Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım kanama bebeği karnında öldürmez eminim bebeklerin iyi ama kanama düşük yapmanın habercisidir eğerki çalışan biri isen en azınadan 3 ya bitene kadar izin al evde yat skın kalkma ayaklarınıda dik sakın biryerler uzanma daha önce diğer arkadaşlarada yazdım önemsememezlik sakın yapma sıcaksu ile banyo yapma hatta mümkün olduğundan daha az banyo yap çünkü sıcak vücudun gevşemesine sebep oluyor kanamanı çoğaltır seninkiler birde ikiz daha tehlikeli canım yemek bile yapayım deme sana tavsiyem ben diğer gebeliğimde ilk kanamayı ciddiye almamıştım sonu felaket olmuştu bebeğim düşmemişti ama ssu içmek için kalkmam bile yasaklanmıştı 4 ay hep yattı tuvalete bile mümkün olduğunca az gitmek zorunda kalmıştım o yüzden kötü döneme girmeden kendini koru bebeklerinde düşmediği sürece kanamadan dolayı içeride ölmez merak etme onlar iyiler

canım bu arada kahve rengiler çokta mühim değil kırmızılaşmasın yeterki arkaşda demiş dinlen sürekli yat yan yat vede kan dolaşımı olsun

slm kızlaarrr..
neyzen bencede tüp bebek dr unu arayıp sor önceden düşüğünde varmış onlar bakalım ne deyecek..bende coraspin kullanıyordum va kanamam olunca dr um kes dedi bıraktım...
espoir tatlım kanaman olduysa bol dinlen dinlenmeden geçmez bendede oldu hemde kırmızı bile geldi ama dr a gittiğimizde sorun yoktu keseyi görmüştü ve ben ertesi sabah tekrar gitmek istedim ve o zaman muayene olduğumda bebişin kalp atışları başlamıştı görmüştük..merak etme bebişi cnm ama dinlen bol bol ayaklarının altına yastık koy..

canim ben raporluyum zaten çalismiyorum.
Dünden beri hep dinleniyorum.
Evde yalnizim esim çalisiyor insan ister istemez yemek için kalkip birseyler aliyor.
Dinlenmeye çalisiyorum ev isi yapmiyorum. Sadece tuvalette gitmek için kalkiyorum.
Ben bu kanamayi hafife almadim su an kan degil koyu kahverengi akinti.
Endiselleniyorum korkuyorum içim rahat degil

canim bende kanama oldugunda hemen hastaneye gittim ultrasonda bebeklerimin kalbi atiyordu.
Hiç bir sorun yoktu.
Bende dinleniyorum artik. Su an akintim koyu kahverengi.

lekenmelerin nedenini benim doktorumda açıklamamıştı bilemiyoruz demişti kanama olmadıkça çok önemli değil demişti nurcanın dediği gibi dinlenmek önemli bende banyo yapmamıştım kesilene kadar çok zor seni anlıyorum okadar değerli ve kıymetlilerki doktorlar için ufakta olsa problem bizim için çok morel bozucu ilaçlarını aksatma sakın benim doktorum birde porgestan kullanıyorum ben normalde onun iğnesini vurdurmuştu.

gözün aydınnn ... ne güzel haber ...
canım dua et .... kesen de normalmiş... kanamanda yok .. korkma ... inş hayırlı haber alırız çarşambaya ...
ben günde toplam 5taneyekadar içtim ... sabah 3 akşam 2 alıyordum .. 5 hap ağır gelipte vucudumu rahatsız etmesin diye ... bir zararını da görmedim
çok geçmiş olsun ...kalkmamaya çalış yataktan doktora gidene kadar .... inşallah hafif bir kahverengi akıntıdır.. sen 2 bebek taşıyorsun ikiz hamilelikte hep böyle renkli akıntı, ufak kanamalar olur diye duymuştum zaten ...
doktorda sonra bizle de paylaş olur mu?

geçen hafta doktor birak demisti progesteron fitili bende biraktim.
Bakalim bu aksam ne diyecek doktorum.
Su an lekelerim kahverengi kirmizi bir kere oldu çarsamba aksami tekrarlanmadi ondan beri kahverengi akintim var.
Aksam doktordan geldikten sonra yazarim geç gelebilirim.

canım okadarını mecbur yapıcan tabi eşin çalışıyo napıcan çalışmasalar olmaz okadardan bişi çıkmaz yemeğini ye yat aşşağıya Allahımın izni ile hiç bişicik olmıcak yavrularına onlar seni asla bırakmıcaklar inşallah

insallah arkadasim dua edin benimle kalsinlar meleklerim.
Onlara çok ihtiyacim var.

progestana devam ettirir belkide .... canım bide sulu şeyler ye .. kabız olma ..tuvalette zorlanmakta iyi gelmez belki ...

nurcannn senin ufaklık ne yapıyor .. -oynuyormu ...??? keyfi yerindemi???

bu arada biz de 22. haftaya girdik

progestana devam ettirir belkide .... canım bide sulu şeyler ye .. kabız olma ..tuvalette zorlanmakta iyi gelmez belki ...

bu arada biz de 22. haftaya girdik

masallah allah tamamini erdirsin insallah bende o günleri görüm.
Bol su tüketiyorum çorba içiyorum simdilik kabuz degilim.
Hayirlisi olsun allah korusun meleklerimi.

espoir Rabbim meleklerini korusun canım sen bol bol dinlen inşallah hiç bişey olmayacak bol bol dua edelim

ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim

ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim

..oynar yaaa ... belkide sen hissedemedin .....sağlık ocağı vasa yaakınında gitsene bi... kalp atışlarını dinlesinler...

insallah arkadasim dua edin benimle kalsinlar meleklerim.
Onlara çok ihtiyacim var.

ah bilmemmi nekadar ihtiyacın olduğunu bebişlerin bizim topiğimizin boncukları tek ikizlerimiz onlara hiiiiiiç bişicik olmıcak sadece 2 tane oldukları için annelerinden 2 kat ilgi istiyolar biraz naz yapıyolar ama onlarında seningibi onları canından çoooook sevecek bir anneye ihtiyaçları var o yüzden seni hiiiiiiiiç bırakmıcaklar bak bugünlerde geçecek akıntın da bitecek sonra diceksin ne günler atlattık bebişlerimle ama benimleler evimdeler diceksin bize doktordan gelince mutlaka yaz

..oynar yaaa ... belkide sen hissedemedin .....sağlık ocağı vasa yaakınında gitsene bi... kalp atışlarını dinlesinler...

gülüm hiç bilmiyorum sağlık ocağı çok kalabalık oluyo hiç muayene olamadım orda sürekli özele gidiyorum geçen hafta gittim normal dedi şimdi biraz maddi olarakta kötü durumdayım 15 inde alıcak eşim maaşı randevum var o gün gidicem özeldeki doktoruma gerçi oda sık gidince kızıyo ama paara olsa hemen başka doktora gitcem yina ((((((( nese senin bebişin napıyo artık iyice blli ediyodur kndini diymi hayatım bayağı oynuyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…