Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Selam kizlar nasilsiniz geçmisi okuyamadim. Dogum eden arkadaslarin gözü aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Dogum edecek arkadaslarada Allah kurtarsin.
Kizlar ikizlerim 3 ayi devirdiler 3+1haftalik oldular hersey yolunda hem emziriyorum hem mama ama kizim gögüsümü bazen almiyor istemiyor saglik olsun.
Lila'dan haber var mi üçüzleri nasilmis çok merak ediyorum.

takmaaa bu ara. bırak dagınık kalsın:)))ben ole yapıorum enerjım yok cunku herseyı yapmaya

masallah sıze nasıl ıkızlerle hayat zormu yardımcı kısıler varmı?gecen bırıyle tanıstım baya korkuttu benı ılla yardımcı gerekıo cok zor bakmak fln dıye hatta bırı usluymus bıde:44:zamanın nasıl gecıyo?tavsıye edebılecegın seyler varsa paylasırsan sevınırım

hep bole ıyı haberler olsun ne guzel

evoevo tatlım seni yine heyecanlandırayım ALLAH'ın izni ile şafak 91 :)
sezercik olursa şafak 75 :))
vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinler hepimizin yavruları İNŞALLAH:))

günaydın herkese...!
iyi bir hafta geçirmemiz dileği ile.

sana da günaydın canım nasılsın?? ya sen doğum iznine çıkmadan evdeki bilgisayar ve interneti ayarla mutlaka haftasonu girmiyorsun izindeyken gelmiycek misin yoksa???
bu arada şizofren ve ben 25 olduuuuk...

sana da günaydın canım nasılsın?? ya sen doğum iznine çıkmadan evdeki bilgisayar ve interneti ayarla mutlaka haftasonu girmiyorsun izindeyken gelmiycek misin yoksa???
bu arada şizofren ve ben 25 olduuuuk...

ah canım benim İNŞALLAH ayarlayabilirim :))
bu arada hem geçmiş olsun hemde şekerinin çıkmamasına çok sevindim deli gibi aşeriyorken çok zor oluyor tatlım
ama önemli olanda zoru başarmak değilmi ALLAH'ın izni ile bunuda başarıcam :))

valla şeker çıkmadı am bu tansiyon meselesine de üzülmüyor değilim yani.. eğer yüksek seyrederse erken doğum yaptırmak zorunda kalabiliyoruz dedi, göbek kordonundan geçen kana baktı dopplerle kesikli kesikli akıyor kan, bu kanı inceltirsek daha rahat akar daha iyi beslenir dedi bu haliyle beslenemeyebilir dedi ( üzgünüm yine..

ayşecim kasım'ın biri kontrol tarihim bir aksilik çıkmazsa ALLAH'ın izni ile yanına gelicem bu sefer yüz yüze tanışıcaz İNŞALLAH sende birşey çıkartma o güne :)) iş yerinde ol

ne olur üzülme bol bol dua et ve ALLAH'a havale et
ben inanıyorumki ALLAH'ım koruyacak yavrularımızı cümlemizin
iki pimpirikli bulduk şifayı :))
olsun bu günümüze şükür ALLAH bu günümüzü aratmasın İNŞALLAH tatlım.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------8.hafta

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bize gece uykuları yalan oldu iyice tuvalet ve mutfak arasında mekik dokuyoruz
bol su eşittir bol tuvalet ziyareti :)

ayşecim kasım'ın biri kontrol tarihim bir aksilik çıkmazsa ALLAH'ın izni ile yanına gelicem bu sefer yüz yüze tanışıcaz İNŞALLAH sende birşey çıkartma o güne :)) iş yerinde ol
Zaten ayın 1inde öldüm desem salmazlar mutlaka işte olurum :)))

inşallah canım.. acaba çok kurcalıyoruz da ondan mı çıkıyor bu sorunlar bilmiyorum...

günaydın kızlar

:))) ben biberon gibi bişey aldım başucumda duruyor mutfağa bari gitmemiş oluyorum ama tuvalet eskidi resmen..

günaydın kızlar

sanada günaydın kolay gelsin tatalım :))
bizlerde hayırlısıyla o günlere erişelimde mekik dokuyalım tuvalert ve mutfak arası :))

:))) ben biberon gibi bişey aldım başucumda duruyor mutfağa bari gitmemiş oluyorum ama tuvalet eskidi resmen..

yürüyüş oluyo banada işte :)
doktor günde yarım saat yürü demişti tuvalete gitmekten oturamıyorum ki yürüyim

sanada günaydın kolay gelsin tatalım :))
bizlerde hayırlısıyla o günlere erişelimde mekik dokuyalım tuvalert ve mutfak arası :))

inşallah canım bizim kasım annelerinde doğumlar başladı şimdiden
heyecan dorukta
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

AMİN İNŞALLAH cümlemizede :)

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------8.hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…