ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim
nurcancım bence moralini bozma çünkü kız çocuğu geç hareket edermiş ben tecrübeli değilim benim ilk gebeliğim ama tecrübeli annelerden duyduğum bu...
gülüm hiç bilmiyorum sağlık ocağı çok kalabalık oluyo hiç muayene olamadım orda sürekli özele gidiyorum geçen hafta gittim normal dedi şimdi biraz maddi olarakta kötü durumdayım 15 inde alıcak eşim maaşı randevum var o gün gidicem özeldeki doktoruma gerçi oda sık gidince kızıyo ama paara olsa hemen başka doktora gitcem yina((((((( nese senin bebişin napıyo artık iyice blli ediyodur kndini diymi hayatım bayağı oynuyodur
ah canım can daarımdan vurdun ölüyorum üzüntüden halaoynamıyo nlamıyorum araştırıyorum normalde 2. gebelikte 16. haftada anlaılıyomuş bende tık yok çok kötü moralim
benim öyle bikere ..hiç oynamaıyordu .. 1-2 kere oynadı 15ya 16. haftada sonra tık yokk .panikledim hemen .devlete gittim ..sırf ultrasona girmek için ...
ama merak etme .. senin öteki erkekti .erkek hemen oynar .. kızlar geç oynar ...
canını neden sıkıyorsun ne kadarda 2.gebelık olsada hıssetmeye bılırsın o kendı kendıne ıcerıde oynuyordur daha tam guclu degıldır senın mınık melegin kız kısmı nazlı olur annesicanını sıkıp melegımızıde strese sokma....
Iyi aksamlar arkadaslar hepiniz destek oldunuz bugün bana hepinize çok tesekkür ederim.
Biz 3 can gittik doktora 3 can döndük evimize:92:
Yine meleklerimi gördüm kalpleri küt küt atiyordu onlar arkalarini dönmüslerdi çok utangaçlar
Doktor rahim agzin kapali dedi bir sorun yok placenta asagiya dogru inmis olabilir dedi ama su yukaridalar ve damar çatlayabilirmis o yüzden kanama oldu ve simdi kahverengi lekelenmeye dönüsüp normal. Hayatta devam dedi hasta degilsiniz.
Allahima bin sükürler olsun meleklerimi korudu bana bagisladi.
geçmiş olsun,Allah bidaha göstermesin inşaallah
Iyi aksamlar arkadaslar hepiniz destek oldunuz bugün bana hepinize çok tesekkür ederim.
Yine meleklerimi gördüm kalpleri küt küt atiyordu onlar arkalarini dönmüslerdi çok utangaçlar
Doktor rahim agzin kapali dedi bir sorun yok placenta asagiya dogru inmis olabilir dedi ama su yukaridalar ve damar çatlayabilirmis o yüzden kanama oldu ve simdi kahverengi lekelenmeye dönüsüp normal. Hayatta devam dedi hasta degilsiniz.
bak doğum yapmadığımız halde hepimiz biliyoruzki kızlar geç kımıldarmış,lütfen güzel kızını üzme annesi çok iyidir o belki sen uyurken kımıldıyordur farketmiyorsundur içini rahat tut annesi dualarımız seninlee:)
yaaaaaaaaaaaaa demedimmi sana bebişlerinin bişeyi yok diye akıntı kahve rengiyse korkma diye şimdi yat dinlen bakalım cici annemiz bebişlerinin ikiside şimdi mışıllllllll mışılllllllll uyuyolardır gobişinde onların seni bırakmaya niyeti yokmuş bak yukardaalarmış zaten onlar birbirine sahip çıkmaya şimdiden başlamışlardır :)))))))))))))))) sende artık mutluluğuna devam et üzme kendini bidaha ama dinlen bol bol canım unutma sakın hiçbirşeyi almak için uzanma
espoir ohh çok şükür bak dr amcaları iyiler demiş oh oh rahatladık valla cnm bol bol dinlen kahverengiler terkedene kadar güzelce sıcak duş alma sakın şu sıra sonra devam edersin...
bu arada bebişin kıpırdanması için çikolata yiyip üzerine su içmek çok iyi geliyomuş bebek hemen harekete geçiyomuş ayyy ne güzel bişi yaa Allahım bizede göstersin inş....
ohh.. gözün aydın .... genede dikkat et .. hep dinlen ..iyi beslen ...
Sagol canim. Evet dikkat ediyorum bol bol dinlenicem.
Allah kimseye yasatmasin böyle sorunlar.
Insallah sagliklki bir hamilelik geçrmemizi diliyorum.
Senin adinada sevindim kizin iyiymis.
maşşallah canım ya ne güzel senin birde ikizmiş allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin.senin kan degerlerin kaçtı banada ikiz olabilir dedilerde kesin degil ama bi ihtimal dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?