daha iki tane yuttum dün akşam ve bu sabah hemen 12-8 e gelmiş çok şükür.. ben de inek gibi yemezsem bişey olmaz sanırım :))
ya valla daha 10 gün oldu kocaaa dolap yaptırdım içini yerleştirdim uzaktan bakıyorum şöyle bir mum gibi değil yani((
Selam kizlar nasilsiniz geçmisi okuyamadim. Dogum eden arkadaslarin gözü aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Dogum edecek arkadaslarada Allah kurtarsin.
Kizlar ikizlerim 3 ayi devirdiler 3+1haftalik oldular hersey yolunda hem emziriyorum hem mama ama kizim gögüsümü bazen almiyor istemiyorsaglik olsun.
Lila'dan haber var mi üçüzleri nasilmis çok merak ediyorum.
yaa bebeğimden hiç haber vermemişim.. iyiydi kuzum kafasını bacağını bir de karın çevresini ölçtü kafayla bacak boyu günüyle uyumlu ama karın çevresi dar demekki ince yapılı bir kız olacak dedi kızım anası gibi tombalak olmayacak inşallah :)))) boyu 35cm. olmuş gramını telaşımdan sormayı unuttum(( ama olsun pazartesi yine gidicem bu sefer öbür doktora ona sorarım :)))
hep bole ıyı haberler olsun ne guzel
günaydın herkese...!
iyi bir hafta geçirmemiz dileği ile.
sana da günaydın canım nasılsın?? ya sen doğum iznine çıkmadan evdeki bilgisayar ve interneti ayarla mutlaka haftasonu girmiyorsun izindeyken gelmiycek misin yoksa???
bu arada şizofren ve ben 25 olduuuuk...
ah canım benim İNŞALLAH ayarlayabilirim :))
bu arada hem geçmiş olsun hemde şekerinin çıkmamasına çok sevindim deli gibi aşeriyorken çok zor oluyor tatlım
ama önemli olanda zoru başarmak değilmi ALLAH'ın izni ile bunuda başarıcam :))
valla şeker çıkmadı am bu tansiyon meselesine de üzülmüyor değilim yani.. eğer yüksek seyrederse erken doğum yaptırmak zorunda kalabiliyoruz dedi, göbek kordonundan geçen kana baktı dopplerle kesikli kesikli akıyor kan, bu kanı inceltirsek daha rahat akar daha iyi beslenir dedi bu haliyle beslenemeyebilir dedi( üzgünüm yine..
Zaten ayın 1inde öldüm desem salmazlar mutlaka işte olurum :)))ayşecim kasım'ın biri kontrol tarihim bir aksilik çıkmazsa ALLAH'ın izni ile yanına gelicem bu sefer yüz yüze tanışıcaz İNŞALLAH sende birşey çıkartma o güne :)) iş yerinde ol
ne olur üzülme bol bol dua et ve ALLAH'a havale et
ben inanıyorumki ALLAH'ım koruyacak yavrularımızı cümlemizin
iki pimpirikli bulduk şifayı :))
olsun bu günümüze şükür ALLAH bu günümüzü aratmasın İNŞALLAH tatlım.
günaydın kızlar
bize gece uykuları yalan oldu iyice tuvalet ve mutfak arasında mekik dokuyoruz
bol su eşittir bol tuvalet ziyareti :)
günaydın kızlar
bize gece uykuları yalan oldu iyice tuvalet ve mutfak arasında mekik dokuyoruz
bol su eşittir bol tuvalet ziyareti :)
:))) ben biberon gibi bişey aldım başucumda duruyor mutfağa bari gitmemiş oluyorum ama tuvalet eskidi resmen..
sanada günaydın kolay gelsin tatalım :))
bizlerde hayırlısıyla o günlere erişelimde mekik dokuyalım tuvalert ve mutfak arası :))
yürüyüş oluyo banada işte :)
doktor günde yarım saat yürü demişti tuvalete gitmekten oturamıyorum ki yürüyim
inşallah canım bizim kasım annelerinde doğumlar başladı şimdiden
heyecan dorukta
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?