Merhaba arkadaslar ben hiç iyi degilim iki gündür.
çarsamba aksama birden kanamam oldu hastaneye gittim bebeklerim iyiydi.
Sonra kesildi dün bütün gün dinlendim kalkmadim sadece kahverengi akintim vardi koyu kahverengi.
Bugün yine yogunlasti kahverengi akintim sabah tuvalette gittigimde sildikten sonra kagitta baya yogun kahverengi sümük gibi akinti geldi. Korkuyorum arkadaslar hiç böyle olmamisti.
Aksam 18h45'te doktoruma gidicem.
Dua edin insallah meleklerim yasiyorlar.
Sagol canim hep oluyordu ama çok açik kahverengiydi bir iki gün sonra geçiyordu.
Ama bu kez kandan sonra yogun koyu kahverengi akinti ve sümük gibi geliyor endiselleniyorum.
içim rahat degil çok korkuyorum.
Sence ne olabilir bu akintilar.
canım kanama bebeği karnında öldürmez eminim bebeklerin iyi ama kanama düşük yapmanın habercisidir eğerki çalışan biri isen en azınadan 3 ya bitene kadar izin al evde yat skın kalkma ayaklarınıda dik sakın biryerler uzanma daha önce diğer arkadaşlarada yazdım önemsememezlik sakın yapma sıcaksu ile banyo yapma hatta mümkün olduğundan daha az banyo yap çünkü sıcak vücudun gevşemesine sebep oluyor kanamanı çoğaltır seninkiler birde ikiz daha tehlikeli canım yemek bile yapayım deme sana tavsiyem ben diğer gebeliğimde ilk kanamayı ciddiye almamıştım sonu felaket olmuştu bebeğim düşmemişti ama ssu içmek için kalkmam bile yasaklanmıştı 4 ay hep yattı tuvalete bile mümkün olduğunca az gitmek zorunda kalmıştım o yüzden kötü döneme girmeden kendini koru bebeklerinde düşmediği sürece kanamadan dolayı içeride ölmez merak etme onlar iyiler
slm kızlaarrr..
neyzen bencede tüp bebek dr unu arayıp sor önceden düşüğünde varmış onlar bakalım ne deyecek..bende coraspin kullanıyordum va kanamam olunca dr um kes dedi bıraktım...
espoir tatlım kanaman olduysa bol dinlen dinlenmeden geçmez bendede oldu hemde kırmızı bile geldi ama dr a gittiğimizde sorun yoktu keseyi görmüştü ve ben ertesi sabah tekrar gitmek istedim ve o zaman muayene olduğumda bebişin kalp atışları başlamıştı görmüştük..merak etme bebişi cnm ama dinlen bol bol ayaklarının altına yastık koy..
Sagol canim hep oluyordu ama çok açik kahverengiydi bir iki gün sonra geçiyordu.
Ama bu kez kandan sonra yogun koyu kahverengi akinti ve sümük gibi geliyor endiselleniyorum.
içim rahat degil çok korkuyorum.
Sence ne olabilir bu akintilar.
gözün aydınnn ... ne güzel haber ...slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...
nurcan teyzesi bizde 8.haftamızdayız....
canım dua et .... kesen de normalmiş... kanamanda yok .. korkma ... inş hayırlı haber alırız çarşambaya ...Kızlar çok üzgünümmm..
Bugün bir boşluk bulup yarın ki randevumu bugüne aldık..
Dr'um muayene etti.. Keseyi gördük 20 mm olmuş fakat kalp atışı duyulamadı..
Alttan muayene yapıldı...
6+5 dedim çok normal dedi 25 mm üstünde ancak duyuluyor dedii.. Ama kesenin şeklini çok beğendi..
İçinde festusuda gördük.. Ama yinede kalp atışını duyamadık çok üzüldüm..
İnşş bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur..
Çarşamba günü tekrar gideceğim :)
Rabbim yardım etsin..
ben günde toplam 5taneyekadar içtim ... sabah 3 akşam 2 alıyordum .. 5 hap ağır gelipte vucudumu rahatsız etmesin diye ... bir zararını da görmedimmrb arka daşlar günde 6 tane estrofem kullananız varmı ben günde 6 adet içiyorum.ama bugün ayaklarım fena şişti.diz kapagımdan ayaklarıma kadar baya bi şişti . bacaklarım falan davul gibi oldu yaa yere basarken ayaklarım agrıyor.böyle şeyler yaşayan varmı aranızda bana ilaçtan gibi geldi am
çok geçmiş olsun ...kalkmamaya çalış yataktan doktora gidene kadar .... inşallah hafif bir kahverengi akıntıdır.. sen 2 bebek taşıyorsun ikiz hamilelikte hep böyle renkli akıntı, ufak kanamalar olur diye duymuştum zaten ...Merhaba arkadaslar ben hiç iyi degilim iki gündür.
çarsamba aksama birden kanamam oldu hastaneye gittim bebeklerim iyiydi.
Sonra kesildi dün bütün gün dinlendim kalkmadim sadece kahverengi akintim vardi koyu kahverengi.
Bugün yine yogunlasti kahverengi akintim sabah tuvalette gittigimde sildikten sonra kagitta baya yogun kahverengi sümük gibi akinti geldi. Korkuyorum arkadaslar hiç böyle olmamisti.
Aksam 18h45'te doktoruma gidicem.
Dua edin insallah meleklerim yasiyorlar.
gözün aydınnn ... ne güzel haber ...
çok geçmiş olsun ...kalkmamaya çalış yataktan doktora gidene kadar .... inşallah hafif bir kahverengi akıntıdır.. sen 2 bebek taşıyorsun ikiz hamilelikte hep böyle renkli akıntı, ufak kanamalar olur diye duymuştum zaten ...
doktorda sonra bizle de paylaş olur mu?
canim ben raporluyum zaten çalismiyorum.
Dünden beri hep dinleniyorum.
Evde yalnizim esim çalisiyor insan ister istemez yemek için kalkip birseyler aliyor.
Dinlenmeye çalisiyorum ev isi yapmiyorum. Sadece tuvalette gitmek için kalkiyorum.
Ben bu kanamayi hafife almadim su an kan degil koyu kahverengi akinti.
Endiselleniyorum korkuyorum içim rahat degil
canım okadarını mecbur yapıcan tabi eşin çalışıyo napıcan çalışmasalar olmaz okadardan bişi çıkmaz yemeğini ye yat aşşağıya Allahımın izni ile hiç bişicik olmıcak yavrularına onlar seni asla bırakmıcaklar inşallah
geçen hafta doktor birak demisti progesteron fitili bende biraktim.
Bakalim bu aksam ne diyecek doktorum.
Su an lekelerim kahverengi kirmizi bir kere oldu çarsamba aksami tekrarlanmadi ondan beri kahverengi akintim var.
Aksam doktordan geldikten sonra yazarim geç gelebilirim.
progestana devam ettirir belkide .... canım bide sulu şeyler ye .. kabız olma ..tuvalette zorlanmakta iyi gelmez belki ...
bu arada biz de 22. haftaya girdik
espoir Rabbim meleklerini korusun canım sen bol bol dinlen inşallah hiç bişey olmayacak bol bol dua edelim
progestana devam ettirir belkide .... canım bide sulu şeyler ye .. kabız olma ..tuvalette zorlanmakta iyi gelmez belki ...
nurcannn senin ufaklık ne yapıyor .. -oynuyormu ...??? keyfi yerindemi???
bu arada biz de 22. haftaya girdik
ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim
insallah arkadasim dua edin benimle kalsinlar meleklerim.
Onlara çok ihtiyacim var.
..oynar yaaa ... belkide sen hissedemedin .....sağlık ocağı vasa yaakınında gitsene bi... kalp atışlarını dinlesinler...
Sagol gelincik.
Dualariniza ihtiyacim var.
Aksam doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?