ay inşallah.. valla param olsa hadi parayı da geçtim zararı olmayacağını düşünsem hergün bir doktora gidicem :))) tam buldumcuk oldum..
rüya işi hamile olan herkeste bir garip belki de hormonlardandır.. demin bir arkadaşım dedi o da tuhaf şeyler görüyormuş..
ya ben aşırı kilolu olduğum için diyetisyene gidiyorum doktor ne yiyip içeceğini bana değil ona sor diyip birine gönderdi. o dedi havuç ye diye ben de sordum çok şekerli değil mi zararlı olur dedim.. yok dedi pişince açığa çıkarmış şekeri çiğ istediğin kadar yiyebilirsin dedi..
erik iyi geliyor yaa canım da istiyor zaten eriği..
valla ben de içim rahat edene kadar iki doktora gidicem 4. ayda falan birine karar kılıp diğerine veda ederim diyorum.. biri kadın çok ilgili çok detaycı öbürü de benim tüp bebek doktorum ama riskli gebeliklerde de uzman hem de profesör ama azcık deli :))) bakalım hangisi içime sinerse..ya bende ilk zamannlar sürekli gidiyodum içime bi kurt düşse yakınımızda bi polik.var abuk subuk şeyleri bahane edip bebeğe baktırıyodum hatta eşim arıyodu o arada söyleyemiyodum doktorda olduğumu düşün :)))iyiki kızım olucak yoksa görmemeişin oğlu hasabı pipi mipi kalmazdı:)en sonunda kadın morelimi bozmaya başladı yok taş yok kum döküyosun diye bebek hareketleride başlayınca gitmekten vazgeçtim..
zaten hamileleikdeki rüyaları yormayın diyolar kabus çok görülüyomuş.nekadar doğru bilmem dedem suya anlat diyo..:)
yok canım ne 701i ben 105 kiloyla hamile kaldım şimdi 101 kiloyumcanım kilon kaç tabi sorması ayıpsa çünkü burda kiloluyum deyip 60 70 kiloyum diyenler var:
slm kızlar ben ve kızım iyiyiz bugün 1 aylık inemizi olduk kilomuzdda 4550 olmmuş bi süre nete giremicem pak girsemde çok ilgilenemicem erkek kardeşimi sözlicez sonra ablam bodrumdan tatile geldi bide üstüne biz temmuz 18 de tatile gidiyoruz geliboluya bayağı işim var üstüne kızım gaz sancısıs çekiyo evde çırıl çıplak gezdiriyoruz doktor bez bile bağlama diyo üstüme başıma işiyo((((((( bezden sıcaktan sıkılıyomuş ondan gazı oluyomuş ama bölede gazı var anlamadım gitti :)))))))))))
slm kızlar ben ve kızım iyiyiz bugün 1 aylık inemizi olduk kilomuzdda 4550 olmmuş bi süre nete giremicem pak girsemde çok ilgilenemicem erkek kardeşimi sözlicez sonra ablam bodrumdan tatile geldi bide üstüne biz temmuz 18 de tatile gidiyoruz geliboluya bayağı işim var üstüne kızım gaz sancısıs çekiyo evde çırıl çıplak gezdiriyoruz doktor bez bile bağlama diyo üstüme başıma işiyo((((((( bezden sıcaktan sıkılıyomuş ondan gazı oluyomuş ama bölede gazı var anlamadım gitti :)))))))))))
ahh anaaam ne çabuk bir aylık olduuu.. canım kuzum beniim.. hadi kardeşin için de gözün aydın olsun.. sen gez dinlen tatilini yap dönünce biz burdayız bekleriz canım benim..
nurcancım cnm benim iyi olmanıza sevindik...kilonuzda güzelmiş oh maşallah
siz iyi olun cnmda bize hbr veremesende olur
ohh yoğun tempoya giricen desene dikkatli olun tatilinizide güzel geçirinücnm öpüldünüz...
slm kızlar nasılsınız nurcan nevra espir hezaman seninle ve diğerleri ins sızler ve bebişler iyidir bayadan beri yoktum baya bır koşturmaca ıcındeydık ben ve bebişte çok iyiyiz hamd olsun 35 haftalıkolduk nerdeyse bugun dr teyzesi kilosuna baktı 2.565 gr olmuş bebegım haber edem dedım herşey yolunda olsun rabbım
Lila sen hiç kilo almamisin ne güzel.
Ben su an +24 ben çok aldim dahada alirim doguma kadar.
aaa hoşgeldin çoktandır yoktun evet gözlerimiz seni aradı ama neyseki iyiymişsin...slm kızlar nasılsınız nurcan nevra espir hezaman seninle ve diğerleri ins sızler ve bebişler iyidir bayadan beri yoktum baya bır koşturmaca ıcındeydık ben ve bebişte çok iyiyiz hamd olsun 35 haftalıkolduk nerdeyse bugun dr teyzesi kilosuna baktı 2.565 gr olmuş bebegım haber edem dedım herşey yolunda olsun rabbım
Arkadaşlar benim ilk tüp denemem 2 negatif aşılamam olmuştu.onda da adet sancısı gibi sancılarım olmuştu bugün de oldu daha 5. Günüm çok üzüldüm ağladım yine mi olmadı.sizin de böle oldumuydu .bizimki sebepsiz infertilite dondurulacak da kalmadı.9 hücreliydi tutar diye ümit etmiştim ama bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum ama napcam salı günü belli olacak unutmaya çalışıyorum.hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin bana.dua edecek gücüm bile kalmadı allahım yardım et.öğretmenim 2 hafta okulu 2 hafta da semineri astım.bütün arkadaşlarım hamile dönüşte herkesin karnı şiş olacak napcam ben allah onlara sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama üzülüyo insan işte.:85:
canım geçmiş olsun acaba içtiğin sudan falan olabilr mi bugünlerde herkes cırcırda ondan sordum bide bu rahim ağzı ölçümü nasıl yapılıyo alttan mı bakılıyo bide bu değerler hakkında hiç bi fikrim yok benim yani az mı çok mu bilmiyorum
Merhaba sabriya yoktun ne zamandir. Iyi olmana sevindim canim. Hersey yolundaymis kizininda kilosu çok iyi masallah. Kendinize iyi bakin dikkat et fazlada yorulma artik son aya girdin.
Biz iyiz en geç sali doguma aliyorlar hayirlisiyla arkamdanda sen geleceksin insallah.
slm teyzoşlar....biz kontrolmzü olduk geldik
orta şekerli bi kontrol geçti...
idrarda kökosit tavan yapmış resmen dr suyla karıştırılan bişi verdi günde 3 kez kullanacakmışım bittkten 2 3 gün sonra gene idrar tahlili yaptır gel görüşelim dedi..
bebeişimin suyu iyiymiş tek göz kapalı poz verdi bize babası bu sefer kendisine benzetti kızımızı bakalım hayırlısı...
rahim ağzını ölçtü dr um 3.33 çıktı 3.5 falan çıkıyo normlade ama buda güzel dedi sizce???
bebişimin kilosun bugün itibariyle 31+0 olarak 1570 çıktı bana az geldi ama dr um normal dedi...
boyuda 40cm...
hemogramdada biraz kansızlık çıktı buda endişe edilcek bişi değil dedi.
öyle yani kzılar benden hbrler böyle 82.5 kilo olmuşum bide 15 günde 1.5kilo almışım dr ooo çook dedi...böylelikle 12 kilo almış oldum toplamda..
yaa bazen düşünüyorumda üzülüyorum bebeğimi besleyecek şeylermi tüketmiyorumda tam haftasında çıkmıyo yada biraz kilolu çıkmıyo diye??
hayırlısıyla inş...
aaa hoşgeldin çoktandır yoktun evet gözlerimiz seni aradı ama neyseki iyiymişsin...
bebeğinin kilosunada maşallah...
cnm hiç üzülme onunla konuş bol bol seni bekliyoruz de hep..
belkide bu adet sancısın artık adet olamayacağını ve bebeişinin tutunduğunun belirtisiidr hemen bi sancıyla morelini bozupta meleğini üzme annesi o akıllı tutunacaktı inş.
stres yapma daha çok morel bozuntusu yaşarsın..
benim değer biraz yükset cn 5 6 olması gerekirken 12mi neherzaman senınle canım o lokositmidir nedir o bende hep cıkıyordu ama dr hep önemsiz degerde diyordu yanlız kilo iyi canım ben 55 le hamıle kaldım 73 kıloyum suan ama bende hıc kılo yok vucutta şişlik yok sadece zayıf ama onde gıden kocaman bır göbiş var
ahh cnm koku kabusuda başladı desene bana evim kokuyodu kokulu kokulu temizlense bile kokuyodu dışarıdan gelindeabboooovvv bi garip yaratık olsum beeen :))) 3-4 masa ilerde oturan insanların içtiklerinin kokusunu, yanımdan geçen insanların ağzının kokusunu, kapısı kapalı buzdolabında torbada duran soğanın kokusunu duyuyorumsonra da malum sooon böööööö...
üzülme be tatlım doktor normal demiş işte herşeyine.. mutlaka yiyorsundur sen bebeğin iiçin faydalı olacak şeyleri.. takma kafanaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?