Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba kızlar maşallah hepimiz iyi gidiyoruz birçokta yeni anne adayı gelmiş aramıza nurcancım biz 12. haftamızdayız canım güncellersen sevinirim. Haftaya kontrolumuz var belki doktorumuz cinsiyeti hakkında bir tahminde bulunur.

ay canım büyütmüşün bişey kalmamış tehlikeli dönemi atlatmana rabbim sana ve bebeğine sahip çıksın artık haftaya cinsyeini öğrenirsen sölersin bebişine ve kendine iyi bak :))))))))))))
tedavi gördüğün hastane neresiydicanım

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...

nurcan teyzesi bizde 8.haftamızdayız....

canım hadi gözün aydı bir iki gün rahatsın şimdi sonra yine sitres bebek merakı :))))))))))))taki bidahaki muayeneye bu arada doktorun dediği çok önemli bişi demekki yırtık açılmadı bebişin sıkı sıkı duruyo orda çok güzel maaşallah

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

sğl cnm...yaa sorma dr öle diyince o kadar içim rahatladıkii ,,,yaa bide ne dedi bilionmu 11 haftada gelin bi daha dedi :84:bende dedim ben o kadar bekleyemem 11.haftaya kadar 1 kere daha gelirim oda güldü tamam gel dedi...

Kızlar çok üzgünümmm..
Bugün bir boşluk bulup yarın ki randevumu bugüne aldık..
Dr'um muayene etti.. Keseyi gördük 20 mm olmuş fakat kalp atışı duyulamadı..
Alttan muayene yapıldı...
6+5 dedim çok normal dedi 25 mm üstünde ancak duyuluyor dedii.. Ama kesenin şeklini çok beğendi..
İçinde festusuda gördük.. Ama yinede kalp atışını duyamadık çok üzüldüm..
İnşş bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur..
Çarşamba günü tekrar gideceğim :)
Rabbim yardım etsin..

sğl cnm...yaa sorma dr öle diyince o kadar içim rahatladıkii ,,,yaa bide ne dedi bilionmu 11 haftada gelin bi daha dedi :84:bende dedim ben o kadar bekleyemem 11.haftaya kadar 1 kere daha gelirim oda güldü tamam gel dedi...

:)))))) canım benim hepimiz öleyiz napalım içimiz rahat olmuyoki ancak nezaman hareket ettiler ozaman birazdaka rahat yastığa başımızı koyacağız tabi yine bitmicek bu kuruntular ama bukadarda korkmıcaz inşallah :)))))))))

canım üzülme daha erken inşallah duyacaksın kalp atışını yalnız sürekli dinlen kendini yorma ve yıpratma

ayy cnm evet yaa dediğin gibi hayırlısıyla kucağımıza alcağımız güne gelebilsek....

Arkadaşlar bana vermedi doktorum corasprin hatta sordum ısrarla düşüğüm de var çünkü dedim,yok hayır şu anda gerek yok kullanmana dedi kestirdi attı,acaba tüp bebek merkezinimi arayıp sorsam diye düşündüm şimdi bu yazılanları okuyunca herkesin mutlaka kullanması mı gerekiyor?

mrb arka daşlar günde 6 tane estrofem kullananız varmı ben günde 6 adet içiyorum.ama bugün ayaklarım fena şişti.diz kapagımdan ayaklarıma kadar baya bi şişti . bacaklarım falan davul gibi oldu yaa yere basarken ayaklarım agrıyor.böyle şeyler yaşayan varmı aranızda bana ilaçtan gibi geldi am

Merhaba arkadaslar ben hiç iyi degilim iki gündür.
çarsamba aksama birden kanamam oldu hastaneye gittim bebeklerim iyiydi.
Sonra kesildi dün bütün gün dinlendim kalkmadim sadece kahverengi akintim vardi koyu kahverengi.
Bugün yine yogunlasti kahverengi akintim sabah tuvalette gittigimde sildikten sonra kagitta baya yogun kahverengi sümük gibi akinti geldi. Korkuyorum arkadaslar hiç böyle olmamisti.
Aksam 18h45'te doktoruma gidicem.
Dua edin insallah meleklerim yasiyorlar.

Geçmiş olsun canım korkma dinlenmeye gayret et benimde kahve rengi lekenlenmelerim olmuştu bir hafta sürdü çok şükür birdaha olmadı bebeğimde sağlıkla benimle kaldı. Allah bebeklerine ve sana sağlık versin canım.

Sagol canim hep oluyordu ama çok açik kahverengiydi bir iki gün sonra geçiyordu.
Ama bu kez kandan sonra yogun koyu kahverengi akinti ve sümük gibi geliyor endiselleniyorum.
içim rahat degil çok korkuyorum.
Sence ne olabilir bu akintilar.

canım ben hi,ç kullanmadım doktorun gerek duymuyosa ihtiyacın yok demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…