Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

inşallah 35 i falan beklerler senin 3 küçük yaramaz..benim dün netleşti 5 eylül 3 8+ 2 falan tabi allah nasip ederse.

maşallah normal doğumdan hiç korkmuyosun sanırım allah yardımcın olsun.benim şuan en büyük korkum hastaneye falan yetişememde normal doğururum korkusu tabi hayırlısı olsun ama senin bide iki tane..:44::44:

Son düzenleme:

Canim ülkeden ülkeye degisebiliyor doktordan doktorada.
Kilolari o kadar oldugunu zanetmiyorum doktor yavasladi dedi artik gelisimleri yerleri daraldigi için.

tamam koşa koşa gitcem, aslında bir an geliyor hadi gidim görim artık diyorum sonra ayy yok gitmeyim diyorum çok karışık bir şey :),
inşallah canım güzel olcak bu sefer inşallah:),
çok teşekkürler

Canim korkmaz olur mu tabii ki korkuyorum gel bana sor sen bunu. Ama normal dogum sezeryandan her zaman daha iyi diyorlar. Sonuçta sezeryan ameliyat oda beni korkutuyor.
Hayirlisi olsun bebeklerimiz nasil saglikli geleceklerse öyle olsun.
Sende korkma hemen dedigin gibi olmuyor normal dogum.

ya aslında insanlar yani kadınlar korkutuyo hep ...hakkımızda hayırlısı olsun..
inşallah anlamadan doğurursun ..
ben hamile kalmadan önce allahım ikiz olsun evde çatır çatır doğururum diyodum herkesde delimisin büyük konuşma görürsün diyodu şimdi söylediklerim geliyo aklıma:))))
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

inşallah 35 i falan beklerler senin 3 küçük yaramaz..benim dün netleşti 5 eylül 3 8+ 2 falan tabi allah nasip ederse.

inşallah canım o zaman seninki 39.haftanın içinde olacak bi sürpriz yapmazsa bana bişey demiyo doktor ya dur gittiğimde sorim belki belli olur ama sanmıyorum 13kilo iyi bence ama şimdiden sonra almaya başlarlarmış ilerisini bilemem yani ben az aldım hepsi bebek 5kilo aldım 3kilo bebekler 2side suları eşleri falandır heralde

yaa bu uyku hali ne zaman geçiyor kızlar?? bugün işyerinde kafamı masaya koyup uyudum hatta rüya bile gördüm.. o kadar dizikoliktim daha özetler varken sızıp kalıyorum :))))

yaa bu uyku hali ne zaman geçiyor kızlar?? bugün işyerinde kafamı masaya koyup uyudum hatta rüya bile gördüm.. o kadar dizikoliktim daha özetler varken sızıp kalıyorum :))))

ya bende öyleydim hani saat 21:30da haydi çocuklar yatağa reklamı varya alttan geçiyo onları göremiyodum bile bazen:))) 14 15e kadar dewam etti bende sende farklı olabilir ama

bende 2 gündür azaldı uyku hali cnm.daha az yoruluyorum bu aralar.benim akşam belirtilerim daha belirgin oluyo sadece.karnım şişiyo şimdiden :)

Lila sen hiç kilo almamisin ne güzel.
Ben su an +24 ben çok aldim dahada alirim doguma kadar.

ya bende öyleydim hani saat 21:30da haydi çocuklar yatağa reklamı varya alttan geçiyo onları göremiyodum bile bazen:))) 14 15e kadar dewam etti bende sende farklı olabilir ama

bende 2 gündür azaldı uyku hali cnm.daha az yoruluyorum bu aralar.benim akşam belirtilerim daha belirgin oluyo sadece.karnım şişiyo şimdiden :)

uykum kaçtı hürremi görünce bu sefer de iştah patlaması oldu.. erikle havuçla geçiştirmeye çalışıyorum...

günaydııın.. çok moralsizim bu sabah rüyamda nasıl kanamam vardı doktora gidiyorum hemen bişeyler yapıyor canım yandı.. offf korkuyoruuum.. yarın kontrolüm var yada ctesi bi görsem de rahatlasam:18:

canım senin kilon süper üçüzlere rağmen ben zaten son 2 ayda 3 kilo aldım diğer 10 kg ilk 5 ayda aldım şimdi iştahın açılır diyolardı benimki pek açılmadı hatta kapandı akşamları sadece yararlı olsun diye yiyorum.. bakalım sonum ne olucak..senin zaten bebeklerin sularıyla 5 kg:)))))inşallah böyle devam eder.

günaydııın.. çok moralsizim bu sabah rüyamda nasıl kanamam vardı doktora gidiyorum hemen bişeyler yapıyor canım yandı.. offf korkuyoruuum.. yarın kontrolüm var yada ctesi bi görsem de rahatlasam:18:

hayır olsun rüyan öncelikle hiç tedirgin olma zaten kan rüyayı bozar derler.hemde rüyaların tersi çıkar..
ayrıca şimdi çok teedirginsin ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hiç aklımdan çıkmıyodu rüyalarımda bile :)bende rüyamda neler görüyodum hayır olsun..
bak gör yarın nası seviniceksinn..

ay inşallah.. valla param olsa hadi parayı da geçtim zararı olmayacağını düşünsem hergün bir doktora gidicem :))) tam buldumcuk oldum..
rüya işi hamile olan herkeste bir garip belki de hormonlardandır.. demin bir arkadaşım dedi o da tuhaf şeyler görüyormuş..

canım çokda havuç yeme biliyosun şeker var içinde ..erikde bana çok gaz yapıyo karnım şişiyo ve geriliyo..

ya ben aşırı kilolu olduğum için diyetisyene gidiyorum doktor ne yiyip içeceğini bana değil ona sor diyip birine gönderdi. o dedi havuç ye diye ben de sordum çok şekerli değil mi zararlı olur dedim.. yok dedi pişince açığa çıkarmış şekeri çiğ istediğin kadar yiyebilirsin dedi..
erik iyi geliyor yaa canım da istiyor zaten eriği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…