yok canım yaaaa nerde keşke görsem bayramı benimkileri daha önce alcaklar ya ben hayal kuruyorum tek gibi düşünüyorum normalde 33 35 hafta arası bekliyoruz daha erken gelmezlerse oda ramazanın ilk ve 3.hafta arasına denk geliyo inşallah dayanırlar canım o güne kadar:)))
doktorum gün vermedi canım her gittiğime soruyorum bişey demiyo 33 haftayı atlat diyo sadece 4gün var galiba aramızda ben senden önce doğururum galiba:))) ama bence sana çok erken bi tarih vermiş doktorun yani ne kadar kalsa o kadar iyi olur 38i falan bekiyolar normalde
Merhaba kizlar.
Tahmer geçmis olsun insallah daha fazla kötû olmaz bogazin. Balli süt ve sicak suyun içine bal limon'da iyi olur. Geçmezse doktora git derim.
Bugün doktora gittim rahim henüz açilmadi açik olsaydi bu hafta içinde dogum edebilecegimi söyledi doktor ama degildiSon gününe kadar beklicaez açilmasi için ki normal dogum edebilim doktorda normal dogum istiyor sezeryani son çare olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden haftaya sali günü dogumum gerçeklesicek allahin izniyle. Bu hafta içinde yine hastaneden telefon edecekler doktorum diger doktorlarla konusup karar verecekler belki salli'dan öncede olabilir. Hayirlisi olsun yeter ki bebislerim saglikli dogsunlar.
olsun kız onlar için 1 hafta 1 hafta
bi dr demişti duuymuştum anne karnındaki 1 gün normalde 1 haftaya bedelmiş küvez olayında
normal doğum herzamn için iyide gelde sor
bende geziyom cnm ama sonra iyi bi dinlenmeye çakilecem bu gidişler bebeişin cicileri yıkama yağlama işi var upuzun beni bekliyoo
kız sorma kocişle önce istinye parka alışverişe gitik kendimize bişiler bebişe bişiler hamiş arkadaşa bişiler derken fena yoruldum
hemen çıkalım dedim zaten avm kapnıyodu
gittik yemek yedik kociş diyo yürüyelimmi bi sahil havası alalım yok dedim yüryemem çok yoruldum sonra dedim hani yemek üzeirne yürüyüş iyi gelir yürüyelim
ee diyo 2 adım atacan pes edeceksen hiç başlamayalım, dedim yok yürüyecem ama 100m falandır yoruldum hemen dedim dönelim
ağırlaştık iyice nefes nefese kalıyorum ya sorma...
Haklsinin bir hafta bir haftada gel bana sor. Artik çk zorlaniyorum yine iyi dayandik. Biz bugûn itibariyle 38 hafta olduk dün doktor öyle soyledi gûnüme 3 hafta kaldi. Nurcan, Nevra'nin bebekleri vs 3 hafta önce dogdular.
Ben haftaya dogurursam günümden 2 hafta önce olacak benim günüm 13 temmuz normalde.
Bakalim hastaneden haber bekliyorum.
Simdi gez ileride hiç gezemezsin son ay iskence gibi olur.
bilmiyodum canım tüp bebekte sadeece sezeryan oluyo zannediyodum ööle duydum normal doğum kadar güzeli var mı yoksa keşke bende ööle olsam ama sanmıyorum çok riskli bide benim aşağı taraf çok dar normalde dikiş atılması gerekiyodu benimkine gerek kalmadı dar olduğundan bence 2 800 ü geçmiştir inşallah kiloları yani ikizler de bu haftalarda ortalama kilo buymuş inşallah dayanırsın suyun falan gelmez
cnm bi iki gün ballı limonlu şeyler tüket iyi gelir...
kendine göre haeket et hep dinlen anca atlatırsın...
aaa neden ayakların geri geri gidiyo koşa koşa gitmelisin minnoşunu görmeye
ben inanıyorum güzel hbrlerle geleceksin stres yapma
maşallahnormal doğumdan hiç korkmuyosun sanırım allah yardımcın olsun.benim şuan en büyük korkum hastaneye falan yetişememde normal doğururum korkusu tabi hayırlısı olsun ama senin bide iki tane..:44::44:
Canim korkmaz olur mu tabii ki korkuyorum gel bana sor sen bunu. Ama normal dogum sezeryandan her zaman daha iyi diyorlar. Sonuçta sezeryan ameliyat oda beni korkutuyor.
Hayirlisi olsun bebeklerimiz nasil saglikli geleceklerse öyle olsun.
Sende korkma hemen dedigin gibi olmuyor normal dogum.
inşallah 35 i falan beklerler senin 3 küçük yaramaz..benim dün netleşti 5 eylül 3 8+ 2 falan tabi allah nasip ederse.
yaa bu uyku hali ne zaman geçiyor kızlar?? bugün işyerinde kafamı masaya koyup uyudum hatta rüya bile gördüm.. o kadar dizikoliktim daha özetler varken sızıp kalıyorum :))))
yaa bu uyku hali ne zaman geçiyor kızlar?? bugün işyerinde kafamı masaya koyup uyudum hatta rüya bile gördüm.. o kadar dizikoliktim daha özetler varken sızıp kalıyorum :))))
inşallah canım o zaman seninki 39.haftanın içinde olacak bi sürpriz yapmazsa bana bişey demiyo doktor ya dur gittiğimde sorim belki belli olur ama sanmıyorum 13kilo iyi bence ama şimdiden sonra almaya başlarlarmış ilerisini bilemem yani ben az aldım hepsi bebek 5kilo aldım 3kilo bebekler 2side suları eşleri falandır heralde
ya bende öyleydim hani saat 21:30da haydi çocuklar yatağa reklamı varya alttan geçiyo onları göremiyodum bile bazen:))) 14 15e kadar dewam etti bende sende farklı olabilir ama
bende 2 gündür azaldı uyku hali cnm.daha az yoruluyorum bu aralar.benim akşam belirtilerim daha belirgin oluyo sadece.karnım şişiyo şimdiden :)
inşallah canım o zaman seninki 39.haftanın içinde olacak bi sürpriz yapmazsa bana bişey demiyo doktor ya dur gittiğimde sorim belki belli olur ama sanmıyorum 13kilo iyi bence ama şimdiden sonra almaya başlarlarmış ilerisini bilemem yani ben az aldım hepsi bebek 5kilo aldım 3kilo bebekler 2side suları eşleri falandır heralde
günaydııın.. çok moralsizim bu sabah rüyamda nasıl kanamam vardı doktora gidiyorum hemen bişeyler yapıyor canım yandı.. offf korkuyoruuum.. yarın kontrolüm var yada ctesi bi görsem de rahatlasam:18:
uykum kaçtı hürremi görüncebu sefer de iştah patlaması oldu.. erikle havuçla geçiştirmeye çalışıyorum...
hayır olsun rüyan öncelikle hiç tedirgin olma zaten kan rüyayı bozar derler.hemde rüyaların tersi çıkar..
ayrıca şimdi çok teedirginsin ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hiç aklımdan çıkmıyodu rüyalarımda bile :)bende rüyamda neler görüyodum hayır olsun..
bak gör yarın nası seviniceksinn..
canım çokda havuç yeme biliyosun şeker var içinde ..erikde bana çok gaz yapıyo karnım şişiyo ve geriliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?