Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 0112:
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24??????????

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları pazartesi sağlıkla görüşmek dileği ile hoşçakalın :)
hepinizi

aman allah bidaha yaşatmasın babacığına nasıl minik yavrularımıza kıyamıyosak ana babalara hiç kıyılmıyo..bundan sonra hep dikkat etsin..
ya okudum ama iğneye başladığını kaçırmışım..
yasaklar hep cazip olmazmı zaten..

aman 1 dilim ye okadardan bişey olmaz sanırım..
bende sigarayı bıraktım hamile kalmadan önce hep sigaralar görüyodum rüyalarımda ..hala arada görüyorumanlanatildim mii

Aysecim beril zumrut demek ve arinmis aklanmis.evoevo battaniyene bayildim kelebek manyagi olarakgule gule kullansin bizdigin))mihrimah benide aglattin bende cok sulu gozluyum bu ara gerci:/zumra ismini begeniniz olmadimi ??????????
saol cnm bende çok seviyorum kelebekleri süslemelerde çok hoşuma gidiyo valla :)) isim tercihin çok güzel bende çok beğendim zumra yı da duymamıştım daha önce değişik ve güzel geliyor kulağa :)

canım benim kusura bakma giremedim bugün anca yazıyorum.halılarımız geldi sabahtan temizlik yapıp onları serdik annemle :) ben temizliği şimdiden bitirdim son aylara kalmadı bişey :))
desemde daha kızımın odası boyanacak işimiz çok aslında.o yüzden yavaş yavaş yapıyoruz annemde yorulsun istemiyorum fazla.öğleden sonra da komşum çağırdı ona gittik oturmaya.
sizde ne güzel kaynatmışsınız okudum yazdıklarınızı :)
pazartesi görüşürüz artık öpüldün.

arkadaşlar iyi akşamlar,bişi sormak istiyorum.hamileliğinin ilk aylarında diş etlerinde ödem oluşan varmı,benim dünden beri diş etleri şişti ve bazen canımı acıtıyo.kullandığım tüp bebek ilaçlarından olabilirmi?

ilaçlardan değil gebelikde herkesin hemenhemen başına gelen bişey..bende kanama çok oluyodu doğumdan sonra kesildi kanamam..bol kalsiyum tüket bence bazılarının dişleri bile dökülüyomuş allah korusun.

ben hamile kalıp ilk kontrole gittiğimde doktor diş etlerin şişip kanayabilir normaldir hergün yeşil elma ye diş etlerine masaj olur bir de yumuşak diş fırçası kullan demişti kullanıyorum hergün olmasa da sık sık elma yiyorum yine de sabahları fırçalarken kanıyor... ilerde burnun da kanayabilir korkma o da normal benim sabahları burnum da kanamış oluyor geceden..

canım temizlik için biraz erken gibi geldi ama çünkü biz 2 kişiydik:))sanki evde ordu varmış gibi oluyodu..ben temizliği doğuma girdiğim gün yaptırdım benimkide geç oldu tabi:)

teşekkür ederim canım,elma'yı da deneyeyim.bi arkadaşta c vitamini al bol bol demişti iki gündür mandalinanın gözünü çıkardım,gerçi içim yanıyo gibi sürekli bi kuruluk var genzimde dişe değilsede susuzluğma iyi geliyo.merkezi aradım hemşire doğal haline bırak dedi ama pazartesiye kadar geçmezse dr ararım artık

ohhh şükür bugün iyi bir haber alabildim... şeker sonucum çıkmış demin doktorla konuştum iyiymiş glukofen kullanıyordum taaa ilk tüp bebek tedavimden beri onu bıraktırdı.. ama sabahtan canım çooook sıkıldı kontrole gittim tansiyonumu beğenmedi damarlarımı daralttığı için bebeğe giden kanı azaltıyormuş maalesef tansiyon ilacı verdi.. bir hafta kullanıp yine not edicem tansiyonumu ona göre doz ayarlanacak bir de kan sulandırıcı iğneler var ya karından yapılan onlardan yapıcam.. hatta yaptım bile, ilk tüp bebek tedavim aklıma geldi de nasıl zor gelmişti kendime iğne yapmak.. çok şükür bugünümüze napalım evlatlarımız iyi olsun da iğne de yaparız ilaç da alırız..
topikten bir kendinden şekerli bir de yüksek basınçlı gebemiz oldu :))) manolyacım sen insülinerini yap ben de göbiş iğnelerimi sonra da bu sıpalar doğunca popolarına popolarına patlatırız :)))

arkadaşlar ilk hamile kaldığınızı öğrenmeden 2 gün önce falan karnınızda guruldama oldumu ben 2 gün sonra sonuç öğrenecem ama guruldama ve hazımsızlık sorunu çekiyoum sizde oldumu

ayşecim şeker çıkmamaış çok sevindim:))
tansiyonuda ilaçla dengelersin zaten inşllh iç yükselmez.
kan sulandırıcı iğneyi bende yaptım son 2 hafta biraz acıyo ama herşey yavrular için ayrıca iğneden sonra bebeğim çok hızlı kilo aldı çokda iyi oldu çünkü biliyosun erken oldu doğumum ama bebeğim 3 kilo doğdu:)sanırım kan akışı hızlandığı için bebiş iyi beslendi.zaten tansiyonda kan akışıyla ilgili..
ama sizin kuzuların yumuşacık popişlerine vurmayada kıyılmazki

daha iki tane yuttum dün akşam ve bu sabah hemen 12-8 e gelmiş çok şükür.. ben de inek gibi yemezsem bişey olmaz sanırım :))
alemsinnnn yaa:))))))))))))))))))

ya valla daha 10 gün oldu kocaaa dolap yaptırdım içini yerleştirdim uzaktan bakıyorum şöyle bir mum gibi değil yani ((

yaa bebeğimden hiç haber vermemişim.. iyiydi kuzum kafasını bacağını bir de karın çevresini ölçtü kafayla bacak boyu günüyle uyumlu ama karın çevresi dar demekki ince yapılı bir kız olacak dedi kızım anası gibi tombalak olmayacak inşallah :)))) boyu 35cm. olmuş gramını telaşımdan sormayı unuttum (( ama olsun pazartesi yine gidicem bu sefer öbür doktora ona sorarım :)))

kızlar sizi görünce zaman ne çabuk geçti diyorum.bir zamanlar bende 20.haftalardaydım.şimdi 35 bitti.finish e çok az kaldı.mucizelerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah.

canım temizlik için biraz erken gibi geldi ama çünkü biz 2 kişiydik:))sanki evde ordu varmış gibi oluyodu..ben temizliği doğuma girdiğim gün yaptırdım benimkide geç oldu tabi:)

detaylı temzlik yapıyoruz ya anca olur dedim ben.son zamanlarımda uğraşmak istemiyorum açıkçası.normal rutin temizlik yapılır bundan sonra :)
bu arada park yatak için yogancıya gittik bugün kızıma özel pamuk ve yün karışımı yatak,yorgan,yastık yaptıracağız.nevresim takımı da dikecek.hepsine 120 tl dedi.daha sağlıklı diye oraya yaptıracağım sanırım.hazırlar elyaf oluyomuş çünkü.

maşallah size herşey yolundaymış ne güzel :)) boyuda çok iyi geldi bana ne çabuk büyüyolar yaa hatırlıyorum da doktor bebişime ilk zamanlar fasulye kadar bişey demişti ne kızmıştım küçümsüyo kızımı diye :))

kızlar sizi görünce zaman ne çabuk geçti diyorum.bir zamanlar bende 20.haftalardaydım.şimdi 35 bitti.finish e çok az kaldı.mucizelerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah.

ay bana da bu aralar zaman geçmez oldu yaf.30 lu haftlara gelseydik hayırlısıyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…