Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim

nurcancım bence moralini bozma çünkü kız çocuğu geç hareket edermiş ben tecrübeli değilim benim ilk gebeliğim ama tecrübeli annelerden duyduğum bu...

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

benim öyle bikere ..hiç oynamaıyordu .. 1-2 kere oynadı 15ya 16. haftada sonra tık yokk .panikledim hemen .devlete gittim ..sırf ultrasona girmek için ...
ama merak etme .. senin öteki erkekti .erkek hemen oynar .. kızlar geç oynar ...

Son düzenleme:
ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim

canını neden sıkıyorsun ne kadarda 2.gebelık olsada hıssetmeye bılırsın o kendı kendıne ıcerıde oynuyordur daha tam guclu degıldır senın mınık melegin kız kısmı nazlı olur annesi canını sıkıp melegımızıde strese sokma....

canım sigortayada gidmem bizim sigorta hastanemiz haydarpaşa gata benim evim diğer yakada dediğin gibiyse inşallah bişi yoktur sanırım sağol canım

senin bebişinin şuan normal dimi canım hergün hissediyorsun

ay o sağlıklıysa ben hisstmiyim razıyım yeterki o oynasın kendi içerde :))))))))) ben hiç bukadar zor olcağını düşünmemiştim sanki gebe kalınca herşey bitecekti hiçbi sorunumuz kalmıcaktı :)))))))))))))))) hepinize desteğinizden ötürü teşekkürler canım yol arkadaşlarım

Iyi aksamlar arkadaslar hepiniz destek oldunuz bugün bana hepinize çok tesekkür ederim.
Biz 3 can gittik doktora 3 can döndük evimize :92:
Yine meleklerimi gördüm kalpleri küt küt atiyordu onlar arkalarini dönmüslerdi çok utangaçlar
Doktor rahim agzin kapali dedi bir sorun yok placenta asagiya dogru inmis olabilir dedi ama su yukaridalar ve damar çatlayabilirmis o yüzden kanama oldu ve simdi kahverengi lekelenmeye dönüsüp normal. Hayatta devam dedi hasta degilsiniz.
Allahima bin sükürler olsun meleklerimi korudu bana bagisladi.

bak doğum yapmadığımız halde hepimiz biliyoruzki kızlar geç kımıldarmış,lütfen güzel kızını üzme annesi çok iyidir o belki sen uyurken kımıldıyordur farketmiyorsundur içini rahat tut annesi dualarımız seninlee:)

geçmiş olsun,Allah bidaha göstermesin inşaallah

yaaaaaaaaaaaaa demedimmi sana bebişlerinin bişeyi yok diye akıntı kahve rengiyse korkma diye şimdi yat dinlen bakalım cici annemiz bebişlerinin ikiside şimdi mışıllllllll mışılllllllll uyuyolardır gobişinde onların seni bırakmaya niyeti yokmuş bak yukardaalarmış zaten onlar birbirine sahip çıkmaya şimdiden başlamışlardır :)))))))))))))))) sende artık mutluluğuna devam et üzme kendini bidaha ama dinlen bol bol canım unutma sakın hiçbirşeyi almak için uzanma

:))))))))))))))) ay çok cadı bi anne oldum valla bende duydum onu aslında ama ne bilim insan yinede hissetmek istiyor heralde sen nasılsın nasıl gidiyor canım

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

espoir ohh çok şükür bak dr amcaları iyiler demiş oh oh rahatladık valla cnm bol bol dinlen kahverengiler terkedene kadar güzelce sıcak duş alma sakın şu sıra sonra devam edersin...
bu arada bebişin kıpırdanması için çikolata yiyip üzerine su içmek çok iyi geliyomuş bebek hemen harekete geçiyomuş ayyy ne güzel bişi yaa Allahım bizede göstersin inş....

Evet canim demistin. Ama biliyorsun elde degil insan endiselleniyor ister istemez.
Ben artik çok mutluyum içim rahatladi ve bebeklerim için mutlu olmak zorundayim onlar benim herseyim. Bende onlari birakmaya hiç niyetim yok.

Bence daha erken degil mi onlari kipirdamalarini hissetmek için. Ama içimde birsey oldugunu hissediyorum. Ben su an 12 hafta + 2 gün.
Allah hepimize sorunsuz hamilelik geçirmemizi, saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.

maşşallah canım ya ne güzel senin birde ikizmiş allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin.senin kan degerlerin kaçtı banada ikiz olabilir dedilerde kesin degil ama bi ihtimal dediler

ohh.. gözün aydın .... genede dikkat et .. hep dinlen ..iyi beslen ...

nurcan cım benim kızı sormuşsun iyiAllah şükür ... yeniyeni düzene girdi ... önceden hep telaş ediyordum düzensizdi diye...
bu arada doktorum bana dediki herkesin bebeğin tekmeleri hissetme eşiği farklı ....
19. haftada hissedemeyen var .... çünkü bebek . 250-300 gramın altında ise hissetmek zor muş ...
yani haftasına göre kilolu bebeklerin tepikleri çabuk ... haftasına göre zayıf bebeklerin tepikleri zor hissediliyor...
o yüzden telaş edilecek bir durum gibi değil sanırım seninkisi ... sadece acele ediyorsun :))))

maşşallah canım ya ne güzel senin birde ikizmiş allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin.senin kan degerlerin kaçtı banada ikiz olabilir dedilerde kesin degil ama bi ihtimal dediler

Sagol canim. Allah hepimize saglikli sorunsuz bir gebelik yasatsin ve saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.
Benim ilk kan degerim 570'ti hatirladigim kadariyla. 4 gün sonra 2 210. Normalde 2 günde bir katlanmasi gerekiyor benim degerim kat kat katlanmisti.
Allaha sükür.
Darisi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…