle çıksınlarda sevim demiyo musun???
hadi bakalım bekliyoruz hayırlısıyla oğlumuzun kesinleştiği hbrlerinihıı bence oğlan benim kuzum :)))
hihhiii geldim evdeyim kocişi bekliyorum balık yemeğe götürecek beni..kızım sen nerdesin yaaa kaç gündür???
tam dayaklıksın bide utanmadan yani biraz daha yokum demeye getiriyo:)))
aman rahat olda gez boşwer ben evdeyim ama seni nurcana şikayet edicem
kimlere emanet ettin topiği bak sahipsiz kaldı dicem:)))
bu arada sen kime devredeceksin tahmerin bulantıları geçerse o olur belki liste için
ayrıca biz 27 hafta olduk çok şükür
dikkat et kendine öptüm
cnm geçmiş olsun ballı süt ve günde 2 3 fincan ıhlamur içebilirsincanlar yaa bulantılara alışmıştım ama bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım bademciklerim galiba yutkunamıyorum ve kızlar aşırı mı aşırı halsizim ne yapcam ben ya ne içsem ne yapsam geçer buayy valla kendi derdimden sizlerede bakamıyorum hiç ama bu günleri hayırlıca bir atlatayım geri döncem aranıza inşallah..
seninkilerin çıkmaya niyeti yok yerleri gayet güzel demekMerhaba kizlar.
Tahmer geçmis olsun insallah daha fazla kötû olmaz bogazin. Balli süt ve sicak suyun içine bal limon'da iyi olur. Geçmezse doktora git derim.
Bugün doktora gittim rahim henüz açilmadi açik olsaydi bu hafta içinde dogum edebilecegimi söyledi doktor ama degildiSon gününe kadar beklicaez açilmasi için ki normal dogum edebilim doktorda normal dogum istiyor sezeryani son çare olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden haftaya sali günü dogumum gerçeklesicek allahin izniyle. Bu hafta içinde yine hastaneden telefon edecekler doktorum diger doktorlarla konusup karar verecekler belki salli'dan öncede olabilir. Hayirlisi olsun yeter ki bebislerim saglikli dogsunlar.
ben normal doğum yasak diye biliyorum tüp bebekte canım hemde ikiz nasıl yapıcaksın yani sen mi istedin doktorun mu??? kiloları nasılmış ölçebildilermi son aylarda hepsi birbirine giriyomuş diye duydum:))) zor ölçebiliyolarmış kilolarını falan ya ben bile dayanamıyorum artık kızım ne kadar sakinsin sen öyle çıksınlarda sevim demiyo musun???
hadi bakalım bekliyoruz hayırlısıyla oğlumuzun kesinleştiği hbrlerini
seninkilerin çıkmaya niyeti yok yerleri gayet güzel demek
cnm inş hayırlısı ile doğurursun..
ayrıca ikizde normal hiç duymamıştım
hadi hayırlısı
Hiç sorma canim benimkiler buldular sicak rahat yeri çikmak istemiyorlar. 1 haftalari kaldi tadini çikarsinlar sonrada isteselerde istemeselerde artik bu dünyaya merhaba dicekler allahin izniyle.
Fransa'da herzaman normal doguma sicak bakiyorlar bir sorun olmadigi sürece.
Hayirlisi olsun henüz dogurmadim hiç belli olmaz.
Sende geziyorsun ne gûzel tadini çikar ben gezemedim ellimde degil simdi ise istiyorum ama agirlastigim için gezemiyorum.
hadi bakalım bekliyoruz hayırlısıyla oğlumuzun kesinleştiği hbrlerini
seninkilerin çıkmaya niyeti yok yerleri gayet güzel demek
cnm inş hayırlısı ile doğurursun..
ayrıca ikizde normal hiç duymamıştım
hadi hayırlısı
Hiç sorma canim benimkiler buldular sicak rahat yeri çikmak istemiyorlar. 1 haftalari kaldi tadini çikarsinlar sonrada isteselerde istemeselerde artik bu dünyaya merhaba dicekler allahin izniyle.
Fransa'da herzaman normal doguma sicak bakiyorlar bir sorun olmadigi sürece.
Hayirlisi olsun henüz dogurmadim hiç belli olmaz.
Sende geziyorsun ne gûzel tadini çikar ben gezemedim ellimde degil simdi ise istiyorum ama agirlastigim için gezemiyorum.
olsun kız onlar için 1 hafta 1 hafta
bi dr demişti duuymuştum anne karnındaki 1 gün normalde 1 haftaya bedelmiş küvez olayında
normal doğum herzamn için iyide gelde sor
bende geziyom cnm ama sonra iyi bi dinlenmeye çakilecem bu gidişler bebeişin cicileri yıkama yağlama işi var upuzun beni bekliyoo
kız sorma kocişle önce istinye parka alışverişe gitik kendimize bişiler bebişe bişiler hamiş arkadaşa bişiler derken fena yoruldum
hemen çıkalım dedim zaten avm kapnıyodu
gittik yemek yedik kociş diyo yürüyelimmi bi sahil havası alalım yok dedim yüryemem çok yoruldum sonra dedim hani yemek üzeirne yürüyüş iyi gelir yürüyelim
ee diyo 2 adım atacan pes edeceksen hiç başlamayalım, dedim yok yürüyecem ama 100m falandır yoruldum hemen dedim dönelim
ağırlaştık iyice nefes nefese kalıyorum ya sorma...
Burda her zaman öncelligi normal doguma veriyorlar. Bunun gerçeklesmesi için 1. Bebegin basi asagida olmasi gerekiyor ilk çikacak bebegin pozisyonu çok önemli ikincinin senin durumnda üçüncünün fark etmiyor 2. Basen yeteri genislikte olucak bunun için bana rontgen çektiler.
Benim asagida olan bebegim oglum basi asagida sorun yok ve basen yeterince genis.
Bu yüzden doktorum normal dogum yapabilirsin diyor. Benim tercihimde normal dogum. Burda tüp bebek normal gebelik gibi degisen birsey yok.
Canim benim sakin olmak zorundayim benimkiler erken dogabilirdi. Ne kadar geç dogarlarsa o kadar iyi ve saglikli oluyorlar. Bu yüzden sakinim canim onlari düsündügüm için bana kalirsa ben simdi bile dogurmak isterim çok agirlastim bellim tutmuyor göbegim çok büyûdü.
Kilolarina gelince ölçmedi ve ölçemezdi dedigin gibi artik karisik oluyor kimin kim oldugu bellisiz yerleri darladigi için.
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...hastanesi-rapor-sartlari-hakkinda-yardim.html
konuma göz atarsanız ve bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
günaydın kızlaar :) keyifler iyidir umarım :) biz cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz.1 aydır çok özledik tatlişimi :) inş.güzel haberlerle geliriz..
evet bak o iyi gelir inşallah bencede ilaç falan alma seninde haftan ilerlemiş ne güzel bak
cnm bi iki gün ballı limonlu şeyler tüket iyi gelir...günaydın canlar nasılsınız bakalım ben zorlu bir gece geçirdim sabah eşim işe gitmeden ballı limonlu sıcak su içirdi uyandığımda burun tıkanıklığı dışında pek birşey kalmamış gibi inşallah çabuk toparlarım ayy kızlar rüyamda oğlum oluyordu o kadar güzel bir bebektiki hayırdır inşallah...
HERZAMAN canım gez valla ne güzel keyif senin kızınında hazırlıkları tamam gibi RABBİM bizede nasip eder inşallah..
kızlar merhaba,
ben yarın yazamam taaa akşama ancak , yarın ılk ultrasona giricem ve acayıp korkuyorum, ayaklarım gerı gerı gıdıyor , kalbım kut kut gözlerım doluyor heyecndan, allahım buseferde olmazsa ben naparım dıyorum, bugun artık oldugum ıgnelerın sayısını unuttum hem karından hem popodan:),allahım inşallah bu sefer nasıp eder,
nolu benden dualarınızı pozıtıf enerjılerınızı eksık etmeyın bu ara, sakın olmaya çalışıyorum inanın , ama okadar kabus oldukı bu ultrason ıkı kez kötu sonuc ile karşılaşınca korka korka gıdıyorum valla,
ustelık kocam yok ıs gezısınde mecburen ve ben tek basıma gıdıcem, allahım bana güç versin inşallah güzel haberle dönücem buraya da yazıcam mutlu mutlu paylaşıcam sızle:),
sonra benıde listeye eklersiniz inşallah :)))))
dualarınız benimle olsun hepinizi seviyorummmmm
cnm bi iki gün ballı limonlu şeyler tüket iyi gelir...
kendine göre haeket et hep dinlen anca atlatırsın...
aaa neden ayakların geri geri gidiyo koşa koşa gitmelisin minnoşunu görmeye
ben inanıyorum güzel hbrlerle geleceksin stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?