benide yaz canım 8. hafta dayım beylikdüzü medicana
Merhaba kızlar maşallahhepimiz iyi gidiyoruz birçokta yeni anne adayı gelmiş aramıza nurcancım biz 12. haftamızdayız canım güncellersen sevinirim. Haftaya kontrolumuz var belki doktorumuz cinsiyeti hakkında bir tahminde bulunur.
slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...
nurcan teyzesi bizde 8.haftamızdayız....
canım hadi gözün aydı bir iki gün rahatsın şimdi sonra yine sitres bebek merakı :))))))))))))taki bidahaki muayeneye bu arada doktorun dediği çok önemli bişi demekki yırtık açılmadı bebişin sıkı sıkı duruyo orda çok güzel maaşallah
sğl cnm...yaa sorma dr öle diyince o kadar içim rahatladıkii ,,,yaa bide ne dedi bilionmu 11 haftada gelin bi daha dedi :84:bende dedim ben o kadar bekleyemem11.haftaya kadar 1 kere daha gelirim oda güldü tamam gel dedi...
Kızlar çok üzgünümmm..
Bugün bir boşluk bulup yarın ki randevumu bugüne aldık..
Dr'um muayene etti.. Keseyi gördük 20 mm olmuş fakat kalp atışı duyulamadı..
Alttan muayene yapıldı...
6+5 dedim çok normal dedi 25 mm üstünde ancak duyuluyor dedii.. Ama kesenin şeklini çok beğendi..
İçinde festusuda gördük.. Ama yinede kalp atışını duyamadık çok üzüldüm..
İnşş bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur..
Çarşamba günü tekrar gideceğim :)
Rabbim yardım etsin..
:)))))) canım benim hepimiz öleyiz napalım içimiz rahat olmuyoki ancak nezaman hareket ettiler ozaman birazdaka rahat yastığa başımızı koyacağız tabi yine bitmicek bu kuruntular ama bukadarda korkmıcaz inşallah :)))))))))
Arkadaşlar bana vermedi doktorum corasprin hatta sordum ısrarla düşüğüm de var çünkü dedim,yok hayır şu anda gerek yok kullanmana dedi kestirdi attı,acaba tüp bebek merkezinimi arayıp sorsam diye düşündüm şimdi bu yazılanları okuyunca herkesin mutlaka kullanması mı gerekiyor?
Hayırlı olsun arkadaşımm kocaman olmuş minişin bir kaç hafta sonra cinsiyetini bile öğrenirsin inşşş..
Arkadaşlar bende coraspin 100 lük kullanıyorum biz bunu kan sulandırıcı olarak kullanıyoruz ama bu plesantanın tutunması içinde önemli bir ilaç.. Basit ama önemli..
Banada test yapılmadan kullanmaya başladım .. Kanama olmadığı sürece kullanmakta bir sakınca yok diye düşünüyorum..
İğne olarak kullanmak daha ileri bir boyut olarak geliyor ve bence onu gerçekten kan pıhtılaşması rahatsızığı olanlara verilemesi gerekir diye düşünüyorum .. belki yanlıştır düşüncem ..
Dr'unuza danışın bence ben yarın gittiğimde soracağım..
Canim öncelikle tebrik ederim ...
Allah saglikla , hayirla evladini kucagina aldigini da göstersin insallah ...Darisi bizlere insallah .
Ayrica tek derdin bulantinin olmamasi olsun...
Ama zaten bulantinin baslamasi icin cok erken bence ...
Ben de 2. hamileligimde acaba neden bulantim yok derken , 8. ila 9. haftalarda bulantiyla birlikte kusmalarim da baslamisti ..
Bebegin henüz cok minik . Büyüdükce varligini sana daha cok hissettirecek . Buna emin ol..
Cok güzel bir hamilelik diliyorum ..
Amiiin cümlemize inşaallah, daha önce düşük yaptığım için tedirginim o yüzden kaygı düzeyim biraz yüksek sanırım..
güzel dileklerin için teşekkür ediyorum:)
Merhaba arkadaslar ben hiç iyi degilim iki gündür.
çarsamba aksama birden kanamam oldu hastaneye gittim bebeklerim iyiydi.
Sonra kesildi dün bütün gün dinlendim kalkmadim sadece kahverengi akintim vardi koyu kahverengi.
Bugün yine yogunlasti kahverengi akintim sabah tuvalette gittigimde sildikten sonra kagitta baya yogun kahverengi sümük gibi akinti geldi. Korkuyorum arkadaslar hiç böyle olmamisti.
Aksam 18h45'te doktoruma gidicem.
Dua edin insallah meleklerim yasiyorlar.
Geçmiş olsun canım korkma dinlenmeye gayret et benimde kahve rengi lekenlenmelerim olmuştu bir hafta sürdü çok şükür birdaha olmadı bebeğimde sağlıkla benimle kaldı. Allah bebeklerine ve sana sağlık versin canım.
Arkadaşlar bana vermedi doktorum corasprin hatta sordum ısrarla düşüğüm de var çünkü dedim,yok hayır şu anda gerek yok kullanmana dedi kestirdi attı,acaba tüp bebek merkezinimi arayıp sorsam diye düşündüm şimdi bu yazılanları okuyunca herkesin mutlaka kullanması mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?