slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
bilgemm yarın büyük gün cnm hadi güzel hbrlerini bekliyoruz...
bu arada bende coraspin 100lük kullanıyordum ama geçen hafta kanamam olunca drbırak dedi bıraktım..
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım çok şükür 27 aralıkta aldım pozitif sonucu buraya ilk defa yazıyorum. daha kalp atışlarını dinlemedik o yüzden gebe kaldığıma bi türlü inanamıyorum. Rabbim inşallah onuda görmeyi nasip eder.
gözün aydın canım hoş geldin aramıza
kızlar tedavi gördüğünüz hastanenin ismini söylermisiniz lütfen
Evet arkadaşım doğru şimdi hatırladım kuzura bakma lütfen..Sagol arkadasim benim melekler 2 tane ben ikiz annesiyim :)
Diger kontrolum 24 ocak o zaman 14 hafta oluruz bilmiyorum cinsiyetleri belli olur mu.
Ben 2,5 ay asid folik ve progesteron fitil kulandim hepsini geçen hafta son verdirdi doktorum.
Simdi ise ELEVIT vitamin B9 kullaniyorum.
Canım yaa evet o kadar heyecanlıyım ki rabbim kuzumun pıt pıtlarını duymayı nasip eder inş..slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
bilgemm yarın büyük gün cnm hadi güzel hbrlerini bekliyoruz...
bu arada bende coraspin 100lük kullanıyordum ama geçen hafta kanamam olunca drbırak dedi bıraktım..
Gelincik diğer topikten arkadaşımız.. Hoşgeldin aramıza ..mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım çok şükür 27 aralıkta aldım pozitif sonucu buraya ilk defa yazıyorum. daha kalp atışlarını dinlemedik o yüzden gebe kaldığıma bi türlü inanamıyorum. Rabbim inşallah onuda görmeyi nasip eder.
gelincik cnm inş sende duyacaksın kalp atışların meleğinin...
nurcan arkadaşım sğl tatlım sende bilgi verdiğim için benim bebiş hep uyku istiyo annesinden bizde hep uyuyoruzz..
espoir maşallah canım tehlikeli dönemi atlatmışın ama ikiz olduğu için yinede çok dikkatli olman gerek Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Evet arkadaşım doğru şimdi hatırladım kuzura bakma lütfen..
O zaman minişlerin kocaman olmuş diyeyim..
Sağlıcakla büyüyp doğsunlar inş..
Bende 1.5 aydır folik asit, coraspin 100 ve progestan fitil kullandım .. Tahminen 1 yada 1,5 aya kadar bıraktırır..
Önemli degil canim insan unutta bilir.
Ben progesteron fitili ve asid folik 11 haftama kadar kullandim sonra doktorum biraka bilirsin dedi.
Yerine elevit vitamin verdi.
Sende 1,5 ay daha kullanirsin.
Nurcan arkadaşım sğl tatlım sende bilgi verdiğim için benim bebiş hep uyku istiyo annesinden bizde hep uyuyoruzz..
canım nezaman uykun varsa uyu bak ozaman göreceksin bebeğinin kilo alımı gayet iyi olacak gülüm
gözün aydın canım hoş geldin aramıza
nurcan arkadaşım sğl tatlım sende bilgi verdiğim için benim bebiş hep uyku istiyo annesinden bizde hep uyuyoruzz..
Sagol gelincik. Aramiza hosgeldin.
Evet haftaya allahin izniyle 3cü ayimizi bitiricez.
Darisi basina. Allah tamamini erdirsin insallah sende sorunsuz bir gebelik yasarsin.
Kızlar yarın bebeğimizin kalp atışını duymaya gidecektik fakat cuma günü gideceğim..
İlk muayenemi tüp bebek dr'umun çalıştığı hastanede yaptırayım dedim ama biraz önce telefonda görüştüm 175 lira sadece muayene ücreti dediler.. SSK ile anlaşması yok..
Bende ssk ile çalışan özel hastane istiyordum .. Akay hastanesi ile görüştüm çok güzel bir hastane ..
Üstelik evimede yakın..
Muayene ücreti 25-30 lira aylık rutün tetkiklerden alınan fakta 30-40 lira arası dedi..
Gerisini devlet karşılıyormuş ve kan ve idrar tahlilinden ücret alınmıyormuş..
Bende cuma gününe randevu aldım ..
1 gün daha beklerim çünkü kendi dr'umun hastanesi çok pahalı malesef..
Hem güzel bir hastane hemde sürekli gidebileceğim bir dr buldum ..
Çok şükür...
Üstelik taramaların hepsi var ve ücretleride gayet makul..
Yani anlayacağınız yavruşumu 1 gn daha bekleyeceğim..
Olsun sağlık olsun ..
kızlar yarın bebeğimizin kalp atışını duymaya gidecektik fakat cuma günü gideceğim..
Ilk muayenemi tüp bebek dr'umun çalıştığı hastanede yaptırayım dedim ama biraz önce telefonda görüştüm 175 lira sadece muayene ücreti dediler.. Ssk ile anlaşması yok..
Bende ssk ile çalışan özel hastane istiyordum .. Akay hastanesi ile görüştüm çok güzel bir hastane ..
üstelik evimede yakın..
Muayene ücreti 25-30 lira aylık rutün tetkiklerden alınan fakta 30-40 lira arası dedi..
Gerisini devlet karşılıyormuş ve kan ve idrar tahlilinden ücret alınmıyormuş..
Bende cuma gününe randevu aldım ..
1 gün daha beklerim çünkü kendi dr'umun hastanesi çok pahalı malesef..
Hem güzel bir hastane hemde sürekli gidebileceğim bir dr buldum ..
çok şükür...
üstelik taramaların hepsi var ve ücretleride gayet makul..
Yani anlayacağınız yavruşumu 1 gn daha bekleyeceğim..
Olsun sağlık olsun ..
Meleğini bekleyenler
isimgidilen merkez gebelik haftası kız/erkek İisim
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynepAvrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.HaftaKIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriyaYesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) BilgemmmKavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceyddaBursa Acıbadem Hastanesinde 10.Hafta
21-) neyzen_x5.Hafta
22-) gozdemmmmmmdoğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize3.Hafta
26-) handesb09koza tüp bebek bursa 4.Hafta
27-) gelincik238
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?