meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------35.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------32.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------27.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------27.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------25.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------25.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------24.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------24.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------23.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------7.hafta
aman yaaa işim bitmiyor bir türlü((
üffff canım sıkılıyor bu listeden bir hafta geçti hala aynı haftadayım ben((
iş bahane sen yavrunun geleceği zamanın bir an önce gelmesini istiyorsun ve zaman geçmiyor gibi geliyor canında ona sıkılıyor değilmi :)
buda senin ne kadar aceleci biri olduğunu yansıtıyor canım tabiri caizse canı tez birisin :)
ama tatlım böyle yaparak eline birşey geçmez daha çok sıkılırsın benimde seninkilere benzer endişelerim var tabi ama ALLAH'a dua ediyor ve ona sığınıyorum yavrumu koruması için buda beni çok rahatlatıyor sende öyle yapmayı dene bak faydasını göreceksin canım.
iş bahane sen yavrunun geleceği zamanın bir an önce gelmesini istiyorsun ve zaman geçmiyor gibi geliyor canında ona sıkılıyor değilmi :)
buda senin ne kadar aceleci biri olduğunu yansıtıyor canım tabiri caizse canı tez birisin :)
ama tatlım böyle yaparak eline birşey geçmez daha çok sıkılırsın benimde seninkilere benzer endişelerim var tabi ama ALLAH'a dua ediyor ve ona sığınıyorum yavrumu koruması için buda beni çok rahatlatıyor sende öyle yapmayı dene bak faydasını göreceksin canım.
üffff canım sıkılıyor bu listeden bir hafta geçti hala aynı haftadayım ben((
hep yazıyorum ama nedesem boş bende hiç geçmiycek sanıyodum haftalar hatta benden öndekilere ay diyodum ne güzel ben gelebilecekmiim diye ama inan ayşecim zaman okadar hızlı akıyoki ..şimdi bu günlerin kıymetini bil bebeğin hızla büyüycek diyolar ...
manolayacım nasılsn diyet nasıl gidiyo.
2 gün sonra 25 haftasın hemm
aslında benimkisi şımarıklık hem zaman hızlı geçsin istiyorum hem de aslında hamile olma hissi de hoşuma gidiyor bitmesin de istiyorum.. tam sopalıksın diyor kocam doğru valla :)))
aayyy bu avatarındaki zeynep prenses miiiiiii..
beyazın psikopatı vardı ya :)))şöyle bende diyodum kucağıma alıyım zor bulunca böyle oluyo:)
evet teyzesi zeynep kuş ama hasta burnu aıyo((
ayyy annesiii maaşallaaaaah çok güzel kaldır bari nazar değmesiiiin.. kartpostal gibiiiii
hep yazıyorum ama nedesem boş bende hiç geçmiycek sanıyodum haftalar hatta benden öndekilere ay diyodum ne güzel ben gelebilecekmiim diye ama inan ayşecim zaman okadar hızlı akıyoki ..şimdi bu günlerin kıymetini bil bebeğin hızla büyüycek diyolar ...
manolayacım nasılsn diyet nasıl gidiyo.
hani geçenlerde bahsetmiştim ya buradan tanıştığım bir arkadaşım var 5. denemsinde hamile kaldı diye şimdi 8. haftası, aynı doktora gidiyoruz hemen hergün konuşuyoruz tabi mevzumuz hep aynı :)) onun eşi dalga geçiyor bizimle iki deli buldunuz birbirinizi şimdi hamile de kaldınız hayatta sonuna kadar dayanamaz birbirinizi keser çıkartırsınız bebekleri diye :))) valla dedim iyi fikir neden eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun ki
:)))))aslında benimkisi şımarıklık hem zaman hızlı geçsin istiyorum hem de aslında hamile olma hissi de hoşuma gidiyor bitmesin de istiyorum.. tam sopalıksın diyor kocam doğru valla :)))
beyazın psikopatı vardı ya :)))şöyle bende diyodum kucağıma alıyım zor bulunca böyle oluyo:)
evet teyzesi zeynep kuş ama hasta burnu aıyo((
buarada açım derken ne yiyosunki şeker yükselticek şeyleri yeme diycem ama hamileyken insanda bi sürü şey yemek istiyo:)
dün tv de anlatıyodu hamileyken nekadar sağlıklı beslenirse anne adayı okadar sütü olurmuş.sende bu sayede sağlıklı besleniceksin hem
bende şeker yükseltici şeylerden uzak duruyorum bir damla bile almıyorum ağzıma tam buğdağ ekmeği yiyorum her öğünde iki dilim onu yemezsem yerine bulgur pilavı yiyorumbir porsiyon çorba sebze yemekleri yiyorum meyvelerdende bir adet mandalina yarım ayva yada mayhoş elma o kadar işte aksi gibide herşeye gözüm kalıyor canım çekiyor hele tatlıyı nasıl istiyor canım bir bilsen ALLAH devamlı şeker hastalarına kolaylık versin çok zormuş
dediğin gibi sen doğumdan sonra eski yeme düzenine geçiceksin benim annem tip 1 diyabetli günde 4 kere insülin oluyo allahtan tatlıyla arası hiç yok ölçüyo şekerini her yemek öncesi ona göre yiyo malesef maşallah iyi ama doktoru eğer kurallara uyara şeker hastalarının normal insanlardan daha sağlıklı olduğunu söylemişti doğruda..
neyse ki çok az kaldı doğumuna senden şu yönden düşün son haftalarda alıcağın kilolar olmıycak öyle..
bende şeker yükseltici şeylerden uzak duruyorum bir damla bile almıyorum ağzıma tam buğdağ ekmeği yiyorum her öğünde iki dilim onu yemezsem yerine bulgur pilavı yiyorumbir porsiyon çorba sebze yemekleri yiyorum meyvelerdende bir adet mandalina yarım ayva yada mayhoş elma o kadar işte aksi gibide herşeye gözüm kalıyor canım çekiyor hele tatlıyı nasıl istiyor canım bir bilsen ALLAH devamlı şeker hastalarına kolaylık versin çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?