ay çok güzel yağmur yağıyor kızlar tam uyku havası yemeğimide yedim :)
ben birazdan izin alıp eve gidip yatıcam :)))
bende çok isterdim ama malesef
Bana da bir sürü laf ediyorlar ama bugün umrumda değil...
iyi benim yerimede yat o zaman
senin şafak 91 benim şafak 109 18 gün varmış aramızda ben daha çok sanıyordum.. az kaldı dimi canımcım? nolur az kalmış olsuuuun... bugün bankanın doktoruyla muhabbet ettim biraz kendisi çocuk doktoru tezini de prematüre bebekler üzerine yazmış, 30 haftayı geçirirsen korkma o zaman yaşar dedi bakalım tansiyonum düzelmezse 30u bitirene kadar rapor alırım napayım..
tamam o zaman kanepeyi açıp da yatarım 2 kişilik olur :))) 2 buçukta çıkıcam.
şizofren evine çabucak yerleşte gel bunlar uğrayıpta iki muhabbet etmiyorlar seninle iki lafın belini kırarız :))
ben burda senin yerine de nasıl yatarım diye uğraşayım sen bunlar gelmiyo diye şikayet et :)))) evo nerde asıl kaçak o...
evoevo tatlım seni yine heyecanlandırayım ALLAH'ın izni ile şafak 91 :)
sezercik olursa şafak 75 :))
vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinler hepimizin yavruları İNŞALLAH:))
geldim geldim :))) ay bu rakamlar beni çok heyecanlandırıyor.bugün öğlene kadar çarşıdaydık eşimle kapı süsü malzemesi aldık kızıma.babası kelebekten kapı süsü yapacak bize :))
oyun parkına yatak ve yorgan siparişi verdik yorgancıya pamuktan olacak hepsi :) bide nevresim takımı için kumaşçıdan pamuk saten kumaş aldık onu diktireceğiz 25 tl de o tuttu.bu arada babam geldi kızımın odasını boyuyor o da şimcik.bugün telaşemiz pek çok sormayın :)
son aylarda yorulmak istemiyorum diye halledeyim dedim şimdiden kızlar.zaten mobilyanın siparişi 1 ayda geliyomuş anca olacak bide havalanacak falan.
bende haberler böyle işte.şizofren gelememiş o da koşturuyodur şimdi.
kolay gelsin tatlım çok güzel telaş içindesin vaktinde hayırlısıyla doldursun ALLAH odanı İNŞALLAH güle güle kullanın cicilerinizi darısı cümlemizin başına :))
evet şizofrende yerleşmeye çalışıyor sanırım İNŞALLAH her şey yolundadır :)
amiiin Allah hepimizi her zaman güldürsün canım benim..sen çok güldürüyorsun beni ALLAH'ta seni güldürsün İNŞALLAH :))
geldim geldim :))) ay bu rakamlar beni çok heyecanlandırıyor.bugün öğlene kadar çarşıdaydık eşimle kapı süsü malzemesi aldık kızıma.babası kelebekten kapı süsü yapacak bize :))
oyun parkına yatak ve yorgan siparişi verdik yorgancıya pamuktan olacak hepsi :) bide nevresim takımı için kumaşçıdan pamuk saten kumaş aldık onu diktireceğiz 25 tl de o tuttu.bu arada babam geldi kızımın odasını boyuyor o da şimcik.bugün telaşemiz pek çok sormayın :)
son aylarda yorulmak istemiyorum diye halledeyim dedim şimdiden kızlar.zaten mobilyanın siparişi 1 ayda geliyomuş anca olacak bide havalanacak falan.
bende haberler böyle işte.şizofren gelememiş o da koşturuyodur şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?