Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

senin şafak 91 benim şafak 109 18 gün varmış aramızda ben daha çok sanıyordum.. az kaldı dimi canımcım? nolur az kalmış olsuuuun... bugün bankanın doktoruyla muhabbet ettim biraz kendisi çocuk doktoru tezini de prematüre bebekler üzerine yazmış, 30 haftayı geçirirsen korkma o zaman yaşar dedi bakalım tansiyonum düzelmezse 30u bitirene kadar rapor alırım napayım..

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------8.hafta

evet tatlım çok yok aramızda 3 hafta var :)
evet ALLAH'ın izni ile az kaldı ayşecim
tabi ya rapor alırsın ama gerek kalmaz İNŞALLAH iyi gider herşey

şizofren evine çabucak yerleşte gel bunlar uğrayıpta iki muhabbet etmiyorlar seninle iki lafın belini kırarız :))

evoevo tatlım seni yine heyecanlandırayım ALLAH'ın izni ile şafak 91 :)
sezercik olursa şafak 75 :))
vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinler hepimizin yavruları İNŞALLAH:))

geldim geldim :))) ay bu rakamlar beni çok heyecanlandırıyor.bugün öğlene kadar çarşıdaydık eşimle kapı süsü malzemesi aldık kızıma.babası kelebekten kapı süsü yapacak bize :))
oyun parkına yatak ve yorgan siparişi verdik yorgancıya pamuktan olacak hepsi :) bide nevresim takımı için kumaşçıdan pamuk saten kumaş aldık onu diktireceğiz 25 tl de o tuttu.bu arada babam geldi kızımın odasını boyuyor o da şimcik.bugün telaşemiz pek çok sormayın :)
son aylarda yorulmak istemiyorum diye halledeyim dedim şimdiden kızlar.zaten mobilyanın siparişi 1 ayda geliyomuş anca olacak bide havalanacak falan.
bende haberler böyle işte.şizofren gelememiş o da koşturuyodur şimdi.

kolay gelsin tatlım çok güzel telaş içindesin vaktinde hayırlısıyla doldursun ALLAH odanı İNŞALLAH güle güle kullanın cicilerinizi darısı cümlemizin başına :))
evet şizofrende yerleşmeye çalışıyor sanırım İNŞALLAH her şey yolundadır :)

darısı başına manolyacım sen de artık başlayacaktın hadi bekliyoruz başla da anlat bize :))
evlenirken de böyle tatlı telaşeler içindeydik ama bu duygu bambaşka tabiki de.
rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.:))

sen çok güldürüyorsun beni ALLAH'ta seni güldürsün İNŞALLAH :))
amiiin Allah hepimizi her zaman güldürsün canım benim..

ne güzel kolaylamışsın işlerini bana da bir şevk gelse de şu yarım bıraktığım şekerlerimi bitirsem üfff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…